Ieşirea Din MATRIX: NEMURIRE - un film artistic care ne prezintă un tip de parazitare (posedare) de tip HORUS
Noutati de la Univers Fractal: sesiunile urmatoare de evaluari au loc si in orasul tau. 📌 27 Mai 2023 la Cluj-Napoca 📌 10 Iunie 2023 la Galați 📌 17 iunie si 8 iulie 2023 la București 📌 3 iunie si 24 Iunie 2023 la Brașov
gif-850x250

duminică, 15 mai 2022

NEMURIRE - un film artistic care ne prezintă un tip de parazitare (posedare) de tip HORUS

 

IMMORTEL (AD VITAM - 2004)

Unul dintre cele mai ciudate și criptice filme sf văzute vreodată ... depășit acum, din punctul meu de vedere, de mai recentul serial RAISED BY THE WOLVES (2020), un alt film de o stranietate incredibilă, despre care voi vorbi poate, într-un articol viitor. Postez filmul deoarece personal cred că ni se prezintă un caz de posedare - parazitare cu entitatea ET Horus despre care ne vorbește Corrado Malanga destul de mult prin cărțile și filmele sale. (vedeți AICI, de ex. mai exact, un loc unde spune că ET de tip HORUS este cel mai puternic tip de posedare, cel mai puternic ET).

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

„Nemurire (titlu original: Immortel (ad vitam)) este un film franțuzesc de animație în limba engleză din 2004 regizat de Enki Bilal. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Linda Hardy, Thomas Kretschmann și Charlotte Rampling. Se bazează pe benzile desenate La Foire aux immortels (Carnavalul nemuritorilor) de Enki Bilal.

Oameni modificați genetic trăiesc alături de bărbați și femei nemodificați. Central Park a fost închis în mod misterios într-o "zonă de intruziune", iar oamenii care încearcă să intre sunt uciși instantaneu. New York-ul anului 2095 pastreaza mult din trecutul sau maiestuos, cum ar fi cladiri ca Empire State Building sau zgarie nori. Dar orizontul e dominat in principal de o piramida uriasa plutitoare care, se pare, a fost trimisa din trecut de vechii zei egipteni. În interiorul piramidei, zeii Egiptului antic l-au judecat Horus și i s-a luat nemurirea. 

 Aceasta e premiza pe care regizorul Enki Bilal a fixat-o pentru filmul sau, “Immortel”, una dintre primele pelicule unde actorii care si-au interpretat in intregime rolurile in fata unui blue screen, decorul fiind adaugat ulterior pe computer, in post-productie.” SURSA

Notă: Interesant numele Enki Bilal .. ne duce cu gândul la două zeități summeriene sau annunaki : Enki și Belial (sau Baal) ... Numele lui original era Enes. Și-a schimbat numele în mod interesant și face filme despre zeități antice ET. 

Filmul are o simbolistică stufoasă , destul de dificil de interpretat, dar această temă  a zeilor care se împreunează cu oamenii apare recurent în diverse filme și tradiții religioase. Și Satan și alte spirite et sau demoniace doresc să aibe urmași pe pământ sau corpuri pe care să le posede mai ușor.  De aia apare destul de des ideea unor hibrizi mai ușor de controlat și posedat. Nimic nu e întâmplător.

De asemenea vulturul simbolizează multe, însă în cazul de față este un ET aviar cu super-puteri.

VEDEȚI FILMUL TRADUS,  AICI sau AICI (cu sub spaniolă)

Deoarece oamenii s-au plâns că nu pot vedea filmele pe serverele oferite în general, ca alternativă (din cauza reclamelor) vă recomand să aveți adblocker (vă recomand browserul Brave) sau să vă înarmați cu răbdarea de a trece prin și a închide paginile cu reclame care apar. Asta e problema cu serverele gratuite. Succes!

Sau vă pot oferi eu pentru o donație, accesul la film, fără reclame.

5 comentarii:

 1. NU SE POATE VEDEA FILMUL DIN CAUZA RECLAMELOR !!!NU MAI PUNETI LINKURI CATRE FILM AIUREA!

  RăspundețiȘtergere
 2. @Adrian ... din păcate nu l-am văzut nicăieri altundeva online, decât în limba engleză pe Youtube ... eu ofer anumite sfaturi la fiecare film postat pentru a avea o experiență cât mai optimă. De asemenea ofer posibilitatea de vizionare privată celor care au donat ceva pe blog odată în viață măcar. Frustrările nu-și au rostul. Nu sunt obligat să vă ofer nimic. Puteam să nu pun niciun link ..este fix o recenzie la un film care am crezut că merită pomenit. Atât.

  RăspundețiȘtergere
 3. Evrika https://www.youtube.com/user/godgevlamste

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua. Ar fi interesant sa traduceti videoclipurile de pe acest canal. https://rumble.com/c/c-631773 , Va multumesc!!

  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...