Ieşirea Din MATRIX: NEMURIRE - un film artistic care ne prezintă un tip de parazitare (posedare) de tip HORUS
gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

duminică, 15 mai 2022

NEMURIRE - un film artistic care ne prezintă un tip de parazitare (posedare) de tip HORUS

 

IMMORTEL (AD VITAM - 2004)

Unul dintre cele mai ciudate și criptice filme sf văzute vreodată ... depășit acum, din punctul meu de vedere, de mai recentul serial RAISED BY THE WOLVES (2020), un alt film de o stranietate incredibilă, despre care voi vorbi poate, într-un articol viitor. Postez filmul deoarece personal cred că ni se prezintă un caz de posedare - parazitare cu entitatea ET Horus despre care ne vorbește Corrado Malanga destul de mult prin cărțile și filmele sale. (vedeți AICI, de ex. mai exact, un loc unde spune că ET de tip HORUS este cel mai puternic tip de posedare, cel mai puternic ET).

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

„Nemurire (titlu original: Immortel (ad vitam)) este un film franțuzesc de animație în limba engleză din 2004 regizat de Enki Bilal. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Linda Hardy, Thomas Kretschmann și Charlotte Rampling. Se bazează pe benzile desenate La Foire aux immortels (Carnavalul nemuritorilor) de Enki Bilal.

Oameni modificați genetic trăiesc alături de bărbați și femei nemodificați. Central Park a fost închis în mod misterios într-o "zonă de intruziune", iar oamenii care încearcă să intre sunt uciși instantaneu. New York-ul anului 2095 pastreaza mult din trecutul sau maiestuos, cum ar fi cladiri ca Empire State Building sau zgarie nori. Dar orizontul e dominat in principal de o piramida uriasa plutitoare care, se pare, a fost trimisa din trecut de vechii zei egipteni. În interiorul piramidei, zeii Egiptului antic l-au judecat Horus și i s-a luat nemurirea. 

 Aceasta e premiza pe care regizorul Enki Bilal a fixat-o pentru filmul sau, “Immortel”, una dintre primele pelicule unde actorii care si-au interpretat in intregime rolurile in fata unui blue screen, decorul fiind adaugat ulterior pe computer, in post-productie.” SURSA

Notă: Interesant numele Enki Bilal .. ne duce cu gândul la două zeități summeriene sau annunaki : Enki și Belial (sau Baal) ... Numele lui original era Enes. Și-a schimbat numele în mod interesant și face filme despre zeități antice ET. 

Filmul are o simbolistică stufoasă , destul de dificil de interpretat, dar această temă  a zeilor care se împreunează cu oamenii apare recurent în diverse filme și tradiții religioase. Și Satan și alte spirite et sau demoniace doresc să aibe urmași pe pământ sau corpuri pe care să le posede mai ușor.  De aia apare destul de des ideea unor hibrizi mai ușor de controlat și posedat. Nimic nu e întâmplător.

De asemenea vulturul simbolizează multe, însă în cazul de față este un ET aviar cu super-puteri.

VEDEȚI FILMUL TRADUS,  AICI


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...