Ieşirea Din MATRIX: CĂDEREA CABALEI - Continuarea (28 de episoade)

duminică, 17 septembrie 2023

CĂDEREA CABALEI - Continuarea (28 de episoade)

ACTUALIZARE 
17 SEPTEBRIE 2023

Qultul Qanon România a lui Cornel Sabou și-a dat arama pe față. Este opoziție controlată în mod evident. Nu mai am nicio îndoială.

Am aflat de la ex-membrii din interior, din ramura Brașov, cea mai mare din România, că egoul nemăsurat al lui Cornel și paranoia că altcineva i-ar lua locul în mișcare, l-au făcut să-și taie singur craca de sub picioare, eliminând din partid pe toți cei din Brașov (de unde îi și veneau foarte mulți bani), pe motive halucinante. 

Cei din Brașov și-au dat demisia în masă, realizând poate, ceea ce eu le-am zis și eu de foarte mult timp, în articolul acesta (vezi mai jos povestea), publicat prima dată în Ianuarie 2022.

În altă ordine de idei, astăzi public două părți noi, 27 și 28. Vedeți la finalul articolului. 



THE FALL OF THE CABAL 

- The Sequel (2021)

În 19 Aprilie 2020 postam primul documentar (din 10 părți) care în total avea cam 3 ore. Acela a fost să zic așa, un deschizător de drumuri, un preludiu a ceea ce urmează în această continuare de aproape 12 ore.

Inițial Janet Ossebaard a scos 17 părți (probabil înainte de plandemonie), însă pe măsură ce evenimentele au avansat, a mai scos 11 părți (dedicate subiectului ce ne arde pe toți din 2020 încoace), acum ajungându-se la 28. În ultimele două episoade a abordat teme mai actuale decât plandemonia. Nu știu dacă se va opri aici ...

Dacă mă întrebați pe mine, Cabala va pica atunci când va pica în noi înșine, deoarece Cabala este doar o oglindire a ceea ce există în noi ca majoritate, este izvorâtă dintr-un fals sentiment de separare de tot și de toate, de Sursă, de alte ființe, de Ocean. 

Cabala este un efect, un simptom al unei stări de spirit a unor oameni, așa zisele „elite”, care se simt (fals) separate de „populime”, de restul „viermilor, gândacilor, goimilor, ale robilor, sclavilor, oilor de la firul ierbii”, se simt mult superioare, mult mai deștepte și mai îndreptățite să dețină acest Pământ decât noi ... au complexul Mesia sau Dumnezeu și se simt stăpânii de drept ai planetei.

Aceasta este bineînțeles o gândire de parazit - prădător, o înșelare și o lipsă de maturitate emoțională și spirituală a acestor elite, care nu înțeleg rolul fiecărei creaturi în acest univers. 

Atâta timp cât vom păstra acest orgoliu, această superioritate, această aroganță, vanitate, dualitate inițiat-profan, arian-oaie, ales-goim, elită-populime, șamd. cabala va continua să existe, într-o formă sau alta. 

Degeaba elimini masoneria, Illuminati, FEM, Bilderberg, CFR, liniile de sânge regale, nobilimea neagră, iezuiții, sioniștii rothschildieni, ashkenaziștii soroșiști, rockefelerieni sau bilgheițieni, dai afară reptilienii de pe planetă, îl arzi pe Satana pe rug, schimbi sistemul, razi la oo BIG PHARMA, BIG TECH, BIG BANKS, BIG BROTHER, dai cu insecticid FLIT la insectoizi, degeaba dacă nu se face un salt în conștiență, în iubire, în bun simț, la nivel de individ și de grup! Sămânța răului nu va fi eradicată până nu evoluăm ca specie! Iar această sămânță  a separării, va genera aceleași probleme, același elite, aceleași grupuri conspiratoare dornice de control, lacome, rapace, prădătoare ce vor lua alte nume, alte forme.

Abia atunci va pica această cabală cu adevărat, când vom trăi în iubire și unitate unii cu alții, acceptându-ne așa cum suntem, respectându-ne.

Într-un organism funcțional, sănătos, există multiple tipuri de celule, care inițial au fost celule stem, dar în funcție de câmpul energetic, de mediul în care există, se specializează și devin ce este necesar, acolo unde este necesar. Unele celule devin neuroni, altele, celule gastrice sau celule din mucoasa colonului, șamd. 

Apoi aceste celule formează țesuturi, organe ... unele devin creier, altele inimă, altele țesuturi din vezica pe unde trece urina. Nicio celulă, organ, țesut nu este superior altuia și fiecare depinde de celălalt. Dacă ești neuron, parte din creier, asta nu te face o elită superioară, dintr-un organ superior comparativ cu cele din rect, de exemplu. 

De aceea și gunoierul și directorul de bancă și muncitorul din construcții și chirurgul și omul de la muncile „de jos”, dar și cei de la muncile „de sus”, în realitate, nu sunt inferiori sau superiori unii față de alții, ci au specializări diferite datorate mediului în care au crescut.

 Unii sunt meniți să fie neuroni, alții celule epiteliale sau alt tip de celule. Unii ajung în creier și fac parte din organele care coordonează sau conduc anumite lucruri, alții ajung sub unghia de la degetul mic de la picior. Asta nu face nicio celulă inferioară sau superioară, iar în caz de probleme, resursele sunt oferite la fel, echidistant, pentru vindecare. 

Oricum au acces la resursele de nutrienți și energie ale corpului atât cât este necesar. Creierul nu face pe deșteptul și ține doar pentru el resursele corpului și nu dă cu rația, energie celorlalte celule, ci e conștient că fără celelalte celule nici el nu poate supraviețui.

 Așa funcționează o societate sănătoasă, un organism sănătos. Când organismul nu e sănătos (și adeseori peștele de la cap se împute, deoarece există credințe greșite, percepții greșite, programe greșite, ne-naturale, denaturate, obiceiuri demente) apar și celulele rebele (gen celulele canceroase, poate), care se separă, cer suveranitate, își crează propriul mediu, aparent separat de organism, unde să trăiască. Atunci organismul intră în colaps. 

Există apoi și o beție a puterii, care din nou, datorită nivelului mic de dezvoltare emoțională și spirituală, nu este gestionată corect și apar monștrii. 

Însă, cert este că dacă dacă pui acestă putere în mâna omului de rând, aceasta va scoate la suprafață aceiași monștrii care stăteau acolo nemanifestați, în potențial, în umbră. Deci atât „elita”, dar și „populimea” are niște aspecte de vindecat și integrat, etape psihologice și spirituale de parcurs pentru a ajunge ființe mai evoluate, cu un grad de moralitate și nivel de conștiință mai înalt. 

Oricât nu ne-ar conveni, tind să cred că tot ceea ce se întâmplă este fix așa cum trebuie să fie, o reflectare a nivelului nostru ca și specie. Atâta putem! FUCK HOPE! Vorba lui George Carlin

Nevoia de control absolut este izvorâtă dintr-o mare frică de moarte ... Aceste ființe trăiesc într-o frică permanentă, o teroare continuă de alți oameni, de viață, de Dumnezeu, de necunoscut ... Foarte posibil că au fost abuzați în copilărie prin tot felul de ritualuri satanice, iar inima lor s-a închis, au dezvoltat un mizantropism crâncen și o predispoziție spre psihopatie sau sociopatie. 

Nevoia de putere vine pentru a umple golul lipsei de iubire, un surogat care niciodată nu va face asta. Sunt frecvențe diferite ...

Noi cei de jos ne simțim la rândul nostru abuzați de un sistem creat de aceste victime care au devenit abuzatori, care au devenit psihopați și astfel există un cerc vicios din care cu greu se poate ieși. 


Poate că toate aceste zbateri ale omenirii sunt cele ale unei noi renașteri ... vedem dacă se va naște un fluture sau un orc mic și odios, aflat în slujba lui Sauron. Totul depinde de noi.

Acum, să revin la film ... personal tind să cred că e plin de adevăr, însă pot exista aspecte de genul emailului lui Hitlery din prima serie, care poate fi fals. Când faci o asftfel de investigație jurnalistică trebuie să-ți bazezi argumentele 100% în adevăr. Este suficient să faci o singură afirmație falsă sau greșită și apoi întreaga construcție poate fi pusă la îndoială, chiar dacă în realitate este beton.

 Nu doresc să suspectez acest documentar de opoziție controlată sau manipulare (tind să cred că este o muncă bine intenționată), însă uneori se poate ajunge și la concluzii greșite, cu cea mai bună intenție, conform zicalei „drumul spre iad e pavat cu intenții bune”. 

Înainte de a te identifica cu anumite puncte de vedere e bine să studiezi toate unghiurile de vedere, inclusiv cele adverse, cum ar fi filmele ce demontează ideile prezentate. Vedeți de exemplu Debunking Fall Of The Cabal.

Uneori se pleacă de la anumite premize sau idei preconcepute, iar demersul jurnalistic, științific sau care-o fi, poate fi pătat din start de părtinire sau tendențiozitate și astfel se pierde obiectivitatea. Iar lucrul  acesta îl fac ambele tabere, adeseori. 

Apoi de multe ori se aplică aceleași metode în ambele tabere. 

De exemplu, de curând am avut de a face cu grupul Qanon al lui Sabou. Deoarece am în acel grup 2 prieteni foarte dragi, am vrut să trec peste separatisme (căci eu personal nu sunt de acord cu anumite idei ale Q-istilor lui Sabou, dar și ale Q-iștilor în general) și să mă unesc în cuget și simțire cu niște oameni care, cum necum, așa cu anumite interpretări mai mult sau mai puțin greșite ale realității, sunt oameni de inițiativă, care au demascat și demască oculta, cabala așa cum pot și ei, doresc o schimbare reală a sistemului, sunt uniți, destul de organizați, comparativ cu restul oamenilor care doar comentează de pe margine și cum necum, se opun măsurilor plandemuiste. 

Totodată au un anumit optimism și o credință că binele va învinge, mai devreme sau mai târziu, ceea ce-i face cumva destul de joviali și zâmbitori, o chestie care mi-a plăctut la ei.

 Deși eu personal nu cred în soluția Trump (în care ei continuă să credă), nu cred în ideea că protestele nu rezolvă nimic (așa cum ei cred) și nu cred că un nou partid (Partidul Patrioților Qanon) va avea vreo șansă dacă nu se schimbă întregul sistem din temelii (un sistem bazat pe bani), am fost dispus să trec peste mine și să mă alătur lor, să formăm o forță unificatoare, o opoziție mai reală la ce se întâmplă. Nici AUR nu este opoziție reală ... părerea mea. 

Însă în momentul în care mi-am exprimat pe unul din grupurile Qanon ale lui Sabou (căci există pe județe și chiar pe regiuni sau pe toată țara), anumite îndoieli legate de anumite idei din mișcare, cu cea mai bună intenție, în momentul când practic, am pus la îndoială (chiar și indirect, contestând idei și inițiative, nu persoane) unele idei ale mărețului conducător „luminat, făr de pată și greșeală”, Cornel Sabou, acest „Dumnezeu al adevărului, lumina călăuzitoare de la capătul tunelului”, și am făcut-o finuț cu argumente, am fost cenzurat complet, mesajele șterse, practic eliminat din conștiința colectivă a grupului. Deci dictatură pe față, cenzură directă, mumu pe mufă. 

Am putut să trec peste orice, dar peste această tendință dictatorială nu. Oricine ar fi acest Sabou, îi dau reject, în momentul când mă cenzurează, fără niciun fel de argumente. Nu am nevoie de un astfel de lider sau de grup. 

Deci iei pe oricine de pe stradă, îi dai ceva putere și apoi devine fix ca cei pe care-i detestă, cei care-l cenzurează non-stop. 

De asemenea nu sunt de acord cu viziunile radicale, absolutiste și cu senzația aceea că tu știi sigur care e treaba, deoarece adeseori am realizat că nu este așa și e bine să ne păstrăm smerenia. Certitudini au doar geniile (poate) și idioții. Putem zice da, conform celor studiate de mine până în clipa asta, a nivelului meu de înțelegere și cunoaștere, tind să cred acest lucru și acest lucru, până la proba contrarie. 

 Ca să dau din „casă” un pic, dacă tot am fost câteva săptămâni în mișcare, la un moment dat, Cornel a inițiat un jurământ al patriotului Qanon. Ei sunt absolut convinși, că patriotismul este forma supremă de identitate, ceva sacru și probabil că e o blasfemie să pui la îndoială ideea de patriotism. Apoi se jura să se apere Constituția României și țara cu orice costuri. 

Eu personal cred în ideea de unitate și armonie în diversitate. Da, fiecare om, nație, să fie suverană, să-și respecte tardițiile și identitatea (dacă aceasta nu face rău altora, adică nu păstrezi idei de genul „noi suntem superiori, rasă ariană, ceilalți sunt goimi, noi suntem singurii credincioși adevărați, restul sunt infideli, haideți să dezlănțuim jihadul, să-i omorâm cu pietre pe toți cei care nu cred așa cum credem noi în Allah” șamd, și se vorbește pe larg despre asta în documentarul FANATISMUL - rădăcina tuturor relelor) însă totodată să nu uităm că în ultimă instanță suntem UNA, parte din același MULTIVERS, parte din același ultim Dumnezeu, creator, absolut. Patria noastră ultimă și singura adevărată, e Dumnezeu. 

În sufletul meu tind către unitate, către unificare, către o societate umană fără granițe, în care să ne respectăm și să ne iubim, să ne acceptăm așa cum suntem (exceptând fanatismele de mai sus). Așa că deși mă identific cu ideea de ființă suverană, care tinde să-și apăre ființa, familia, credințele și neamul, sunt deschis la ideea de unitate și de bine comun mai înalt, izvorât poate, dintr-o economie pe resurse globală și pe un proiect de genul VENUS (vedeți filmele cu Jaques Fresco), o societate globală. Însă acesta cred că este un nivel al ființelor de înaltă ținută morală, un nivel de conștiință al ființelor mature emoțional și spiritual, o societate care apare natural, firesc din libertate, dintr-o dorință firească a sufletelor noastre de unire și nu printr-o impunere dictatorială. 

De aceea globalismul actual este urât, o umbră a ceea ce ar putea să fie și asta datorită conștiințelor larvare care doresc să facă această unificare, prin forță, război, tiranie, abuz. „Elitele” au un talent deosebit de a transforma în rahat pe orice pun mâna, aceste ființe gregare, așa zisele elite „luminate” de întuneric. Orice demers către bine, fie că e vorba de veganism, protecția mediului, globalism, unitate, șamd îl iau și-l distorsionează, și-l fac un instrument de control, de dictatură, de furtișaguri, de corupere. 

Așa că eu personal consider momentan că ideea de patriotism sau suveranitate ca fiind mai bună, acum, pentru a echilibra tendința către globalismul abject al NOM și o protecție față de forțele inculte, sălbatice, care au idei fanatice (de genul celor care vorbeam mai sus), încă, însă pe termen lung visez la unitate, la o unire în armonie și iubire a tuturor oamenilor. Deci mă consider cetățean multiversal, iar patria mea este Dumnezeu, nu o țară, nu un loc anume, nu un egregor artificial, al unui spațiu artificial izvorât din mințile separatoare, din frică. 

Apoi Constituția României, e mai bună decât alte legi, dar nu e perfectă.  Personal rezonez mai bine cu Constituția Meritocrată gândită de Laurențiu Primo sau cu Teoria Statului Organic a lui Eminescu, cu Modelul de Țară al lui Colceag (un alt om atacat de Qiști deoarece ar fi în Clubul de la Roma), cu Constituția Cetățenilor - Legea Cojocaru, cu Proiectul de Țară al lui Georgescu, cu Legea Suveranității propusă de Dan Chitic, însă nu aș putea să jur să le apăr nici pe acestea, deoarece nimic nu este perfect, mai ales o creație a minții omenești ... 

De exemplu, Constituția României și cea meritocrată interzic exercitarea suveranității în nume propriu. (Vedeți Art. 2 din ambele) De ce? 

Personal tind să cred că doar prin ființe suverane, libere, care aleg să se unească se pot întâmpla lucruri frumoase, nu printr-o impunere arbitrară a unui stat peste capul cetățenilor. Ori e alegere ori nu? Ori e democrație ori nu? Oamenii ar trebui să poată alege dacă fac parte dintr-un stat, sistem sau nu. Asta mi se pare fundamentul unei democrații adevărate. Părerea mea. Poate greșesc, dar atât reușesc eu să înțeleg momentan. 

Iar omul se naște suveran, nu sclavul unui stat sau corporație, este liber prin născare ... asta mi se pare miezul unui sistem corect. Omul la modul ideal trebuie să i se dea să aleagă: vrei să faci parte din corporația noastră, statul român? Vrei să faci parte din societatea, comunitatea, grupul nostru? 

Dacă nu, ai următoarele alternative: x, y, z (să alegi companii private de ambulanță, gunoi, armată privată, pompieri privați, securitate privată, poliție privată, școală privată, drumuri private, șamd, o alternativă privată la sistemul de stat) sau să ne plătești nouă corporația România, cutare prețuri (de 2, 3 ori mai mari decât cetățeanul obișnuit de ex, care a ales să plătească anual taxe și impozite) pentru serviciile de ambulanță, armată, pompieri șamd, dacă ai nevoie de ele și nu există variantă privată ... 

Acum alternativa e să te duci în munți și să mori, poate (ar mai fi alternativa propusă de avocatul Mihai Rapcea: să se câștige o primărie într-o localitate unde să fie mai mulți suverani, iar acel primar să se rupă de sistem, să se facă stat în stat). 

Deci a jura să-ți aperi țara, neamul, Constituția (care se poate modifica oricând, în urma unui referendum fraudat), mi se par niște chestiuni absolut îndoielnice ... iar Cornel și-a pus copilașii lui de 7-10 ani să jure că apără Constituția cu prețul vieții ... Parcă eram la Șoimii Patriei sau când ne făceau pionieri. Ce discernământ are un astfel de copil? Pe bune? Mi s-a zburlit pielea pe mine.

Oare dacă străbunii noștrii care s-au sacrificat în războaie ca să ne apere țara, neamul, identitatea, ar fi știut că de fapt făceau jocurile cabalei, ale bancherilor și că în realitate tot sclavi am rămas, mai rău poate decât înainte de a se fi luptat, ar mai fi luptat? Dacă știau că planurile erau făcute de mult, dacă știau de Protocoalele Înțelepților Sionului, de PACTEM DE SINGULAIS CAELUM - Pactul Cerului Unic, dacă știau că toate războaiele au fost gândite de unii pentru a se crea organisme și instituții care să restrângă puterea și guvernarea în tot mai puține mâini, ar mai fi luptat? S-ar mai fi radicalizat și învâtoșat patriotic să apere ce? Au luptat în războaie, s-au sacrificat ca să ajunem sclavii bolșevicilor ... și acum suntem tot sclavi unora de genul. Și acum ce ai apăra? O colonie subjugată de corporațiile trans-naționale, condusă de mafia ocultă ... ești sigur că vrei să lupți și să juri să aperi cu prețul vieții asta? Eu nu ... 

Personal îl respect pe cel ce mă respectă ... sunt loial celui care vede ceea ce e frumos în mine, mă iubește, mă apreciază și mă încurajează să fiu cea mai bună versiune a mea, chit că e român, neamț, congolez sau rus. Nu respect un guvern care mă umilește continuu, care mă tratează continuu ca pe un hoț, un infractor, ca e un bolav asimptomatic, mai nou, sau ca pe un „terorist” deoarece nu se supune Big Pharma, nu pune botul la vrăjeală și nu se lasă injectat, indiferent că e un guvern format din români sau nu.  Așa că sunt fidel și loial acelor lideri care sunt oameni cu mine, nu unor lepre, unor paraziți, chiar dacă sunt de aceiași naționalitate cu mine. 

Poate că în clipa asta, o invazie a Rusiei ar fi mai eliberatoare, comparativ cu dictatura mUE și a parziților elitei occidentale. Sigur, nu mă îmbăt cu apă rece, ținând cont de trecutul nostru istoric cu Rusia (deși Rusia e evoluat mult ca mentalitate și spiritualitate în ultimii 20-30 de ani), dar dacă am descoperi că am fi tratați mai bine decât suntem tratați acum, de către niște forțe mai luminate, am mai fi așa de patrioți și loiali celor care conduc acest spațiu? Eu zic că nu ... 

Dacă Viktor Orban ar fi un lider luminat și cu un suflet mare, un om cu adevărat providențial și ar ajunge să unească Ungaria cu Transilvania și ne-ar trata pe toți cu respect, considerație, aș mai fi patriotul absolut? Nu ... aș fi loial celui care mă tratează omenește și mă împotrivesc tuturor celor care mă tratează ca pe un animal. Aș mai jura să apăr așa ceva? Nu ... Apăr adevărul, îi apăr pe cei ce mă respectă, mă iubesc, apăr libertatea indiferent sub forma în care vine. Nu sunt atașat de conținut, de ambalaj.

Ce înseamnă să fii român? Ce înseamnă România? Personal nu sunt atașat de identitatea de român, nici de România, nici măcare de identitatea de om sau Pământean, care sunt în realitate niște niște personalități efemere ale unui eu fals. În realitatea ultimă, unică și absolută, suntem cu toții Sursa, restul e iluzie.

Astfel de idei nu pot fi discutate deschis și sunt cenzuate din start ... Am mai avut și alte contre pe alte grupuri Q și am mai fost blocat, deci în ciuda bunelor lor intenții, poate, sunt totuși săpați din umbră de orgolii, vanitate, fanatism, idei fixe și ei sunt victima nivelului de conștiință scăzut al societății în ansamblu. Mă îndoiesc că va ieși ceva bun din aceste grupuri, la ce nivel de conștiință avem. Poate greșesc ... Sper să greșesc.

O altă chestie a Q-iștilor lui Sabou e că ei nu cred în proteste, cel puțin nu în cele neorganizate, haotice așa cum iese lumea în general. Ei când ies la proteste, ies cu țintă clară, cu tricouri Q și steaguri și dau un mesaj clar sau mai bine nu ies deloc. 

Personal nu sunt de acord cu asta și cred că protestele de până acum, așa cum au fost, mai anemice, controlate sau nu de diverși (după cum se insinuează, ba că e AUR, ba că Soroș prin intermediul lui Diplan, ba că Șoșoacă,  ba că altcineva ... cumva noi suntem mereu masă de manevră a unora sau altora) au avut totuși un impact și au contribuit la starea mai privilegiată în care se află România acum ca și restricții, impuneri șamd ... 

Sigur, ar fi poate și mai bine să poți ieși organizat, cu scop clar, dar mi se pare destul de utopic la gradul de dezbinare existent în societate acum. 

Nu i-ar fi oprit nimeni totuși pe Qultiști să vină și ei la proteste, să facă notă discordantă, să arate ei ca un grup unit, cu scop, să dea exemplu, să arate că se poate și astfel ar fi grupat în jurul lor, poate și mai mulți oameni, care le-ar fi admirat organizarea, elocvența discursului, unitatea. Acolo la proteste puteau să arate ce pot. Dar nu, au preferat să discrediteze pe toată lumea, să lovescă în toți, să facă mișto, să creeze în continuare separare, dihotomie. 

Ei preferă să facă mișto de protestatari să-i considere pe toți opoziție controlată și speră să facă un partid cu care să rupă gura târgului în 2024 sau mai curând. Ei bine, dacă mă întrebați pe mine, asta arata mai degrabă a opoziție controlată. 

Personal nu mai cred în partide și politicieni. Dacă nu ieși la proteste ca să nu stârnești lucrurile și să se declare lege marțială, ca nu cumva să deranjezi sistemul și mai mult că vei stârni roiul de viespii (asta mi-a spus unul dintre liderii mișcării Q Sabou), asta denotă lașitate ... părerea mea. 

Apoi nimeni nu e bun pentru el (Sabou) ... Șoșoacă e cu masonii și zice că nu a făcut nimic pentru țară din poziția în care e (dacă nici Șoșoacă nu a făcut nimic ... serios?) și în plus nici nu a vrut să aibe un dialog cu el, cu Sabou (de parcă Sabou ar fi miezul miejilor din Fanta cu care trebuie să se consulte și să vorbească toți); Radu Moraru (alt Q-ist) s-a contrat dur cu Sabou (nu mai știu de ce, dar știu că Radu îi zice Cap de Porc lui Sabou); Terheș nu e bun că nu ar fi ajuns el în parlamentul mUE dacă nu era cu oculta; Diplan e cu Soroș, Chitic, Aurelian, probabil nu sunt buni că nu sunt Qanoni ți nu se închină la Putin; Călin Georgescu e cu oculta clar (asta e adevărat) și nici el nu a vrut să aibă un dialog cu Sabou ... Simion e cu oculta că el crede în virus și spune că se va vaccina, dar mai încolo, că e alunecos (și asta e adevărat) ... șamd ... Deci dacă nu ești cu Sabou, ești împotriva lui Sabou ... În loc să vadă ce ne unește, lupta împotriva plandemuiei, preferă să bage strâmbe și să discrediteze pe toată lumea ... Oricine are un pic mai multă charismă și ar putea să atragă adepții Q de partea lui, e sigur cu oculta ... Pe bune? Mie-mi miroase a Qult.

Dincolo de toate astea și de criticile care i le aduc lui Sabou și mișcării lui, sunt dispus să trec peste toate aceste asperități și să mă unesc cu absolut oricine luptă pe acest front ... Indiferent de nivelul de înțelegere al acestei conspirații planetare, trebuie să ne unim și să facem front comun. RESPECT tuturor care luptă așa cum pot: atât ca și proteste, informare pe toate canalele posibile și imposibile, cât și ca inițiative de a crea unitate (fie și prin partid), dat în judecată, semnatul Legii Suveranității, semnat pentru demiterea președintelui, ieșiri în mass media, asumare și inițiativă. Trebuie luptat pe toate fronturile. Și RESPECT tuturor celor care până la ora asta nu s-au testat și nu s-au vaccinat. Și asta e o formă de rezistență și de luptă.

Majoritatea teoriilor conspirației de pe acest blog le-am argumentat cât am putut de bine, însă oricât aș fi de sigur de anumite lucruri, mai las loc de un „POATE”, „SE PARE CĂ”, „ESTE POSIBIL”, „TIND SĂ CRED CĂ”, „POATE GREȘESC, DAR ACUM CRED CĂ ...” deoarece știu că oricât aș studia, nu am cum să le știu pe toate ... e o muncă imensă de cercetare, dificilă, un efort continuu, pe care mulți refuză să-l facă până la capăt, inclusiv eu, uneori, de aceea adeseori prefer să mă păstrez rezervat și să nu ies în față să mă bat cu pumnii în piept ce bine le știu eu pe toate ... Mi-am păstrat acest colțișor , acest blog unde mă mai revărs și-mi exprim opiniile, însă nu am uitat niciodată AVERTISMENTUL.

 Vă îndemn la cumpătare, smerenie, modestie, scepticism atât față de teoriile propagandei oficiale cât și față de teoriile conspirației. Nu vă repeziți să îmbrățișați nicio teorie fără să analizați temeinic din toate unghiurile. Oamenii cu certitudini mă cam sperie să fiu sincer.

Cum să mai crezi în Trump după ce și-a făcut doza 3 de booster și îndeamnă pe toată lumea să se vaccineze, să aibă încredere. Cum să mai crezi că Trump de fapt nu s-a vaccinat și că totul e un show? Cum să mai crezi că de fapt există în continuare un plan și Trump e miezul din Fanta? Chiar credeți că acum Trump mai poate să vină vreodată și să spună: „Guys, știți, eu nu m-am vaccinat și am îndemnat lumea doar așa la oha să se vaccineze și să moară ca proștii și să sufere în chinuri, din cauza acestor vaccinuri. Totul a fost o cacealma, a trebuit să joc un pic cum mi se cânta, ca să nu stârnesc roiul de viespi. Sper că v-ați trezit acum!” ... Chiar credeți că Trump o să mai poată spună vreodată adevărul, că totul a fost un scenariu, că virusul e o frecție, că întreaga operațiune Covid a fost un Steag Fals? Pe Bune? Vă aflați în negare dragi prieteni ... 

Deși e un papagal care și el a pus botul la tot felul de teorii și a diseminat mult neadevăr, îl admir pe Alex Jones, care era trumpist convins și s-a dezis de Trump, aproape cu lacrimi în ochi. Respect Alex Jones! Deci se poate să admiți că ai greșit, se poate să recunoști că ai pus botul la vrăjeală ... 

Din păcate "Este mai ușor să înșeli oamenii decât să-i convingi că au fost înșelați." Mark Twain.

Da, cred că e bun pozitivismul, optimismul, să crezi că binele va învinge până la urmă, să păstrezi vibrația sus, să acționezi în forță cu zâmbetul pe buze, însă acest optimism nu trebuie să vină din informații false gen „Bill Gates a fost arestat” „S-a declarat deja Legea Marțială în mai multe țări; De la 01 Ian.2022 US Inc. nu mai există iar SUA devine Republică restaurată”, „Liderii Cabalei au fost în Antarctica pentru a se preda Extratereștrilor și Alianței Pământului” și alte fumigene cu HOPIUM a la Benjamin Fulford, Tolec, Salla, Cobra, menite să mențină mintea într-o stare de falsă speranță și așteptare ... părerea mea. 

Optimismul cred că ar trebui să fie bazat pe o credință fermă în sine, în Dumnezeu, în victorie pur și simplu și cel mai bine dintr-o cunoaștere lăuntrică de sine, a faptului că totul este un joc, iar noi suntem SURSA întrupată care joacă acest joc, oceanul din picătură ... ori pe informații reale, bazate în fapte concrete, dovedibile. Acționarea cu curaj, înfruntarea fricilor, optimismul pur și simplu, credința pură în faptul că binele va învinge sunt de mare folos.

A fi doar optimist că există un plan, că pălăriile albe acționează, iar noi putem să așteptăm liniștiți, este opoziție controlată. A nu acționa atunci când este oportun s-o faci este o mare lașitate. A știi și a nu acționa în niciun fel este o lașitate. 

De exemplu cum a fost în 21 Dec. 2021: să știi că se pregătește votarea Certificatului Verde, iar tu să stai în casă să faci planuri pentru partidul care va „câștiga” alegerile în 2024 mi se pare de noaptea minții!!! 

Uneori trebuie acționat ACUM, nu în 2 ani. 

Și nu, nu trebuie să vă duceți că zice AUR, Șoșoacă, șamd, ci alăturați-vă nouă în grup compact, separat, cu tricouri, șepci, steaguri și cum vreți voi, dar fiți acolo. Eu am fost la protest deoarece așa părea normal s-o fac ... Alții au fost pe front să-și apere libertatea. Fiți băi acolo, alături de noi ceilalți! Încetați acest separatism! Înțeleg că lui Sabou îi este cam incomod să vină de la Baia Mare, dar ar putea să vă îndemne pe voi ceilalți să vă organizați și să nu stați după el.

 Iată că acel protest mai în forță din 21 Dec. 2021  așa anemic cum a fost, a băgat spaima în politicieni și cel puțin momentan, certificatul verde e în aer, iar Racilă a spus că România nu e genul de țară unde să se impună vaccidentarea obligatorie. Am reușit ceva, iar voi Qiștilor nu ați fost cu noi, din păcate! V-ați ratat momentul de glorie, sincer acum.

Personal tind să cred în această clipă că mișcarea Q a devenit în mare măsură un cult și este foarte posibil, opoziție controlată. Poate greșesc ... sper să greșesc și să zic, „tiii ce prost am fost, Q-iști aveau dreptate, i-am criticat degeaba! Mea culpa” ... O să am puterea să recunosc că am greșit. Până una alta sunt cam la fel de sigur pe cât sunt că Trump s-a injectat, că mișcarea Q e opoziție controlată și a devenit un cult. Cu tot regretul ..

Așadar, în virtutea dreptului la liberă exprimare (deși sunt destul de sceptic față de mișcarea Q) ofer aici o platformă de prezentare a acestui documentar, plin de informații ce personal tind cred că sunt reale, până la proba contrarie și îndemn la maximă circumspecție, discernământ și vorba lui Janet „verificați fiecare informație pe care o spun” (știe ea de ce), nu o credeți pe cuvânt, că are și multe bălării ... Chiar dacă a studiat de 20 de ani teoriile conspirației, subiectul este extrem de stufos și alunecos. Nimeni nu e deținătorul adevărului absolut și a înțelegerii absolute.

ACTUALIZARE 29.11.2022

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Sabou din Baia Mare și el, Sandu Barbu, și un înfocat lider al cultului Qanon Sabou până de curând, s-a retras din mișcare. E un plus bine venit la tot ce am spus până acum despre Trump.

VEDEȚI FILMUL CĂDEREA CABALEI - Continuarea TRADUS, MAI JOS:

Mulțumesc canalului Telegram AG.Real.Education pentru traduceri

”Partea 1 - Iată Cabala!

Partea a 2-a - Ura Consiliului Iezuit

Partea a 3-a: Rusia, Marea Depresiune, Al Doilea Război Mondial

Partea a 4-a: Protocoalele Înțelepților Sionului

Acest document reprezintă sursa depopulării planetare și a urii împotriva Creștinismului, dar și doctrina de bază a instituțiilor internaționale profund corupte.

Partea a 5-a: Atrocitățile Organizației Națiunilor Unite

Partea a 6-a: Planificarea Parentală, Sterilizarea Forțată Prin Controlul Populației

Partea a 7-a: ONU și ONG-urile

Min 7 – 8: “Oare de ce toți acești oameni bogați din întreaga lume sunt obsedați de omorârea bebelușilor?”.

            Parcurgeți clipul până la capăt, așteptați și părțile următoare – și veți afla!

Partea a 8-a: Controlul Populației, Gates Și Genocidul Global Al Vaccinării

Dacă până acum nu ați devenit conștienți cu privire la ce se întâmplă, care sunt actorii împlicați, ce scop au, și în ce etapă ne aflăm – cu părere de rău – vă spun că ați picat testul manipulării media!

Partea a 9-a: Pui Modificați Genetic, Țânțari Utilizați Pe Post De Armă Biologică

Min 13: Acum haideți să privim un articol din Jurnalul Science din 2010! Acum 11 ani un grup de cercetători japonezi a dezvoltat țânțari care răspândesc vaccinuri, în loc de boli!

            Actualmente, vaccinurile fiind pline de nanotehnologie, nu au nevoie de o cantitate însemnată de substanțe astfel încât să fii tag-uit! E nevoie doar de atingere, așa că e foarte reală informația de mai sus!

Partea a 10-a: Bill Gates – Pedofilia Și Beția Puterii

Urmăriți cu atenție până la final, și întrebați-vă de ce există acest simbolism al Adrenochrom-ului inscripționat și în cadrul denumirii browserului de Internet – Google CHROME (Adeno + Chrome), browser al cărui logo este 666!

Nici acum nu le vedeți faptele, de vă îmbulziți să primiți produsele lor, adică vaccinurile lui Gates!?

Iată că și Sfânta Scriptură ne avertizează cu privire la faptele “elitelor”:

“Cele ce se fac de ei întru ascuns, rușine este a le și grăi!” (Efes. 5, 12)

Și rușine să vă fie și vouă, tuturor celor care din pricina mândriei v-ați pierdut discernământul, și astfel că faceți propagandă vaxxinării, devenind astfel pricină de sminteală aproapelui vostru!

Partea a 11-a: Filantropia Și Investițiile Lui Bill Gates

Toți cei care am aflat despre planurile sioniștilor și că acest vaccin este antihristic nu mai putem fi indiferenți cu privire la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, și prin urmare, trebuie să ardem pentru Hristos, pentru Adevăr!

“Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte! Astfel, fiindcă eşti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea”. (Apoc. 3 – 15, 16).

Partea a 12-a: Arma Teribilă A Lui Bill Gates - Tehnologia Sintetică Biologică De Modificare A Genei Ereditare

Nu acceptăm nimic care are la bază ARN-ul Mesager, indiferent de scopul cu care ne este prezentat!

Creștinul adevărat nu face orice pentru viața aceasta pământească, ci face totul pentru a nu o pierde pe cea viitoare și veșnică!

Partea a 13-a: Ultima Demascare A Lui Bill Gates

Schemele Sale Finale Aduse În Lumina Publicului Larg

Adevărații păpușari implică tot: Corporații, Media, Justiție, Politic, sistem Educațional, Cercetare, Tehnologic, Farmacologic. Avem de-a face cu o Hidră internațională, inter-statală, inter-continentală, fără ideologie, fără granițe, fără doctrină, și ale căror crezuri sunt, în ordinea importanței pentru ei:

-spiritualitatea luciferică și imposibilitatea mustrării conștiinței;

-lupta fără scrupule împotriva omului prin: -dezumanizare; -decreștinare; -modificare genetică; -îndrăcire; -sălbăticire; -asasinare; -genocid, caracteristici care se regăsesc în:

-Sistemul sionist khazarian, fals evreiesc al bancherilor internaționali;

-Instituția Vaticanului;

-majoritatea instituțiile internaționale (ONU, OMS, Curțile de Justiție, CMB);

Partea A 14-a: Depopulare#1 prin Războaie, Dezastre Naturale, Foamete Și Secetă, Plăgi Și Boli

Min 19: Boli patentate (brevetate), create de om în SUA: SIDA cu nr de brevet 4464465, și 4520113; Virusul SARS – 7897744; ZIKA – atcc-vr84; EBOLA – 20120251502.

“mâncători inutili”, - sintagmă utilizată de jidanul Kissinger, autor al Memorandumului 200 de Depopulare din 1974.

Partea A 15-a: Depopulare#2: Aditivi În Mâncare, Apă, Și În Produsele De Îngrijire, Înfrumusețare Și Curățare. Pedofilie, Educație Sexuală

Min 16: Un fost instructor de la Planificarea Parentală recunoaște că se forțează Educația Sexuală în Școlile Elementare, tocmai pentru a se crea din timp o Piață a Avorturilor la vârste fragede.

            Adică ei știu ca dacă copiii vor începe să devină cât mai devreme activi sexual, atunci vor apărea și avorturile acestor fetițe, și imediat vor recolta ei avortonii ca să le vândă organele și țesutul.

Partea a 16-a: Depopulare#3 – Adevărul Despre Chemtrails Și Electrosmog

Partea A 17-a: Depopulare#4 – Vaccinuri Criminale

Min 13: Dacă asta nu te face să te superi pe situația actuală, astfel încât să te implici împotriva sistemului – cu regret vă spunem că nu știm ce altceva v-ar putea deschide ochii cu privire la ceea ce se întâmplă din cauza Cartelului Farma.


Virusul SARS CoV-2 – asta fiindu-i denumirea oficială – nu a fost niciodată izolat, purificat, secvențiat, caracterizat, și dovedit că există de către nimeni, nicăieri în întreaga lume! 

Dpdv. științific, să știți că NU EXISTĂ NICIUN VIRUS, ci ceea ce ni se prezintă sunt doar “fabricări” digitale și teoretice realizate pe Calculator pornindu-se de la o bază de date genomică.

Partea a 19-a: Cea mai mare Fraudă Medicală din Istorie - II

Un virus care nu a fost niciodată izolat, și prin urmare nu a fost demonstrat că există. Un virus atât de periculos încât ucide abilitatea de a gândi. A ucis logica și a ucis bunul simț. A ajutat ca Politica să ucidă Știința. A înghițit întreaga Societate printr-o avalanșă de nebunie. 

  Ce credeți că a cauzat aceste morți? Bătrânilor li s-a administrat Midazolam - un puternic sedativ, folosit pt altele, pt a diminua Anxietatea și Frica. Este de-asemenea folosit și pt administrarea Injecției Letale în SUA, combinat cu alte 2 medicamente.

Partea a 20-a: Nanoparticule peste tot: Chemtrails, Măști de Protecție, Bețișoare de Testare, și în Vaccinuri

Min 7 – 8: Și în Olanda, ca și în România există o Comisie de Anchetă a Infracțiunilor din Justiție; 

Dacă în țara noastră se anchetează cazurile de corupție din Magistratură, de la fabricarea de dosare, protocoale secrete, și mușamalizări, - în Olanda se dorește anchetarea nici mai mult nici mai puțin decât a Ritualurilor Satanice și a Abuzurilor Sexuale asupra Copiilor la care au luat parte guvernanți de rang înalt din Statul Olandez, inclusiv din Ministerul Justiției.

Dar evident că mass-media nu scoate o vorbă despre așa ceva!

Și acolo, ca și aici în cazul SIIJ, se dorește de către Statul Paralel desființarea secției speciale de anchetă.

Partea a 21-a: P4 - cea mai mare fraudă medicală din Istorie: Covid-19. Adevărul Nespus despre Testul Nazal RT-PCR

Bețișorul de testare nazală nu este unul obișnuit din bumbac, ci unul profesionist format din fibre de Nailon, care a fost sterilizat cu Oxid de Etilenă, toxic și cancerigen.

Conține Morgellons (viermișori), adică aceleași nanoparticule ce se află în măști. Lasă în urmă fibre ascuțite și tăioase în profunzimea cavității tale nazale.

Conține Hidrogel DARPA cu nanoboți “Theragrippers” ce conțin aceleași chestii ca și vaccinul.

Îți pot vătăma nervii Faciali, sau nervul Olfactiv, sau ambele.

Dacă Bariera Sangvinică este vătămată în acest proces, adică acel țesut care îți protejează Creierul împotriva a orice care n-are de ce să intre acolo, atunci putem spune că ești oficial CIPAT.

Și Sistemul tău Limbic va suporta consecințele de degradare a sănătății, și care îți va scurta considerabil speranța de viață.

Partea 22-a – Înșelăciunea Covid-19 (Episodul 5): Asasinatele și Banii din Spitale

#BloodMoneyIncorporated

Pentru toți cei care ați avut rude sau prieteni morți în secțiile de A.T.I.! Priviți cu atenție: AU FOST UCIȘI ÎN MOD INTENȚIONAT!

Aici vedem cum instituțiile sanitare OMS, FDA, și CDC au aprobat intenționat un medicament care să asasineze pacienții în spitale, adică Midazolam și Remdesivir! Veți vedea cazuri practice din “țările civilizate” de asasinate la comandă, și de tentative de omor sanitar! Concluzia e una singură – judecați și singuri și nu va mai supuneți versiunii “specialiștilor”, deoarece odată cu Complicitatea la Plandemie, Comunitatea Medicală Mondială credibilitatea și-a pierdut pt totdeauna! ”

Partea a 23-a - Episodul 6 despre Cea mai Mare Înșelăciune Medicală din Toate Timpurile: Dezvăluiri din Interior despre Asasinatele și Banii din Spitale

#FallCabalTheSequel #PartTwentyThreeMoneyAndMurderInHospitals

La mai bine de 2 ani de la demararea celei mai mari înșelăciuni medicale, excepționala serie documentară Fall Cabal nu putea continua fără mărturiile video ale unor oameni din sistem care atestă asasinate medicale la comandă! 

Veți vedea în clar, conform martorei oculare, cum vine în salon divizie de asasini deghizați în personal medical, si în 20 de minute, om perfect sănătos, conștient, care vorbea, moare deodată.

Veți auzi despre certuri între medici și asistente referitoare la proceduri care să-l lase pe pacient să moară sau nu.

Ventilatoarele morții; Îndopare cu medicamente; Ordin de a NU Resuscita.

Partea a 24-a – Vaccinarea obligatorie anti-Covid-19? E timpul să acționăm!

Cum să lupți cu cenzura și cu medicii care îți recomandă/impun protocoale criminale, exemplificându-se cazul Scott Quiner – omorât cu zile în spital, ținut fără mâncare, fără apă, și fără tratament adecvat; 

Care sunt cele 3 tipuri de grupuri de oameni la vreme de război; Despre inutilitatea protestelor și a semnării de petiții; 

Cum să acționezi împotriva legislației anti-viață, și la ce persoane importante puteți să apelați în caz de nevoie;

Renz-law.com, Stew Peters Show, protocolkills.com 

Partea a 25-a - Covid-19 = Program de Tortură

#FallCabalSequel #PartTwentyFive #RomanianSubtitles #CovidTortureProgram

Pt toti cei care au pierit asasinați în cadrul genocidului mondial, să nu uităm în ce a constat programul de exterminare! Pasaje:

Moderna a declarat oficial că: “Oamenii sunt vaccinați cu un Sistem de Operare”.

“Toți cei care ați primit și a 3-a doză, mergeți să vă faceți un test de SIDA! Rezultatul vă va surprinde! Și apoi dați-vă Guvernul în judecată!” – Luc Montagnier.

În primele 3 luni din 2021 au murit mai mulți oameni de la vaccinul Covid decât au murit în total în ultimii 30 de ani de la toate vaccinurile la un loc.

Pfizer spune Instanței să anuleze plângerile împotriva ei deoarece Guvernele au știut dinainte că totul e ilegal!

Partea a 26-a – Mușamalizarea unui Genocid

#FallCabalSequel #PartTwentySix #RomanianSubtitles #WrappingUpGenocide

Imagini care vă pot afecta emoțional! Pasaje:

74% dintre gravidele vaccinate au suferit Avort Spontan (media normală fiind de 10%);

În Coreea de Sud, 150 de persoane au murit subit în timpul unui Halloween, din cauza unui infarct!? Versiunea oficială (“Toți au murit din cauza panicii create!”) s-a dovedit a fi o minciună! 

Nimeni nu avea răni corespunzătoare panicii, cum ar fi oase rupte și julituri. 

150 de oameni au cazut subit la pământ, murind toți odată! (E vorba de EMP).

Grafenul este peste tot: 

-în Chemtrails-ul care pică pe voi; 

-în calmantele împotriva durerii; 

-în produsele sanitare (de îngrijire intimă); 

-în Prezervativul cu grafen – cel mai rezistent din lume – inventat de Bill Gates; 

-în haine; -în mâncare;

-în recipientele alimentare și de băutură; și 

-în medicamente, și unele anestezicuri medicamentoase.

Partea a 27-a - Forumul Economic Mondial - Sfârșitul rasei umane Homo Sapiens

#FallCabalSequel #PartTwentySeven #WorldEconomicForum #EndOfHomoSapiens

Există un singur mecanism pe care Cabala îl poate pune în funcțiune pt a putea controla masele – și mai exact FRICA! Oamenii înfricoșați nu mai pot gândi limpede. Ei tind să se blocheze și să ceară ajutorul de la alții pt a-i salva și a le lua frica.

Cu 72% vaccinați din întreaga populație globală, e foarte posibil ca actuală generație să fie ultima formată din oameni naturali – adică nemonitorizați de nanotehnologia injectată în oameni în diferite feluri.

Abjecțiile și anti-creștinismul celor de la FEM e inimaginabil de extins, și-l veți vedea expus prin declarații directe.

Se mai spune cum “programele de training” de acolo îi spală practic pe creier pe cursanți, aceștia urmând ca mai apoi să execute orice ordin li se va trasa, indiferent cât de criminal ar fi, chiar împotriva propriei țări.

Partea 28: Există oare o Criză Climatică?

#FallCabalSequel #PartTwentyEight #IsThereAnyClimateCrisis #FullBlownExposee

Forumul Economic Mondial ne-a tot avertizat: viitoarele 2 crize, și care vor eclipsa criza Covid ca și comparație, vor fi un Atac Cibernetic major, și Încălzirea Climatică.

“Nu există un moment mai oportun pt o schimbare radicală, decât în urma unei catastrofe globale!”. 

Dacă oamenii ar înceta a se mai teme, Cabala și-ar pierde puterea peste noapte! 

97% din articolele științifice publicate susțin existența încălzirii globale, deoarece autorii lor sunt savanții plătiți de guvern, și de acolo provin fondurile lor.

În realitate 0.0017% din atmosfera noastră reprezintă CO2 produs de om, și prin urmare

Nu există niciun fel de Urgență Climatică!

SURSA: https://t.me/AG_RealEducation

Primele 20 de părți mai pot fi văzute în varianta filmului dintr-o bucată de prietenii mei din OK AICI.

Toate părțile filmului mai pot fi văzute și pe canalul Telegram menționat un pic mai sus. 


19 comentarii:

  1. Vad ca nu s-a postat comentariul anterior ref la ep 6., oare de ce?
    aceeasi problema si la ep.8
    verifica:
    ep 6 nou:https://www.bitchute.com/video/zzFRugqt06Vq/
    8 nou : https://www.bitchute.com/video/oS9FBzThQfJP/


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu la ce comentarii te referi. Eu am postat filmele pe Bittube.video și sunt traduse. Tu mi-ai oferit niște linkuri către filmele din BitChute, netraduse.

      Ștergere
  2. am incercat sa ma uit la partea 1. dar nu merge. o fi o chestiune de moment?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da..din păcate e serverul picat , momentan...ultima data cand a picat a durat vreo luna..sper sa nu fie cazul acum.

      Ștergere
  3. Cine doreste filmul de pe alt server, sa ofere o donatie ... multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu ne-o ia in nume de rău dl Colceag pe care multi il admirăm ca educator, dar viermele neincrederii s-a strecurat in sufletul colectiv romanesc de când s-a observat ca elitele nu fac nici pe departe cât ar putea face pentru România. Si concluzia fireasca pe care o tragem noi, marunțeii anonimi, este ca nu sunt lasati de pe nivelurile superioare ale ierarhiei mafiot...ăăă...am vrut sa spun masonice, sa reconstruiasca Romania ca pe un sistem viu in care toate ar fi in armonie. Dl Florin Colceag a vorbit foarte bine intr-un interviu despre genialii care sunt ca albinele intr-o societate. Si despre bețele in roate puse de nerozi pentru ca acesti geniali sa nu ajunga la putere sub nicio forma. E vb despre niveluri de constiinta. Una e sa conduca Romania oameni de " cer" 33, alta e sa o conduca idioti modificati prin incalcarea legilor divine. Adica, demoni pe intelesul tuturor. Un om care isi vinde sufletul, tradeaza, distruge lumea celorlalti, devine demon si va lucra pentru intuneric fara sa-i roșeasca nasul sau obrajii de rușine. Va minți din patru in patru ani si oile il vor crede. Pentru ca oaia lipsita de modele cinstite isi va pierde simțul critic si capacitatea de a discerne pe cel bun de cel nociv.
    Probabil ca dl Colceag a inteles ca Romania este pe nivel prea jos pentru ca genialii sa-si poata face bine munca lor. Ar fi sfartecati de catre tampiti.
    Nici eu nu ma topesc dupa AUR, Simion sau Șoșoacă. Mi se par foarte slabi pentru a putea intelege un sistem viu complex. Adica, Biserica Vie.
    Deocamdata, si Sosoaca si Simion, si alti " patrioti" romani sunt pe nivelul de intelegere de unde singura biserica in care se poate avea incredere este BOR. Nimic mai fals. BOR este pe nivel de constiinta foarte jos si manipuleaza turmele la greu.
    Biserica Vie e Creatia primordiala. Paradisul nostru de la origini. Netotii nu vor pricepe prea curand ca daca distrugi padurea si otravesti apele totul ti se intoarce. Romania se desertifica, " patriotii" se piaptănă si se cearta intre ei pe grade si niveluri de patriotism. Eu am incasat-o de la
    " patriotii" ce stau de paza pe internet din mai multe motive. Unul ridicol care l-a facut pe un bărzăune sa se burzuluiasca la mine a fost o remarca la adresa curateniei din restaurantele turcesti si a modului ce m-a impresionat foarte placut in care isi manifesta iubirea fata de pisici: le pun peste tot boluri cu hrana si apa.
    In Romania pisicile si puii de catel sunt aruncati inca la apă.
    Patriotismul de mucava nu schimba un sistem din temelii, ci doar il va cosmetiza. La fel si crestinismul superficial, din varful buzelor.
    Am auzit odata un preot destul de implicat comparativ cu altii spunand ca " noi, crestinii, nu L-am primit pe Iisus si in inima. Doar in minte".
    Semn bun daca incep sa-si dea seama preotii de asta.
    Nivelul de patriotism cu paradă in ie si itari si cu drapele tricolore, cruci si icoane le convine de minune sforarilor din umbră!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc din suflet pentru informatii!
    Să vă ocrotească Bunul Dumnezeu mereu!
    Am învățat multe de aici, de-a lungul timpului și vă sunt recunoscătoare!
    Cu respect,Monica A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E complicat cu oamenii ,dle Nu Stiu Cum Va Numiti...
      Asa este in Ego. Fiecare om se crede deținătorul adevarului absolut si adera la grupuri aflate pe acelasi nivel de conștiință. Nationalistii se tem de globalisti si pe buna dreptate, pentru ca este oribil sa-ti fie stearsa identitatea si sa fie înlocuită cu un surogat otravit adus de mișcările nebunesti din Occident. Numai ca nationalistii nu au reusit nici ei sa treaca de nivelul minte colectiva si repetă niste tipare vechi. Tipare ce nu au functionat prea bine nici in trecut. Știți de ce? Tot timpul apare " tradatorul". Infiltratul ce are misiunea de a distruge din fașă orice initiativa bună.
      Cum nu am deloc intentia sa lovesc pe cineva, dar nu accept nici sa urle la mine vreunul care nu face nimic dar vrea sa-mi pună mie in spinare problemele lui nerezolvate, ma retrag din
      " turma" si-mi văd de propria mea crestere spirituala.
      Când " patriotii" vor iesi in strada ca sa protesteze pentru inca un pedofil eliberat, atunci o sa stiu ca romanii s-au trezit si au inteles ce inseamna Sistem Viu si ce rol avem fiecare in păstrarea armonioasa a acestui sistem.
      Spiritual s-a gresit...Multa informatie, putini oameni dornici sa se implice, devenind astfel modele de urmat pentru ceilalti. Zilele trecute crestinii si patriotii romani din zonă au mai abandonat o cățelușa in apropierea casei mele. Care, evident, in natura firii, s-a imperecheat. Va face pui. Care, de foame, vor da iama prin gainile orbilor la inimi. Sau vor musca sau ucide un copil.
      Acestea sunt efectele rahatului facut bici! Multa vorba, multa cearta, mult crestinism de fatada si patriotism doar in discurs. Mi s-a facut lehamite de toate aceste urlete zilnice si certuri pe prostii...
      Vă respecr pe bune pentru munca pe care o faceti ,dar romanii au nevoie sa fie luati de la zero si educati. Ca sa nu mai minta, fure, injure, distruga. Pentru ca atunci cand li se intoarce, dau vina pe cabalah, evrei, unguri, refugiatii musulmani etc
      Si degenereaza pentru ca nu cresc spiritual, limitandu-se la ce-i dă popa in cioc sau guru.

      https://mariadakhel.blogspot.com/2017/05/carcavulia.html?m=1

      Ștergere
  6. Nu mai exista nicaieri in lume opozitie necontrolata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ar fi existat si opozitie pe bune, acum am fi fost de mult cu 7 doze in vena obligati ca in China ...

      Ștergere
  7. Cateva episoade din caderea cabalei nu sunt din the sequel

    RăspundețiȘtergere
  8. Dacă nu-mi spuneți care episoade, nici eu nu mă obosesc să le caut.

    RăspundețiȘtergere
  9. La episodul 10 este o neconcordanta intre Titlu si comentariul de pe website si continutul clip-ului video.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa ce am verificat, episodul 10 catre care da link-ul din aceasta pagina din titlul Partea a 10-a: Bill Gates – Pedofilia Și Beția Puterii este episodul 10 din prima parte al acestui documentar, CĂDEREA CABALEI – Planul de salvare a lumii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut..mersi de constatare...am urcat noile linkuri pentru cele doua episoade 6 si 10, mentionate de tine. Multumesc pentru sprijin.

      Ștergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...