Ieşirea Din MATRIX: AVERTISMENT

AVERTISMENT

AVERTISMENT !

Acest blog conține o cantitate uriașă de informații care pun la grea încercare ideeile pe care le avem despre realitate, prejudecățile legate de lumea în care trăim, concepțiile fixe, rigide, în special viziunea materialistă asupra lumii. Aceste informații sunt PILULA ROSIE .
(Vezi filmul MATRIX ca să înțelegi ce vrem să spunem).
Te avertizăm să nu mergi mai departe în explorarea acestor informații, dacă ești mulțumit de lume așa cum este ea, cu bune și rele și nu vrei să se schimbe mare lucru, sau dacă ești prea dependent de sistemul actual așa cum este el, iar paradigma oficială, sistemul de credințe comun acceptat, ți se pare ok. Dacă simți că viața ta așa cum este acum, adaptată acestui sistem îți oferă siguranță și confort sau dacă simți că aceste informații te tulbură mult mai tare decât poți suporta (unii oameni nu pot face față din punct de vedere emoțional unui alt adevăr legat de lumea în care trăim și pot înnebuni - se numește disonanță cognitivă), oprește-te aici, te rugăm frumos … Acest blog nu este pentru tine! 
Dacă totuși preferi să mergi mai departe, îți reamintim că nu trebuie să-ți fie teamă de nimic. Viața este veșnică, cine ești tu cu adevărat este veșnic și orice experiență trăită este doar o încercare pe calea către Eliberare (Mântuire).
Din perspectiva nivelului suprem de percepție (DIVIN, UNIVERSAL, TRANSCENDENT) NU EXISTĂ NICI BINE NICI RAU ABSOLUT, ci doar CONȘTIINȚĂ OMNIPREZENTĂ ÎN TOT ȘI TOATE, în mine și în tine și chiar și în lucrurile aparent lipsite de viață (VIAȚA ESTE OMNIPREZENTĂ, IN FIECARE ATOM, IN FIECARE PARTICULĂ, ÎN FIECARE STRING, ÎN FIECARE CUANTĂ ENERGETICĂ ȘI CHIAR ȘI ÎN VIDUL/PLENUUMUL COSMIC) conștiință care face diferite alegeri pentru ca în acest fel să experimenteze tot ceea ce poate fi experimentat.
Ceea ce este expus în acest blog nu reprezinta adevaruri supreme ci doar niste puncte alternative de vedere, ce pot fi cercetate mai departe de cei interesati. Nu suntem autoritati in nici un domeniu, dar consideram ca avem dreptul la o opinie, pe care in virtutea dreptului libertatii la exprimare, ne-o exprimam cu curaj, chiar daca putem gresi! Nu ne credeti pe cuvânt! Suntem doar masageri (care invata, evolueaza si cauta permanent sa inteleaga lumea in care traim)! Unele articole şi documentare pot fi mai mult sau mai putin distorsionate, intentionat sau nu (de autorii lor). Cercetati, cercetati si iar cercetati!
ÎN CIUDA APARENȚELOR, PERIOADA ACTUALĂ ESTE FOARTE INCITANTĂ ȘI TOTODATĂ, IDEALĂ PENTRU A TRĂI PE ACEST PĂMÂNT! 
- text inspirat de cartea Secretul Suprem de DAVID ICKE

9 comentarii:

 1. Cum pot lua legatura cu domnul Chesca Leonard? Va multumesc,vreau sa fac procedurile de schimbare a actelor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Atenție la neatenție!!! Tie tata

  RăspundețiȘtergere
 3. Va salut cu respect si cu multumiri ca imi dati si ocazia de a face un comentariu referitor la postarile blogului vostru.
  Totusi, este un blog si dupa cate am citit in rubrica "despre noi" a fost si este alegerea voastra sa aveti un blog si sa va publicati opiniile.
  Ma si va intreb de ce de cele mai multe ori cand un blog are success si e vizitat si apreciat incepe clasicul repros ca "uite ce facem noi pentru voi, cat ne sacrificam si voi nu cotizati" samd.
  Nu ar fi mai cinstit sa intretineti acest blog daca aveti posibilitati si daca nu pur si simplu lasati-l si ocupati-va de prioritatile dumneavoastra.
  Gasesc cumva patetic sa va puneti vizitatorii in postura de profitori si nerecunoscatori pentru ca nu va doneaza bani.
  Daca nu puteti posta pur si simplu nu o faceti, nu va obliga nimeni. Cred ca oricine intelege ca puteti avea si alte prioritati mai vechi sau mai noi si nu mai aveti timp de blog.
  Considerand cele postate de voi cred ca sunteti suficient de open mind sa intelegeti ca am fost pe blogul vostru si va scriu pentru ca ma intereseaza si imi place/ potriveste ceea ce postati. In ultimul timp gasesc o atmosfera care incearca sa ma faca vinovata ca vin sa va vad si nu v-am donat salarul la timp si beau sangele jertfitilor. Va cer scuze pentru cum vad eu, in cazul in care considerati ca ar trebui si va multumesc sincer pentru tot. Numai bine si sa aveti grija de voi.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu vă obligă nimeni să donați nimic dacă nu simțiți și nici să stați pe acest bloguleț (puteți să vă găsiți alte locuri , unde oamenii nu vă „agresează” cu cereri din astea cu atmosfera asta patetică) ... aveți oricum sute de materiale puse la dispoziția dvs. de efortul făcut atât de mine cât și de alții de a vi le oferi în mod gratuit timp de atâția ani ... Unele materiale sunt restricționate pur și simplu.
  Accesul la aceste materiale este oferit funcție de o donație (care poate inseamna oricat simtiti , ideea e sa simtiti sa oferiti ceva). Nu v-a cerut nimeni sa va donati salariu sa va jertfiti cu sange pentru mine ... Interpretarea dvs. este de-a dreptul patetică. Asta e patetic. Am zis sa oferiti o donatie... atat. Nu v-am cerut luna de pe cer.


  Mie-mi și place să fac această activitate și-mi doresc să pot continua și iată, unii , în ciuda a ceea ce credeți dvs. chiar apreciază ce fac și mă susțin în demersul meu „patetic” ... Din fericire nu toți gândesc ca dvs. Dacă ar gândi toți ca dvs. , probabil mi-aș vedea de alte activități ... din fericire cei care gândesc ca dvs. sunt puțini doamnă P. S-ar putea să fiți singura ... singurul , domnul taximetrist , care nu puteti sa dormiti ca eu ma descurc si asa cu „sangele si efortul „prostilor” care ma apreciaza” ... lol

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bine, dar a impune ca o donație infimă, în baza a ceva care este piratat, să meargă către voi nu este etic. Cel mult puteți cere să doneze către Avaaz și nu neapărat să vă și facă dovada.
   Și de ce spui "din fericire", din moment ce "banul este rădăcina tuturor relelor" - 1 Timotei 6.10, noi trebuind să-l înlocuim, nu să tot promovăm acest rău în lume?

   Ștergere
 5. Călătorul moare de drum lung și prostul de grija altuia ... vă „mulțumesc” pentru grija ce mi-o purtați și aprecierile false ... somnic pufos.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunteți liberi să vă riscați voi pielea pentru aceste lucruri piratate (eu am făcut-o suficient ... 12 ani la rând) și să le oferiți altora, nu vă oprește nimeni ... fii tu etic, fii capitanul nostru ... poate mai bine ar fi să vă spun doar că există și atât ... poate așa v-ați depăși lenea și le-ați căuta și traduce chiar voi ... zic. Poate așa ar fi mai bine pentru voi ... poate. Căci oricum nu meritați mulți dintre voi aceste lucruri ... rătăciți în bezna gugălului ...
  Până una alta, oricum ar fi, eu investesc un timp să vă grupez și traduc anumite informații și să vi le aduc la cunoștință , un timp pe care majoritatea dintre voi nu-l apreciază ... Esti liber sa cumperi informatiile din alta parte, sa donezi la Avaaz daca vrei , treaba ta ...

  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...