Ieşirea Din MATRIX: Scăparea „virusului” din laboratorul din Wuhan - o diversiune calculată, de la adevărul simplu - NU EXISTĂ VIRUSUL

joi, 17 iunie 2021

Scăparea „virusului” din laboratorul din Wuhan - o diversiune calculată, de la adevărul simplu - NU EXISTĂ VIRUSUL

WUHAN LAB 'VIRUS' LEAK- A CALCULATED DIVERSION FROM THE SIMPLE TRUTH - THERE IS NO 'VIRUS' - DAVID ICKE (2021)

„Cum sa v-o spun cu blandete?

IAR ati pus botul la o pacaleala.

Auzi, bai, a iesit "senatul american" sa spuna in public ca mvaaaai, totul a fost o minciuna si social media a cenzurat "adevarul".

Bai, dar cat de naivi sunteti?

Ceea ce vedeti acum este doar un nou act al ACELEIASI PIESE.

Acum este despre a arunca pisica moarta la chinezi, ca vezi Doamne DE FAPT "vyrrusul" era dintotdeauna al lor, ori "natural", ori "fabricat" si "scapat din laboratoarele lor" blablabla-blöblöblö.

Cum dreaq sa sustii ca vezi Doamne FB si YT si Goagal si alte platforme au actionat ele asa de capul lor cand au cenzurat informatiile?

Bai, suntem prosti de-a binelea?
Adica sanchi, politicienii voiau demult sa ne zica "adevarul", dar erau cenzurati, ma

Acum vi se baga pe gat actul "Chinejii ie vinovati, they did it" si voi il inghititi cu momeala si cu carlig cu tot!

Il sacrifica si pe Fauci, numai ca voi sa inghititi rahatul asta!

Voi nu vedeti ESENTIALUL, de la care ei tot incearca sa va deturneze atentia?

NU EXISTA vyrrusul, beeey, nu a existat niciodata si nu are cum sa existe, totul este o mare frauda
Urmariti atent video-ul, ca sa va lamuriti complet

Hai, #trezireaSURSA Feli Popescu

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI (Bitchute),

AICI (Dailymotion) sau AICI (OK)


In completare vedeți filmul (netradus) THE REFUTAL OF VIROLOGY, care aduce completări la cele spuse de David Icke. 

Ultima demontare al virologiei (contagiunea).

Povestit în limba engleză de Heather Bruno .... traducere excelentă. Iată o esență a ceea ce se spune în film: 

„Voi continua să spun că așa-numita proteină spike este expresia unei celule radiate. Vaccinul este contaminat cu nano-particule de fier care devin încărcate magnetic numai după intrarea în celulele sanguine prin electro-porare și trecerea prin inimă. Cheagurile de sânge sunt celule de sânge magnetizate care se lipesc între ele „opuși se atrag”, care explică și afecțiunile cardiace de către adolescenții mai tineri și atacurile de cord la bărbații și femeile în vârstă. Cred că este un act intenționat făcut pentru a-i păcăli pe cei mai calificați virologi și medicii care nu știu despre energie, frecvență și vibrații, precum și despre magnetismul bioelectric ...”

Iar AICI vedeți modul cum arată lichidul feros și cum este făcut să arate ca o proteină spike (țep) în preajma unui magnet.

Mai jos transcrierea filmului:

„Salut și bine-ați venit la „Dot Connecter”-ul (Conectorul de Puncte) lui David Icke, video-castul din această săptămână. 

În ultimele câteva zile m-am tot minunat despre o poveste care a ieșit acum la suprafață. Și anume că „virusul” Covid ar fi ieșit dintr-un laborator biologic din Wuhan, fie accidental, fie intenționat. Iar motivul pentru care m-am minunat este acela că totul este un mare rahat învechit. Și ar trebui să vedem un steag mare roșu și niște beculețe roșii, ori de câte ori autoritățile politice, autoritățile sanitare și mass-media încep să se deplaseze în aceeași direcție, ca o unitate. Pentru că, să nu uităm, aceasta este trio-ul care ne-a mințit încă de la începutul acestei ere COVID, acestei escrocherii COVID, ne-au mințit pe bandă rulantă, ca la focul de mitralieră. 

Și acum ni se cere să credem că această trupă de măscărici, escroci și psihopați tocmai au trecut prin această transformare și acum ne vor spune adevărul sau cel puțin vor dori să afle adevărul. 

Deci, avem o tonă de aberații. Oricine a studiat munca mea de-a lungul erei COVID și cartea mea „Răspunsul”, va ști că eu am spus din primăvara anului 2020 că nu există niciun virus, este o înșelătorie la acel nivel. Și când înțelegi asta, întregul castel de cărți se prăbușește... nicio carte nu mai stă în picioare. Și este crucial pentru toată această înșelătorie, fie că este vorba de public, prin mass-media obișnuită sau prin intermediul mass-media alternative, oamenii care pun sub semnul întrebării... Ei trebuie să mențină această minciună, cum că există un virus ... Nu există niciun virus! 

Și am cercetat asta, pentru că această temă rulează în mass-media alternativă, cam de la începutul acestei povești, din 2019 și până în primăvara lui 2020. Am cercetat posibilitatea ca un virus să fi fost eliberat intenționat. Dar nu avea niciun sens. 

Și nu a avut niciun sens din motivele la care voi ajunge, reacționând la ceea ce s-a întâmplat săptămâna aceasta. Și cu cât am obținut mai multe informații de la oameni care își făcuseră temele, medici, oameni de știință etc., cu cât era mai evident în mod flagrant că nu a existat niciun virus. Este și mai flagrant acum, voi explica imediat . Și ... așadar ... am ... am abandonat ipoteza cu "eliberarea" virusului de la un laborator biologic. 

Apoi s-a făcut liniște, iar acum brusc, aproape de nicăieri, în ceea ce privește această recentă așa-numită "serie de revelații", avem autoritățile și mass-media care știți, negau orice legătură cu vreun laborator... Iar acum, așa cum am spus, merg toți la unison în acea direcție. Și, știți, toată această idee... că nu există niciun virus, deși a sunat absolut ridicol când am vorbit prima dată despre asta și când alți medici au început să vorbească despre asta în primăvara anului 2020. 

Ce s-a întâmplat în lunile care au urmat, din cauza evenimentelor și a experienței oamenilor această idee a început să câștige tracțiune. Da, de fapt, unde este dovada că există un virus? Oh, de fapt nu există nicio dovadă. 

Dar, așa cum spun, pentru ca această înșelătorie să reușească, trebuie să credem că există un virus. Dar de ce această schimbare bruscă? Ei bine, un motiv este acela că trebuie să credem că există și a existat un virus... pentru că oamenii percep tot mai mult... că nu există. 

Dar există și un scenariu în desfășurare. Și acest scenariu are etape diferite. Și ei nu joacă nicio scenă până când nu îi vine rândul. Așa că vă voi da un exemplu. Când a început povestea, autoritățile au fost întrebate: "Oamenii ar trebui să poarte măști?" Iar ei au spus: "Nu, nu, nu, nu e cazul, nu, nu"... "Nu sunt bune deloc, ar putea fi aproape inutile", ceea ce este adevărat. Dar apoi, aceiași oameni, pe măsură ce am trecut spre vara anului 2020, nu numai că au spus că măștile sunt esențiale, dar le-au făcut obligatorii ... Pentru că în acel moment, masca era o parte din scenariu și trebuia jucată. 

Unul dintre lucrurile pe care ei nu doresc să le facă (vezi exemplul cu masca), este să dea oamenilor prea mult prea repede, pentru că atunci oamenii se vor opune serios. Este progresiv... obișnuiește-i cu asta, și apoi dă-le altceva, obișnuiește-i și cu acel lucru, apoi mai dă-le ceva. Așadar ... Aceasta este o parte a explicației, dar numai una ... a motivului pentru care autoritățile și mass-media insistă acum pe această "scăpare" a "virusului" din laboratorul din Wuhan. și insistă masiv... 

Iată doar câteva știri din această săptămână: "Biden ordonă investigarea originii COVID-19". "Președintele Joe Biden" [în teorie] a ordonat oficialilor serviciilor de informații americane să re-dubleze eforturile de a investiga originile pandemiei Covid 19, inclusiv orice posibilitate ca traseul să ducă la un laborator chinez. După luni de bagatelizare a acestei posibilități, administrația Biden se alătură presiunii mondiale". Știți, aud oameni spunând „Ei bine, brusc a apărut consensul", sau brusc, știți, oamenii spun aia, autoritățile spun ailaltă... Dar de ce brusc? De ce ... de ce asta a apărut brusc de nicăieri și acum este peste tot? Pentru că este o înșelătorie. 

Deci, "Biden a îndrumat autoritățile naționale ale SUA să asiste la anchetă, iar experții serviciilor de informații să pregătească o listă de întrebări specifice pentru guvernul chinez. Donald Trump a spus deja public „v-am zis eu că virusul a ieșit din laborator.” Da, domnule Trump, oi fi spus mata asta, dar tot gogoși sunt, amice. 

Și ... am auzit afirmații cum că Biden a făcut asta la presiunea mass-media. Vă amuzați bine? Presiunea mass-media? Mass-media, care a jucat un rol central masiv în alegerea lui Biden? Mass-media care a mușamalizat corupția lui Biden și a fiului său, Hunter Biden, în legătură cu afacerile din Ucraina și China, care se bazau pe utilizarea influenței lui Joe Biden, când era vicepreședintele lui Obama ... Acea mass-media va pune presiune pe Biden să facă ceva care nu este agenda cultului? Să fim serioși! 

Apoi l-am avut pe Fauci mințind prin fiecare orificiu, de când a început povestea. "Oh da, ar trebui să fie o investigație în acest sens, oh da!"--- Rochelle Walensky, șefa CDC în America: "Oh da, ei bine, este posibil să fi scăpat din..." Și mass-media acționează la unison... 

Mai este Tucker Carlson, pe care-l respect pentru că pune multe întrebări. Și continuă să pună întrebări asupra unei serii de subiecte care trebuie cercetate. Dar el a crezut povestea asta cu virusul scăpat din laboratorul Wuhan și iată că guvernul britanic emite o declarație care afirmă că toate teoriile sunt posibile (brusc), cu excepția faptului că virusul nu există. "În ceea ce privește originea COVID-19, aceasta trebuie să fie explorată. Guvernul britanic devine cea mai recentă entitate oficială care refuză să excludă explicația cu virusul scăpat din laborator". 

Haideți, ne prindem și noi? Iată textul cântecului, acum toți cântăm în cor! 

Și apoi mai avem Facebook, care a cenzurat pe oricine care punea ceva sub semnul întrebării. A cenzurat înainte pe cei care întrebau: "Nu a ieșit din laborator?" Ceea ce este o întrebare legitimă, dar care, și voi ajunge la asta, pur și simplu nu stă în picioare. Deci cenzura Facebook... o dă sucită, cam în același timp cu această lege. "Cenzura pe Facebook a poveștii cu laboratorul Wuhan arată adevărata față urâtă a Facebook-ului". Ei bine, nu chiar ... arată doar că orice vrea cultul, Facebook execută. Eu cred că adevărata față este urâtă, dar nu în sensul din acest articol. 

Facebook spune că va permite utilizatorilor să comenteze dacă COVID a scăpat din laborator, ceea ce înainte nu făcuse. Este doar o coincidență, nu vă faceți griji ... "Este inversarea unei decizii din februarie despre interzicerea postărilor care conțin o dezinformare dăunătoare". Haha, dar aceasta este o dezinformare pe care noi vrem să o credeți acum. 

"Orice discuție despre COVID scăpat din laboratorul Wuhan era numită teoria conspirației. Atunci se considera că virusul Corona probabil sărise de la lilieci la oameni". Există și o altă explicație... Nu există niciun rahat de virus. "Dar noi nu vom discuta despre asta". "Rapoarte recente sugerează că virusul ar fi putut scăpa accidental ... din laborator". Și dr. Fauci s-a răsucit la 180 de grade, la fel ca și mass-media din SUA. 

Ok, hai să aruncăm o privire asupra acestei tâmpenii. "A fost eliberat accidental". Sau, dacă intrați în zone ale mass-media alternative, deși departe de adevăr, "a fost eliberat intenționat". Să luăm întâi accidentul. Noi știm ... este foarte, foarte clar, iar dovezile sunt copleșitoare că aceasta a fost o pandemie planificată, o pandemie falsă. De exemplu, pentru a numi doar câteva dovezi, aveți documentul Rockefeller din 2010, care descrie o pandemie care oglindea destul de mult ce s-a întâmplat de fapt. Familia Rockefeller a stat la baza creării medicinei bisturiului și a medicamentelor, care a creat Big Pharma, cartelul care produce aceste false "vaccinuri". Ei au înființat Organizația Mondială a Sănătății, care conduce această întreagă pandemie falsă și Rockefeller-ii sunt foarte apropiați de familia Gates, Gates fiind principalul om de fațadă în arena publică pentru această farsă, iar prin finanțarea sa controlează OMS, cea creată de Rockefeller. Deci aceeași familie a produs acest document care a fost o profeție extraordinară pentru ceea ce s-a desfășurat. 

Apoi, cu câteva săptămâni înainte de a fi jucată această farsă, a mai fost Evenimentul 201, finanțat de Fundația Gates, implicând Forumul Economic Mondial finanțat de Fundația Gates și implicând operațiunea Universității Johns Hopkins, finanțată de Fundația Gates. Și de când a început farsa, Fundația Gates și Gates însuși au fost forța motrice din spatele a ceea ce s-a întâmplat cu lockdown-urile și toate falsele "vaccinuri" și tot ce s-a întâmplat pentru a distruge societatea umană. 

Forumul Economic Mondial, cu Klaus Schwab și Gates, au împins această Mare Resetare pentru a transforma societatea umană ca "răspuns" la acea înșelăciune COVID pe care tot ei au creat-o. Și organizația Johns Hopkins a compilat cifrele la nivel mondial, pe care mass-media le cita în mare parte în ceea ce privea cazurile și decesele, iar toate acestea pentru a crea frica și a continua înșelăciunea.

 Deci, un lucru este clar ... mai ales după viteza în care s-a petrecut transformarea, cu toate schimbările după ce s-a declanșat această farsă. Întreaga înșelătorie COVID a fost planificată de foarte mult timp. Așa că acum ... ni se cere să credem că, după ce au pus toate la locul lor și s-au pregătit pentru asta de zeci de ani, cel puțin... Să credem că ei s-au așezat în jurul unei mese și au așteptat... Și au bătut cu degetele în masă așteptând. Pentru că acum trebuiau să aștepte ca un "agent infecțios" să scape "accidental" dintr-un laborator... "Oh, își cam lasă timp, nu?" Este complet dement să crezi asta!

 EVIDENT că nu a scăpat accidental de nicăieri. Totul este ridicol, dar asta este ceea ce aceste autorități și mass-media vândută vor acum ca voi să credeți. 

Și acum să vedem cealaltă ipoteză... Și anume că a fost eliberat intenționat... Ipoteza este susținută de o parte destul de mare din mass-media alternativă. Așadar, ni se spune că acest ... virus modificat care a fost manipulat pentru a fi mai transmisibil și transmisibil oamenilor, a fost eliberat din acest laborator în mod intenționat. Bine, atunci unde sunt toți morții... oamenii care ar fi trebuit să moară? Unde sunt toți morții din toată China? Adică ar fi afectat toată China, unde sunt toți morții... de la acest "virus" mortal? Și ... dacă ... dacă ar fi fost eliberat în Wuhan, atunci ar fi existat o devastare continuă, nu-i așa? Dar ce s-a întâmplat? Foarte repede, odată ce Occidentului i-a fost vândut acest nonsens și l-au jucat, Wuhan o ținea în petreceri. În timp ce Occidentul era închis, cu existențe distruse și economia distrusă, chinezii aveau petreceri la piscine în Wuhan. Mii de oameni ... distanțare socială?? De tot râsul. 

Unde este nenorocitul ăla de virus? Unde e agentul infecțios modificat, augmentat, creat de om? 

Și apoi  ... De ce ... dacă ai un agent infecțios real, de ce îl testezi cu un test care nu este făcut pentru a-l găsi? Testul RT-PCR și cealaltă porcărie mai mare, testul antigenic rapid ... Voi testați pentru un agent infecțios cu un test care nu este făcut pentru agentul infecțios, după cum a spus Kary Mullis, inventatorul testului. De ce ar fi nevoie să faceți asta? Aveți un virus real scăpat din laborator? Ei bine, cu siguranță trebuie să îl identificați fără a avea un test care nu a fost creat pentru asta. Fără a avea nevoie să se umfle din pix cazurile ... Dacă aveți un agent infecțios real, care este cam mortal, de ce trebuie să falsificați certificate de deces? De ce afirmați că, dacă ieși pozitiv la testul care nu a fost creat pentru virus, și mori din orice altă cauză, în termen de 28 de zile de la test, inclusiv de răni prin împușcare, lovit de un autobuz, orice altceva... și chiar după 28 de zile în unele cazuri ... de ce, dacă mori din orice altă cauză după un test pozitiv, cu testul care nu a fost creat pentru virus, atunci COVID-19 apare pe certificatul tău de deces, adăugat la numărul oficial de oameni care mor din cauza "virusului" vostru? Dacă ar exista un agent infecțios real, oamenii ar muri oricum, nu-i așa? S-ar infecta cu el, astfel încât nu ar fi nevoie să falsificați cazurile, nu ar fi nevoie să falsificați decesele. Dar ei exact asta fac ... ... destul de flagrant. 

De ce, dacă există un agent infecțios adevărat, au fost nevoiți să introducă stimulente financiare în America în spitale... pentru a-l diagnostica? 4.600 de dolari dacă diagnostichează pneumonie simplă, de la anumite simptome, 13.000 de dolari dacă aceleași simptome sunt botezate "pneumonie COVID-19", și 39.000 de dolari dacă pun un pacient cu pneumonie COVID-19 pe ventilator, lucru care aproape sigur îl va ucide pe acel om. De ce ar trebui să facă asta, dacă ar exista un agent infecțios real? Bineînțeles că nu ar trebui. Dar ... dacă nu au așa ceva, dacă nu există niciun virus, atunci exact asta ar trebui să se facă pentru a da impresia că virusul ar exista. 

Așadar ... care este beneficiul ... din a înșela oamenii, ca ei să creadă că există un virus? Ei bine, sunt multe beneficii. Indiferent dacă credeți că s-a întâmplat în mod natural sau a fost scăpat accidental sau a fost lansat intenționat, tema comună este aceasta: "Există un virus, există un agent infecțios. Prin urmare, oricare ar fi dezbaterea despre cum se poate desfășura, s-a căzut de acord că există ceva care trebuie abordat, ceva ce trebuie confruntat. Dacă... îi faci pe oameni să creadă că există un virus, atunci ai undă verde pentru a inventa "variante" ale virusului original, ca să sperii oamenii în continuare, ca să justifici și mai mult lockdown-urile... și atacurile asupra existenței oamenilor. Și astfel justifici tot mai multe false vaccinuri, pentru a face față "variantelor". 

Acum ... priviți acest lucru dintr-un alt unghi. Ce se întâmplă dacă oamenii au început să-și dea seama că nu există virusul? Acum, întregul edificiu al fraudei COVID se prăbușește. Pentru că nu este nimic cu care să te confrunți. Pentru că nu există. Nu există nicio justificare pentru falsele vaccinuri care transforma materialul genetic al populației și nu poți avea "variante" ale unui virus care nu există în forma sa originală. Odată ce oamenii își dau seama că nu există niciun virus, atunci totul, tot ce s-a întâmplat de când a început acest lucru ... care a fost impus oamenilor din tota lumea... adică vieți distruse, un număr enorm de oameni uciși... devine absolut de nejustificat și acum putem să-i ducem pe acești măscărici și psihopați în fața unui juriu de tip Nürnberg ... pentru crime împotriva umanității. 

Este evident ca totul a fost absolut în interesul cultului și al agenților săi. Din indiferent ce motiv, lor nu le pasă că oamenii cred că există un virus. Și asta este in mod fundamental esența acestei înșelătorii care se întâmplă în ultimele zile, pentru a vinde iluzia că ceva care nu există ar fi scăpat din laboratorul biologic din Wuhan. 

De-a lungul anilor eu am descris un lucru ca fiind "manipulare calculată". Și funcționează astfel: versiunea ta oficială este ceea ce vrei tu ca oamenii să creadă, ce vrei tu să accepte că este adevărat. Dar tu știi că, în ultimii ani s-a dezvoltat o mass-media alternativă, O mass-media mai incomodă, care nu va accepta (din experiența îndelungată de a vedea minciunile, de a urmări minciunile peste minciuni despre subiecte și situații diferite), care nu va accepta fără întrebări versiunea ta oficială. Deci, ceea ce faci acum este să le dai manipulare calculată... le dai ceva care se potrivește cu ceea ce ei ar crede că este posibil. Le dai o conspirație. Dar ce mai faci? Le-o dai pe cea greșită. Deci acum scoți public ideea că acest virus a fost eliberat intenționat, "oh, da, de către oamenii ăia"... ca parte a întregului plan. Și o mulțime de oameni vor mușca momeala, pentru că se potrivește cu povestea. 

Unul dintre lucrurile pe care oamenii trebuie să și le amintească tot timpul este că atunci când oficialii îți spun ceea ce vrei să auzi, atunci totul trebuie pus și mai mult sub semnul întrebării. Pentru că atunci când ți se spune ce vrei să auzi, deja se împinge împotriva unei uși deschise. Pentru că este ceva ce ești tu dispus să accepți, pentru că se potrivește modului tău de a privi lumea. "Oh, a fost eliberat, ca o conspirație, eliberat intenționat din acest laborator". "Oh, da, pot accepta asta". Dar când le spui oamenilor ce nu vor să audă, oh, Doamne, am foarte multă experiență cu acest lucru de-a lungul anilor, atunci ușa este blocată, deoarece persoana respectivă (cel puțin la început) nu vrea să creadă că ceea ce îi spui este adevărat. Așadar, acesta este motivul pentru care spun: atunci când vi se spune ce doriți să auziți, puneți la îndoială și mai mult acel lucru. 

Deci ceea ce au făcut și ceea ce fac chiar acum este să ofere o fundătură, o poveste falsă, pentru a împiedica oamenii să vadă adevărul, sunt atât de disperați ca oamenii să nu-și dea seama că nu există și n-a existat niciodată niciun virus. 

Și mă uit la ... cenzura isterică ce mi-a fost impusă primăvara trecută ... a fost relatat în mass-media că am fost interzis de YouTube, apoi de Facebook și de toate celelalte. Pentru că aș fi spus că virusul a fost cauzat de 5G. De fapt, când eu spun că nu există niciun virus, este foarte greu ca în același timp să spun că este cauzat de 5G. Deci nu am spus niciodată asta. Ceea ce am spus, și asta este adevărat ... este că 5G și alte câmpuri electromagnetice pot genera la oameni simptome asemănătoare gripei. Știți, simptomele similare gripei de la gripă... Gripa aia care a dispărut în era COVID, deoarece a fost re-denumită "COVID-19" pentru a ascunde faptul că nu există niciun virus, cu atât mai puțin scăpat de undeva. Așa că eu nu am spus că 5G au cauzat virusul, am spus că 5G poate provoca simptomele puse în cârca virusului. Ceea ce am spus a fost că nu există niciun virus și, în momentul în care am spus asta, atunci a fost dezlănțuită cenzura isterică, pentru că aceasta este pepita de aur, cheia ... la tot ceea ce ei nu vor ... ca voi să știți. 

Deci ... ce este acest SARS - COV2? Este un program de computer. Acest "virus" SARS - COV2 nu a fost niciodată izolat în stare pură, să se demonstreze cum el ar cauza de unul singur COVID-19 sau orice altă boală. Este un program de calculator. Nu există nicio lucrare științifică pe planeta Pământ care să arate că acest virus există. 

A existat un lanț întreg de cereri conform legii dreptului la informație în diferite țări din întreaga lume. "Puteți să prezentați documentația care arată că SARS-COV2 a fost izolat și, prin urmare, să confirmați că există?" Niciun singur răspuns la cereri nu a fost capabil să prezinte documentele. De ce? Pentru că nu există niciun virus. 

Un tip din Germania numit Christian Drosten a dezvoltat miraculos, din senin, protocolul din ianuarie 2020, susținut imediat de Organizația Mondială a Sănătății, să se folosească un test PCR pentru a identifica SARS - COV 2. El a dezvoltat acel protocol (împreună cu colegii săi) fără să vadă vreodată virusul. Când vezi aceste virusuri, acest "virus" COVID, și vezi pozele, cu chestiile alea care ies în afară ... ... acelea sunt imagini generate de computer. Nu sunt virusul real, este evident. Se pot vedea particule virale doar la microscopul electronic. Și ... în acel cadru ... ceea ce ei susțin că se întâmplă, în ceea ce privește acest virus, nu a fost niciodată demonstrat sau văzut că se întâmplă. Aceasta este adevărata înșelătorie... o înșelătorie enormă! Vedeți ce s-a întâmplat ... „aoleu, virusul!” ... când nu a existat niciodată vreunul. Și pentru asta este concepută acum această porcărie, ca să ascundă acest lucru. 

Și mai este un tip ... pe nume Luc Montagnier ... El a primit Premiul Nobel în 2008. Premiul Nobel în fiziologie și medicină pentru descoperirea "virusului" HIV, despre care se presupune că ar cauza SIDA. Iar lui i se atribuie descoperirea, alături de un tip numit Robert Gallo, un american. Și toată "descoperirea" a fost că HIV ar cauza SIDA. Aici avem o paralelă exactă cu ceea ce se întâmplă în era COVID. Pretinzi că ai un virus și virusul cauzează o boală numită SIDA, cu excepția faptului că nu există nicio boală numită SIDA. SIDA este doar denumirea, eticheta, dacă mori de o gamă lungă și mare de boli... 

Kary Mullis, inventatorul testului PCR, a spus că testul PCR nu poate detecta boli infecțioase (de aceea ei folosesc testul pentru a umfla cazurile deoarece nu există niciun virus). El a scris această carte, este o carte cu adevărat grozavă. Se numește „Dansând gol în câmpul minat”. Kary Mullis era un caracter adevărat și un om foarte, foarte inteligent, un om autentic, om decent. Și el descrie în această carte: cum el ... a auzit, ca toți ceilalți, că ... acest virus numit HIV fusese descoperit ... Și cauza SIDA. Și el și-a dat seama că, de fapt, nu există nicio "SIDA". Cum se procedează: dacă ai fost testat pozitiv pentru HIV și ai murit de o boală dintr-o lungă listă de boli din cauza cărora mor oamenii, apoi -pentru că ai rezultat pozitiv HIV-, despre care ei spun că este cauza pentru SIDA, atunci te alegi cu "SIDA" ca și cauză de deces. Dar dacă ați murit de oricare dintre aceleași boli, fără test pozitiv pentru HIV, pe certificatul de deces se trece boala respectiva, de care ai murit, oricare ar fi fost aceea. Ideea este că virusul ar fi subminat sistemul imunitar și... ar fi permis acestei boli ... să vă omoare. Iar Kary Mullis descrie în carte cum el lucra la proiectul legat de testul PCR. Și a vrut o sursă ... către lucrarea în care se demonstra că HIV ar cauza SIDA. Și a vorbit cu un virolog de la laboratorul unde lucra, iar virologul spune: „Oh, nu aveți nevoie de o sursă, toată lumea știe asta. ” Ce să vezi ... fix asta se întâmplă și acum. ... "Toată lumea știe asta, că HIV cauzează SIDA", iar Mullis a zis „Ei bine, eu vreau o sursă”. Nu a putut să găsească una. Și în cele din urmă, a fost la o conferință cu Luc Montagnier ... tipul căruia i se atribuie descoperirea „virusului” HIV, despre care se spune că ar cauza SIDA. Și el l-a întrebat: puteți să-mi indicați o lucrare care să demonstreze că HIV provoacă SIDA? Și el nu a putut. Și până atunci, fusese creată o industrie globală de miliarde de dolari pe baza ipotezei că HIV provoacă SIDA, când nu exista nicio lucrare care să o demonstreze. Salutare ... deja vu... 

Iar Luc Montagnier a fost citat pe larg în mass-media alternativă in 2020 spunând că s-a uitat la virusul SARS - COV2 și a constatat că ar fi fost "augmentat" (manipulat). Și că ar exista urme de HIV ... în el. Iar ipoteza lui, și din nou foarte mulți din mass-media alternativă au crezut, a fost că virusul ar fi fost manipulat în laboratorul de la Wuhan. El a spus că era un proiect de dezvoltare de vaccinuri și că a fost scăpat accidental. 

Ei bine, hai să ne întoarcem la adevărații orchestratori. Se sugerează că ceva musai a fost scăpat în mod accidental, doar pentru a declanșa ceea ce evident fusese planificat de foarte, foarte mult timp. Iar SARS-COV2 este un program de calculator. Nu există niciun „virus natural”. 

Deci, hai să analizăm mai departe. Există oare vreo dovadă că vreun "virus", așa cum este numit, ar cauza vreo boală? Pentru că dacă te întorci la fundament, te întorci la teoria de bază. La această întrebare trebuie să se răspundă înainte de a începe să vorbim despre SARS-COV2 și că a scăpat de la vreun laborator biologic. Există vreo dovadă că ceea ce ei numesc "virus" cauzează vreo boală? Nu, nu există. Am să vă prezint acum modul în care ... ei au stabilit, în esență ... că virusul cauzează orice ... Sper că stați jos și respirați confortabil. 

Toată chestia cu virusul, metoda de a-l defini pe el și ceea ce face, a apărut de la un laureat al premiului Nobel, pe nume John Enders. John Enders a trăit din 1897 până în 1985, a fost un om de știință american din domeniul biomedicinei, care este considerat „părintele vaccinurilor moderne”. Enders a susținut că a descoperit procesul cultivării virusurilor, pentru a demonstra că un virus cauzează pojar, iar metoda folosită de el pentru a demonstra asta (nu a făcut-o cu adevărat, dar a susținut că a făcut-o) este exact metoda folosită până în prezent, să se arate că ceea ce ei numesc virus ar cauza vreo boală sau alta ... SARS-COV2, Covid-19, etc. Așadar, exact aceeași metodă a fost urmată de orice virolog, pentru a găsi și caracteriza fiecare virus nou, din 1954 încoace. 

Așadar ... unul dintre medicii care țin la adevăr și care a urmărit toată această idee „dacă există vreun virus”, este un american - Dr. Tom Cowan. Iar el descrie procesul utilizat de Enders (și apoi utilizat de toți ceilalți) ca să vă spună că un virus cauzează boală. Fiți atenți: „Dacă scopul este să găsești particule mici de material genetic numite „virusuri” în mucii (cum spune el) copiilor cu pojar, atunci ultimul lucru pe care ar trebui să îl faci este să amesteci mucii cu alte substanțe (în acest caz, laptele) care are și el un material genetic. Cum vei ști dacă, indiferent ce vei găsi, este de la muci sau de la lapte? El subliniază că antibioticul streptomicina este folosit de asemenea în cultură și otrăvește celulele rinichilor, (aceasta va fi foarte relevant imediat). Deci ei iau o bucată de material genetic, pretinzând că este "infectat" cu "virusul", îl pun într-un țesut de cultură și primul lucru pe care îl fac este să reducă nutrienții culturii. Toți nutrienții de care materialul genetic are nevoie sunt înlăturați. Ce credeți că se va întâmpla cu materialul genetic (care cică ar conține „virusul”)? Ei bine, va începe să se degradeze. Deci cum poți pretinde că efectul asupra acelui material genetic ar fi cauzat de virus și nu este cauzat de eliminarea nutrienților? 

Stați, că devine și mai grav. Enders descrie (și așa cum am spus, la fel se întâmplă și acum)... Enders descrie mediul de cultură în care crește presupusul virus: „Mediul de cultură este constituit din fluid amniotic bovin (90%), extract din embrion de vită (5%), ser de cal (5%), antibiotice și roșu de fenol ca indicator al metabolismului celular.” Ei iau apoi acest cocktail genetic sau "mediu", pardon... care este inoculat în țesut și celule din țesut de rinichi de maimuță Rhesus (macac - n.t.). Aici apare relevanța unui antibiotic cum e streptomicina, și a altor antibiotice, de asemenea, deoarece aceste medicamente sunt otrăvitoare pentru rinichi și sunt folosite în toate culturile virale moderne. Respirați. 

Ei creează un cocktail de material genetic din diverse surse ... retrag nutrienții acelei culturi... Pentru cultivare se folosesc celule de rinichi de maimuță. Iar ei includ în amestec antibiotice care sunt otrăvitoare pentru ... celulele rinichiului. Și atunci când materialul care este testat începe să se degradeze... (Păi cum sa nu se degradeze?) atunci ei spun că virusul este cauza (un virus ce nu a fost izolat niciodată în mod intrinsec). Și ... Ei nu fac ... experimente de control unde să adauge la cultură un țesut sănătos, fără a pretinde că acesta conține virusul, și să-l treacă prin același proces și să observe dacă celulele se degradează în același mod, deoarece dacă ele se degradează, atunci nu virusul este cauza, ci procesul din laborator! 

La fiecare experiment de control făcut de oamenii care caută adevărul, celulele s-au degradat în exact același mod cum s-a întâmplat cu așa-numitul țesut „bolnav”, deoarece procesul este cel care vatămă celulele, nu un nenorocit de virus. 

Dr. Tom Cowan a întrebat: „Cum puteți ști vreodată, din acest amestec vrăjitoresc, de unde provine vreun material genetic? ... căci acum avem 5 surse diferite de material genetic bogat în mixtura asta?"

 „Ţineți minte că tot materialul genetic, fie că e de la țesut de rinichi de maimuță, ser bovin, lapte, etc., este făcut exact din aceleași componente”, spune Tom Cowan. Iar Enders răspunde la întrebare el însuși, despre cum știi dacă virusul invocat sau procesul este ceea ce face celulele să se deterioreze. El răspunde la întrebare el însuși: „Nu poți ști! Moartea celulelor indusă în probele necolorate nu poate fi deosebită clar de virusurile izolate de la [țesutul cu] pojar” ... de fapt neizolate de la pojar (în adevăratul sens al izolării). 

„Moartea celulelor are loc exact în același mod, indiferent dacă inoculează țesutul de rinichi cu pojar, sau cu mucii de la pojar (după cum pretind ei), sau dacă nu inoculează cu nimic” (spune Cowan). Aceasta este dovada că distrugerea țesutului, adică "dovada" cauzalității virale a bolii, nu a fost cauzată de ceva din muci ... (cum ar fi un virus), deoarece ei au văzut același efect distructiv atunci când mucii nici măcar nu sunt folosiți [în experiment]. Iar modificările vin de la procesul cultivării în sine și nu de la vreun virus. 

Iar Enders citează în lucrarea lui din 1957 un virolog pe nume Ruckle, care a relatat descoperiri asemănătoare. În plus, conform lui Enders, "Ruckle a izolat un agent din țesutul de rinichi de maimuță care până în prezent nu poate fi deosebit de virusul uman al pojarului". Cu alte cuvinte, spune Cowan, aceste particule numite virusuri rujeolice, și alte presupuse virusuri, ca SARS-COV2, sunt pur și simplu produse metabolice din distrugerea țesutului înfometat și otrăvit. Valabil pentru virusul pojarului și toate virusurile, inclusiv virusul Covid. 

Acum ... pe aceste baze ... ni se spune să credem ... în existența virusurilor patogene. Pe aceste baze lumea a fost pusă pe butuci... pretinzând existența virusului SARS-COV2 când de fapt el nu există, darămite să cauzeze "COVID-19". 

Deci ce sunt aceste particule pe care ei le numesc particule virale? 

Când celulele sunt otrăvite, când sunt supuse otrăvirii mediului prin surse chimice sau prin surse de radiație, 5G ... celulele eliberează aceste particule ... care fac parte din răspunsul de detoxificare și de asemenea, alertează alte părți ale corpului că există o problemă. Iar acești oameni se uită printr-un microscop electronic și văd aceste particule eliberate ca parte a acestui proces despre care vorbesc ... iar ei spun „acesta este virusul”. Iată cum dovedesc ei că acel virus provoacă boală ... în felul pe care vi l-am descris. 

Mai crede cineva că un virus infecțios a scăpat din laboratorul Wuhan? 

Iar Cowan spune: „Ceea ce noi credem că sunt virusuri sunt pur și simplu produsele descompunerii țesuturilor și celulelor moarte și muribunde. Când noi suntem bine, noi producem mai puține particule de acest tip. Când flămânzim, suntem otrăviți sau sufocați de purtatul măștii sau de frică, producem mai multe”. Deoarece emoțiile, frica, anxietatea sunt o formă de otravă celulară. „Nu există vreun virus creat de om care circulă și îmbolnăvește oamenii”, spune el. „Oamenii din laboratoare din întreaga lume creează produse modificate genetic care îmbolnăvesc oamenii, ele sunt numite vaccinuri. 

Nu există niciun virom, niciun ecosistem de virusuri. Virusurile nu sunt 8%, 50% sau 100% material genetic, ci sunt pur și simplu idei eronate ... bazate pe concepția greșită numită virus”. Și pe baza acestui ... nonsens ... lumea a fost transformată. Arma biologică nu este virusul. Este vaccinul. 

Iluzia virusului este pentru a justifica vaccinul ... care nu este un vaccin, ci o terapie genetică, sintetică, de manipulare și transformare genetică. 

Nu ar trebui să uităm nici asta: un om numit Thomas Milton Rivers ... este încă numit părintele virologiei moderne. El a trăit din 1888 până în 1962 și a fost părintele virologiei moderne, numit la vremea sa pe post de director al Institutului Rockefeller pentru cercetări medicale din 1937 până în 1956, când a fost creditat că a făcut din Institutul Rockefeller un lider în cercetarea virală. Aceiași Rockefelleri care au creat medicina bisturiului și a medicamentelor, care au creat Big Pharma, care au creat OMS, care este asociată foarte strâns cu Bill Gates, și au produs documentul din 2010 care a reflectat în mare măsură ceea ce s-a întâmplat de când a început înșelătoria cu Covidul. 

Dr totul este o coincidență, nu aveți de ce să vă faceți griji. Și ... nu există niciun virus. Iar când oamenii înțeleg asta, toată chestiunea devine clară ca lumina zilei. 

Naziștii obișnuiau să spună: „Cu cât e mai mare minciuna, cu atât mai mulți o vor crede”. 

Iar eu chiar înțeleg de ce și cum, oamenilor li se pare greu să înțeleagă în profunzime că o minciună așa de mare, o întreagă transformare globală, bazată pe ceva ce nu există, ar fi posibilă. Dar ... Nu trebuie neapărat să se petreacă ceva, pentru a implementa ceea ce se întâmplă acum. Populația doar trebuie să creadă că se întâmplă. Căci atunci ei vor reacționa ca și cum s-ar întâmpla, când de fapt nu se întâmplă.

 Și ... cercetând acest cult global deja de peste 30 de ani, văzând cum funcționează, văzând care-i sunt scopurile, văzându-i metodologia de manipulare a percepțiilor ... este ușor pentru mine să înțeleg scala. Iar populația lumii, familia umană... trebuie să ne deschidem mințile către dimensiunea a ceea ce se petrece și către dimensiunea înșelăciunii la care suntem supuși. O înșelătorie atât de vastă, încât un virus care nu există poate schimba lumea. Traducerea: Ieșirea din Matrix și Feli Popescu

11 comentarii:

  1. Extraordinar material. Multumim cu recunostinta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar o mare minciuna, o imensitate de oameni omorati, distrusi financiar, economiile tarilor distruse, un genocid Mondial. Cei vinovati trebuie pedepsiti!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totusi cum de inca nu a murit tipul asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. pe langa faptul ca e conspirationistul planetei numarul 1 si ar batea la ochi sa-l elimine mai este si 2. el spune ca noi suntem creatorii realitatii noastre personale in mare masura (tind sa fiu de acord cu asta) si a zis ca in realitatea pe care el si-o creaza pentru sine, nu poate fi ucis. Ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si totusi care este scopul inselatoriei pana la urma si ce au reusit prin asta? Mie mi se pare ca a fost un esec. Din statisticile lor reise ca s-a vaccinat 10% din populatia globului in mare parte din tarile cu demografie scazuta oricum. Tarile sarace cu demografie crescuta nu au vazut inca vaccin. Revolutia industriala nu a avut loc. Nu vad nici o schimbare. Tot oamenii sunt pe plantatii. Inca avem proprietati. China si India prospera demografic, deci nu au reusit sa miceasca numarul de locuitori de pe planeta asta. Tot incerc sa-mi dau seama dar nu reusesc. Am auzit zeci, sute de teorii alternative la rahaturile massmediei oficiale si totusi nimic nu duce spre ceva concludent. Se cam bat cap in cap. Poate reuseste sa ma lamureasca vreo minte mai luminata.
    Daca vedeam o schimbare de legislatie sa fii obligat sa te otravesti mai era ceva dar atat timp cat ai libertatea sa te vaccinezi sau nu, din punctul meu de vedere e doar o capcana pentru naivi si fricosi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu pot implementa totusi de la o zi la alta chiar asa de multe lucruri ... este necesar si de un acord al populatiei. Urmeaza odata cu pasaportul verde implementat, masuri din ce in ce mai drastice. Chiar si rusii au anuntat zilele trecute ca cei nevaccinati vor fi considerati paria societatii. Vor urma in continuare discriminari din ce in ce mai masive, odata ce va porni valul 4 si se va da vina pe cei nevaccinati. Acolo unde populatia s-a vaccinat peste 50% , tavalugul dictaturii va fi si mai dur. Efectele vaccidentarii se vad in timp...posibil sa fie vorba doar despre sterilitate, posibil sa fie efecte ce se vad dupa cateva luni, iar oamenii vor incepe sa moara dupa cateva luni (dupa cum spun multe voci). Atunci va incepe adevarata pandemie. Se va da vina pe tulpina delta, gama, X, Y, Z ... Uita-te ce au patit israelienii ... Acolo apartheidul vaccinist a reusit sa vaccineze peste 70% din populatie. Deja in multe tari ale lumii , mai ales acolo unde s-au vaccidentat f multi, exista o presiune mare din partea angajatorilor, mai ales in marile corporatii sa te vaccidentezi sau daca nu, iti pierzi serviciul. Sunt presiuni, chiar de nu le vezi si in aparenta mai ai drepturi. Dar incearca sa lupti in instanta sa vezi ce drepturi ai si ce ti-a mai ramas. A trecut abia un an. Agenda se intinde pe 10 ani. Drepturile și libertățile se vor restrange ca in povestea cu broasca. Nici prea repede , nici prea incet. Asta daca nu se mai si revolta oamenii. Daca nu se revoltau totusi destul de multi oameni, doctori, oameni de stiinta, avocati, daca nu existau proteste mondiale samd, pana la ora asta aveam mult mai multe libertati ciuntite. Nu dresc sa vad agenda dusa la indeplinire, dar entru scepticii de serviciu care nu inteleg directia, cred ca aveti nevoie de un dus rece sa va treziti, ca va ca nu reusiti sa intelegeti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Indiferent ce crezi admin, creatia nu va putea fi distrusa de o mana de oameni. Sunt doar incercari sortite esecului plus ca nu au nici o logica. De ce ai vrea ca bogat sa iti omori robul? Sa faci tu munca in locul lui? Poate ca unele munci pot fi inlocuite de roboto dar sunt unele destul de importante pe care oricat te-ai chinui nu le poti inlocui.

    Nu sunt un sceptic de serviciu. Nu cred nici pe departe ca toata povestea asta s-a ivit peste noapte dintr-un liliac sau laborator dar nu vreau sa dau nici in cealalta latura paranoica, sa cred ca nu stiu ce elita nu poate dormi noaptea pana cand nu ma omoara. De prin 90 cand s-a liberalizat cat de cat informatia si am putut avea acces la ea, am inceput sa citesc muii de articole de conspiratii, planuri secrete, protocoale, carti interzise in mainstream, etc. Se vorbeste deja de o vesnicie despre reducerea populatiei incat nu imi vine sa mai cred ca va avea loc pentru ca pur si simplu nu e sustenabila pentru cei ramasi decat daca regandesti sistemul social de la 0 ceea ce nu se face in 10 ani. Nu uita ca bogatii sunt bogati de pe urma saracilor si puterea si ego-ul lor e zero daca noi astia mici nu existam!
    Ca vor sa ne imbolnaveasca cu vaccinurile ca sa fim dependenti de industria farmaceutica asta e mult mai plauzibil si real. O fac de multi ani cu alimentatia ce ne-o baga pe gat. Ca mai e un vaccin care ne modifica genele e fix pix. Oricum in orice aliment gasesti cate ceva modificat genetic. Nu e nimic nou sub soare. Sa nu imi spui ca te ocupi de permacultura. Nici conditiile meteo nu te mai prea ajuta sa traiesti sustenabil in varf de munte mancand din propria ograda mancare pur ECO asa ca nu prea vad alternative sa te feresti de chimicale si porumb sau grau dupont pioneer.
    Cat despre liberati, cand ai fost un om liber?! eu nu m-am simtit niciodata. Toata viata de cand te nasti pana mori esti etichetat si constrans sa faci una sau alta fie ca-ti place sau nu.
    Libera circulatie? ne-am obisnuit cu restrictii de pe vremea comunismului. nu a murit nimeni. Oricum esti conditionat de documente, pasaport biometric, vize ca sa mergi in state, china, australia, africa.
    Ce libertati sa ne mai fure? Dreptul la viata? Oricum nu-l avem ca asa suntem creati sa ne defectam la orice briza si sa fim predispusi la moarte in orice clipita cu sau fara vaccin.
    Mai degraba cred ca se doreste mai mult control asupra oamenilor. Dupa ce ai toti banii din lume ce iti poti dori mai mult decat sa iei locul divinitatii, adica sa poti sa ii tii in frau sa nu mai aiba nici o putere cat de mica de a se razvrati? Au mai fost oameni in trecut care se credeau zei si mare parte din lume ii idolatriza. Istoria se repeta inevitabil. Dar sa nu uitam ca la fel cum a apus si epoca lor va apune si epoca asa pretinsilor zei din zilele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  8. 1. Nu au nevoie de atatia robi. La gradul de automatizare si la tehnologiile pe care le au si nu vor sa le faca disponibile populimii nu au nevoie nici de 10% ... de useless eaters după cum le spune elita aristrocata a planetei, sclaveti care le mananca degeaba resursele.

    2. Deja au tot ce le trebuie, nu mai au nevoie de sclavi as de multi. Au nevoie doar de sclavi docili si controlati drastic prin cipuri si alte tenologii.

    3. Iata ca exista gramezi de oameni care traiesc foarte sustenabil in varf de munte, practicand si permacultura. Natura are o capacitate fantastica de a elimina GMO-urile, in cativa ani. Uite un canal pe care te las sa-l explorezi https://www.youtube.com/channel/UC-3ArFDmG6KoALVZa5WAbBQ ..si ca el mai sunt o gramada.

    4. Una e sa traiesti in lagar nazist, alta in libertatea „relativa” de circulatie pe care o aveai inainte. Una era cu masca alta fara masca, una cu tampenia vaccinopata si pasaport verde , alta fara. In curand nici la magazin nu vei ajunge fara cod Qr. Discriminarile vor fi masive daca nu te vaccidentezi.

    Atitudinea ta fatalista imi aminteste de mentalitatea unui „apropiat” de-al meu care ma tot freaca la ridiche din cand in cand pe aici. Din punctul meu de vedere tu esti liber sa te asezi pe pamant si sa devi leguma buna de cules ghidonata de gradinari asa cum vor ei. E fix alegerea ta. Eu aleg sa ma mai revolt, atat cat mai pot.

    5. Absolut ca se doreste mai mult control, da e mult mai usor sa controlezi 1 miliard decat 8. Ei vor sa si protejeze natura, sa ne inghesuie in orase pe toti, iar natura sa ramana relativ curata.

    Acum , personal cred ca exista si in randul elitelor conducatoare factiuni...unii se hranesc cu loosh, cu energia umana si au nevoie de recolte mari si bune , altii nu au nevoie de oameni ... conflictul dintre aceste elite mai poate intarzia procesul.

    De acord cu ultimele tale fraze. Procesul căderii „zeilor”va fi mai rapid daca alege sa facem si noi ceva in acest proces, sa ne opunem cumva, sa informam lumea, sa ne organizam, să ne unim ...

    Să urmărim să fim atenți la alimentație, la ce apă bem, să facem mișcare, să ne bucurăm de natură, să închidem televizoarele, să selectăm informația pe care o înghițim, să găsim metode de auto-sustenabilitate, să ne înconjurăm de oameni asemănători nouă, să încurajăm inițiativele pozitive, să sprijinim oamenii care au inițiative pozitive, care fac ceva în demersul scoateri la lumina a acestei planete. In loc sa fim fatalisti, pasivi, negativisti, depresivi, sa urmarim sa facem noi particica noastra, sa aducem noi un plus in lume, sa fim noi schimbarea pe care dorim s-o vedem in lume.


    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am venit aici sa te frec la ridiche. Stai linistit! Defapt nici nu asteptam mesaj de la tine! Nu lua personal mesajele! Imi spuneam si eu parerea pe un site unde cred ca intra oameni mai liberi la minte cu o alta abordare. Unde vrei sa comentez? la digi, antena, protv ...? Acolo clocaie de vaccinisti spalati pe creier.
    Cat despre abordarea mea "fatalista" se datoreaza unor serii de drame personale din trecut si prezent mult mai dure decat ce pot implementa nemernicii astia de care vorbim si care nu au legatura cu elita. Au legatura cu natura umana! Si daca aleg sa devin "leguma ghidonata de gradinari" o fac pentru ca am obosit sa ma lupt si pentru ca nu mai am frica nici de plandemiile lor si nici de orice alta abordare ar mai putea lua planul lor. Am invatat ca nu am nici un control asupra vietii, asupra sanatatii mele si a celor dragi si ca nu detin nimic cu adevarat in lumea asta ca sa imi mai fie frica, ca o sa pierd.
    Poti tu incerca la randul tau sa lupti, sa te zbati! La final e posibil sa treaca viata pe langa tine, sa ramai fara energie pentru ca te-ai luptat cu morile de vant si sa nu fi apucat sa te bucuri de putinele momente fericite cate le are omul in viata! E doar o parere! Nu o lua personal!

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. 1. Nu lupt cat sa nu ma mai bucur de nimic ... bucuria vieti face parte din peisajul meu si consider ca a ramane in bucurie, zambet, sanatate, cu vibratia sus, face parte din asa zisa „lupta” cu fortele regresive care te vor mereu cu frecventa jos, doborat, negativ, fragil, slab.

    Eu cred ca sanatatea depinde in mare masura de noi si nu am atitudinea fatalismului genetic ca vai, nu conteaza ce faci tu pentru tine ca oricum o sa mori la final si oricum te imbolnavesti. LOL

    Nici eu nu detin mai nimic in lumea asta in afara de un corp sanatos cu care sa ma si bucur (printre altele) de minunea acestei vieti. Caci da, viata are si aspecte frumoase pentru care merita sa traiesti si sa te agiti sa le pastrezi.

    Deci nu sunt incrancenat in lupta, dar da mai si lupt si consider si lupta, parte din joc. Dar uneori armele folosite sunt neconventionale, asa cum am explicat ai sus. A face haz de necaz. a rade de demoni, a rade pur si simplu de tine, de acest joc tembel uneori, face parte din joc.

    Fruntea sus!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pe scurt , un filmuleț din 2009 care a prevăzut cam tot ce trăim acum și motivul https://ok.ru/video/2528533154499

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...