Ieşirea Din MATRIX: EUROPA - Ultima Bătălie

luni, 5 aprilie 2021

EUROPA - Ultima Bătălie

 EUROPA - The Last Battle (2017)

Se spune că istoria este scrisă de învingători ... Aș zice că este parțial greșit. Istoria este scrisă și de pierzători, dar istoria promovată și cunoscută, acceptată oficial, propaganda este cea a învingătorilor, însă cei care doresc să rămână obiectivi și în adevăr, trebuie să caute și sursele alternative de informare ... Asta dacă vrei să fi cu adevărat un cercetător veritabil. 

Sigur, de multe ori faci asta pe cont propriu, pentru că, cel mai adesea, studiile alternative nu prea sunt susținute financiar, iar sfidând „dogma” istorică oficială poți avea numeroase probleme, de la șicanări, defăimări, amenințări, amendări, procese, destituiri, concedieri, chiar la eliminarea fizică, definitivă. Deci este un risc să începi să cercetezi și să publici informații alternative în orice domeniu, nu numai istoric. 

Pot spune că ceea ce se întâmplă acum se datorează și faptului că nici până în ziua de ai nu au fost judecați și condamnați adevărații criminali și făptași din cele două războaie, nici cei care au făcut mișmașurile secolului 19, nici cei care au scufundat Titanicul, nici ucigașii dinastiei Kennedy, nici cei care au instrumentat nenumăratele războaie din ultimii 70 de ani , nici cei care au declanșat 11 Septembrie, nici cei care au declanșat așa zisa criză financiară din 2008, nici nici nici ... etc etc etc 

Invităm și cu această ocazie, pe cei pasionați de istorie să cerceteze și documentarul de azi, un film de 12 ore și 20 de minute (în 10 părți), pentru a avea o imagine mai completă poate, asupra istoriei Europei de data asta, mai ales în perioada primului și celui de-al doilea război mondial. 

Despre ce este vorba, pe foarte scurt:


„Ați fost vreodată cel puțin curioși cu privire la ceea ce a fost „cealaltă parte a poveștii celui de-al doilea război mondial”? V-ați întrebat vreodată cum studiul istoriei noastre ne poate conduce către un viitor mai bun?

De la mijlocul secolului XX, lumea a auzit doar o parte a istoriei celui mai groaznic război din istoria omenirii. În cei 75 de ani care au trecut până acum, a fost auzită doar o singură narațiune a marelui conflict. Problema este că această narațiune simplistă neglijează total deceniile anterioare ale istoriei importante care au condus către cel de-al doilea război mondial, ignoră dovezile vitale din anii de război efectivi și fabrică direct minciună după minciună.

Trăim astăzi în lumea învingătorilor acelui război și fără o viziune obiectivă, rațională și echilibrată a istoriei noastre, suntem sortiți să repetăm ​​greșelile. După război, învingătorii au continuat să scrie cărțile noastre de istorie și chiar au mers până acolo încât au criminalizat simpla punere în discuție a „ortodoxiei” narațiunii oficiale. Adevărul este că lumea modernă poate fi înțeleasă numai printr-o înțelegere corectă a celui de-al doilea război mondial, arhitecții conflictului pertinent dintre globalism și naționalism, între vechea și noua ordine mondială între tradițional și modern.

Întrucât povestea păstrează prea multe secrete pentru lumea modernă, ea a fost în mod deliberat ascunsă de ani de propagandă. Zi după zi, propaganda de după război a fost turnată în mintea a trei generații ulterioare. Fiecare mediu de îndoctrinare în masă a fost valorificat cu sarcina de a spăla creierul maselor ascultătoare cu privire la care ar trebui să fie singura viziune adecvată a acestui eveniment. Academia, presa (știrile), educația publică, publicarea de cărți, documentarele TV, filmele de la Hollywood și politicienii de la stânga la dreapta sunt, în principiu, pe aceeași pagină.

Cu toate acestea, din motive foarte bune, majoritatea oamenilor nu mai au încredere în mass-media. Ați auzit deja istoria oficială de milioane de ori.

Acest nou documentar epic oferă o imagine de ansamblu asupra modului în care Europa și omul occidental au fost modelat, înclinat și căzut în istoria modernă. În acesta, veți găsi enigmele istoriei,  veți descoperi adevăratele cauze ascunse ale evenimentelor pe care profesorii dvs. le-au evitat în mod convenabil. Urmăriți această serie documentară și descoperiți adevăratele cauze fundamentale ale ascensiunii, declinului și căderii Occidentului.

De la originile civilizației occidentale și ale triburilor sale, regate, culturi, imperii, națiuni și religii - până la dinastia bancară Rothschild, lumea veche și cea nouă, revoluțiile franceze și ruse, revoluția bolșevică, încercările comuniste de a lua peste Germania; hiperinflația în timpul Republicii de la Weimar, șomaj și mizerie pe scară largă, ascensiunea lui Adolf Hitler la putere, primul și al doilea război mondial și nu numai - veți fi purtați printr-o cronologie epică care vă va transporta înapoi în timp și veți fi conduși într-o călătorie uimitoare, exhaustivă și incredibilă, prin istoria europeană cu luptele și triumfurile sale fundamentale. Risipind numeroase mituri de-a lungul drumului, acesta ajunge în cele din urmă la condițiile lumii moderne - și, în cele din urmă, imaginează o nouă eră de aur în povestea noastră de la orizont.

Reexaminând dovezile istorice dintr-o multitudine de surse, inclusiv ziare locale din întreaga lume, discursuri, citate, documente secrete, cărți interzise, ​​jurnale, jurnale academice și rapoarte guvernamentale și sondaje - ni se oferă un document unic, cuprinzător și examinarea profundă a aspectelor ascunse ale istoriei noastre și ni se prezintă un studiu onest și îndrăzneț al cauzelor, efectelor și remediilor la întrebările imperative ale epocii contemporane.

Concentrându-ne în principal pe descoperirea adevărului despre al doilea război mondial, ce evenimente fundamentale au dus la izbucnirea acestuia, precum și la consecințele acestuia, acesta vă va oferi în cele din urmă o înțelegere mai profundă a lumii noastre de astăzi. Prezintă adevăratele evenimente istorice pivot care au dus la această catastrofă mondială cunoscută sub numele de al doilea război mondial, precum și reverberațiile sale.

Luând totul în considerare, al doilea război mondial a ilustrat efectiv concluzia unui conflict etnic și civilizațional vechi de o mie de ani - un conflict pe care trebuie să-l studiem în mod obiectiv pentru a înțelege lumea modernă. Trăim astăzi în lumea învingătorilor acelui război și fără o viziune obiectivă, rațională, coerentă și echilibrată a istoriei noastr și suntem sortiți să repetăm ​​greșelile. În centrul acesteia, lumea modernă poate fi înțeleasă doar printr-o înțelegere exactă a originilor celui de-al doilea război mondial, a forțelor din spatele acestuia și a conflictului etern civilizațional dintre cele două viziuni ale lumii și filosofiile globalismului, față de naționalism.

Începând cu cel de-al doilea război mondial, subiecte care variază de la istorie, cultură, psihologie și antropologie, la imigrație, artă și chiar nutriție și medicină - au fost puternic saturate de corectitudine politică, pseudostiință părtinitoare și dezinformare deliberată. Prin urmare, suntem supuși unei narațiuni unilaterale, părtinitoare. Având în vedere acest lucru, am fost conduși în rătăcire de minciuni care trebuie expuse pentru ca omenirea să existe și în continuare.

Europa - Ultima bătălie oferă claritate întrebărilor solicitante cu privire la cine suntem, de unde venim și, în cele din urmă, ce trebuie să devenim pentru a supraviețui și a înflori.

Fiți avertizați, însă, viziunea voastră asupra lumii nu va fi niciodată aceeași.

Adevărul nu se teme de investigații.

PARTEA ÎNTÂI

ADEVĂRUL despre:

Structura economică globală

Rădăcinile istorice ale sionismului și comunismului

Revoluția bolșevică și Holodomorul

VEZI PARTEA 1 - BITCHUTE


PARTEA A DOUA

ADEVĂRUL despre:

Primul Război Mondial

Declarația Balfour

Școala din Frankfurt și marxismul cultural (feminism / degenerare / corectitudine politică)

Republica Weimar

Grupul evreiesc - Strategia evolutivă

VEZI  PARTEA 2 - BITCHUTE 


PARTEA A TREIA

ADEVĂRUL despre:

Ridicarea lui Hitler

Al Treilea Reich

Renașterea național-socialistă economică, culturală și spirituală

Hitler vs Rothschild

VEZI  PARTEA 3 - BITCHUTE


PARTEA A PATRA

ADEVĂRUL despre:

Iudeea declară războiul

Terorism și luptă împotriva germanilor

Migrația evreiască din cel de-al treilea Reich, acordul de transfer și planul Madagascar

Soluția finală

Eforturile de pace ale lui Hitler & Oferta de Pace a Germaniei

Începutul celui de-al doilea război mondial

Infiltrarea comunistă și clica internațională

VEZI PARTEA 4 - BITCHUTE


PARTEA A CINCEA

ADEVĂRUL despre:

Rădăcinile globalismului, multiculturalismului și genocidului alb

Planurile Kalergi, Kaufman, Morgenthau și Hooton pentru genocidul european

Supremația evreiască vs rasismul german

Mitul rasismului german

Soldații evrei ai lui Hitler

VEZI PARTEA 5 - BITCHUTE


PARTEA A ȘASEA

ADEVĂRUL despre:

Operațiunea Barbarossa

Eliberarea Rusiei

Pearl Harbor

Foametea din Bengal a lui Churchill

Bombardamentele teroriste brutale ale orașelor germane și furtuna din Dresda

VEZI PARTEA 6 - BITCHUTE


PARTEA A ȘAPTEA

ADEVĂRUL despre:

Masacrul lui Katyn

Violul Europei

Lagărele morții lui Eisenhower

Genocidul Germaniei

Ultimele zile ale celui de-al treilea Reich

Planul A - Planul terorist evreu pentru genocidul a 6 milioane de germani

VEZI  PARTEA 7 - BITCHUTE


PARTEA A OPTA

ADEVĂRUL despre:

Holocaustul - Expulzarea vs exterminarea

Originea ideii de „Șase milioane”

Propaganda neagră aliată, ficțiunea atrocității și războiul psihologic

Taberele de muncă și internare

Camerele de gazare

Săpunul și abajururile

Raportul internațional al Crucii Roșii și numărul populației evreiești

VEZI PARTEA 8 - BITCHUTE


PARTEA A NOUA

ADEVĂRUL despre:

Urmările celui de-al doilea război mondial

Distrugerea Europei și a civilizației occidentale

Proiectul Israel Mare și Războiul sionist împotriva terorii

Marea înlocuire demografică și invazia Europei

Noua Ordine Mondială și Obiectivul Satanic

VEZI  PARTEA 9 - BITCHUTE


PARTEA A ZECEA

Revoluția naționalistă și trezirea

VEZI  PARTEA 10 - BITCHUTE

SURSA: https://europathelastbattle.wordpress.com


Cine dorește să vadă versiunea filmului dintr-o bucată, pentru o donație, cere și primește accesul!


ÎN COMPLETARE VEDEȚI ȘI:

1) ADOLF HITLER - The greatest story never told

2) ISTORIA INTERZISĂ A ROMÂNIEI

3) Povestea Sionismului

4) ADEVARATA FATA A UNIUNII EUROPENE SI RADACINILE NAZISTE ALE BRUXELLES UE

În categoria ORIGINI puteți găsi aproape 100 de articole, documentare și emisiuni care abordează diferit istoria planetei. Vă invit să urmăriți și cercetarea de astăzi.

5 comentarii:

  1. L-au pus pe Hitler într-o lumină proastă toată istoria, dar s-a dovedit un mare patriot ce și-a iubit țara. Că mai târziu a declarat război a fost doar să își apere țara de invazia bolșevică a jidanilor Rotchshield-ieni care îl urau de moarte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a plăcut seria! Este bine sa avem alte puncte de vedere! Istoria scrisa de învingători?! De fapt, cine sunt invingatorii și cine a pierdut. Poporul român victimă și iar victimă! Cine ne va spune, vreodată, că elita intelectuală a românilor a fost exterminata, la discreția bolșevicilor!Cu neamestec al aliaților, sa nu zic, vânzare ordinară. Nu cred în inocența germană. Dar da, cred că sovieticii aveau un plan de expansiune, până la Atlantic!
    Cu respect și mulțumiri.

    RăspundețiȘtergere
  3. @modus vivendi - cercetati si celelalte articole in completare, puse la final de articol.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca veti citi pe Scarlat Demetrescu,veti afla raspunsuri la toate intrebarile. Planeta Terra este o scoala disciplinara de inaltare spirituala si de platit datorii karmice.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Unknown - pentru unii mumă pentru alții ciumă viața pe această planetă. Unii sunt in paradis pe aici, altii in iad.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...