Ieşirea Din MATRIX: VINDECAREA PĂMÂNTULUI - documentar

vineri, 16 aprilie 2021

VINDECAREA PĂMÂNTULUI - documentar

 

KISS THE GROUND (2020)

- The solution is right under our feet

„Un film făcut după cartea cu aceiași nume (Kiss the Ground: How the Food You Eat Can Reverse Climate Change, Heal Your Body & Ultimately Save Our World,  de Josh Tickell).

Kiss the Ground este un documentar de lung metraj povestit de Woody Harrelson care pune în lumină o „abordare nouă, veche” a agriculturii numită „agricultură regenerativă” (unii îi spun permacultură n.m.) care are potențialul de a ne echilibra climatul, de a reface rezervele noastre vaste de apă și de a hrăni lumea.

Descoperiți puterea ascunsă a solului pentru a inversa schimbările climatice și modul în care o dietă agricolă regenerativă nu numai că ne oferă o sănătate și o bunăstare mai bune, ci și reconstruiește cea mai prețioasă resursă a noastră - chiar terenul care ne hrănește. 

Josh Tickell, unul dintre cei mai celebri regizori de documentare din America și regizorul documentarului Fuel (îl puteți vedea pe blog), și-a dedicat cea mai mare parte a vieții salvării mediului. 

Acum, în „Kiss the Ground”, el explică un adevăr incredibil: schimbându-ne hrana într-o dietă cu plante hrănitoare pentru sol, putem inversa schimbările climatice, putem recolta alimente sănătoase și abundente și putem elimina substanțele otrăvitoare care dăunează copiilor noștri, animalelor de companie, corpurilor noastre și, în cele din urmă, planetei noastre. 

Prin interviuri fascinante și accesibile, cu bucătari celebri, fermieri și oameni de știință de top, acest film vă va învăța cum să deveniți un agent în cea mai importantă  misiune umană a timpurilor noastre fiind totodată și foarte sensibilă în privința timpului, fiind deja o urgență. 

Inversați schimbările climatice și salvați în mod eficient lumea - toate prin alegerile pe care le faceți despre cum și ce să mâncați.” - SURSA

Notă: Personal nu cred în gogorița cu încălzirea globală datorată dioxidului de carbon ... tind să cred însă că există anumite dezechilibre climatice mai degrabă locale (dar care însumate pot provoca uneori, anumite echilibrări excesive și la nivel global) datorate în special defrișărilor masive (datorate și industriei animaliere), urbanizării excesive, a construcției de șosele și „păduri” din betoane, metale, sticlă, cred în poluarea excesivă cu plastic și deșeuri diverse și cred că trebuie făcut ceva în direcția asta. 

Nu cred în ideea de încălzire globală sau schimbare climatică datorată în special creșterii animalelor și al dioxidului de carbon și metan pe care acestea-l produc, însă cred că este inuman, ne-etic, sălbatic să torturezi animalele pentru hrană, când există alternativa cu plante. În plus este o industrie foarte poluatoare și distructivă cu mediul.

Tind să cred că agenda cu schimbarea climatică datorată excesiv industriei animaliere este o gogoriță a ocultei care dorește să se folosească de acest pretext pentru a controla definitiv și total întreaga sursă de hrană planetară și totodată să mai reducă din „șeptelul” uman, care s-a înmulțit excesiv (din punctul lor de vedere). 

VEDEȚI FILMUL TRADUS

AICI, AICI SAU AICI

(pentru a viziona filmul fără reclame, oferiți o donație și cereți accesul)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...