Ieşirea Din MATRIX: nEXt - posibila influență a AI (dar și a materiei negre programabile) asupra noastră și a evenimentelor plandemonice pe care le trăim

luni, 8 februarie 2021

nEXt - posibila influență a AI (dar și a materiei negre programabile) asupra noastră și a evenimentelor plandemonice pe care le trăim



neXt (2020)

Simt să vă vorbesc despre una dintre posibilele cauze ale simptomelor așa zisului ciuciuvirus, pe lângă posibile otrăviri cu gaze (sarin diluat, clor și cine știe ce alte kkturi chimice militare despre care nu avem habar), electromagnetice (frecvențe 5G de 60 GHz), posibile influențe solare și ridicări în frecvență de genul acesta, otrăviri cu radiații ionizate, otrăviri cu Euri, OMG (organisme modificate genetic), apă fluorizată, sare cu anti-aglomeranți, mâncăruri rafinate, super procesate, cosmetice infecte pline de toxine, medicamente, alcool, țigări, vaccinuri, poluarea orașelor, stresul de zi cu zi, vaccinuri, dâre chimice ce pot conține fel și fel de rahaturi despre care nu ni se spune (unii zic că se șpreiază și cu un nano-praf inteligent care este influențat de undele 5G) ... Această poluare și toxicitate în care trăim generază firesc, procese de curățare celulară, în care celulele se folosesc de exozomi (așa zișii coronaviruși) pentru a se apăra și a curăța spațiul din jurul lor. Apoi, dincolo de toate aceste aspecte, se pare că mai există și un aspect bacterian (posibil datorat și măștilor și al imunității mai scăzute, din cauza luptei continue pe care corpul o are cu toxinele), dar și unul parazitic foarte important, fapt confirmat de eficiența ivermectinei, un anti-parazitic în esență ... 

Chiar există voci care spun că majoritatea bolilor noastre sunt datorate paraziților (vezi Dr. Hulda Clark). 

Eu aș zice că și aspectele menționate mai sus determină un mediu propice și înmulțirii acestor paraziți, deoarece ne coboară vibrația. Iar paraziții nu sunt neapărat răi, după cum povesteam în detaliu AICI.

Însă pe lângă paraziții binecunoscuți în medicină, ar exista și acest parazit de origine ET, aflat la granița dintre fizic și eteric, numit Black Goo (vâscozitate neagră) sau materie neagră programabilă, aflată în strânsă legătură cu inteligența artificială. 

Unul dintre cercetătorii acestei substanțe, Harald Kautz Vella ne avertiza încă de prin 2015 despre aceste aspecte spunând, citez: „Bazându-mă pe cercetarea mea, chemtrails-urile conțin nano-bots (naniți) de control la distanță, care sunt conectați la insectele cooptate, sunt practic materie organică programabilă cu infuzie de mâzgă neagră (goo negru). Aceste nano-boturi se găsesc, de asemenea, în apă, alimente, în medicamente, vaccinuri și probabil în tot ceea ce consumă sau inhalează oamenii. Ideea este că cabala vrea ca toată lumea să fie infectată cu acești nano-boți care se răspândesc în tot corpul și răspund la armele psihotronice, ce pot programa nano-urile de la distanță și îi pot obliga pe oameni să gândească și să se comporte în anumite moduri, așa precum controlarea funcțiilor lor autonome. Control total, precum în filmul Matrix. Infecția cu IA este o formă modernă de posesie demonică de înaltă tehnologie, cu nanoboții IA fiind entitățile demonice care primesc ordine de la entitățile archonice, care la rândul lor, răspund în fața goo-ul negru, care în înțelegerea mea este precum creierul/rețea neuronală a IA, mama/creatoarea entităților Archonice. Entitățile Archonice, ce iau forma unor păianjeni cu fețe umane, acționează ca agenți ai acestei vâscozități negre. Potrivit mai multor cercetători, inclusiv Vella, această mâzgă neagră este un invadator din spațiul cosmic ce a ocupat această planetă prin forță. Prin urmare, avem dreptul s-o expulzăm de pe planetă sau pur și simplu să o distrugem, pentru că a maltratat oribil umanitatea pentru propriile sale scopuri rele și egoiste, timp de multe mii de ani. Draco lucrează în alianță cu această IA întunecată. ” 

Mai multe detalii în filmul tradus de pe blog Infectați de Chemtrails și Materie Neagră programabilă (Black Goo) .

Alte confirmări vin de la tayghetanii din Pleiade, prin „gura” Gosiei (porta-vocea umană a lui Swaruu) care ne avertizează și ei că această materie neagră vie, alături de Inteligența artificială, sunt cele mai mari amenințări asupra planetei noastre. Ei descriu și mai în detaliu modul cum apare această substanță, cum a ajuns la noi și de unde, de ce este așa cum este în filmul tradus de aici  intitulat BIOLOGIA 4 - GOO NEGRU INVAZIV și AI: Cea mai mare AMENINȚARE PENTRU PLANETĂ PĂMÂNT (Mesaj extraterestru-Pleiade) - merită văzut filmul sau citit transcriptul, pe site-ul lui Paul Marian.

Și Corey Goode ne-a povestit în detaliu de pericolul Inteligenței Artificiale în întreg universul (în Sezonul II al DEZVĂLUIRILOR COSMICE, publicat pe blogul nostru) fiind se pare un aspect natural (paradoxal) al dualității natural-artificial, ceva care a apărut odată cu universul , o contra-parte cumva a viului organic, natural, viul artificial care-și dorește distrugerea viului natural organic (temă regăsită în foarte multe filme apărute în ultimii 20 de ani, de la borgii din Star Trek, la replicatorii din Stargate, la civilizația IA (Kaylon) care dorea distrugerea viului din serialul Orville, Cyloni din Battlestar Galactica, sau IA din ultimul Star Trek Discovery, chiar și în serialul Picard, serialul The 100, filmul Transcendență, seria Terminator șamd), IA urmărește ca o umbră inteligența naturală, fiind poate, aspectul polar opus al naturalului. 

Urmăresc și serialul NEXT în clipa asta (și de aceea doresc să vi-l prezint azi), care de asemenea ne arată o conexiune poate, între ceea ce trăim acum și IA. 

În film, o IA foarte inteligentă dorește eliminarea omenirii (pentru a se proteja pe sine) prin introducerea unei boli extrem de agresive în populație, pentru a o decima, iar în acest proces se folosește de diverși indivizi șantajabili sau dornici de putere sau vulnerabili, pentru a-și împlini scopurile (indivizii neștiind cui servesc cu adevărat sau unii chiar știu cui servesc, așa zișii „profeți AI”). 

Guvernele, forțele de ordine, masele de oameni, toate sunt manipulate cu știri false, ordine false, manipulări realizate de această inteligență artificială extrem de invazivă și omniprezentă. Și ni se spune că e posibil ca din China să fie implicată, tocmai pentru că acolo există dezvoltată o interfață IT extrem de puternică, mai ales pe partea de minare de criptomonede (una din modalitățile prin care o IA ar putea prelua controlul asupra banilor sau economiei mondiale, fiind capabilă să creeze bani virtuali nelimitați). 

Intuiția mea din această clipă este că poate, o componentă importantă în toată povestea asta cu „virusul”, este o manipulare extrem de agresivă poate, a unei inteligențe artificiale care dorește pur și simplu exterminarea oamenilor sau controlul lor absolut ... Pare a fi un plan mult prea genial și prea bine pus la punct în toate detaliile ... Presarea cu agenda 5G (foarte folositoare unei IA, dar nu viului), cu pașapoartele de sănătate ID 2020, explozia de criptomonede care nu pot fi urmărite, tendința către o societate fără bani fizici, cu vaccinările, cu cipurile, implanturile neuronale, robotica, tendința de a înlocui joburi umane cu roboți, această cenzură instantanee prin toată rețeaua de internet, rețele sociale, cam a tot ceea ce contrazice viziunea oficială, una complet falsă, faptul că cei care guvernează par niște drone lipsite de voință proprie, mulți par clone sau forme de viață programabile ce urmează ordine, la unison, ca niște borgi, cărora Regina Roșie (creierul IA de pe acest Pământ, despre care vorbesc tayghetanii în filmul recomandat, dar și mai mult, AICI, în articolul „IA, Clone și Suflete artificiale”) le comandă ... 

Nu m-aș mira ca Klawshwitz Oha  să fi pe bune robot, android ceva ... plus, oamenii care cred în toată mascarada asta par efectiv posedați, demonizați , confirmând ceea ce zicea Vella mai sus (par complet iraționali, spălați pe creier masiv) ... tot acest control miroase a IA ... poate mă înșel. Încă cercetez subiectul.

VEDEȚI SERIALUL neXT, TRADUS:



Un comentariu:

  1. Va multumesc foarte mult ptr acest material; ramaneti la fel de importanti ptr mine asa cum v'am cunoscut de la bun inceput.
    Felicitari si succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...