Ieşirea Din MATRIX: Invazia - filmul de uichend

sâmbătă, 13 februarie 2021

Invazia - filmul de uichend



THE INVASION (2007)

„În film suntem invadaţi de un tip de virus nepământean - o entitate inteligenta care intră în corpul uman şi se integrează în ADN, reprogramând comportamentul genetic cu prima ocazie în care adormi. Când te trezeşti eşti tot tu, cu toate amintirile şi cu viaţa ta - doar că lipsit de emoţii, robotizat, supus în totalitate comenzilor provenite de la o "minte comună" care intenţionează să remodeleze planeta şi să creeze " o lume fără războaie, sărăcie, crime, în care nimeni nu poate răni şi exploata pe altcineva." 

O să spuneţi - şi ce e în neregulă cu asta? E visul de aur al omenirii - să fie pace şi să ne fie tuturor bine. Ar fi minunat dacă preţul pe care omenirea ar trebui să-l plătească nu ar consta în pierderea identităţii de fiinţă umană în corp fizic şi transformarea în robot în formă fizică. Vă sună cunoscut cu ceea ce se încearcă în aceste vremuri ? "Marea Resetare", în 2030-2040 tuturor ne va fi foarte bine, nu mai deţinem proprietăţi pentru că totul e la comun, inteligenţa artificială ne conduce, problemele de mediu s-au rezolvat, suntem o planetă fericită şi prosperă.

 Doar că . . . nu mai există libertate de niciun fel, toţi oamenii sunt înregimentaţi în "mintea comună" şi urmează comenzile acesteia, adio creativitate specifică "oamenilor" - bun venit comuniunea om-inteligenţă artificială (comuniune care nu este rea în sine, cu excepţia situaţiei în care acea inteligenţă este cu mult mai puternică decât conştiinţa umană şi o înăbuşă - exact aceste vremuri).

Evident, oamenii transformaţi în roboţi în formă umană, din film, intenţionează să-i transforme pe toţi ceilalţi şi să-i elimine pe cei foarte puţini imuni la infectarea cu virusul (care, după ce adorm, se trezesc tot oameni, nu "roboţei umani"). 

Vă sună cunoscut, ca simplu exemplu actual (deşi poate fi extins şi în alte aspecte) cu "nou normalii covid" care vor să-i convertească pe toţi la modul lor de a vedea situaţia, iar pe cei imuni la retorica pandemiei i-ar elimina din societate ca să nu se simtă ei în pericol ("doar vaccinaţii să aibă acces la viaţa normală şi facilităţile ei, ceilalţi să nu mai aibă aceleaşi libertăţi ca şi noi" ?) 

Dacă vreodată, în următoarele luni sau ani, această idee va deveni realitate aplicată, vom şti că minţile celor care au luat o astfel de decizie şi ale celor care o susţin au fost contaminate cu un astfel de virus informaţional-energetic care le-a interferat cu programul lor de bază de fiinţă umană în corp fizic şi i-a transformat în robot în formă fizică (deja începe să fie vizibil la multe persoane, mai ales de la nivele înalte de conducere din toate domeniile, dar nu numai).

Nu e vina lor, pur şi simplu nu sunt conştienţi de acest aspect (nu interpretează lucrurile în acest fel), au "adormit", ca în film, iar virusul şi-a făcut efectul şi le-a modificat mintea, modul în care văd şi simt lucrurile (la un nivel mai profund virusul este chiar mintea, care este parte a fiinţei noastre complexe, una cu noi, deci nimeni din exterior nu ne "face" ceva). Partea bună e că, în film, au găsit antidotul şi astfel de oameni au fost recuperaţi şi au redevenit fiinţe umane - probabil se va întâmpla şi la noi, cândva, iar oamenii vor ieşi de sub hipnoza care le induce frica, provocată de asemenea viruşi energetici, nu de viruşii fizici (corona sau alţii) în sine . . .” SURSA - Marius Stan

 VEDEȚI FILMUL TRADUS 

Un comentariu:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...