Ieşirea Din MATRIX: COOPERATIVA „DACIA UNITĂ” - un proiect de țară care ar putea avea potențialul să ne unească și să ne aducă bunăstare tuturor

duminică, 1 decembrie 2019

COOPERATIVA „DACIA UNITĂ” - un proiect de țară care ar putea avea potențialul să ne unească și să ne aducă bunăstare tuturor

Astăzi 1 DECEMBRIE 2019 s-a deschis în mod onorific (adică o deschidere privată pentru membrii cooperativei, dar de săptămâna viitoare e va deschide și publicului) primul dintre magazinele din cadrul proiectelor Cooperativa „DACIA UNITĂ”, la Brașov. Este un proiect unic, o inițiativă unică, o idee unică și am simțit o mișcare cu mult elan și entuziasm, un suflu puternic și mult suflet, curaj, viziune în spatele acestei inițiative sănătoase, pe care de astăzi, am decis s-o susținem și noi, devenind membri. Sunt deja aproape 300 de membrii, dintre care unii dintre ei, oameni de mare calitate și valoare. Această inițiativă este meritocrație aplicată și îi urăm să răzbată, să ajungă pe culmile succesului!

Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

Felicitări tuturor românilor implicați în acest proiect!

Proiectul Magazinul Nostru este eminamente patriotic !


Proiectul a pornit din dorința de a găsi o soluție pentru unirea poporului român și de a dovedi totodată că meritocrația, Democrația Participativă NU ESTE UTOPIE, că poporul va ști să ia decizii în interesul comun, fără a avea nevoie de reprezentanți, folosind votul online.

Gândit ca, prin efectele în lanț pe care le poate produce, să contracareze:

– lipsa de atitudine a celor mai mulți români la faptele grave ce au afectat țara,

– lipsa generalizată de încredere că mai putem face ceva, strategic implementată populației,

– lipsa posibilităților financiare, lipsa timpului pentru a reacționa, pentru a ne uni, sau pentru a trăi. 

Odată implementat, Proiectul poate fi folosit ca o adevărată pârghie pentru scopul nobil de a uni poporul român! Oamenii care s-au alăturat ideii proiectului s-au dovedit și se vor dovedi a fi în cea mai mare parte patrioți autentici și oameni de cea mai bună calitate, având încrederea de a Investi în România și în viitorul ei !

Primul proiect magazinul, pentru că în magazin venim destul de des și pentru că magazinul deține multe elemente propice socializării, sprijinirii reale a producției autohtone și vizualizării beneficiilor pe care unirea le poate oferi.

Alte proiecte se vor cere a fi inițiate, fiecare la timpul și la locul lor!

                               Altă viziune … de la Eu, la NOI, de la egoism la altruism
De la AFACEREA MEA din care EU CÂȘTIG bine și mai mult decât pot cheltui – la AFACEREA NOASTRĂ, unde CÂȘTIGĂM ÎMPREUNĂ având oameni angajați, astfel Cooperativa putând genera un VENIT PASIV …

De la FIRMA MEA, unde EU câștig MAI MULT, dar și MUNCESC mult, RISC mult, CHELTUI mult, Mă STRESEZ mult și la final… devin mai devreme sau mai târziu pradă pentru cineva mai mare, sau pentru sistem …

Câștig de unul singur, dar de multe ori PIERD enorm, sau chiar TOTUL bani, sănătate, familie, prieteni, timpul vieții …

… la Afacerea NOASTRĂ, unde primesc BENEFICII mai mici, sau mai mari, dar nu am niciun stres, implicarea mea este minimă, nu pierd timp, iar riscul este minimalizat prin numărul mare de asociați. Am SATISFACTIA că toți cei care sunt asociați câștigă – în funcție de valoarea investiției.

!!! Foarte important : ÎN MULTE AFACERI DEJA NU MAI AI NICIO ȘANSĂ DE UNUL SINGUR !!!


CE AVEM UNIC ?
Suntem poate singura firmă – asociație în care:

– nimeni nu poate investi mai mult de 1% din totalul investit de toți ceilalți membrii asociați.

– deciziile cele mai importante se vor lua prin Vot Online de către Adunarea Generală a Cooperatorilor (având un număr mare de votanți care participă la luarea deciziilor vom avea decizii echilibrate), în interesul majorității

– se împarte profitul în mod echitabil, cu toți membrii cooperatori în funcție de numărul de Unități de Investiție deținute de fiecare.

– se oferă posibilitatea celor competenți, să-și dezvolte ideea, visul, sau proiectul în cadrul cooperativei în interesul și spre folosul întregii comunități și desigur cu ajutorul acesteia (cu acceptul AGC = cu dovedirea competenței și randamentului propunerii). 

– ne propunem să aducem înapoi în țară cât mai mulți români oferindu-le locuri de muncă și salarii bune cu care să poată avea un trai decent,

ne propunem să generăm Venituri Pasive, care să scadă stresul vieții de zi cu zi și să ofere omului Timp pentru Viață

– ne propunem să dezvoltăm mai multe Proiecte în cadrul aceleiași cooperative

– dorim să dovedim că poporul român este unul foarte special, capabil, inventiv și care merită apreciere

– propunerile și sesizările fiecarui membru asociat sunt luate în considerare, dezbătute și eventual votate de AGC
DE CE AM PUTEA REUȘI
– forța proiectului stă în numărul celor care se alătură. Un popor unit este deosebit de puternic, putând acționa pe multe planuri simultan. Iar poporul român este excepțional ! Patriotismul este o Forță cu adevărat puternică

– potențialul de cumpărături este al nostru, al poporului

– oferim garanția veridicității provenienței produselor

– oferim desfacere pentru producția autohtonă.

– vom crea produsele noastre care odată valorificate aduc profit sporit cooperatorilor

– proiectul este un făgaș, o pârghie care să unească poporul

– cu ajutorul proiectelor cooperativei, prin unire vom combate nedreptățile și hoțiile

– împreună vom crea oportunități, locuri de muncă și aduce bani în economia națională

DE CE SA TE ALĂTURI? 
– Ai ocazia să participi la un Proiect de țară și să te implici în măsura în care poți ! Știm că lipsa Timpului și distanța sunt mari probleme. Dacă nu ai timp, vei participa doar ca investitor ! Și este foarte bine!

– Vei avea satisfacția intrând și văzând magazinul, marfa, afișarea rulajului, să vezi pe viu că se poate, că nu ”suntem prea mici”pentru a putea face ceva !

– Văzând angajații, oamenii, vei simți că CEVA VĂ LEAGĂ, pe cei ce sunteți acolo! Ați reușit ÎMPREUNĂ să înfăptuiți acel mediu!

– Vei avea mulțumirea sufletească de a ști că acum cu adevărat ajuți producătorii autențici, să scape de intermediari și să le oferi ceea ce au ei mai mult nevoie : Desfacerea Mărfurilor !

– Vei avea garanția veridicității informațiilor legate de proveniența produselor.

– Vei primi anual beneficii financiare împărțite ECHITABIL membrilor cooperatori.

– Împreună vom reține în economia României bani din potențialul nostru de cumpărături.

– Vom învăța să folosim Votul Online, să renunțăm la reprezentanți și să acceptăm decizia majorității.

– Vom cere împreună drepturile ce ni se cuvin și pe care investitorul izolat uneori nu le primește fiind singur și mic.

– Împreună vom ajuta la lansarea de proiecte, produse, invenții, servicii ajutând antreprenorii financiar și logistic în mai multe variante de colaborare….

Investind în Cooperativa Dacia Unită, INVESTEȘTI ÎN ROMÂNIA ! 


Mai multe detalii pe site-ul cooperativei: cooperativadaciaunita.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...