Ieşirea Din MATRIX: NON DUALITATE - Fred Davis - De ce nu te poţi trezi/retrezi spiritual?

sâmbătă, 28 decembrie 2019

NON DUALITATE - Fred Davis - De ce nu te poţi trezi/retrezi spiritual?


Nonduality: Why You Can't "Get It" 
(OR Get It back!) 2017

”Care este cauza adevărată pentru care nu te poţi ilumina? Sau, dacă ai avut deja o experienţă de iluminare, cum de nu ştii să o recapeţi.

Dacă doriți să vedeți mai multe dintre aceste videoclipuri ale lui Fred Davis urmărți canalul acestuia din Youtube.

Și pentru mai multe conversații și învățături vizitați https://awakeningclaritynow.com pentru mai multe despre non-dualitate, Advaita, Unitate și Jnana Yoga.

Dacă doriți să citiți despre învățăturile lui Fred sub formă de redactare, puteți găsi cărțile sale la AICI (Fred Davis)

Acest videoclip este unul dintre cele peste 150 care tratează calea fără cale a Metodei Vii a Trezirii Spirituale către trezirea non-duală, care se clarifică în post-trezirea non-duală și se menține în/ca  și Non-dualitate. Hai acasă!” Traducerea de AICI

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI
În completare studiați și categoria NON-DUALITATE de pe blogul nostru (unde puteți găsi aproape 100 de articole și filme traduse, dedicate acestui subiect).

5 comentarii:

 1. 🤣 Cauza adevarata pentru care nu te poti ilumina? Nu o sa ma uit la film . Sunt satula de internet pana peste cap. Internetul este si el un nivel de constiinta din care trebuie sa iesi la un moment dat. Daca vrei afara din Matrix. Dar o sa dau un raspuns dupa nivelul meu de intelegere de acum. Peste doi ani poate ca pur si simplu o sa tac.
  Poate pentru ca ti-ai facut un idol din iluminare? Poate pentru ca intre tine si Sinele tau Divin ai pus idolul, in loc sa mergi pur si simplu pe Cale?
  Ca sa nu mai vb si despre faptul ca iluminarea este imposibilă fara chakra inimii deschisa...Iar fara empatie, daruire, compasiune la propriu, nu doar mimată, chakra inimii nu se deschide nici sa o rogi in genunchi. Poti sa faci exercitii, sa colorezi mandale, sa asculti mantre sau sa faci rugaciuni pe coji de nuca si autoflagelandu-te, chakra inimii nu se deschide. Se deschide atunci cand ti-ai invatat lectiile si te simti una cu Tot. Atunci, te doare rău Totul...Pentru ca simti in inima ta suferinta a tot ce te inconjoara.
  Apoi, te obisnuiesti si inveti sa-ti protejezi punctul vulnerabil, inima adică. Si iti continui Calatoria printre adormiti ce se viseaza treziti, printre răi ce se cred buni, dar iti aruncă otrava informationala drept in inima. Daca nu esti atent. Daca esti atent, respingi atacul si iti continui Calatoria. Si urci, urci, Ascensionezi.
  Asa se explica vorbele:" nu poti fi sluga la doi stapani". Nu poti fi si cu Dumnezeu, in Dumnezeu, si cu tichia reprezentand idolul tau pe cap. Unii au nenumarate tichii. Altii mai putine. Depinde de nivelul de constiinta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sau poate că și sistemul chakrelor face parte tot din Matrix.Pariez că nu te-ai gîndit la asta.

   Ștergere
 2. nu te poti trezi pt ca tu nu esti cel care doarme ... tu esti cel care il tine captiv in vis pe cel care se poate trezi ...tu esti fumul care nu-l lasa sa vada ... esti zgomotul care nu-l lasa sa auda ... el doarme pt ca tu sa poti exista, asta-i tot


  RăspundețiȘtergere
 3. și ‘Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu tot cugetul tău și cu toată puterea ta.’ Iată porunca dintâi. Iar a doua este următoarea: ‘Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuţi.’ Nu este altă poruncă mai mare decât acestea.”


  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...