Ieşirea Din MATRIX: PUNCTUL DE ALEGERE - Aliniați-vă Scopul

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

sâmbătă, 30 noiembrie 2019

PUNCTUL DE ALEGERE - Aliniați-vă Scopul


CHOICE POINT (2012)
- Align Your Purpose 

Choice Point este un film documentar de lung metraj, care sondează problemele schimbării transformaționale și modul cum, atunci când o persoană își transformă propria viață, acea persoană poate contribui într-un mod pozitiv la conturarea lumii. 

Prezentând vizionari importanți și figuri de inspirație ale vremurilor noastre, printre care Sir Richard Branson, arhiepiscopul Desmond Tutu, Gregg Braden, Jack Canfield, Barbara Marx Hubbard, John Paul DeJoria, James Caan, toți aceștia depășind provocări și obstacole în viața personală sau într-un domeniu al străduinței, pentru a atinge culmea succesului. 

Pentru a face acest lucru, ei au fost nevoiți să-și schimbe credințele, să-și abandoneze sau să-și schimbe gândurile și comportamentele auto-sabotoare, să ia măsuri și să persevereze.

În orice caz, transformarea lor nu a fost numai personală, ci și colectivă, deoarece, pe măsură ce și-au atins obiectivele și și-au îmbunătățit propriile lor vieți, și-au împărtășit darurile lor cu lumea - și continuă să facă acest lucru, aducând contribuții sociale pozitive majore. Choice Point este un film pentru timpul său - atât ca un mesaj de speranță, cât și un șablon pentru transformare.

Transcriptul filmului îl puteți vedea pe blogul VIAȚA MERGE ÎNAINTE

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...