Ieşirea Din MATRIX: ȘANSA LA LIMITĂ - o emisiune tv în care ni se dezvăluie o (posibilă) reptiliană

miercuri, 18 septembrie 2019

ȘANSA LA LIMITĂ - o emisiune tv în care ni se dezvăluie o (posibilă) reptiliană


THE CHANCE ON THE VERGE (2019)

Public această emisiune tv (de la televiziunea rusă АллатРа ТВ) deoarece ni se prezintă o reptiliană cu formă umană, care ne dovedește asta clipind de mai multe ori în timpul emisiunii ca o reptilă (având niște pleoape verticale în interiorul ochiilor). 


Unii spun că ar fi efecte speciale și că programe de genul Adobe After Effects pot face cam orice. Tot ce e posibil. Nu neg. În ziua de azi poți face cam orice truc, cu resurse relativ mici.

Filmul e filmat în rezoluție 4k, deci oricine are curiozitatea se poate uita și trage singur concluziile. 

Cine vrea să vadă un extract din emisiune unde clipește tipa, se poate uita AICI, cine vrea să vadă filmarea originală în 4K, se poate uita la întreaga emisiune la final.

Iată ce ni se spune pe pagina de prezentare a emisiunii din youtube sau mai bine zis, despre ce se vorbește în emisiune:

„Valoarea vieții în pragul evenimentelor care schimbă lumea. Ce dezastru are loc asupra umanității? Ce se va întâmpla în anii apropiați? Cu ce ​​probleme de supraviețuire se va confrunta marea majoritate a oamenilor care trăiesc astăzi?

Nicio armă a timpurilor moderne (chiar și cea mai promițătoare) nu poate opri dezastrul climatic care vine asupra umanității. Ce se va întâmpla în continuare? O singură flacără la Soare - și toate economiile electronice vor dispărea într-o clipă. Ce urmează?

Cât de importantă este valoarea vieții în condițiile schimbărilor climatice drastice globale de pe planetă. Apartheidul climatic al societății de consum: de ce este încă salvată proprietatea celor bogați în loc să salveze viața copiilor și a altor oameni? Despre ce vorbesc martorii oculari ai evenimentelor climatice și ce este eliminat de mass-media mondială? Cum se schimbă valorile unei persoane în condițiile schimbărilor drastice ale destinului umanității, care pun existența ei în pragul supraviețuirii? 

De asemenea:

De ce se prăbușesc „stâlpii” din lumea materială?

De ce dispare sănătatea, chiar și în rândul copiilor?

Ce se întâmplă cu natura?

De ce oamenii luptă pentru sinonime?

De ce margine se apropie rapid umanitatea modernă?

Au fost profeții în legătură cu vremea actuală și ce șansă are umanitatea să supraviețuiască?

Ce înseamnă să deveniți vii? Cine este un om adevărat?

De ce a fost numită femeia păstrătoarea Vatrei?

"Viata e iubire. Este acel Foc care se numește Viață. Deoarece este țesut de Iubire, este țesut de fericire. Ce numesc oamenii Viață? ”

De ce tocmai acum este atât de importantă unitatea globală a comunității mondiale și participarea tuturor?”

VEDEȚI EMISIUNEA TRADUSĂ, AICI:

2 comentarii:

  1. De ce femeia e pastratoarea Vetrei? Pentru ca femeia a evoluat prin suferinta si maternitate. Si a invatat ca trebuie sa-si apere puii chiar si atunci cand barbatii sunt lasi. Sau mor in razboaie pe care nu ele le doresc. Fiind adeseori si mame si tati, au invatat sa-si armonizeze masculinul si femininul in ele insele.
    Si din multe alte motive. Problema este ca atunci cand barbatii isi parasesc rolul lor de Protectori si devin un fel de cocosi superficiali ce vand iluzii femeii decazute ce se comporta ca gaina, totul o ia razna.
    Am adoptat prin 2010 niste maidanezi. De cand eram mica salvez animale. Asa m-am ales cu multi Prieteni si Maestri. Uite o poveste...Am scris-o cand Blanche a murit lovita de o masina, in lumea oamenilor plini de Ego, in care animalele nu mai prea au loc. Omul se grabeste tot timpul. Nu mai vede nimic in jurul lui. Spre ce se grabeste omul? Spre moarte. Schimbarea se produce in Acum.

    Povestea este adevarata😂. Am trait-o pe pielea mea in cateva grupuri " spirituale". Cand barbatii se vor purta din nou ca Oamenii, femeile nu se vor mai crede in competitie si se vor purta ca femeile. Nu ca gainile.

    https://mariadakhel.blogspot.com/search/label/Linistea?m=0

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca ai inteles gresit notiunea de vatra in cazul de fata. Nu este vorba sa faca de paza sa se lupte cu dusmanii, sa-si apere pui samd, ci de notiunea de „camin”, „familie”, „spatiu de iubire”, „familie” fiind poate cea care aduce acel plus de unitate, coeziune, netezind asperitatile ... Dar cand esti Gicuta Contra mereu cauti nod in papura si ai tendinta sa interpretezi totul pe dos.

    In cartile lui Vladimir Megre, cele cu Anastasia, se vorbeste mai multe despre acest concept de vatra a familiei, de spatiu de iubire. Iti recomand sa le citesti.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...