Ieşirea Din MATRIX: GÂNDIREA E PERMISĂ - Terence McKenna - ExtraTereștri și Arhetipuri

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 27 septembrie 2019

GÂNDIREA E PERMISĂ - Terence McKenna - ExtraTereștri și Arhetipuri


Terence McKenna: Aliens and Archetypes (1990) 
- Thinking Allowed with Jeffrey Mishlove

Despre Terence McKenna (Profetul psihedelic) am discutat pe larg în cadrul unui articol dedicat acestuia AICI, iar astăzi vă prezentăm un interviu oferit de acesta într-o emisiune TV, pe tema OZN-urilor.

Punctul lui de vedere este unul extrem de controversat, însă personal tind să cred că McKenna și Jung (Carl Gustav - mare psihiatru) au cel puțin parțial, dreptate. Cel puțin o parte dintre observațiile OZN, observațiile de ET, de paralizii în somn și/sau răpiri pot fi doar în astral sau doar în mintea celor care sunt martorii sau participanții acestor lucruri. Asta nu înseamnă că sunt ireale. Sunt la fel de reale sau ireale, pe cât este și experiența fizică, așa zis concretă și au o valoare adeseori subiectivă, simbolică sau individuală pentru cel care o experimentează. 

Să nu uităm că prin hipnoze aflăm că acești ET operează adesea la nivel invizibil, eteric, astral (așa zis ireal), iar asta ne influențează și la nivel fizic (așa zis real).


McKenna sugerează că, indiferent de originea și existența lor materială sau imaterială, OZN-urile par să conteste autoritatea științei și că funcția lor principală poate fi și de a compensa dezechilibrele din cultura noastră contemporană.

Transcriptul interviului poate fi citit AICI.

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS, AICI:

LINK 1 - Viața Merge Înainte (Mai multe linkuri)

LINK 2 - Ok


Un comentariu:

  1. Avem si noi mitul zburatorului. Si am asistat pe niste pagini de pe fb la niste discutii halucinante intre reikieisti. O doamna povestea ca i-a venit noaptea in pat un inger de lumina. Gandindu-ma la nephilimi, meteahna lui Zeus de a pune ochii pe pamantencele frumoase si la ce se spune in Biblie despre " urieși", ma tem ca a fost deschisa o poarta spre entitatile ce nu ar avea ce cauta in lumea noastră. Sau poate da? Poate magia practicata de zor in grupurile spirituale a deschis poarta spre o lume nepermisa?
    Nu stiu...Incerc sa pun cap la cap totul. Adeptii Desancai pretind ca defuncta era noua Fecioara Maria si ca fiul ei, Oliver, era nascut din Duh Sfant. Unde e granita intre intuneric si lumina? Lumile se intrepatrund adeseori si avem extraterestrii pe care-i chemam��. Numai ca unii nu sunt deloc amabili. Doresc sa experimenteze senzatii tari ocupand trupurile fizice ale năstrușnicilor ce se aventureaza in zone crepusculare.
    Se practica in grupurile new age invocarile ET si comunicarile cu ei. Cred ca de aceea sforaie romanii pe ei. De atata beneficitate��.

    RăspundețiȘtergere

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...