Ieşirea Din MATRIX: Iarba e mai verde

luni, 6 mai 2019

Iarba e mai verde


Grass is Greener (2019)

”Weed. Marijuana. Iarbă. Pot. Indiferent cum preferați să o numiți, relația Americii cu canabisul este una complicată. În debutul său regizoral, pionierul hip hop Fab 5 Freddy (Yo! MTV Raps) prezintă o privire fără precedent la istoria rasial părtinitoare a războiului împotriva marijuanei.

Snoop Dogg, B-Real din Cypress Hill și Damian Marley se alătură unei serii de celebrități și experți care discută despre influența plantei asupra muzicii și culturii populare, precum și impactul devastator al criminalizării sale asupra comunităților negre și latino.

Pe măsură ce tot mai multe state se alătură push-ului pentru a legaliza marijuana, „Grass is greener”plonjează adânc în inegalitățile rasiale din piața canabisului în creștere. Are interviuri cu Snoop Dogg, B-Real și Sen Dog Cypress Hill, DMC, Doug E. Fresh, Chuck D, Damian Marley, Killer Mike și multe altele.” Traducerea de aici.

În completare studiați categoria MARIJUANA.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

LINK 1 - NETFLIX (Abonament gratuit în prima lună)

LINK 2

2 comentarii:

Wiltis spunea...

Drugs vs Enlightenment: What's the difference? | Sadhguru (nu are sub. ro):
https://www.youtube.com/watch?v=E8MXcBa17yE

Iesirea Din Matrix spunea...

Unii au reusit folosind substante psihedelice sa iasa din bula Eu-lui sa vada ca sunt una cu tot ce exista ... este si asta o cale ... nu numai yoga, meditatia si altlele. Sigur, stabilizarea in noi a acestei trairi transcendente , unificatoare, este o alta poveste ...

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...