Ieşirea Din MATRIX: BITCOIN - Dincolo de aparențe

marți, 6 noiembrie 2018

BITCOIN - Dincolo de aparențe


BITCOIN - Beyond the Bubble (2018)

La începutul acestui an v-am făcut introducerea în ideea de criptomonedă prezentându-vă documentarul BANKING CU BITCOIN - Istoria, prezentul și viitorul monedei virtuale Bitcoin
Astăzi vă mai prezentăm un nou film documentar scurt pe această temă, film menit să aprofundați un pic mai mult subiectul. 

Despre ce este vorba:

"Dacă noțiunea de bitcoin vă intrigă, dar sunteți intimidat de complicatul techno-jargon care o înconjoară, atunci documentarul "Bitcoin: Beyond the Bubble" este pentru dvs. Această prezentare incisivă explică complexitatea cripto-valutei într-o manieră uimitoare și ușor de digerat.

Filmul începe cu o examinare a monedelor populare de-a lungul istoriei, incluzând dependența de lungă durată de metale prețioase, cum ar fi aurul și argintul, precum și sistemul dolarului american, cel mai frecvent utilizat astăzi. Bitcoin este văzut de mulți drept următoarea evoluție logică a acestor valute, și una extrem de dezirabilă la asta.

Bitcoin, împreună cu o interfață cunoscută sub numele de blockchain, este o rețea complet descentralizată care elimină toți intermediarii din procesul de schimb valutar. Acesta este unul dintre factorii majori care îl diferențiază de relațiile cu băncile tradiționale sau cu societățile de carduri de credit și este un motiv important pentru care aceste instituții bine înființate sunt amenințate de popularitatea crescândă a cripto-valutei.

Rețeaua este utilă în special pentru cei care nu sunt membri activi ai sistemului bancar, dar beneficiile ei depășesc nevoile individului. Așa cum este detaliat în film, țările cu monedă nesigură folosesc bitcoin pentru a evita să se ocupe de guvernele corupte și de sistemele bancare centrale infestate cu lăcomie. Multe dintre cele mai bogate regiuni ale lumii ezită să se angajeze în tranzacții financiare cu țările din lumea a treia, din cauza fraudei cu carduri de credit. Bitcoin elimină acest risc și deschide astfel un nou domeniu al revitalizării pentru aceste națiuni sărace. În mod incredibil, aceasta poate fi folosită și pentru a spori standardele de confidențialitate, pentru a proteja integritatea alegerilor naționale și pentru a ajuta familiile din întreaga lume să se confrunte cu probleme legate de procurarea drepturilor de proprietate.

Filmul se îndreaptă în prim plan în a răspunde celor mai înflăcărați citici ai lui Bitcoin, inclusiv în ceea ce privește problemele legate de rezistența tehnologiei și dacă ar trebui să crească cu mult peste așteptări în viitorul apropiat și ne vorbește despre securitatea ce există pentru a preveni frauda generalizată.

Având mărturii inspirate din partea unor lideri și prognosticieni proeminenți pe scena financiară mondială, "Bitcoin: Beyond the Bubble" zugrăvește o impresie optimistă a unui viitor puternic, în care fiecare poate să se ocupe de banii proprii.

Regizat de: Tim Delmastro" Traducerea de AICI

Notă: Din sursele pe care le mai avem și noi ni se spune că este posibil să existe o resetare financiară globală cât de curând și ar fi bine să investim acum în criptomonede sau alte valori deoarece monedele actuale, valuta FIAT va fi în criză. 

Mulțumim Octav pentru traducere!
https://www.facebook.com/WeGoCryptoRomania/ 
We Go Crypto România -  youtube

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne amintească în email freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com)

Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


Un comentariu:

  1. Un alt punct de vedere asupra banilor virtuali și impactul lor asupra omenirii: https://www.youtube.com/watch?v=OYYezaGa5DU&feature=youtu.be&t=3s

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...