Ieşirea Din MATRIX: DEZVĂLUIRE COSMICĂ - În interiorul Programului Spațial Secret alături de Corey Goode și David Wilcock - Sezonul I & II

joi, 24 mai 2018

DEZVĂLUIRE COSMICĂ - În interiorul Programului Spațial Secret alături de Corey Goode și David Wilcock - Sezonul I & II


COSMIC DISCLOSURE - Inside The Secret Space Program 
with Corey Goode and David Wilcock 
(Season I - II - 2015)

Am stat mult în cumpănă dacă să-l publicăm pe Corey Goode sau nu. Cam avem alergie la tot felul de revelatori și insideri și fel și fel de lucrători în "lumină" ... Chiar și acum nu suntem convinși că ceea ce zice Corey este adevărat, însă povestea lui este poate cea mai fantastică și interesantă pe care am auzit-o vreodată de la acești informatori, o poveste care leagă multe povești și istorii pe care le știm deja, din care multe se confirmă. 

Chiar dacă acest Corey nu e cine spune, a reușit să încropească o poveste absolut fabuloasă (făcând un exces de detalii uluitoare, pe care reușește să și le amintească de fiecare dată când subiectul mai revine asupra lor) și nu prea am reușit să-l prind cu fofârlica (am anumite întrebări, îndoieli și neînțelegeri pe care le voi expune cu fiecare sezon în parte).
Oricum dă dovadă de o memorie fantastică și o stăpânire a subiectelor legate de conspirații și spiritualitate, ieșită din comun. Totodată îmi place că nu e arogant, nu epatează și pare modest, chiar timid. Are o inteligență și un echilibru interior ce răzbate.

În primul sezon cel puțin modul cum vorbește, cum răspunde la întrebări, destul de bâlbâit, parcă cineva i-ar șopti răspunsurile în cască, pare destul de nesigur pe sine și evident incomodat de postura lui.

Astăzi îi vom face o mică introducere lui Corey și vom prezenta primul sezon al dezvăluirilor acestuia din cadrul emisiunii de la Gaia.tv numită COSMIC DISCLOSURE (Dezvăluire Cosmică).

Pe David Wilcock l-ați mai văzut pe blogul nostru, el este oricum doar cel care pune întrebările, în centrul atenției fiind doar Corey Goode și alți invitați care vor apărea în emisiunile lor. Momentan îl prezentăm doar pe Corey și la momentul potrivit și pe restul.

"Corey Goode, un ex-membru și un denunțător cu adevărat notabil, care a apărut de prin 2015, oferind informații precise despre ceea ce se petrece în culisele programului spațial secret militar, despre guvernul secret și despre dezvoltarea industrializării în sistemul nostru solar. 

Făcând această descriere, care pentru unii poate părea o ficțiune științifică, Corey, dezvăluie adevărata istorie a prezenței în cosmos a umanității și detaliile unui mesaj uimitor venit atât de la ET, dar și de la IT (intra-tereștrii), care transmite detaliile ascensiunii/înălțării colective a umanității care e pe cale să se producă. 

Alianța Ființelor Sferă, se găsește aici pentru a ne orienta prin procesul ascensiunii, însă este datoria noastră să aprobăm schimbările care vor duce la dezvăluirea completă. Corey Goode, transmite mesajul spiritual al ființelor Aviarii Albaștrii, care specifică avansul spiritual pe care suntem pe cale să-l atingem.

Ca și copil a fost antrenat în MILAB (este un termen care înseamnă sechestrul militar al unei persoane, pe care ei o îndoctrinează și antrenează pentru orice tip de programe de "Operații Secrete" Militare).

Capacitatea de Empatie Intuitivă a lui Goode, a avut un rol important în comunicarea cu ființe ne-terestre (numită interfață/interacțiune), ca parte a unuia dintre Programele Spațiale Secrete (SSP). Timp de 20 de ani în serviciu a avut experiențe și sarcini diferite, incluzând programul de interogatoriu, intromisiune și intercepție, atribuirea de ASSR "ISRV"-ajutor specializat în cercetări spațiale, nave de clasă interstelară și multe altele. Toate acestea au avut loc conform unui acord de "20 and Back" (20 de ani în serviciu și trimis înapoi în timp în perioada de început) între 1986/87 și 2007, cu un lucru de recuperare până în ziua de azi.


Goode lucrează în prezent în industria de tehnologie de comunicație și informatică, cu 20 de ani de experiență în hardware și software de virtualizare, securitate fizică și informatică pentru apărarea și contra-atacarea supravegherii electronice, evaluarea riscurilor și protecția de executivi. A servit în Serviciul de Pază a Statului Texas (2007-2012), în C41 (Comandă, Control, Comunicații, Computerizare și Servicii Secrete). Timpul în Forțele Armate din Texas, nu era relaționat cu Serviciul din Programul Spațial Secret.

În prezent, Goode își continuă munca sa de empatie intuitivă și este în contact fizic direct cu Aviarii Albaștrii (ai Alianței Ființelor Sferă), care l-au ales ca delegatul lor și reprezentant pentru a intermedia între Alianța Ființelor Sferă și multiplele Federații și Consilii Extraterestre, în legătură cu Consiliul Alianței al Programului Spațial Secret (SSP), și pentru a transmite mesaje importante omenirii.

CE ESTE ALIANȚA FIINȚELOR SFERĂ?

Recent, Alianța Programului Spațial Secret, s-a unit unui grup de ființe pe care nimeni le întâlnise mai înainte. Ele sunt un Grup de Ființe, de la a 6-a la a 9-a densitate, la care se referă ca fiind Alianța Sfera. Aceste Ființe ale Alianței Sfera, nu numai că au creat un blocaj energetic în jurul Pământului, precum de asemenea în jurul sistemului nostru solar, deoarece cred că este necesară o intervenție căci au observat anumite derapaje ale interferențelor speciilor ET care acționează în zona Pământului și doresc să ne ofere spațiul de evoluție naturală, fără interferențe.  Sunt un grup non-violent de ființe care ajută, în special sub forma unui mesaj.

CARE ESTE MESAJUL ?

Concentrați-vă în creșterea serviciului vostru față de ceilalți, să fiți mai iubitori cu voi înșivă și cu toți ceilalți, cu scopul de vă ridica nivelul vostru de vibrație și de conștiință. Învățați să iertați vouă și altora (eliberând astfel karma). Procedând în acest fel, veți schimba vibrația planetei, ridicând conștiința împărtășită de umanitate și va schimba umanitatea ca o ființă umană deodată – chiar 
dacă această persoană ești tu. Ne recomandă, că trebuie să tratăm corpul nostru ca un templu și să ne schimbăm la o dietă de vibrație mai înaltă, pentru a se ușura procesul.

CARE ESTE ANUNȚUL ?

Aviarii Albaștrii, de asemenea au transmis un avertisment în acest mesaj. 

Au încercat să ofere acest mesaj de trei ori în trecut, însă a fost distorsionat de către Umanitate. Au lăsat foarte clar că această informație NU era pentru ca a fi transformată într-un cult, sau o mișcare religioasă și nici Corey nu era să se pună înaintea mesajului, sau să se înalțe la un statut de guru. Orice persoana care o va face, trebuie să fie evitată și responsabilizată, inclusiv Corey.

DE CE SE GĂSEȘTE AICI ALIANȚA FIINȚELOR SFERELOR ?

Alianța Ființelor Sferelor, luptă împotriva elitei actuale controlatoare, cunoscută ca fiind Cabala, sau Illuminati, care se găsesc pe Pământ, în acest moment precis. Există evenimente și lupte care au loc pe deasupra atmosferei noastre, care cuprind Programele Spațiale Secrete și Civilizațiile Disidente. 

Locuitorii Pământului au fost supuși sclaviei pentru datorie, control mental, la boli și au fost mințiți cu scopul ca această elită să controleze masele. Ne-au fost ascunse tehnologii care au fost suprimate, care vor schimba viețile noastre. Alianța se află aici pentru a ajuta Umanitatea să evolueze, și să iasă din această frecvență joasă. Este momentul să ne cunoaștem drepturile, ceea ce cu adevărat suntem, și ce trebuie să facem în consecință. Aceste tehnologii vor coapsa imediat economiile din lume, făcând ca Magicul Sistem Monetar Babilonic de Sclavizare să își piardă utilitatea. Aceasta ar însemna Pierderea Controlului acelor 0,01% (Elita) asupra Maselor, și un complet Schimb de Paradigmă.

PUTEM FI LIBERI PENTRU PRIMA OARĂ ÎN ISTORIA UMANITĂȚII"
Sursa: Blogul POVESTE COSMICĂ http://realitateposibila.blogspot.ro

Nu sunt traduse toate episoadele sezoanelor apărute până acum în cadrul GaiaTV însă cele care sunt traduse (mulțumită eforturilor neobosite ale prietenului Paul Marian de la blogul Poveste Cosmică) vă pot oferi o imagine destul de detaliată și completă a poveștii lui Corey.

Sezoanele nu au legătură cu anii ci posibil cu momentele în care s-au înregistrat, deoarece deși sunt 10 sezoane apărute, practic ciclul dezvăluirilor a început în 2015.

VEDEȚI EPISOADELE TRADUSE AICI:

SEZONUL I 
(Iulie - Septembrie 2015)


Comandamentul Operațiunilor Lunare
Season 1, Episode 3
Tuesday, 14 July 2015

"LOC (Comandamentul Operațiunilor Lunare) este o zonă demilitarizată pe Lună. Este o zonă în care personalul PSS (Programelor Spațiale Secrete) se întâlnește înainte de a merge mai departe în sistemul solar și dincolo de el. 
 Acesta servește ca zonă neutră pentru diferitele PSS-uri. De asemenea, acționează ca și control al traficului spațial pentru sistemul nostru solar." 
Mai multe detalii AICI

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI

Viața pe nava de cercetare

Season 1, Episode 4

Tuesday, 21 July 2015

Cât de glorios ar fi să participi la călătoria epică a unei nave spațiale capabile să traverseze cosmosul.? Cel puțin, asta ne-a determinat să credem sf-ul. O navă spațială poate avea cea mai avansată tehnologie din sistemul solar, dar nimic nu poate schimba aspectele practice ale vieții de zi cu zi. Corey Goode discută despre viața de zi cu zi și despre îndatoririle sale, ca parte a angajamentului său de 20 de ani într-un program spațial secret în acest interviu inițial pe 21 iulie 2015. 

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI 


Suntem UNA/UNUL
Season 1, Episode 5
Tuesday, 28 July 2015

În ciuda existenței idealizate promise de tehnologie avansată, viața într-o civilizație avansată ar fi superficială fără beneficiul conștiinței sporite. Membrii Alianței Ființei Sferă știu acest lucru și intenția lor este să ne călăuzească printr-un astfel de proces de ascensiune. Dar ei sunt doar ghizi. Depinde de noi, în mod individual, să adoptăm schimbările care vor conduce la dezvăluirea completă. Corey Goode transmite mesajul spiritual de la Aviarii Albaștri, care detaliază progresele spirituale pe care trebuie să le facem și cum le putem realiza.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI


Giganți Dormind
Season 1, Episode 6
Tuesday, 04 August 2015

"Corey Goode dezvăluie misterele tehnologiei Rasei Constructorilor Antici (RCA), giganții adormiți și ceea ce va însemna pentru omenire trezirea lor. El explică că, atunci când viața Pământului era încă în fază incipientă, RCA s-a stabilit pe planeta noastră. Acum deoarece au trecut nenumărați eoni, au rămas doar resturi rare ale tehnologiei lor multidimensionale. Împrăștiate printre ruine, o rasă mai tânără de ființe gigantice de culoare roșcată, utilizează această tehnologie antică pentru a dormi în stază, așteptând ziua trezirii lor. "

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI


Inspecția Coloniei de pe Marte
Season 1, Episode 7
Tuesday, 11 August 2015

Corey Goode povestește experiența sa neplăcută de la o inspecție recentă a unei instalații industriale secrete de pe Marte, care fusese acuzată de menținerea unor condiții de muncă ca pentru sclavi. Concesiile au fost făcute cu reticență de ICC (Conglomeratul Corporatist Inter-planetar) pentru a include o inspecție a uneia dintre facilitățile sale marțiene, dar nu aveau intenția de a divulga cele mai întunecate secrete ale lor. Din momentul în care Corey a plecat spre Marte, ceva a fost foarte rău cu această misiune, iar reprezentanții ICC nu aveau intenția să-l lase să revină cu ceea ce a descoperit. 

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI


Liga Galactică Globală a Națiunilor
Season 1, Episode 8
Tuesday, 18 August 2015

Corey Goode dezvăluie amploarea conspirației globale pentru a ascunde programele spațiale secrete printr-un grup multinațional cunoscut sub numele de Liga Galactică Globală a Națiunilor. Pacea pe Pământ este menținută (cică) prin organizații precum NATO și Națiunile Unite, iar Corey explică faptul că a fost nevoie de o organizație similară la nivel galactic, pentru a se realiza o pace la nivel cosmic și a se menține secretul pentru programele spațiale ce tocmai au înmugurit.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI


Soarele Electric
Season 1, Episode 9
Tuesday, 25 August 2015

Ceea ce am fost făcuți să credem despre soare nu este complet corect. În timpul mandatului său cu programul spațial secret, Corey Goode a aflat că soarele poate fi folosit ca un canal de călătorie interstelar și integral pentru extinderea conștiinței umane. Pentru a înțelege acest lucru, avem mai întâi nevoie de un abecedar în teoria universului electric și în geometria matematicii hiper-dimensionale.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI




Trezirea Glandei Pineale
Season 1, Episode 10
Tuesday, 01 September 2015

Corey Goode povestește instruirea pe care a primit-o, care era esențială pentru trezirea glandei pineale și pentru extinderea corpului de lumină. Acestea sunt lucrurile pe care și noi trebuie să le învățăm pentru a trece cu succes la o stare mai înaltă a ființei. Întrucât o viață omenească nu este suficientă pentru acest nivel de dezvoltare spirituală, ființele avansate au venit să ne ajute să trecem prin schimbarea viitoare a conștiinței umane colective.

VEDEȚI EMISIUNEA TRADUSĂ AICI

Potențialul Conștiinței Umane
Season 1, Episode 11
Tuesday, 08 September 2015

Corey Goode explică faptul că cele mai mari beneficii ale programelor spațiale secrete ar putea să nu fie pasul înainte în avansarea tehnologică, ci un salt gigantic pentru conștiința umană. Acesta este teritoriul în care trupele se luptă pentru a pretinde o preeminență asupra evoluției noastre. În cele din urmă, alegerea noastră este să urmăm mesajul aviarilor albaștrii și să avansăm la nivele superioare de ființare sau să acceptăm forțele care caută subjugarea noastră.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI





Portaluri : Rețeaua Cosmică

Season 1, Episode 12

Thursday, 17 September 2015

Unele sunt vechi, altele sunt în mod natural formate, iar altele sunt invenții recente ale ingeniozității umane; Corey Goode ne introduce în cea mai eficientă formă de călătorie interstelară: portalurile. În cosmosul vast se află un sistem complicat de inter-țesături de filamente electromagnetice care conectează intermitent sistemele stelare distanțate și galaxiile. Pentru a avea acces la această mare rețea cosmică, trebuie doar să știm cum să deschidem ușile.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI





PORTALURI - Navigând prin timp
Season 1, Episode 13
Tuesday, 22 September 2015

Corey Goode trasează o corelație între timp și conștiință; cunoștințe care sunt vitale pentru înțelegerea călătoriei interstelare. Timpul cum îl știm nu este decât o iluzie. Este la fel de maleabil ca spațiul în care locuim. Dar înțelegerea interfeței conștiinței cu efectele în cascadă ale timpului, este esențială atunci când se încearcă navigarea prin marea rețea cosmică.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI




PORTALURI: Pământul Paralel
Season 1, Episode 14
Tuesday, 22 September 2015

Corey Goode povestește pericolele pe care le-a întâmpinat atunci când a traversat portalul unic din camera Xerox, care la dus la un Pământ paralel, care era foarte diferit de cel al nostru. Einstein a crezut odată că fiecare decizie pe care am luat-o a dat naștere unor noi universuri în care fiecare decizie alternativă s-a manifestat. Se pare că cineva a conceput un portal către aceste realități paralele.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI




SEZONUL II 
(Septembrie 2015 - Decembrie 2015)




Contactul e Realizat

Season 2, Episode 1

Thursday, 01 October 2015

Înflorirea PSS nu a fost un accident. Corey Goode explică modul în care a fost inițial contactul cu ființele avansate și modul în care aceste forțe au conspirat pentru a iniția prima incursiune a umanității în cosmos. 
El explică momentul în care grupurile esoterice din Germania au început să exploreze limitele conștiinței, iar contactul a fost făcut. Era ca și cum civilizațiile avansate erau acolo, așteptându-ne să ajungem și să facem primul contact.


VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI




AGARTHIENII - Avansarea frontierei
Season 2, Episode 2
Thursday, 22 October 2015

Corey Goode povestește primele zile ale PSS german, care a inclus colaborări cu o civilizație subterană cunoscută sub numele de Agarthieni. 
Corey explică faptul că, atunci când am făcut primii pași în cosmos, progresele inițiale nu au provenit doar de la ființele extraterestre. Mai degrabă, provin de la civilizații avansate, de origine terestră, care au fost mereu chiar sub picioarele noastre.


VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI




Enigma Gonzales
Season 2, Episode 3
Thursday, 22 October 2015

Corey Goode nu dezvăluie niciodată detalii detaliate despre cât de extinsă este colaborarea lui cu Lt. Colonel Gonzales și despre modul în care aceștia lucrează împreună pentru a ajuta Alianța Ființei Sferă. Lt. Colonel Gonzales este o figură esențială în PSS, dar el este unul care va rămâne întotdeauna enigmatic pe parcursul poveștilor noastre. Este important să înțelegeți că trăsăturile care îi fac pe Gonzales și pe Corey potriviți în mod ideal pentru a lucra cu entitățile sferice, pot fi și în interiorul vostru.


VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI




Începuturile desprinderii
Season 2, Episode 4
Thursday, 22 October 2015

Corey Goode descrie înființarea marelui complex militar-industrial care i-a înzestrat pe deținătorii lui cu puterea și capacitatea de a forma primele civilizații desprinse (evadate, separate). 
El povestește cum progresul în tehnologia timpurie legată de spațiu, a pus o putere fără precedent în mâinile câtorva care nu au pierdut niciodată timpul pentru a acumula și mai multă putere. Operațiunile Paperclip și Highjump au fost doar doi dintre pașii inițiali care au dus la consolidarea corporațiilor tehnologice care au devenit cunoscute colectiv ca și complexul militar-industrial.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI


Căutătorii Tehnologiei Pierdute
Season 2, Episode 5
Tuesday, 03 November 2015

În cele din urmă, Corey Goode expune sursa secretă de informații care a permis oamenilor de știință germani să construiască primele vehicule de călătorit de spațiu. 
Cu mult timp în urmă, într-un pământ vechi și interzis, secrete misterioase au fost ascunse pentru a nu pica în mâini infame. Dar aceste secrete nu rămân ascunse pentru totdeauna. 
Conduși de contactele lor extraterestre, membrii societăților esoterice germane și naziștii au călătorit cu îndârjire în Himalaya, pentru a descoperi secretele care ar lansa omenirea în spațiu.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI




Noi nu am fost niciodată singuri
Season 2, Episode 6
Monday, 09 November 2015

Corey Goode dezvăluie un secret care a zguduit chiar fundamentul PSS german - nu eram singuri. 
Pe măsură ce textele himalayene au fost studiate de oamenii de știință care au încercat să reconstruiască vechea tehnologie, ei au descoperit că ei nu ar fi prima civilizație umană care se aventura în spațiu. Poate că acest lucru a întărit dorința lor de a extinde rapid operațiunile pe Lună.


VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI




Cucerind Sistemul Solar
Season 2, Episode 10
Friday, 11 December 2015

Cu o bază solidă de operațiuni pe Marte, cucerirea restului sistemului solar ar deveni doar un alt pas pentru PSS.
Corey Goode explică modul în care semințele civilizației umane moderne au început să germineze în întregul sistem solar. Noile evoluții în sistemele de propulsie au permis noilor modele de nave de transport și de exploatare minieră să profite din plin de resursele naturale înglobate în centura de asteroizi și în lunile îndepărtate.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI




Dincole de limitele sistemului solar
Season 2, Episode 11
Friday, 11 December 2015

Resursele neexploatate sunt o tentație teribilă pentru lacomii conducători ai Conglomeratului Corporatist Inter-planetar (ICC).
Astfel, Corey Goode reliefează motivațiile și mașinațiunile care au permis extinderea și exploatarea lor în lumile extra-solare.
A fost doar inevitabil ca un conglomerat corporativ internațional să se formeze pentru a profita din plin de avantajele care se află neexploatate în resursele naturale ale sistemului nostru solar.
Nu după mult timp, contactele făcute cu civilizațiile extraterestre ar fi oferit o oportunitate pentru ICC de a-și extinde ghearele către alte numeroasele planete cu viață care orbitează stelele îndepărtate

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI



Științele PSS
Season 2, Episode 12
Thursday, 17 December 2015

Corey Goode expune detaliile pe care le-ați așteptat legate de regresia în vârstă, super-soldați, tehnologie medicală avansată și multe altele. 
De la proiectul Montauk până la influențarea la distanță, aceste științe secrete au permis programelor spațiale secrete să ajungă dincolo de limitele sistemului solar, în același timp ascundeau operațiunile lor față de cea mai mare parte a omenirii.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI




Amenințarea Inteligenței Artificiale
Season 2, Episode 14
Monday, 28 December 2015

Continuând discursul său revelator, Corey Goode dezvăluie deschis cea mai mare amenințare împărtășită de toată viața inteligentă din galaxia noastră: răspândirea tot mai mare a unei forme virulente de inteligență artificială. 
Cu mult timp în urmă, înainte de nașterea soarelui, o civilizație antică a atins punctul culminant și a dispărut de îndată ce a născut primele forme de inteligență artificială în univers. 
Odată cu trecerea eonilor, această I.A. s-a transformat într-un semnal care sa răspândit în tot cosmosul, perpetuat prin asimilarea oricărei forme de viață pe care o întâlnește.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI



Stând de Pază Împotriva IA

Season 2, Episode 15

Monday, 28 December 2015

Corey Goode ne duce mai adânc în complicațiile legate de semnalul IA și cum aceasta îi caută pe cei care își pot sus cauza. S-ar putea să nu putem opri răspândirea acestei infestări virulente, dar putem împiedica progresul ei și o coaliție de forțe se adună pentru a face acest lucru. 

Dar suporterii transumanismului și dezvoltarea de noi forme de interfețe între computere și creiere fac ca rezistența la amenințarea  IA să fie cu atât mai dificilă.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI




Noi Frontiere În Războiul Contra IA

Season 2, Episode 16

Monday, 28 December 2015

Corey Goode transmite rapoarte direct din primele linii ale luptei împotriva dominației iminente a semnalului IA.

 Războiul împotriva infestării IA a creat o frontieră unificată pentru PSS și pentru alianța desprinsă. Astfel, colaborarea înfloritoare a Pământului cu Ființele Sferă devine cu atât mai importantă pentru progresul principiilor libertății și ascensiunii.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI




Deci  cu discernământ investigați aceste informații fabuloase!

Enjoy!

Momentan atât. 

În curând Sezoanele III - XI

3 comentarii:

  1. Aveti multe informații interesante aici.Am înțeles multe lucruri pe care habar nu am că exista.Ce nu prea am înțeles mai in glumă,mai in serios este faptul ce rol are chatul? E că și cum ai oferi cuiva un tort invelit in ziar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine personal chatul a avut un rol la inceputuri cand nu foloseam facebook si era ceva cool ... eu personal nu mai folosesc chatul decat extrem de rar si am si vrut sa-l scot acum vreo 4 - 5 ani, insa cei care inca il mai foloseau, au insistat sa-l las activ. Asa ca le-am facut hatarul, dar pe mine personal nu mai mai intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu personal discut cu cativa prieteni pe chat, este singura modalitate de a vorbi cu ei, deoarece nu au ori nu doresc sa imi spuna contul de facebook, ori nr. de whatsapp.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...