Ieşirea Din MATRIX: IDIOCRAȚIE - Supremația idioților - filmul de week-end

sâmbătă, 26 mai 2018

IDIOCRAȚIE - Supremația idioților - filmul de week-end


IDIOCRACY (2006)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un film care ne arată o posibilă direcție spre care ne îndreptăm ca și societate, dacă vom continua să ne manifestăm ca niște maimuțe cu buletin, ființe instinctuale, gregare, maneliste, analfabete, ca niște ființe sub-animalice, căci animalele, deși nu au intelectul nostru, trăiesc în armonie cu natura.

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

"Faceți cunoștință cu Joe Bowers (Luke Wilson). Nu e chiar cea mai ascuțită minte din lume. Dar când un experiment guvernamental referitor la hibernare evoluează greșit, Bowers se trezește în anul 2505 și descoperă o societate atât de prostita de spiritul comercial de masa și programe TV fără conținut, încât devine cel mai inteligent individ de pe planeta.

Acum depinde de un Joe mediocru sa readucă la normal evoluția rasei umane! 

Un film plin de sarcasm usturător și gaguri revoltătoare, " Supremația Nătângilor " va face sa râdeți în hohote, indiferent ca sunteți un geniu sau un idiot absolut!"

Notă: pe tema prostiei am scris în extenso în cadrul articolelor "PROSTIA" și "TRIUMFUL PROSTIEI : Cu cât eşti mai prost, cu atât te crezi mai deştept" așa că nu o să mai insist aici pe această temă, dar vă recomand să le studiați și pe acelea cu atenție. 
Un alt film publicat pe blog care ne arată unde am putea ajunge ca și societate, dacă ne bazăm exclusiv pe Inteligența Artificială și pe roboți, este desenul animat Wall - E
În ciuda absurdului, al umorului de multe ori de foarte prost gust, făcut de proști (așa că nu avem ce să comentăm) filmul ne prezintă o posibilitate pe cât de absurdă și înfricoșătoare, pe atât de reală ... părerea mea.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:
Calitate HD 720p

LINK 1
sau
LINK

2 comentarii:

  1. Sugerez să nu mai folosiţi niciodată Şi-ul cînd nu există riscul unei cacofonii...Nu faceţi decît să perpetuaţi un obicei prostesc, iar cei care vă citesc, văzînd aberaţia asta, cred că aşa este corect... şi uite aşa se degradează lent limba română cu tot felul de "invenţii" stupide !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am propus (si m-am tinut de promisiune) acum vreo cinci ani sa vad acest film macar o data in fiecare an. Macar sa-mi aminteasca unde nu trebuie sa ajungem.
    Interesant ca acest film NU a fost promovat in SUA, contrar regulilor profitului.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...