Ieşirea Din MATRIX: ÎNTREBĂRI MAJORE - un interviu cu Laura Eisenhower

marți, 1 mai 2018

ÎNTREBĂRI MAJORE - un interviu cu Laura Eisenhower


BIGGER QUESTIONS 
- An interview with Laura Eisenhower (2016)
by Ron James

"Laura M. Eisenhower este strănepoata fostului presedinte al SUA din anii ’50, Dwight David Eisenhower si a refuzat sa participe la unul dintre programele DARPA de calatorie pe Marte prin tehnologia Jump-room.

În anul 2010, Laura Magdalena Eisenhower,  a declarat la o conferință a oamenilor de știință că străbunicul său a încheiat tratatul de la Grenada cu extratereștrii.
baza militara dulce
Președintele însuși a făcut aceste dezvăluiri familiei. Eisenhower a motivat încheierea acestui tratat, prin faptul că potențialul tehnologic pe care l-au adus extratereștrii SUA a fost unul uriaș.

Iar la Simpozionul mondial privind ,,Dezvaluirea” din 30 martie 2014 din San Marino, Laura Magdalene Eisenhower a spus: ,,Invazia ET a avut loc deja, iar guvernele nu vor ca noi sa stim.”

SURSA și mai multe detalii despre simpozion AICI.

În interviul de azi Laura Eisenhower și Ron James vorbesc despre călătoria, credințele și experiențele ei care acoperă programul secret, spiritele, evoluția umană, spiritualitatea și multe altele.

Mulțumim Paul Marian pentru efortul susținut de a aduce și românilor astfel de informații.

VEDEȚI INERVIUL TRADUS AICI

Link 1 
(cu subtitrarea pe film)


Link 2 
(cu subtitrarea separată)

Dacă subtitrarea nu se activează automat, ori dați click pe butonul CC și selectați Limba Română sau din meniul de setări (SETTINGS) din dreapta sus de pe imaginea în full screen activați subtitrarea dând Subtitle On.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Degajamentul unei extorsiuni...am avut rabdare 3 minute dar saraca e complet haotica

eliza spunea...

Ei, cum sa te pui impotriva curentului, ca te uzi.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...