Ieşirea Din MATRIX: CE SĂNĂTATEA MEA? - filmul despre sănătate pe care sistemul nu vrea ca tu să-l vezi

luni, 21 august 2017

CE SĂNĂTATEA MEA? - filmul despre sănătate pe care sistemul nu vrea ca tu să-l vezi


WHAT THE HEALTH (2017)

"What the Health este un film zguduitor creat de  creatorii filmului documentar premiat COWSPIRACY - The Secret Of Sustenability. Filmul urmărește aventura de investigare a îndrăznețului regizor Kip Andersen, care descoperă secretul pentru prevenirea și chiar inversarea bolilor cronice - și investighează de ce organizațiile de sănătate ale lumii nu vor să știm despre asta. Bolile de inima si cancerul, sunt principalele cauze ale mortii in America (si in majoitatea tarilor Occidentale n.t.), iar diabetul se află la cea mai mare cotă din toate timpurile. În acest context filmul arata posibil, cea mai mare mușamalizare din sanatate din timpurile noastre. Cu ajutorul medicilor, cercetătorilor și avocaților pentru consumatori, filmul demască  complotul și corupția din guvern și din marile afaceri, care ne costă trilioane de dolari și ne mențin bolnavi.

Alăturați-vă lui Kip, în timp ce el urmărește cele mai importante și mai de încredere organizații non-profit din domeniul sănătății americane pentru a afla de ce aceste grupuri rămân tăcute, în ciuda unui număr tot mai mare de dovezi. Audiențele vor fi șocate să afle despre rolurile insidioase ale companiilor farmaceutice, ale agrobusiness-ului și ale companiilor de hrană pentru animale prelucrate în sănătatea națiunii, în special în cele mai vulnerabile comunități și se vor bucura de transformarea și recuperarea celor care și-au luat viața în propriile lor mâini.

What The Health este un document de investigație surprinzător, uneori hilar, care va fi un deschizător de ochi pentru toți cei preocupați de sănătatea lumii (și de a lor personal) și cât de mare este influența marilor afaceri în toată treaba." 
Traducerea și adaptarea si mai multe informatii despre cei care apar in film de AICI

Notă: Este adevărat că mancarea si otravurile pe care le bagam in noi pot fi factori cauzatori sau catalizatori ai starii de boala, insa toate aceste lucruri pe care le bagam in noi, au un impact mai puternic cand noi ne aflam in stari de vibratie joasa, cand suntem stresati, tracasati, cand deja suntem afectati de vre-o boala sau alta, cand mentinem anumite tipare de gandire de frecventa joasa, negative, cand avem rani sau traume emotionale.
 Cand ne aflam intr-un echilibru emotional, intr-o stare de armonie interioara, iubire, bucurie, recunostinta, multumire, corpul are o capacitate foarte mare de a alchimiza toxinele bagate in noi, de a le elimina eficient. Insa atunci cand intr-adevar, te afli intr-o stare elevata, inalta, dorinta de a manca carneturi este redusa la minim sau inexistenta. De asemenea dorinta a incalca etica de baza in privinta provenientei alimentelor (uciderea altor animale sa le iei carnea sau sustinearea industriei lactatelor cand vezi ce implica asta)  dispare gradat, caci in timp devi o finta tot mai compasiva si mai constienta de sufletul existent in fiecare fiinta. 
Deci nu se reduce totul la hrana, asa cum vor sa sugereze creatorii filmului. 

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI

3 comentarii:

  1. Ba totul se reduce la hrana, ca nu poti fi vesnic euforic ca sa dizolvi toxinele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poti sa bagi tu hata hrana curata vrei, daca ce scoti din tine este doar barfa, ura, invidie si mentii ganduri de frica, esti intr-o stare de stres permanenta (si stim ca 2 oameni nu reactioneaza la fel la aceiasi factori de stres). Citeste un pic despre Noua Medicina Ggermanica sa vezi cat de important e factorul trauma emotionala in proces si intreaba orice medic cu capul pe umeri care este importanta psihicului asupra unor boli. Multe boli sunt psihosomatice ...cand nu stii sa-ti gestionezi emotiile, nu digeri experientele, poti face de ex. ulcer ...Noua Medician Germanica a descoperit cauzele psihologice ale multor boli. Mancarea oate fi un factor atenuant sau agravant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si-ti pot arata cazuri de oameni care baga toate cacaturile in ei, insa deoarece fac miscare, au o viata lipsita de stres, se bucura de viata, nu au nicio problema de sanatate, indiferent de toxine.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...