Ieşirea Din MATRIX: TRISTUL ADEVAR DESPRE SIMULAREA LUPTEI CU MAFIA PADURILOR

joi, 28 mai 2015

TRISTUL ADEVAR DESPRE SIMULAREA LUPTEI CU MAFIA PADURILOR


Si noi, dar şi marile trusturi media din Romania am vorbit de nenumarate ori despre mafia lemnului din Romania, cu toate acestea, nimic sau mai nimic nu s-a schimbat din acest punct de vedere. Mai jos va prezentam un articol, cateva initiative in directia opririi jafului si 4 noi documentare marca "In Premieră cu Carmen Avram", pe marginea acestui subiect.

Aşadar: 
"Intr-un moment in care lumea este infuriata din cauza adevarurilor pe care le au tot auzit si dezastrul  pe care l-au vazut , exista un trist adevar pe care niciun om care isi iubeste patria nu-si doreste sa-l auda !
Inainte sa va prezentam mai multe amanunte despre acest subiect dorim sa va informam ca am deschis o rubrica externa unde vom scrie in limba engleza si germana despre mafia padurilor ,groapa de gunoi de la Navodari si vom cere ajutor din partea opiniei publice international sa ajute Romania sa rezolve astfel de probleme!
In acest scop informam pe cei care pot scrie in limba germana , engleza ,alti care au pasiune pentru arta fotografica ,sa ia legatura cu noi prin intermediul adresa de email special_consult@yahoo.com
Revenind la tematica noastra  chiar daca stim ca  adevarul pe care o sa-l prezentam aici  doare trebuie sa-l spunem deoarece va ajuta pe multi dintre cei care sunt la fel de ingrijorati ca si noi sa intelegem mai bine ce se intampla si ce trebuie facut ca sa ajutam pe Romania sa rezolva astfel de problema.
Ca de exemplu majoritatea celor care s-au ocupat in ultima vremea de actiunile de protest , mai ales pe partea de cordonare , organizare,  au fost trimisi acolo nu pentru a face cele necesare in vedere descurajarii mafiei padurilor ci pentu a pune in practica anumite lucruri ce au fost stabilite de cine trebuie .
Datorita implicarii diplomatice in aceasta problema si faptul ca exista o serie de dovezi logice si documente care demonstreaza complicitatea oameni cu functie inalta de la Cotroceni - se face si se vor face in continuare tot ceea ce este posibil ca despre subiectul mafiei padurilor sa nu se scoate absolut nicio  vorba.
De aceea multi dintre cei care au fost implicati pana acum in  organizarea unor actiuni de protest au fost acolo cu anumite scopuri care nu sunt la fel ca cele pe care romanii de buna credinta le au stabilit
Lucrurile au fost asa de evidente incat si Stevie Wonder sau chiar Radu Niculescu le puteau vedea…
Tin sa reamintesc ca acest lucru a  fost prezentat intr-un document ce a fost publicat de curand in acest ziar .
Documentul poate fi de gasit daca veti cauta expresia:”O alta etapa de lupta cu mafia padurilor poate incepe acum ”
Documentul prezinta felul in care trebuie actionat cu adevarat de asa maniera incat sa descurajeze un astfel de jaf . Daca nu se procedeaza asa cum este recomandat in document atunci nu va exista nici o sansa de a putea rezolva o astfel de problema, deoarece interesele economice sunt prea mari iar implicatia mafiei asa cum s-a putut vedea merge pana la nivelul cel de mai de sus!
In paralel cu actiunile prezentate in document se poate apela din nou la sprijin acelui cetatean american care a demascat cu materiale video sa vina inca o data in Romania ca s-o ajute!
In documentul respectiv se spune ,printre altele, de o maniera clara ca 2-3 persoane priceputa in stiintele comunicarii digitale pot sa scrie zeci de mesaje in limbile engleza ,germana ,iar apoi sa le trimita catre mai multe persoane iar aceste sa le publice   in diverse conturi de new media a celor de la Blid , Bild Politik , Partidul Verde din Germania , Partidul Alternative fur Deutschland “”Green Peace din Germania etc
Pana atunci trebuie sa spun un adevar trist pe care nici eu nu as fi dorit sa-l aud sau sa-l scriu! Daca din cei 22 de milioane de romanii nu se vor gasi macar 220 de persoane care sa fie dispuse sa faca lucrurile cu cap si intr-o maniera in care sa descurajeze o data pentru totdeauna astfel de jafuri indreptate impotriva Romaniei ,atunci nici noi si nici strainii care ofera sprijin voluntar ,nu ne vom mai implica in astfel de probleme ,deoarece este inutil sa incerci sa ajuti un popor care accepta orice !
Este prea mult si se stie ca se lucreaza cu rea intentie impotriva noastra ca neam si implicit a tarii si consideram ca totul este in binele familiei si copiilor nostri, ai tuturor!
La final va mai reiterez ideea ca nimeni nu castiga nimic stricand jocurile celor mari! Orice straini fac acest lucru indiferent de unde se intampla astfel de lucruri din convingere dar doar pentru cei care vor ca patria lor sa fie ajutata!
Pentru a putea fi o actiune de mare anvergura cu impact international se poate publica in Green Peace SUA si Marea Britanie un apel de ajutor in privinta gropii de gunoi de la Navodari deoarece se afla la o scurta distanta de baza NATO, acolo unde traiesc cetateni americani si britanici . Cu aceasta ocazie se poate propune ca dupa actiunile de la Navodari, vor putea merge la Brasov sa participe la o actiune de plantare de pomi in zonele devastate.
Avand in vedere impact pe care astfel de actiune le vor avea in mass media internationala o sa revenim cu mai multe informatie despre acest subiect."
 Iată mai jos, în ordine cronologică, cele 4 documentare marca "In Premieră cu Carmen Avram":
Descrierile documentarelor sunt preluate de aici: http://inpremiera.antena3.ro/emisiuni


1) CODRUL FRATE CU STRĂINUL 
23 Martie 2014 / Sezonul 7 


În aceasta editie ne ocupam de una dintre cele mai ravnite averi ale tarii: padurile. Cele cumparate si taiate cu atata lacomie, incat munti intregi s-au transformat in pasuni. Un business foarte profitabil, pentru ca ne vindem ieftin. Dar si o afacere extrem de periculoasa, care a transformat zone intregi ale Romaniei, in state care scapa de sub controlul autoritatilor. 

 VEDEŢI FILMUL AICI 


2) JAF CU PREMEDITARE 
21 Septembrie 2014 / Sezonul 8

In zona parcului national Piatra Craiului e prapad mare. Sus in munte, foarte departe de ochii nostri, au disparut mii de hectare de paduri seculare, cu ajutorul nemijlocit al unor oameni ai statului. Si peste toate, a aparut o fundatie straina care cumpara muntii, imediat dupa ce au fost retrocedati ilegal, unor personaje cu influenta la nivel national. Ceea ce veti urmari depaseste imaginatia oricui. Nu numai prin dimensiunile increngaturii, dar si prin cinismul si incompetenta halucinante intalnite pe teren. Societatea Sanatate si Natura, care cumpara acesti munti, spune ca o face pentru salvarea lor. Si ca intr-o zi, ii va reda statului roman. In zona Rucar Bran insa, foarte multi se indoiesc de sinceritatea acestor declaratii. Achizitiile, spun localnicii, seamana mai degraba cu o ofensiva. Mai ales ca unii angajati ai societatii sint direct implicati in retrocedari suspecte. I-am filmat si noi. Dar, desi in Rucar aceste scamatorii cu paduri se fac de foarte multi ani, justitia n-a avut nimic de zis. Dimpotriva, a dat avize favorabile pe banda rulanta. Iar in final, marii pagubiti sint cei care aveau drepturi si care se zbat sa pastreze o mostenire. Si pentru ei, si pentru tara.

VEDEŢI FILMUL AICI 


3) ÎN DRUJBA ŢĂRII

29 Martie 2015 / Sezonul 9

Despre noua lege de jefuire a avutului national, legea de retrocedare a pădurilor statului care spoliază practic Romania de "aurul verde".

 
 VEDEŢI FILMUL AICI 



4) ADEVĂRUL LA METRU CUB
 
26 Aprilie 2015 / Sezonul 9

 Incă o dovadă că firma austrică Holzindustrie Schweighofer încurajează tăiatul ilegal de pădure, iar aceasta firmă deţine cu adevărat monopolul în Romania.

VEDEŢI FILMUL AICI

 


"Iluzia statului de drept încă mai există în mintea oamenilor ... În afară de propaganda mincinoasă şi deşănţată promovată prin mijloacele principale de mass media,  care ani la rând ne-a facut să credem altceva, nu există motiv (cel puţin pentru omul de rând din România) să credem în această iluzie ... Iluzia că instituţiile ne vor binele, că justiţia ne vrea binele sau că există o justiţie, că guvernele ne vor binele, iluzia că există oameni care să aplice legile, iluzia că un sistem anume (comunist, dem(n)cratic, nazist sau cum o fi el, dar în esenţă monetar) ar putea funcţiona, ar putea să ne ajute să trăim mai bine ... Nicăieri nu este mai evidentă această iluzie ca în domeniul silvic, iar documentarele de astăzi o dovedesc cu prisosinţă. 

Noi am spus-o de multe ori şi o să o tot repetăm: degeaba ai legi, sisteme, demo(n)craţie, programe, platforme, viziune, planuri, partide, guverne, parlament, doctrine, dacă nu ai oameni cu care să mişti lucrurile, dacă nu ai oameni cu suflet, cu conștiinţă, curajoşi, verticali, incoruptibili, drepţi, cinstiţi, oneşti ... Niciun sistem nu funcţionează fără oameni de calitate! Așa cum este şi moto-ul blogului şi cum am spus-o din primul articol al blogului:   Schimbarea pornește din interior, cu fiecare dintre noi! Peştele nu se mai impute numai de la cap şi nu se mai curăţă numai de la coadă ci din toate părţile!

Cine să aplice legea? Cine să se ocupe de implementarea acestor legi, sisteme, doctrine? Atâta timp cât toţi, de la cap la coadă sunt corupţi sau coruptibili, sclavii mațului, sclavii banului, sclavii lăcomiilor şi friciilor lor, cu cine să faci o schimbare? Exemplul din silvicultură este atât de evident şi simptomatic pentru întreaga societate ...

Aşa este întreaga societate şi ne bucurăm că mai există şi jurnalişti curajoşi, cum sunt Carmen Avram (Antena 3) si Alex Dima de la ProTv, care cu riscul vieţii continuă să investigheze acest aspect dureros al societăţii româneşti. Astfel de documentare mai spală din păcatele acestor televiziuni pe care nu am dori să le mai promovăm şi noi, dar astfel de informaţii merită ştiute şi răspândite. Bravo Carmen Avram  (AICI gasiti si cealalta emisiune despre defrisari) , bravo Alex Dima. (emisiunile despre  defrişări, cu Alex Dima le-am publicat AICI şi AICI). "

4 comentarii:

  1. "si vom cere ajutor din partea opiniei publice international sa ajute Romania sa rezolve astfel de probleme!", inainte de asta - unde sunt acei asa-zisi clarvazatori, initiati, ghicitori, para-mega-normali, ...specialistii lu' peste prajit, aia cu NLP, care mai tot timpu' cer bani sa convinga bizonu' ca daca iti relateaza tot felul de truisme intr-un limbaj cat mai sofisticat... si alte cretinatati de acest fel, pardon, mentalitati, actiuni ce tin de propagarea a tot ce tine de Pseudostiinta... aud??? ...asta este...
    Nu ne sar in ajutor aceasta cloaca de "specialisti"??? ...aaa?? ...aud???
    Nu mai facem vreo cheta pentru bunastarea lor????

    RăspundețiȘtergere
  2. DIVIDE ET IMPERA!!!
    Cu nu foarte mult timp in urma au inceput sa taie salariile de la sanatate, educatie, politie, armata, etc. Si politistii ''suparati'' au mers la guvern sa-si ceara ''dreptate''. Au putut intra acolo? Nu, pentru ca ''verisorii lor'' jandarmii i-au impiedicat s-o faca!!!
    O populatie divizata e foarte usor de manevrat.
    Asa cum am mai zis (si o s-o fac de fiecare data) romanii seamana cu indienii nord-americani... Ne vor baga in rezervatii si ne vom plange de mila singuri, iar pe EI tot la 15 metri de spate ii va durea!?!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Pentru persoana cu: "Divide et impera". In cazul de fata, daca nu stiai, nu mai este valabila. De ce ? Nu mai ai ce sa divizi ! Intelegi ? Prima etapa a inceput acum 25 de ani. In cazul amintit de tine cu acele taieri de salarii la tot felul de grupe salariale... a inceput mai devreme... Tu acum te-ai trezit ????
    Prima persoana, a mentionat altceva. Te prefaci ca nu intelegi sau nu intelegi limba romana. Daca nu, reciteste acel text pina cind pricepi & alege.

    Si ca sa-l completez pe primul, mai adaug:
    - Nu mai vin acei ET din dimensiunea X sa ne salveze ?
    - Unde sint acei cretini (exaltati), diversionisti care sa pretindeau ca fac channelig cu tot felul de fiinte imaginare... benefice, pline de caldura, candoare si lumina... si gata sa ne ajute in lupta cu... WTF ???
    - Dar acelor lachei ce-si faceau propaganda (reclama in nici un caz !) la tot felul de aparate de protectie ??? ...impotriva prostiei & lacomiei (dar a lor), aemenea politicienilor, n'asa ?
    Daca detin astfel de aparate (inchipuite) de ce nu le folosesc impotriva acestei caste politice ????
    Si a tot felul de persoane cu tot felul de veleitati inchipuite, demne de un spital de psihiatrie.

    Altii... Unii dintre cei prezentati pe acest blog prin tot felul de documentare, cu propaganda excesiva inoculind internautului achizitionarea unor produse (talismane, carti), fac parte din grupuri sistemice.
    Cu asta se ocupa !!!!! Si sint impartiti pe grupe (propaganda, corupere, diversiune, creare de false teorii, credinte, promovarea neobscurantismului, pseudostiinta samd) !


    PS. In aceasta societate plina de contraste, nu este exclus sa apara si alti exaltati (bineinteles, condusi din spate de cine trebuie...), fanii lui Superman, Batman sau, a altor persoaneje fictive... sa ceara ajutorul: Batman/Superman, salveaza-ne !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Amuzant!
    ''Dialogurile'' acestea sunt de fapt monologuri. Un dialog are nevoie de interactivitate. Atat timp cat cineva scrie ceva, altcineva citeste si intelege exact cat ii permit ''limitele'', pentru mine nu este altceva decat un monolog. Daca nu putem interactiona pentru a aduce alte si alte explicatii in completare, referitoare la cele ''spuse'', nimeni nu ne va putea intelege cu adevarat. Este valabil in cazul oricarei persoane de pe aceasta planeta si poate ca nu numai...
    Referitor la comentariul primei persoane... este parerea lui (ei) si atat, nimic mai mult!!! Ii doresc sanatate maxima si noroc (de asta avem nevoie cu totii)! Nu am vrut sa comentez parerea expusa, am incercat sa-mi dau si eu cu parerea despre CALITATEA principala a poporului roman, BUNATATEA. Asa vad eu lucrurile, deci asta inseamna ca acesta este punctul meu de vedere. Dar sfera cunoasterii, asa dupa cum ii este numele, este rotunda (3D) si un punct de vedere oricat de mare ar avea orizontul pe care il cuprinde, partea nevazuta, adica necunoscuta, este cu mult mai mare. Am fost destul de explicit?

    BANII si PUTEREA, ati auzit de acest concept?
    Nu stiu daca am (re)descoperit eu roata (sau nu?), dar acei oameni, despre care vorbeste prima persoana, incearca sa faca si ei un ban in aceasta jungla!!! (Nota Mea - conform ideilor lui Darwin care mai sunt imbratisate si astazi) Sau oare vor putere?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...