Ieşirea Din MATRIX: Se Inchide OTV?

luni, 19 martie 2012

Se Inchide OTV?


... se pare că da ... FOARTE CURÂND!

Nu ne mirăm ... deloc. În urma dezvaluirilor incendiare din ultimele 2 luni cel putin (de cand ne uitam si noi din nou la OTV)  aceasta decizie vine ca un gest firesc fiind si singura sansa a cioclilor de la putere (care duc poporul si tara asta la groapa, la propriu si la figurat). Este drept ca OTV a incalcat legea audio vizualului in ceea ce priveste campaniile electorale, insa aceste legi nu sunt batute in diamant. Legile cel mai adesea sunt facute  sa tina prostimea in frau. Legea audio viziualului si institutia CNA-ului sunt aberante si instrumente nedemocratice de cenzura! Nu CNA-ul ci justitia ar trebui sa inchida o televiziune sau alta (se existe proces, samd).

Acum 4-5 zile a fost o emisiune (Se intampla acum - cu Tudor Barbu) despre masonerie la OTV in care s-au spus si idei contra masoneriei ... Sincronizarea este interesanta. Cand a fost inchis OTV-ul prima data tot din cauza unor dezvaluiri incendiare si a unei emisiuni despre evrei s-a intamplat ce s-a intamplat.


Noua nu ne plac manelele de exemplu si adeseori ni se par abjecte si oligofrene versurile lor. Insa avem telecomanda. Nu ne place, nu ne uitam. Nu ne place ce fel de energie transmit manelele si ne irita  manelizarea tineretului, insa asta nu inseamna ca ar trebui inchise televiziunile cu manele. Cui nu-i place OTV-ul sa schimbe canalul. Daca nu ne place campania electorala "desantata" a OTV-ului nu ne uitam. Daca USL-ul ar avea un canal de campanie electorala non stop (si are) ne-ar durea la basca. Nu ne-am uita ... simplu.

Din fericire, ultimele doua luni au fost suficient de relevante pentru noi ca sa-i oferim multe bile albe lui DD. Exista si o multime de emisiuni inregistrate (o parte din aceste emisiuni le-am publicat deja pe blog). Va invitam sa le vedeti (sau sa le revedeti) aici si aici.

Despre OTV ne-am exprimat parerea in detaliu aici si aici si momentan nu simtim nevoia sa ne repetam, insa simtim sa aducem niste completari. Ne-am bucurat ca in urma celui de-al doilea sondaj (al doilea scrutin la presedentie) de pe blogul nostru, Dan Diaconescu a avut 61%. (vezi poza din stanga). Sondajul anterior, l-am analizat aici si am explicat atunci in detaliu, de ce i-am ales pt al doilea scrutin pe Dan Diaconescu si pe Crin Antonescu.

Intre timp, lista intitiala a celor 20 de puncte a platformei politice PP DD, despre care s-a vorbit in primele emisiuni publicate de noi pe blog a ajuns la 100 si cel putin o parte din ele se datoreaza si interventiilor noastre prin email in emisiunea cand se facea aceasta lista (semn ca macar partial, democratia directa ar avea sanse sa functioneze). O sa subliniem punctele la care am contribuit noi si daca va uitati la emisiune o sa vedeti ca citeste la un moment dat o lista lunga. Aceea este a doua noastra lista trimisa, caci am mai trimis una si cand se prezenta platforma  celor 20 de puncte (am trimis de fapt de mai multe ori si alte mici completari ale listelor).

Poate ca este vorba de demagogie curata (desi analiza de buget facuta de DD prin ianuarie a fost foarte elocventa pentru gasirea solutiilor), poate ca suntem noi naivi, primitivi, prosti sa credem ca asa ceva este posibil, tot ce se poate, insa chiar si numai prin expunerea acestor idealuri, DD ne arata ca este constient de ceea ce trebuie facut, ceea ce nimeni de la putere sau din celelalte partide nu pomeneste, nici macar unul din punctele acestei liste!

Intre timp s-au strans insa si niste bile negre pentru PP-DD si vi le vom expune in continuare:

1) Sorin Ovidiu Balan, unul dintre liderii fruntasi PP-DD este mason. Nu stim care este loialitatea suprema a lui SOB, catre fratii masoni si liderii masoneriei mondiale sau catre tara lui? Stim ca au existat si masoni patrioti iar unii dintre ei au sfarsit-o prost din cauza asta. Sa fie oare SOB unul dintre masonii patrioti? Stim cazuri in care a actionat la comanda politica sau pe ramura masonica pana acum (1 caz este cel impotriva MISA). Sa se fi schimbat oare la fata dintr-odata?

2) Horia Mocanu si ceilalti absolventi de Harvard din "DREAM TEAM"-UL PP DD nu ne-au convins de nimic in mod special, dimpotriva. Majoritatea elitelor care au condus Romania pana acum erau scolite si super scolite in tara sau in afara, poate nu la Harvard, dar majoritatea au studii superioare, doctorate si alte vrajeli din astea. Studiile de inalta clasa nu garanteaza bunul simt, nu garanteaza omenia, nu garanteaza nimic. Ba dimpotriva, adeseori, cei care au jdemii de dplome se simt foarte superiori, se simt elite foarte separate de prostimea din jur, devin foarte egotici si inchistati in propriile pareri, uitand sa tina cont de restul oamenilor. Horia Mocanu, cel care a absolvit Harvardul cu Magna Cum Laude si pe care DD il vrea prim ministru spune ca e hotarat sa tina legatura cu romanul de la "firul ierbii", caci altfel nu se poate conduce o tara. Expresia "firul ierbii" este folosita obsesiv de Horia Mocanu in discursul sau, ceea ce pe noi ne-a deranjat insa. De ce "firul ierbii"? De ce nu alta expresie? Oare se refera la romanul de rand ca la o rumegatoare sau ca la o oaie? Din tonul lui nu razbate aroganta insa ne deranjeaza expresia "romanul de la firul ierbii". Felul in care a vorbit Horia Mocanu, foarte "politically corect" ne-a cam iritat si desi a vorbit mult nu a spus mai nimic, sau asta e senzatia noastra. Se vede ca are scoala elitelor politice in care se evita raspunsul direct la unele intrebari, prin devieri fine ale discutiei in alte directii si prin reptari la nesfarsit, cu alte cuvinte, ale acelorasi lucruri. Insa Dan Diaconescu a vorbit de cateva ori in numele lui spunand ca Horia Mocanu este de acord cu cele 20 de puncte (la acea vreme erau doar 20) si asta e ce conteaza. poate nu este un bun orator, insa daca e de acord cu acele puncte e ok (desi nu a afirmat asta cu gura lui, sau nu am vazut noi). In plus, nu au fost la putere pana acum ... Asa ca le dam o sansa.

Vedeti aici intreaga emisiune cu Horia Mocanu.

3) O alta MARE bila neagra pt PP DD este echipa de procurori pe care Horia Mocanu vrea sa o aduca in Romania pentru a purifica natiunea de cioclii. Daca urmariti emisiunea de mai sus o sa vedeti ca exista in echipa un fost sef al FBI si CIA si cel mai mare anchetator si investigator al guvernului American in ceea ce priveste evenimentele de la 11 Septembrie, practic investigatorul oficial. Desi am trimis intrebari in emisiune de mai multe ori despre rezultatele acestei investigatii si la ce concluzii a ajuns marele investigator, nu ni s-a raspuns. Noi stim versiunea oficiala legata de 11 septembrie. Daca acel investigator e promotorul ei, nu vrem sa avem de a face cu el! Conspiratia de la 11 Septembrie 2001 e cea mai mare flegma in ochii oamenilor acestui Pamant. Asadar, nu ne asteptam la nimic bun de la fosti membrii din conducerea FBI sau CIA.

4) Cand i-am spus lui DD ca regizorul american Aaron Russo a investigat validitatea aplicarii taxelor de orice fel asupra poporului american si a descoperit ca acestea sunt nelegitime (vezi documentarul AMERICA: From Freedom To Fascism) Dan Diaconescu nu prea a fost de acord si a zis ca momentan taxele sunt o necesitate si intr-adevar , fac parte din platforma program a PP DD, insa mult reduse fata de ce era inainte si mult mai simplu de aplicat.

5) Nu e de acord cu legalizarea plantelor sacre, a marijuanei si a altor substante psihedelice recunoscute pentru efectul lor vindecator atat la nivel fizic cat si psihic, dar e dispus sa faca un referendum. La multe dintre punctele cerute de noi a spus ca opiniile sunt impartite si cel mai bine se face referendum. Deci omul se interpune ca un actor al vointei populare, ceea ce e un bun inceput.

6) Va incuraja Mega Corporatiile multi-nationale sa se dezvolte pe teriotoriul Romaniei. Noi stim cat de psihopate sunt corporatiile si ca lumea asta este una CORPORATOCRATA, asa ca mai degraba ar trebui sa limiteze impactul monopolist al acestor corporatii.

7) Ne-a deranjat ca DD a vrut sa se intalneasca cu Hilary Clinton, la invitatia acesteia,  sa discute una alta despre candidatura lui si ca a uitat sa o mentioneze ca este membra Bilderberg, membra CFR, membra Comisia Trilaterala si aservita familiei Rockefeller. Nu numai ca a uitat sa mentioneze aceste aspecte , dar chiar a periat-o! Noroc pentru DD ca a avut interdicitie sa iasa din tara! A scapat nesantajat ca mai mult ca sigur ca asta s-ar fi intamplat in SUA!

Deci votul nostru nu este 100% sigur pentru DD. Este insa optiunea noastra cea mai probabila. Asteptam si confruntarile electorale sa vedem in ce masura reuseste sa-si argumenteze discursul in fata atacurilor celorlalti contracandidati.

Insa pana atunci, iata LISTA CELOR 100 DE PUNCTE ale PP DD (am subliniat cu mov punctele pe care DD le-a adaugat pe lista la/si la sugestia noastra):



1. LEGEA PENTRU ACORDAREA CELOR 20.000 DE EURO
2. INTRODUCEREA SIMPLILOR CETATENI ROMANI IN CALITATE DE JURATI IN INSTANTE, ALATURI DE JUDECATORI
3. INFIINTAREA COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A AVERILOR ROMANIEI
4. NOUL COD FISCAL AL REVOLUTIEI VOTULUI
5. TOATE MEDICAMENTELE DATE PE RETETA DE CATRE MEDICUL DE FAMILIE VOR FI GRATUITE
6. PP-DD VA REDESCHIDE CELE  65 DE SPITALE INCHISE DE CIOCOI
7. FACTURA LA  INTRETINERE VA FI MAI MICA CU APROXIMATIV 35 %
8. APLICAREA PUNCTULUI 8 DE LA TIMISOARA
9. HRANA GRATUITA PENTRU FIECARE TARAN CARE CRESTE PENTRU UZUL FAMILIEI SALE: O VACA, DOI PORCI, 30 DE PASARI
10. UN TRACTOR GRATIS DAT IN FOLOSINTA IN FIECARE COMUNITATE AGRARA
11. STATUL VA CUMPARA IN JUR DE 5.000.000 DE HECTARE TEREN AGRICOL NELUCRATE SI VA FACE AGRICULTURA BIO
12. INFIINTAREA TRIBUNALULUI POPORULUI, CARE SA JUDECE IN REGIM SPECIAL PE TOTI GUVERNANTII DIN ULTIMII 22 DE ANI
13. CONFISCAREA AVERILOR ILICITE OBTINUTE IN ULTIMII 22 DE ANI DIN AFACERI CU STATUL
14. INFIINTAREA "LOTERIEI FISCALE"
15. INTERZICEREA CODEX ALIMENTARIUS
16. INTERZICEREA A.C.T.A. PE TERITORIUL ROMANIEI
17. INTERZICEREA TAXEI RADIO-TVR
18. INTERZICEREA C.N.A.
19. STATUL VA CONSTRUI 200.000 DE LOCUINTE PENTRU TINERI, DAR SI PENTRU TOTI ROMANII CARE NU AU UNDE SA LOCUIASCA.  CHIRIA PLATITA DE CETATENI VA FI DE APROXIMATIV 25 EURO/LUNA
20.  O AUTOSTRADA DE LA MANGALIA LA NADLAC, CONSTRUITA IN PRIMELE 10 LUNI DE GUVERNARE
21. RECUPERAREA AVERILOR TARII
22. NUMARUL DE MANDATE AL PARLAMENTARILOR ROMANI SI AL PRIMARILOR VA FI LIMITAT LA 2
23. MIGRATIA PARLAMENTARA VA FI INTERZISA
24. ALEGERILE LOCALE SI PARLAMENTARE SA FIE IN DOUA TURURI
25. TAXA DE SOLIDARITATE CU JEFUITORII BANCOREX SA FIE SCOASA DIN PRETUL BENZINEI
27. RECUPERAREA PATRIMONIULUI FUNDATIEI  "GOJDU" DE LA STATUL UNGAR
28. ELIBERAREA CLADIRILOR SIMBOL ALE STATULUI ROMAN DE CATRE CIOCOI
29. ABROGAREA LEGII CARE OFERA IMUNITATE PRESEDINTELUI, PARLAMENTARILOR, MINISTRILOR, PROCURORILOR, JUDECATORILOR, ETC
30. ANULAREA LEGII CARE OFERA PRESEDINTELUI ROMANIEI O CASA GRATIS PANA LA  SFARSITUL VIETII, GARZI DE CORP PANA LA SFARSITUL VIETII - GRATIS, TRANSPORT GRATUIT CU MASINI SPP TOATA VIATA
31. MARIREA TUTROR SALARIILOR BUGETARILOR
32. MARIREA TUTUROR SALARIILOR DIN SECTORUL PRIVAT
33. MARIREA TUTUROR PENSIILOR DIN ROMANIA
34. REUNIFICAREA ROMANIEI CU BASARABIA
35. PP-DD VA ACORDA IN REGIM DE URGENTA, GRATUIT, CETATENIA ROMANA TUTUROR ROMANILOR DE PESTE GRANITA
36. INTINERIREA DE URGENTA A POPULATIEI TARII SI MARIREA NUMARULUI DE LOCUITORI AI ROMANIEI
37. NOUL GUVERN PP-DD VA EMITE A DOUA ZI DUPA ALEGERI LEGEA PENTRU ROMANII DIN DIASPORA
38. INTR-O ENCLAVA A ROMANIEI VOM DA O LEGE SPECIALA PENTRU INDUSTRIA IT, CARE VA FI SCUTITA TOTAL DE TAXE SI IMPOZITE
39. INTERZICEREA IMPOZITARII PENSIILOR
40. FONDURILE PRIVATE DE PENSII VOR FI NATIONALIZATE DE URGENTA
41. RATA POLITICII  DE POLITICA MONETARA A BANCII NATIONALE VA TREBUI SA SCADA LA APROXIMATIV 2 %
42. NOUL GUVERN PP-DD NU VA MAI IMPRUMUTA BANI DE LA FMI
43. NOUL GUVERN NU VA MAI CERE SA SE PLATEASCA TVA LA PLATA FACTURII
44. NOUL GUVERN VA ANULA ORICE DATORIE A ORICARUI CETATEAN PENTRU PLATA TVA
45. NOUL GUVERN VA INTERZICE CARDUL DE SANATATE SI CIP-UL PENTRU FIECARE ROMAN
46. NOUL GUVERN PP-DD VA CONSTRUI DEPOZITE FRIGORIFICE PENTRU LEGUME-FRUCTE PE TOT TERITORIUL TARII
47. NOUL GUVERN PP-DD VA CONSTRUI CANALUL SIRET-BARAGAN
48. NOUL GUVERN PP-DD VA CONSTRUI HIDROCENTRALA DE LA TARNITA
49. DIRECTIA VAMILOR VA FI EXTERNALIZATA
50. NOUL PROCUROR GENERAL AL ROMANIEI VA FI UN PROCUROR STRAIN, PROBABIL DIN SUA;
51. SEFUL FISCULUI, IN NOUA GUVERNARE PP-DD, VA FI UN SPECIALIST STRAIN, PROBABIL DIN GERMANIA
52. NOUL GUVERN VA DESECRETIZA REZULTATELE ULTIMELOR ALEGERI SI VA PERMITE CETATENILOR SA RENUMERE VOTURILE, CHIAR SI PENTRU ALEGERILE DIN 2008-2009
53. NOUL GUVERN VA REDESCHIDE DOSARUL ASASINARII EROULUI NATIONAL MIHAI EMINESCU SI VA CONSTRUI UN "MEMORIAL" EMINESCU IN BUCURESTI!
54. PARLAMENT UNICAMERAL CU 300 DE PARLAMENTARI
55. ELIMINAREA SUBVENTIILOR PE CARE POPORUL LE DA ANUAL PARTIDELOR POLITICE ROMANESTI
56. RECUPERAREA TEZAURULUI ROMANESC DIN RUSIA
57. INTERZICEREA ORICARUI IMPORT DE ALIMENTE CARE SA CONTINA E-URI SAU ALTE SUBSTANTE NOCIVE
58. REIMPADURIREA ROMANIEI
59. IN PIETE SA FIE STABILITE PRETURI CLARE, MAXIMALE, PENTRU FIECARE PRODUS IN PARTE
60. IN PIETELE DE PE TERITORIUL ROMANIEI SA AIBA VOIE SA VANDA DOAR PRODUCATORII AGRICOLI ADEVARATI, REALI 100%
61. IN CAZUL IN CARE UN PENSIONAR MOARE, 50% DIN PENSIA SA SA-I FIE OFERITA SOTULUI, RESPECTIV SOTIEI, IN CAZUL IN CARE ACESTA (ACEASTA) TRAIESTE
62. GAZELE DE SIST DE PE TERITORIUL ROMANIEI SA FIE EXPLOATATE DE STATUL ROMAN
63. ALOCATIA PENTRU FIECARE COPIL IN PARTE VA CRESTE SIMTITOR
64. SABIA LUI STEFAN CEL MARE TREBUIE ADUSA INAPOI IN TARA DE LA ISTANBUL
65. TOATE CREDITELE RESTANTE ALE CETATENILOR ROMANI NEVOIASI SA FIE REESALONATE, INGHETATE, SA PRIMEASCA UN TERMEN DE GRATIE PENTRU O PERIOADA DE 12 LUNI. E MOMENTUL CA BANCILE SA PLATEASCA PENTRU CRIZA, NU POPORUL
66. REDESCHIDEREA TUTUROR MINELOR DIN ROMANIA
67. CONSTRUIREA UNEI LINII DE CALE FERATA DE MARE VITEZA
68. CONSTRUCTIA UNUI MARE PORT LA MAREA NEAGRA
69. CONSTRUCTIA UNUI MARE AEROPORT PE TERITORIUL ROMANIEI. INVESTITIA DE APROXIMATIV 5 MILIARDE DE EURO VA FI INTEGRAL ASIGURATA DE PARTENERUL NOSTRU EXTERN\
70.  DESPAGUBIREA VICTIMELOR DOSARULUI "DACIA"
71.  FONDUL LIBERTATEA - BANII INAPOI! HOTII LA PUSCARIE
72.  RECUPERAREA CREANTELOR EXTERNE PE CARE ROMANIA LE AVEA DE LUAT INAPOI DUPA IANUARIE 1990
73. RECUPERAREA ZONEI DIN LARGUL INSULEI SERPILOR, ZONA PLINA DE HIDROCARBURI, DATA PE GRATIS DE USL+PDL FIRMEI STERLING
74.  CAUTIUNE IN LOC DE AREST PREVENTIV PENTRU FAPTELE COMISE FARA VIOLENTA
75. AMNISTIA FISCALA PENTRU FIRMELE ROMANESTI
76. PLATA URGENTA A ARIERATELOR DIN ECONOMIA ROMANEASCA
77. DESFIINTAREA CELOR 372 DE INSTITUTII INUTILE NUMITE "DECONCENTRATE", INSTITUTII CARE CAPUSEAZA STATUL ROMAN
78. TAXA "ROBIN HOOD" - IN CAZUL IMPORTURILOR DE PRODUSE ALIMENTARE.  SUPRATAXAREA COMPANIILOR CARE ADUC MARFURI DIN STRAINATATE CARE SE PRODUCSI IN ROMANIA
79. TAXA AUTO TREBUIE ANULATA DEFINITIV
80. RECUPERAREA BRANDURILOR NATIONALE
81. CERCETAREA ROMANEASCA VA FI REINVIATA.  INSTITUTELE DE CERCETARE VOR FI REDESCHISE
82. TOATE TAXELE DE SUCCESIUNE PENTRU TERENURILE AGRICOLE CARE NU AU INCA ACTELE IN REGULA VOR FI SUPORTATE DE CATRE STAT
83. ALUNGAREA CIOCOILOR DIN FOTBALUL ROMANESC. CIOCOII DIN FRF SI LPF SA PLECE!
84. PARTIDELE ETNICE DIN ROMANIA NU VOR PUTEA PARTICIPA LA ALEGERI
85. LEGEA PENSIILOR VA FI SCHIMBATA DIN TEMELII
86. VARSTA DE PENSIONAR VA SCADEA
87. LEGEA SANATATII - ANULATA.  COPLATA - ANULATA DEFINITIV
88. REPARTITIE PENTRU ABSOLVENTII DE FACULTATI
89. CODUL MUNCII - SCHIMBAT.  RAPORTUL DE SALARIZARE 1:5
90. REZOLVAREA PROBLEMELOR PERSOANELOR CU HANDICAP
91. AMNISTIE PENTRU TOTI NEVINOVATII
92. CANALUL DUNARE - BUCURESTI
93. CERCETAREA IMENSEI BAZE A SINDICATELOR
94. REFACEREA BAZELOR DE TRATAMENT
95. DREPTURILE ADEVARATILOR REVOLUTIONARI SI ALE URMASILOR LOR
96.  STATUL SA-SI PLATEASCA DATORIILE CU PENALITATI, IN CAZUL IN CARE INTARZIE CU PLATA RESPECTIVA
97. TRANSMITEREA IN DIRECT A SEDINTELOR DE GUVERN
98. INTERZICEREA TAXEI PENTRU ROVIGNETA
99. RIDICAREA INTERDICTIEI DE A VORBI DESPRE MARESALUL ANTONESCU
100. DACA VREUNUL DIN CELE 99 DE PUNCTE NU SE REALIZEAZA, ATUNCI PP-DD PLEACA DE LA PUTERE!
SURSA: http://www.partidul.poporului.ro

PENTRU MAI MULTE DETALII DESPRE FIECARE PUNCT ÎN PARTE, VEDEŢI EMISIUNEA ÎNREGISTRATĂ AICI (de la ora 3:07:00 sau minutul 187 )


ALTE  EMISIUNI FAINE VEDEŢI AICI:

DESPRE RECUPERAREA DATORIEI ISTORICE DE LA NEMTI

DESPRE SINISTRUL MUGUR ISARESCU SI GROPARA ROMANIEI - BNR-ul




29 de comentarii:

  1. salut! ce promite dan diaconescu sunt iluzii ,chiar daca e sincer in promisiuni ,stim foarte bine cine conduce lumea,inclusiv romania.da, e frumos. Mda as vrea si eu 20 000 euro s-ar potrivii perfect la mine in buzunar,insa nu cred ca e asa cu cel 100 promisiuni.e exact dupa scenariul emil constantinescu ,a promis lapte si miere si daca reuseste ,in 3 luni demisioneaza.si basescu minte si a mintit fara scrupule,adica toata lumea zice ca nu se poate face nimic ca nu pica bani din cer si diaconescu ...20. O AUTOSTRADA DE LA MANGALIA LA NADLAC, CONSTRUITA IN PRIMELE 10 LUNI DE GUVERNARE.si multe alte lucruri care par...
    fiti detasati sa nu suferiti un shoc daca diaconescu....
    Va salut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragilor, am avut mare respect pentru voi şi blogul vostru, dar să-l susţineţi pe dl. Elodia e dezamăgire totală. Îl consideraţi onest pe omul care ne-a intoxicat ani de zile cu Elodia şi tot felul de alte bârfe/scandaluri, care a angajat "săpaşi" s-o dezgroape pe Elodia, iar în timpul reclamelor le dădea pauză, care şi-a luat Mybach şi Yacht, ăsta e exemplul vostru??? Omul ăsta a văzut e pe trend să facă dezvăluiri despre e-uri şi furăciunile puterii cu scopul unic şi personal de a ajunge la putere şi asta face. Nu contest că nu o fi spus şi lucruri interesante, deşi mărturisesc că nu-l pot urmări mai mul de 15 minute consecutiv (mă depăşeşte), însă nu mă puteţi convinge că o face din dorinţa sinceră de a ajuta poporul. În concluzie, părerea mea, că asocierea cu el vă dăunează. Cu respect pentru munca voastră, Ion.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat ca nu ai urmarit analizele foarte pertinente de buget facute de DD in ianuarie.
    Criza finaciara e doar in cazul tarilor controlate de oculta. In Brazilia, Albania, India, China, Turcia si multe multe alte zone de pe glob, nu exista criza, ci inflorire economica.
    Nu ai inteles faza cu cei 20 de mii de euro. Uita-te la emisiune, o sa intelegi mai bine cum se dau si in ce conditii.
    Chinezii au construit lucruri mai impresioante in timp mai scurt. Chinezii s-au oferit sa ne faca autostrada in timp record, asa cum stiu ei sa faca lucrurile.
    Pana acum nu a existat vointa politica, poate de aceasta data lucrurile se vor schimba, tinand cont ca PP DD nu a mai fost la guvernare ... de loc.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Ion
    Fiecare face ce simte si ce crede.
    Asta e. Nu putem impaca pe toata lumea.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut Echipa FYMAA,

    Consider ca odata ce v-ati hotarat sa-l sustineti pe DD, tot ce ati acumulat pana acum s-a transformat intr-un halmes-balmes. Imi pare rau pentru voi, dar poate asa trebuia sa se intample.
    Mult succes in campania electorala a lui DD.
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incredere in patriotismul lui DD. Este doar tehnica psihologica de castigare a increderii maselor, pana se vede la ciolan; dupa aceea o sa schimbe foaia!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Angelo
    Dupa cum am spus in articol , nu suntem hotarati 100% si am specificat BILELE NEGRE care ne opresc.
    Momentan ni se pare solutia cea mai potrivita din ce avem de ales pentru a ajunge unde ne dorim cu adevarat: la democratia directa, fara reprezentanti politici, in care toti membrii societatii sa decida printr-un referendum permanent ce si cum.
    Macar 10 din cele 100 de puncte de s-ar rezolva si s-ar schimba in tara asta extrem de multe. Cei de la putere sau ceilalti care aspira nici macar nu pomenesc de vre-unul din puncte, dimpotriva, au spus sus si tare ca vor sustine FMI, ACTA samd. Macar DD isi propune ceva, are un plan si a sugerat niste solutii. Daca o sa-i urmariti emisiunea o sa vedeti de unde scoate banii pt tot ce si-a propus ... Ceilalti l-au luat pe NU in brate, au imbratisat criza si au pus biciul pe noi, conform comenzilor ocultei. Ce altceva e de facut? Sa nu votam? ... Am explicat in articolelel anterioare ca nu mai este nici asta o solutie deoarece si 1 vot de va fi acela va fi valid! Nu conteza ca 99, 9999999% din populatie nu voteaza! Cu cat votam mai putini cu atat sunt fraudele mai mari (caci vor vota ei in locul nostru ... nimeni nu verifica veridicatatea semnaturilor. Actele noastre sunt in bazele lor de date, recensamantul si-a facut bine treaba, asa ca vor stii exact ce si cum. (au CNP-urile noastre, au tot ce le trebuie sa voteze in locul nostru). Cu cat votam mai putin in realitate cu atat ne vor frauda mai usor, plus ca UDMR-ul iar va veni la putere (cu cat voteaza mai putini romani cu atat va avea curva de UDMR din nou acces la putere).

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut!
    E super tare ce promite Dan Diaconescu,nu vreau sa il acuz de rea intentie si ca minte deliberat pt a castiga alegerile ca asa vrea mintea mea ,orcum chiar daca castiga alegerile nu va putea face ce promite din simplu motiv ca Romania are deja stabilit lanul economic de catre FMI si UE si.... de "aia"
    Va salut cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  9. el are o inima mare,dar nu o sa poata sa ne aduca acasa an casa noastra,an tara noastra.mafia este raspandita an toata planeta.mafia romaniei,a ambasadelor care fara voia noastra a dat voturi unui animal chior,care nu este an stare sa asi conduca familia.rusine romanilor ca siau vindut tara pe un pix si o punga de zahar.an spania suferim cand ne rad,ne badjocoresc ca santem hoti la fel ca statul.tot ce ne dorim este sa vina TEPES ,dracula,

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari pentru faptul ca nu treceti cu vederea peste bilele 'negre' ale lui DD, mai sunt si altele.Acum ramane sa fie si clarificate.

    Privitor la cele 100 de puncte singurul aspect important ar fi ca 'poporul' a contribuit la el, in rest se vede ca este incropit pe fuga, din entuziasmul momentului, fara o cercetare adanca si fara cunoasterea tuturor datelor.

    Iar in privinta votului nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile

    RăspundețiȘtergere
  11. ar fi prea frumos ca sa fie adevarat...dar nimic nu e adevarat asa ca ramanem doar cu visele si mergem inainte...si basescu parea baiat treaba cand era primarul bucurestiului si uite cum ii acum:pervers de prima clasa....cum zicea englezul?!No comment!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si ce veti face voi? Stim ca 40% din cei care au votat pe blog il vor pe Antonescu. Pt noi Crin nu este o solutie ... de loc. El face parte din gastile care ne-au frecat pana acum. Ce alte solutii vedeti voi? Nu votati?

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu sunt de parere ca cea mai inteleapta metoda ar fi boicotarea votului nu prin absenta ci dimpotriva prin participare masiva si anulare intentionata a voturilor;presupunand ca actualii guvernanti nu sunt decat niste marionete,boicotarea masiva a votului sigur i-ar costa functiile,pentru ca "papusarii" tin foarte mult la impresia de democratie reala si ar fi superloviti in orgoliu daca populatia ar refuza sa voteze unul din candidatii propusi de ei(asa ca sa dea impresia de liber arbitru);de asemenea subscriu ideii exprimate de unul din anonimii de mai sus....e nevoie ca poporul sa renasca un Tepes....Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  14. Comentariile sunt de bun-simt. Dar daca analizezi serios cele 100 de puncte iti dai seama ca acestea nu se pot pune in practica nici macar in 2-3 ani , necesita foduri uriase si nici macar daca ai avea toata guvernarea (peste 50% din voturi la parlament + presedentia) dintr-un motiv simplu : iti trebuie zeci de mii de persoane cat de cat pregatite si care nu au fost "manjite" pana acum, sa puna in practica in teritoriu aceste strategii, ceea ce este o utopie ! din pacate ! Ne ramane sa discutam toate acestea la nivel teoretico-filozofic.

    JE

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu va conta nici asta.
    1 singur vot de va fi corect si alegerile vor fi validate. Nu intelegeti ca nu le pasa? Nu le mai pasa nici de imagine nici de nimic. Si in nici un caz nu va exista unanimitate orice am face noi. Tot ei se vor alege intre ei, indiferent ca noi vom vota aiurea. Voturi corecte vor exista si alea vor conta cu adevarat. Le-a pasat ca ultima oara au votat doar 40% dintre romani? Nu. Practic PDL-ul a fost votat de 1/3 din 40 % de romani adica vreo 13% dintre romani si asa ne-au guvernat. Nu le pasa lor ...

    RăspundețiȘtergere
  16. @FreeYourMind.
    Nimeni din rasa umana nu e nici o solutie ,nu intelegi? poate veun extraterestru o fi .Nu intelegi ca planul e facut deja? dar ai si tu dreptate.macar putem incerca.

    RăspundețiȘtergere
  17. Purtatorul Luminii20 martie 2012 la 21:22

    Buna!
    Am urmarit emisiunea si am ramas blocat la faza "taxa de solidaritate pentru bancorex"
    Cum vine asta ? ori e taxa ori soldaritate?Taxa inseamna ceva impus si a fi solidar cu cineva dpdv financiar ,inseamna altceva.Ma mir ca atatia oameni sa nu stie sensul a 2 cuvinte simple,sau poate stiau dar vorba aia, "Alta rima n-am gasit"!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ai dreptate. Ne obliga sa fim solidari ;)) De fapt, daca te uiti la filmul America - freedom to fascism, oamenii sunt obligati sa fie voluntari in platirea taxelor ;)) Aberatiile mafiotilor nu au limite.
    Se pare ca exact asa se si numeste taxa de solidaritate cu Bancorex - asa am gasit-o si pe google poe multe site-uri care mai de care mai oficiale: http://botosaninews.ro/86298/economic/taxa-de-solidaritate-pentru-fraudele-de-la-bancorex-inclusa-in-pretul-carburantilor/

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca tot se discuta despre aceasta noua formatiune (PPDD) cei care sunt sustinatori ai amintitei formatiuni politice, ar trebui sa le sugereze ca anumite legi ar trebui sa fie mult mai exemplare, mult mai aspre cu cei vinovati !
    Exemplu, pe langa cazul reinfiintarii Legii 18, analizarea averilor detinute de politicieni inclusiv pana la gradul 1, prin confiscarea acestora ar trebui introdusa (ca un exemplu la nivel de Europa !!!!) si reintroducerea pedepsei cu moartea (Tradare de Neam si Tara, servirea intereselor altor natiuni in defavoarea Romaniei, etc., etc.).
    In astfel de Vremuri trebuie se se aplice Legi Dure/Exemplare !!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. DD a spus ca UE nu recomanda pedeapsa cu moartea stiut fiind cat de usor poate gresi justitia insa va supune referendumului si aceasta lege.
    In ceea ce priveste confiscarea averilor va introduce o lege americana care nu-mi vine acum in minte cum se chema, care sechestreaza averile tuturor celor care sunt in anturajul unui individ cat timp acesta este investigat.
    Insa orice propunere ai iti sugeram sa trimiti un email la una din emisiunile lui sau un SMS ca la astea raspunde mai repede. Uneori are si emisiuni cand vorbeste cu publicul, dar acolo se prinde si mai greu. Noua ne-a raspuns de multe ori la intrebari, emailuri ... chiar functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  21. Aş fi crezut ce spune DD, dacă amintea măcar odată de lucruri concrete care pot fi realizate.Una din ele era despre RCA.Legea mă obligă să plătesc la un privat.De ce nu a spus cum am propus, RCA-ul să fie plătit într-un cont special la MF, iar banii rămaşi să nu mai fie mâncaţi de privaţi, ci folosiţi la plata pensiilor de handicap obţinut în urma accidentelor rutiere.Se degreva bugetul de asigurări sociale. Următoarea observaţie a fost că CET-urile sunt termocentrale care produc energie electrică cu abur.Aburul este un reziduu.De ce plătesc cetăţenii tot combustibilul pentru producerea acestui abur?! Nu e nevoie de juraţi în instanţă, dar e suficient un corp de procurori şi magistraţi pregătiţi, care să analizeze recursurile celor condamnaţi.Procurorii şi judecătorii vinovaţi de:prostie, incompetenţă,corupţie, să fie eliminaţi din justiţie şi condamnaţi dublul pedepsei celui condamnat pe nedrept.Nu spune nimic despre desfiinţarea miliţiei transformată în poliţie, şi înlocuirea lor cu şeful poliţiei ales de către cetăţeni.Nu spune nimic despre schimbarea sistemului de învăţământ, de transformare a şcolii în locul unde omul învaţă, nu unde se creează spiritul concurenţial, de sclav al sistemului. Nu spune nimic despre faptul că partidul lui odată ajuns la putere va avea un singur scop. Crearea condiţiilor ca românul prin munca proprie să-şi poată asigura hrana şi adăpostul. DD foloseşte clişee de abordare a românilor, identice cu a partidelor, câteodată atipic. Campania dusă de dânsul pe insuflarea ideii de vot negativ la adresa acestora, nu cred să aibă succes la un popor care în proporţie covârşitoare, are ca ghidaj în viaţă doar trei jaloane principale: mâncat, defecare şi sex. Deocamdată toată campania lui DD se duce după metoda folosită în anii '90 cu "nu ne vindem ţara". Este puţin. DD cred că a uitat vorbele "guru"-lui Brucan, care a spus un crunt adevăr, că sunt 20 de milioane de "stupid people" în România. Multă lume confundă capitala cu ţara. Mulţi cred că ce se arată la televizor, e peste tot. Greşit. Când ai părăsit capitala şi mergi prin ţară, eşti într-o altă ţară. Găseşti discordie, dezbinare, mâncătorie, ură, pizmă, răutate, bârfă, prostie, nepăsare. Citeşti istoria acestui popor, literatura lui şi îţi dai seama de ce e în stare. Au fost uniţi cu japca, li s-a furat din teritoriu de către oricine, iar în literatură găseşti poveşti care nu există la alte popoare. Prostia omenească, aia cu să moară şi capra vecinului, povestea cu lupul, etc. Arătaţi-mi că românilor le pasă de semenii lui, care să fie toleranţi, care să aibă în suflet acest popor, care să depună toate eforturile să trezească sentimentele de fraternitate între români şi eu nu voi mai emigra. Nu cred că am întâlnit mai multă fudulie, înfumurare, lipsă de toleranţă ca pe aceste meleaguri. Până şi în vest, românii plecaţi, se comportă la fel. Doar când ştie că este văzut de lume, îşi falsifică comportamentul, comportându-se sau făcând declaraţii de cât de patriot, umanist şi bun la suflet este el, încât începi să crezi că Isus Cristos a juns deja pe planetă prin persoana lui. Nu am să uit un articol de pe gândeşte.org, despre prostie. Şi autorul făcea referire la cea mai periculoasă specie dintre noi, şi anume "prostul-erudit" Adică prostul cu studii. Şi spre tristeţea mea, văd că se înmulţesc exponenţial, spre marea încântare a celor din NWO. La unele afirmaţii, am argument imbatabil. Am făcut un ong, puteţi citi despre el pe www.arcsa.ro. Dovada că românii una spun şi alta fac, este marele număr de membri(sic). Aveau de dat bani?! Scrie undeva că eu am vreun avantaj de orice fel din acest ong ?!? Qvot erat demonstrandum. Toate cele bune şi nu uitaţi, încercaţi să NU mai fiţi români! Fiţi oameni!

    RăspundețiȘtergere
  22. Respect foarte mult munca voastra cu filmele si cred ca aceasta munca a adus multa valoare oamenilor care au vizitat si viziteaza blogul vostru.

    Dar faptul ca v-ati apucat de sustinut partide (mai exact de facut reclama cu astfel de articole) si mai ales pe dl. Diaconescu care spune si face lucruri numai in functie de audienta/rating, va va aduce o schimbare a "profilului" vizitatorilor. Mai concret veti "trezi" simpatizanti ai partidului acestui domn care stim cu totii ce "profil" psihologic au. Deh...probabil va ganditi ca aia sunt mai multi, apropo de "rating-ul" paginii voastre...
    Pacat...
    Ar fi trebuit sa tineti cont ca sunteti exemple pentru ceilalti (chiar si fara sa va doriti acest lucru) si asta ar fi trebuit sa va responsabilizeze apropo de ce/pe cine sustineti si ce viitor co-cream impreuna.
    Infine...e alegerea voastra..

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunteti liberi sa trimiteti propunerile si ideile dvs. la OTV. DD nu este Mafalda si va citi si analiza propunerile dvs. Adresa de email este ddd@dandicaonescu.ro. Exista si un SMS si optiunea de a vorbi la telefon direct cu DD uneori. Asta e frumusetea.

    RăspundețiȘtergere
  24. @Ultimul Anonim
    Pe acest blog facem ce simtim. Cine rezoneaza cu noi si cu felul nostru de a gandi este liber sa ramana, cine nu nu ... si asa a fost dintotdeauna. Noi stim ca 40% dintre cei care au votat in sondajul nostru l-au ales pe Crin Antonescu si stim ca este posibil sa-i pierdem pe aceia, care sunt foarte multi. Asta este. Noi continuam sa fim sinceri cu ceea ce credem si simtim. Cine rezoneaza cu noi bine, cine nu, asta e ... mergem mai departe. Dupa cum vedeti deja, comentariile sunt aproape 100% contra DD asa ca nu este vorba de nici un rating ci de ceea ce simtim noi. Si se pare ca majoritatea sunteti contra DD. Asa ca dimpotriva ... ratingul nostru scade.

    RăspundețiȘtergere
  25. Pentru Domnul/Tov. Dascalu.
    Daca nu-ti place aceasta tara, acesti oameni (asa cum sunt; asa sint si pe alte meleaguri, basca, mult mai invidiosi si tanjind la bunul altuia!) pleaca definitiv din aceasta tara numita Romania, si las-o mai usor cu invectilele (jidanesti) impuse de tov' Brucan.
    Du-te la Vestul dumitale preamarit. Dupa cele expuse ca dupa ureche (exact ca manelistii), suferi ca si altii de acel complex de inferioritate: ca noi suntem cei mai nenorociti, cei mai declasati, ce mai cei de pe aceasta planeta! Mai sa fie... Dupa istorie inoculata de Roller sau alti "invatarori", din Orient, te-ai informat?
    Nu-i asa? ...So -> GO West!!!!!!!!!!!!

    [8,0,1,2,8]

    PS. Incepind cu continuitatea daco-romana si pina la evenimentele din '89 istoria este Falsa si se vrea falsa! Nu cred ca poate fi necinstit un popor, atunci cind toata existenta lui este
    pusa la indoiala, atunci cind voit i se impune un trecut neadevarat!
    P.P.S. FYM, ma bucur ca esti sincer cu cititorii blogului (altii nici nu mai constientizeaza acest fapt) si ti-ai expus optiunea politica. Asta nu inseamna ca te condamn cumva. Doar sa fi ATENT ca si printre cei amintiti sunt "frati", "baieti cu sortulete" servind ALTORA. Fii mai atent!
    In rest, iti multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  26. @ULTIMUL aNONIM
    Asa cum am precizat in articol prima si poate cea mai mare bila neagra a lui DD si a PP este ca exista indivizi ca Sorin Ovidiu Balan in organizatie. Insa noi stim din istroie ca au existat si indivizi in sortulete care au fost patrioti si multi nu au sfarsit-o bine: Cuza si pasoptistii, iar unele surse spun ca si Eminescu (Eminovici) a fost mason. Insa au fost si patrioti si multi u sfarsit-o prost. Ne intrebam cati dintre masonii actuali sunt mai loiali constiintei, bunului simt si tarii sau fratilor masoni si sefilor masoneriei internationale... ramane de vazut.

    RăspundețiȘtergere
  27. Salutare tuturor.....!!!
    Am citit comentarii, pareri, samd..
    referitoare la bunavointa sau reaua credinta a PPDD.Totusi, trebuie sa acceptam ideea de alternativa. Asta e ! De ce sa privesc doar emisiuni agreate de CNA? Unde mai este liberul arbitru?Daca mie imi place, de ce sa imi interzica CNA-ul un post TV? Am auyit expresia cum ca incalca legea, dar dupa cum bine spunea un invitat al OTV, si Coreea de Nord are legi...........!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...