Ieşirea Din MATRIX: Isteria Generală a Vaccinurilor (11.01.2010)

marți, 12 ianuarie 2010

Isteria Generală a Vaccinurilor (11.01.2010)


NU ÎNGHIȚIȚI MOMEALA!

Continuăm astăzi la cererea publicului, seria dezvăluirilor legate de vaccine și de această așa zisa pandemie ...
Vă rugăm să citiți și să vizionați înainte și celelate articole și filme publicate de noi cu ceva vreme în urmă, pe această temă:

1) Gripa A H1N1, un virus provoaca dezabateri (15.11.2009) - Profitorii panicii - Afacerea cu gripa porcina (cel mai elocvent documentar în această privință)

2) ANTIVACCIN - Noutăți

3) GRIPA PORCINĂ - Noutăți

Exista zilele astea o isterie generală în Romania dupa regretata moarte a actorului Toni Tecuceanu.
Turma de "oi somnambule" se bulucește de bună voie, către vaccinare ( tăiere) ... Cam asta este imaginea pe care o avem despre ce se întămplă ... Cobai de bună voie...
Același șablon , același clișeu, ca o telenovelă pt proști.
Se creează problema, se stârnește reacția și tot ei vin cu soluția.

PROBLEM - REACTION - SOLUTION ...
Schema clasică folosită de oculți pentru a prosti masele. Este incredibil ce eficientă este și cât de diabolică ... Unul spoiește gardul și altul vine să-l repare. Cam așa va fi și cu implantarea microcipurilor.Acum nimeni nu ar accepta de bună voie microcipurile de implant. Se vor crea însă niște situații artificiale care vor stîrnii reacții în populație, care va cere niște soluții urgente, soluții care vor veni tot de la cei care le-au creat în primul rînd.
Nouă ne vine greu să credem câtă naivitate, credulitate și predispozitie către manipulare are mintea acestui popor și nu numai, un popor care nu se mai trezește odată, ci continuă afundarea în abisul în care-l "adânciră , Barbarii de tirani ...".
Informații incontestabile, zdrobitoare care demască această oribilă conspirație a pandemiei și a vaccinurilor sunt la o distanță de câteva click-uri pe net. Degeaba avem imnul acela național  .. El este mai degrabă un cântec de leagăn pentru români, decât un îndemn la trezire.
Sunteți liberi să credeți ce vreți dragi români ... Credeți-i pe acești "drăgălași" de conducători care vă vor binele, care se gândesc la sănătatea publică, care au tot interesul ca nouă să ne meargă bine ....  (sistemul de sănătate este distrus și de 20 de ani în mod sistematic asta urmăresc dragii noștrii lideri, iar acum dintr-odată le pasă de noi :))). Ce să mai, vă meritați soarta ... Se pare că se face o selecție naturală și pe prostie ...  Ata ete ... Suferința este în continuare foarte necesară ...

ALTE ARTICOLE NOI CE MERITĂ STUDIATE CU ATENȚIE!

http://victor-roncea.blogspot.com/2010/01/romania-vorbeste-toni-tecuceanu-moarte.html


Toti vor acum sa se vaccineze impotriva virusului AH1N1. Daca doriti sa va vaccinati urmariti și clipul de mai jos si mai ganditi-va.


http://coser.ro/

Adevarul despre vaccinuri. 

Fostul ministru al Sanatatii din Finlanda rupe tacerea


 Alte ARTICOLE SUPER TARI DE PE APOLOGETICUM

Sunteti in mare pericol! Nu va vaccinati! Un reputat neurochirurg ne pune in garda!

Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine. Este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine mercur si un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).
Virusul H1N1 provoaca o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva.. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.
Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson)… In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential.
Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.
Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D.
(http://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock)

Nu va vaccinati!

Dati mai departe acest mesaj!

Descarcati pliante anti-vaccin:

Pentru a salva pe calculatorul dumneavoastra fisierele dati click dreapta pe link si apoi alegeti “Save Target As …” sau “Save Link As …”



Sub comanda lui Cercel, pe prospectul de la Tamiflu a aparut peste noapte ca medicamentul este pentru tartarea si preventia gripei. Doar in Romania. Peste hotare se specifica clar ca este numai pentru tratare. Este impotriva legii sa modifici prospectul unui medicament, dar pentru responsabilii din Ministerul Sanatatii acest lucru nu a fost un impediment. Daca la noi pare sa nu fie o problema, in tarile civilizate si unde nu se falsifica prospectele medicamentelor, Tamiflu provoaca dezbateri aprinse. Cine a testat preventia la medicamentul Tamiflu? Si cum s-a testat? Potrivit unui studiul publicat in British Medical Journal se sustine ca beneficiileTamiflu sunt reduse, iar autoritatile ar trebui sa nu ascunda asta publicului. ”Guvernele au cheltuit miliarde de euro pe un medicament pe care comunitatea stiintifica nu il poate judeca”, scrie Dr. Fiona Godlee, editor al British Medical Journal. O alta analiza, efectuata la Universitatea Birmingham de catre Nick Freemantle si Dr. Melanie Calvert sustine ca, desi este posibil ca Tamiflu sa reduca riscul pneumoniei, avantajul este minor si exista efecte secundare. Specialistii de la Cochrane Review, o organizatie non-profit care analizeaza informatiile din domeniul sanatatii, au studiat toate datele legate de efecteleTamiflu si au ajuns la concluzia ca nu este dovedit faptul ca acest medicament reduce riscul de pneumonie la oamenii care se imbolnavesc de gripa.
Copii tratati cu Tamiflu au frecvent cosmaruri
In urma a doua studii efectuate de catre expertii de la Agentia pentru Protectia Sanatatii (Health Protection Agency – HPA), mai bine de jumatate dintre copiii din Marea Britanie care au fost tratati impotriva gripei porcine cu Tamiflu au prezentat efecte secundare, acestia suferind de greata, insomnii si cosmaruri. Practic CNN a transmis mai multe interviuri cu specialisti care au constatat ca “o mare parte” dintre copiii tratati cu antiviralul in cauza au raportat efecte secundare. Cercetatorii britanici afirma ca exista putine dovezi potrivit carora Tamiflu opreste complicatiile in cazul persoanelor care au contactat gripa noua, desi oficialii din domeniul sanatatii sustin ca medicamentul impotriva gripei provocate de virusul AH1N1 a redus numarul deceselor.
Romania a luat inca 200.000 de doze de Tamiflu
Este discutabila si atitudinea guvernului american in timpul crizei cu gripa aviara. Fostul secretar de stat al USA Donald Rumsfeld a fost intre 1997 si 2001 director al consiliului de administratie al firmei Gilead si chiar dupa 2001 a continuat sa primeasca – dupa propriile afirmatii – pachete de actiuni ale acestei firme in valoare de 5 pana la 25 de milioane $. Firma Gilead este cea care a dezvoltat Tamiflu si care inca detine patentul, dupa ce in 1997 a acordat firmei Roche licenta exclusiva pentru producerea medicamentului. Administratia de la Washington a facut valuri de panica, iar Rumsfeld si ai sai si-a umplut buzunarele. Fara efecte evidente ale medicamentului. La fel se intampla si acum, cand Streinu Cercel a fost trimis la inaintare, fiind cunoscute relatiile sale apropiate cu anumiti producatori de medicamente si interesele guvernantilor de a se umple de bani, dar si de a poza concomitent si in salavatorii natiei. Numai in cazul medicamentului Tamiflu, Ministerul Sanatatii a achizitionat pana in prezent aproximativ 200.000 de cutii de la Oseltamivir, cum se cheama Tamiflu sub licenta la Roche.
Un medic de la “Bals” spune ca doar 25% e porcina din ce se declara
AIM a aflat, chiar de la unii medici ai Institutului “Matei Bals” ca mortile anuntate, in ultimele zile, nu s-ar datora nici in proportie de 25% gripei porcine. “Au existat alte complicatii, pneumonii – foarte puternice in acest sezon, gripa clasica, obezitate, diabet sau tulburari de respiratie si cardiace care au sta la baza deceselor. Anual se inregistreaza, numai in Romania, mii de morti din cauza banalei gripe sau a pneumoniei”, ne-a precizat sursa sub protectia anonimatului. Mai mult, prin Institut circula zvonul ca Streinu Cercel a trucat vaccinarea sa, adica serul inoculat nu ar fi cel impotriva AH1N1, ci un simplu ser fiziologic. Faptul ar fi cunoscut si de aceea nici alti medici n-au dorit sa-si faca vaccinul care nu este testat pe o perioada indelungata pentru eliminarea tuturor efectelor secundare.
Mihnea Talau

OFICIAL: Pandemia gripei porcine este FALSA. Firmele de medicamente au avut incasari uriase pe seama panicii, afirma Seful depart. Sanatate al Consiliului Europei

Izbucnirea gripei porcine a fost o pandemie falsa condusa de companiile de medicamente, care si-au propus sa faca miliarde de lire sterline printr-o panica mondiala, a precizat un expert important de sanatate.
Wolfgang Wodarg, seful sanatatii la Consiliul Europei, a acuzat fabricantii de medicamente si de vaccinuri contra gripei pentru ca au influentat decizia Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru a anunta o pandemie.
Acest lucru a adus firmelor farmaceutice asigurarea unor “castiguri enorme”, in timp ce tarile, inclusiv Marea Britanie, si-au ‘risipit’ modestele bugete de sanatate, milioane de persoane fiind vaccinate impotriva unei boli relativ usoare.
O rezolutie propusa de Dr Wodarg cerand o ancheta cu privire la rolul firmelor de medicamente a fost adoptata de Consiliul Europei, “Senatul” de la Strasbourg responsabil pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului.
O dezbatere de urgenta pe aceasta tema va avea loc la sfarsitul acestei luni.
Cerintele Dr. Wodarg vin si din faptul ca guvernul britanic incearca cu disperare sa scape de vaccinurile contra gripei porcine in valoare de aproape 1 milion de lire sterline, comandate in plina panica de gripa porcina.

Dr. Wolfgang Wodarg
Departamentul de Sanatate a avertizat asupra a 65.000 de decese, a infiintat o linie de consiliere speciala si un site web, au fost suspendate normele obisnuite astfel incat medicamente anti-gripa sa poata fi acordate fara prescriptie medicala si a transmis autoritatilor de sanatate locale sa se pregateasca pentru o pandemie majora.
S-a planuit ca morgile sa fie gata pentru o masa mare de decese si au existat avertismente ca armata ar putea fi chemata in a preveni revolte pe masura ce oamenii ar fi luptat pentru a obtine medicamente.
Dar, cu mai putin de 5000 de imbolnaviri in Anglia saptamana trecuta si cu doar 251 decese in total, Dr. Wodarg a clasificat fenomenul H1N1 ca “unul dintre cele mai mari scandaluri medicale ale secolului“.
El a spus: “Am avut o gripa usoara – si o pandemie falsa.”
El a adaugat ca zvonuri panicarde au fost lansate si in urma cu cinci ani, atunci cand exista temerea ca virusul gripei aviare ar putea evolua intr-o forma umana.
Atmosfera “de panica” a dus guvernele la stocarea de medicamente antigripale Tamiflu si incheierea de “contracte linistitoare” pentru milioane de doze de vaccin.
Dr. Wodarg a spus:
Guvernele au sigilate contractele cu producatorii de vaccin si si-au asigurat comenzile in avans si isi iau asupra lor aproape toate responsabilitate. In acest fel, producatorii de vaccinuri sunt siguri de castiguri enorme fara a avea nici un fel de riscuri financiare. Asa ca ei doar au asteptat, pana cand OMS a declarat “pandemie” si au activat contractele.
De asemenea, el sustine ca pentru a duce interesele lor mai departe, companiile de medicamente si-au plasat “oamenii lor” in „puncte cheie” ale OMS si ale altor organizatii influente.
Dr. Wodarg a mai spus:
In scopul de a promova medicamentelor lor patentate si vaccinurile impotriva gripei, companiile farmaceutice au influentat oamenii de stiinta si agentii oficiali, responsabili de standardele de sanatate publica, sa alarmeze guvernele la nivel mondial. Ei au facut risipi de resurse de asistenta medicala strict pentru strategii de vaccinare ineficienta si inutila a milioane de oameni sanatosi, expunandu-i la riscul de efecte secundare necunoscute ale vaccinurilor insuficient testate.
Dar, anul trecut, Daily Mail a relevat faptul ca Sir Roy Anderson, un om de stiinta care ofera consultanta Guvernului cu privire la gripa porcina, detinea de asemenea un post, platit cu 116,000 lire sterline pe an, in cadrul companiei farmaceutice GlaxoSmithKline.
GSK produce medicamente si vaccinuri anti-gripa si se anticipeaza a fi unul dintre cei mai mari beneficiari de pe urma pandemiei.
traducere dupa DailyMail
 


In septembrie 1971 a devenit evident faptul ca vaccinarile pot sa modifice structura genetica a omului; la acea data oameni de stiinta din Geneva au descoperit ca substantele biologice care intra direct in curentul sanguin pot deveni parte integranta a codului genetic uman. Initial, bacteriologi japonezi au descoperit ca bacteriile unei specii au transferat propria rezistenta la antibiotice bacteriilor dintr-o specie complet diferita. Dr. Maurice Stroun si dr. Philip Anker de la Departamentul de Fiziologie a Plantelor din cadrul Universitatii din Geneva, au inceput sa acumuleze dovezi ca transferul de informatie genetica nu se limiteaza la bacterii, ci poate sa survina si de la bacterii la specii superioare de plante si animale. Potrivit unui articol din “World Medicine” din 22 septembrie 1971, “oamenii de stiinta din Geneva sunt convinsi ca animalele si plantele normale pot elibera ADN si acest ADN este preluat de alte celule din alt organism”.
In cadrul unui experiment, cercetatorii din Geneva au extras auriculele din inima de broasca si le-au imersat pentru mai multe ore intr-o suspensie de bacterii. Dupa aceea, ei au gasit un procentaj inalt de hibridizare ADN-ARN intre ADN-ul bacterian extras din aceeasi specie de bacterii ca cea folosita in experiment si ADN-ul titrat extras din auriculele care fusesera imersate in suspensia bacteriana. ADN-ul bacterian fusese absorbit de celulele animale. Acest fenomen a fost denumit “transcesiune”. Exista dovezi ca acest fenomen se intampla permanent in interiorul corpului omenesc. Se poate presupune, de exemplu, ca afectarea inimii dupa reumatismul articular acut ar putea fi rezultatul actiunii sistemului imunitar impotriva propriilor celule care produc un ARN strain ca urmare a absorbtiei de ADN strain.
In revista “Science” din 10 noiembrie 1972, a aparut un articol in care s-a demonstrat ca in celulele creierului de broasca a fost gasit ARN bacterian dupa o infectie bacteriana peritoneala. In numarul din aprilie 1973 al “Journal of Bacteriology”, ADN-ul bacterian eliberat spontan a fost gasit incorporat in nucleii celulari ai auriculelor de broasca. Studiile lui Phillipe Anker si Maurice Stroun au demonstrat producerea urmatoarelor fenomene : procese de eliberare spontana de ADN din celulele mamiferelor, transfer spontan de ADN de la bacterii la organisme superioare, transfer spontan de ADN intre celulele organismelor superioare, eliberare de ARN din celulele de mamifere si activitate biologica a complexelor eliberate care contin ARN. Continuă să citeşti »
 

 

P.S. In timp ce marile laboratoare de cercetare incearca sa descopere un vaccin pentru noul virus gripal, medicina traditionala chineza a gasit, se pare, leacul: anasonul stelat. Planta era folosita, pana recent, doar pentru condimentarea alimentelor si este compusul principal al medicamentului tamiflu, folosit impotriva virusului H1N1. Cresterea productiei de tamiflu, medicament lansat de gigantul farmaceutic Roche, a dus si la o adevarata explozie a cererii de anason chinezesc. Acidul shikimic, extras din planta, este ingredientul principal al medicamentului folosit pentru combaterea gripei porcine. 80% din productia mondiala de anason stelat provine din sudul Chinei. Fructele, pastai in forma de stea, sunt uscate si folosite pentru condimentarea mancarurilor din carne de proc sau in medicina traditionala pentru tratarea afectiunilor digestive.

P.P.S. Pana si in mass media informatiile sunt contradictorii ;))

P.P.P.S ;-)
 

Potrivit expertilor OMS, in viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree si gonoreea furnico-ariceasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenintarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului si de hemoroizi “mama Kangaroo”.

Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotentei caprine, care, desi nu e o boala mortala, in mod fatal ameninta omenirea cu disparitia. Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar
 
fi pojarul gandacului de bucatarie, guturaiul pisicesc, scolioza canina si diareea cetaceica. 

Amenintarea sifilisului de popandau este mai puternica ca niciodata. Oamenii de stiinta cerceteaza in acest moment care sunt necazurile pe care ni le poate aduce vulpea polara.



  Sa fim atenti !!

P.P.P.P.S. (Actualizare) - multumim Teo

'DR MIRCEA PUSCASU despre moartea lui Toni Tecuceanu si isteria gripei porcine: Refuzati vaccinul! EMISIUNE AUDIO'

Acesta este comentariul lui in legatura cu acest articol:

Articol luat din Urban Iulian - http://www.urbaniulian.ro

ACTALIZARI

1) "Isteria AH1N1", marele Premiu pentru regie, scenografie, efecte speciale.


2) CONSPIRAŢIA PANDEMICĂ DUREAZĂ DIN 2006


3) Colegiul Medicilor Dolj: „Nu există pandemie!“

Societate - Simona TUDOR
(
citeste alte articole de acelasi autor »)

Nu există nici o pandemie. Este doar o mare afacere internaţională din care au de câştigat unii, este părerea dr. Doru Dobrescu. Vicepreşedintele Colegiului Medicilor Dolj susţine că bugetul sănătăţii a fost făcut praf pentru a alimenta aceste interese.

Colegiul Medicilor Dolj protestează împotriva deciziei secretarului de stat prof.dr. Adrian Streinu-Cercel de a obliga cadrele medicale să se vaccineze. Dr. Doru Dobrescu, vicepreşedinte al Colegiului Medicilor Dolj, contestă însăşi ideea de pandemie, susţinând că este doar o invenţie menită să oblige populaţia să se vaccineze. „Nu există nici o pandemie. Este doar o mare afacere internaţională din care au de câştigat unii. Nu contest existenţa gripei noi, spun doar că se exagerează intenţionat atunci când se spune că este o boală gravă, în condiţiile în care mortalitatea produsă de acest virus în România este de zece ori mai mică decât la tuberculoză“, susţine Dobrescu.
Argumente

Argumentele aduse de vicepreşedintele Colegiului Medicilor Dolj sunt multe. În primul rând, este vorba de disperarea Ministerului Sănătăţii de a scăpa de milioanele de doze de vaccin pandemic din stoc, impunând vaccinarea medicilor.
Alt argument este obligarea spitalelor de a-şi face rezerve de medicamente foarte scumpe de la anumiţi producători, pentru a face faţă acestei pandemii.
Astfel, în adresa trimisă de reprezentantul Ministerului Sănătăţii direcţiilor de sănătate publică judeţene, se arată că unităţile sanitare trebuie să aibă în vedere: „Asigurarea stocurilor de medicamente antivirale şi a medicamentelor antibiotice cu spectru larg de tip: carbopenem (meropenem, imipenem, ertapenem), fluorchinolonede generaţia a III-a şi a IV-a, antistafilococice (linezolid, vancomicină, teicoplanin), antimicotice sistemice tip fluoconazol, casmofungin, anidlafungin“.

Spitalele, alimentate cu medicamente foarte scumpe

Vicepreşedintele Colegiului Medicilor (CM) Dolj susţine că astfel de medicamente nu sunt necesare unităţilor sanitare care se confruntă în prezent cu lipsuri mult mai grave: „În spitale nu se găseşte oxitocină, un medicament foarte important pentru declanşarea travaliului la naştere, nu se găseşte tinctură de iod ori alte medicamente şi materiale sanitare de bază. Banii publici sunt, în schimb, direcţionaţi spre cumpărarea unor medicamente foarte scumpe, fabricate de anumiţi producători, pe care spitalele sunt obligate să le aibă, deşi nu au nevoie de ele. Cazuri care să poată fi tratate cu aceste medicamente sunt doar două sau trei într-un an la Spitalul de Urgenţă Craiova“, a precizat Dobrescu.
Vicepreşedintele CM Dolj a mai făcut referire şi la testele de depistare a virusului gripei noi, pe care le consideră ineficiente: „Testele folosite pentru depistare sunt pozitive la toate formele de gripă. Dacă pe baza lor se pun diagnosticele, atunci este normal să avem serioase îndoieli privind numărul cazurilor anunţate pe cale oficială“.
Dr. Dobrescu este convins că responsabilii din sănătate care au făcut varză tot sistemul sanitar pentru a finanţa o „pandemie inexistentă“ va trebui să dea socoteală în curând.

http://www.gds.ro/Societate/2010-01-14/Colegiul+Medicilor+Dolj:++„Nu+exista+pandemie

4) O ipoteză cutremurătoare, dar foarte realistă despre vaccinul împotriva AH1N1
http://www.napocanews.ro/2010/01/o-ipoteza-cutremuratoare-dar-foarte-realista-despre-vaccinul-impotriva-ah1n1.html

5) Test AH1N1 in farmacii, spre disperarea lui Streinu Cercel
http://www.stareapresei.ro/test-spre-disperarea-lui-streinu-cercel-7719.html



6) UMOR AMERICAN (scris in 2005) - un articol primit prin email de la NewsLetter-ul Editurii for You

Creati-va propria pandemie* si isterie in mass-media!
de Dana Ullman MPH (Masters in Sanatate Publica)
*pandemie = epidemie raspandita pe tot globul

Foarte putin inainte ca Donald Rumsfeld sa devina Secretarul Apararii, el a fost Presedintele Consiliului la Gilead Sciences, compania care a creat Tamiflu. Nu este o coincidenta uimitoare? Acest medicament a fost indicat pentru reducerea simptomelor de gripa la numai O ZI de la administrare si desi nu exista dovezi clinice ca ar putea reduce, ca sa nu mai vorbim de “vindecarea” gripei aviare, presedintele Bush a recomandat ca Guvernul SUA sa cumpere medicamente in valoare de 1 miliard dolari.
Tamiflu poate produce o serie de efecte secundare, inclusiv tendinta la suicid, dar numai la copii, delir – dar atunci cand delirezi, oricum nu stii asta! convulsii – dar ati putea sa invatati noi pasi de dans, hepatita si afectiuni hepatice – dar poate ca reprezinta un “exercitiu” bun pentru ficat, astm si simptome alergice – este atat de bun pentru voi ca va taie rasuflarea! Desi se cunoaste faptul ca acest medicament va crea un super-virus, ca urmare a abilitatilor inascute a virusilor de a se adapta, sunt anumite lucruri pe care prietenii le fac pentru prieteni. De aceea, nu este o supriza faptul ca fostul Secretar de Stat George Schultz este inca in Consiliul Director de la Gilead Sciences si unii analisti de afaceri ( business analysts) au declarat ca nici o alta companie de medicamente nu are o relatie atat de super-amicala cu Administratia Bush precum aceasta companie.

Si de ce aceste tehnici ar trebui sa fie rezervate pentru sarlatanii neomodernisti si corporatisti? Nu avem nici un motiv sa nu participam si noi. Creati-va propria pandemie de boli infectioase si dati alarma in mass-media! Completati chestionarul de mai jos si puteti crea urmatoarea boala de care sa se teama toti. Ati putea chiar avea sansa de a-i da un NUME bolii, sau cel mai bine, numiti-o dupa VOI! Daca sunteti destul de isteti, veti investi in actiunile companiei de medicamente care va reusi sa trateze cu succes unul sau doua simptome ale bolii, chiar daca unii oameni vor muri din cauza efectelor secundare ale medicamentului.
Apropo…..daca gripa aviara va deveni sau nu realitate (sau daca boala creata de VOI va deveni sau nu realitate) veti putea pretinde cu incredere ca propriile griji umanitare au fost cele care au ajutat la prevenirea pandemiei. Castigati in oricare din situatii!

ALEGETI UN ANIMAL SI UN AGENT INFECTIOS CU NUME INFRICOSATOR PENTRU NOUA VOASTRA PANDEMIE:
a) prionii vacii 
b) bacteria broastei testoase
c) virusul ratei 
d) fungul porcin
e) parazitul tantarului
f) viermele soarecelui saritor de desert
g) germenii excrementelor de liliac

ALEGETI O METODA DE INFECTIE
a) atingeti sau mangaiati un animal infectat
b) mancati carne sau ceva atins de animalul infectat
c) va incheiati la pantofi, dar sireturile au atins pamantul pe care a mers un animal infectat
d) ati facut sex neprotejat cu asistente medicale
e) ati facut sex neprotejat cu soarecele saritor de desert

ALEGETI O PARTE A ANIMALULUI CARE ESTE AFECTATA IN MOD SPECIAL
a) creier de vaca
b) picioare de broasca testoasa
c) grasime de porc
d) ficat de rata
e) limba de caine
f) sange de liliac

CUM MOR VICTIMELE VOASTRE?
a) Deshidratare prin urinare cronica
b) Ii ies ochii din orbitecu sangerare profuza
c) Explozia capului
d) Constrictia gatului
e) Topirea pielii

VITEZA BOLII 
a) Inceatacu moarte lentachinuitoare si limba scoasa
b) Inceatacu progresie lenta catre noapte (si vise poetice)
c) Progresie rapida a bolii cu frica si dispret
d) Progresie rapida a bolii cu confuzie mentala si altele (abia daca apuca pacientul sa-si dea seama ca este bolnav!)

ALEGETI UN PURTATOR INOCENTSUPUS TRAGEDIEI 
a) O femeie insarcinata
b) Katie Couric
c) Pisicute 
d) Virgine
e) Timbre postale

CONSTRUITI CEL MAI RAU SCENARIU CU PUTINTA, CU O PARTE POZITIVA IN EL
a) Boala creaza teama legata de orice schimb de fluide ale corpului, facand ca noul slogan al sanatatii publice sa fie “Sa devii stapanul propriului domeniu”
b) Boala micsoreaza sanii, creind depresie la femei si barbati deopotriva, dar facand fericiti o multime de chirurgic esteticieni si companii de medicamente
c) Boala omoara numai primul nascut....dar pentru ca noii cercetatori au confirmat ca de regula primul nascut devine terorist (se antreneaza de timpuriu pe fratii lui mai mici), terorismul va fi eradicate de pe fata Pamantului 
d) Boala ii ocoleste pe crestinii care se tem de Dumnezeu, astfel oamenii invata sa-L iubeasca pe Dumnezeu

GLONTUL MAGIC (cu efecte secundare minore)
a) Anti-viral (va creste par pe palme... facand ca ideea “stapanului propriului domeniu” sa devina mai usor de aplicat)
b) Anti-fungic (reduce ciupercile de pe picioare, dar va face picioare subtiri ca de paianjen)
c) Anti-vierme (creaza urina acida care omoara ramele din pamant, distrugand abilitatea cresterii de hrana organica, dar stimuland productia companiilor care manufactureaza ingrasaminte artificiale)
d) O planta (cauzeaza mirosul de usturoi al respiratiei)
e) Un remediu homeopatic (medicii vor evalua faptul ca un MEDIC a descoperit homeopatia, deci vor insista ca ei au inventat medicamentul)

FELICITARI! TOCMAI ATI CREAT 
a) O pandemie de frica si teroare
b) O pandemie de boala legata de vaccinare
c) O pandemie de vanzari de noi medicamente, pentru o boala care nu existadar totusi ar putea apare oricand 
d) O pandemie de proportii cosmice si comice

DATI-I ACESTEI NOI BOLI UN NUME INTERESANT
 
POTRIVITI ANIMALUL DIN STANGA CU ORICARE DIN BOLILE/NUMELE  DIN DREAPTA

Cal ............ ......... ......... ......... ......... ...Variola
Caine....... ......... ......... ......... ......... .....Ciuma bubonica
Pestisor auriu....... ......... ......... ......... .Ebola
Strut Emu......... ......... ......... ......... .....Topire progresiva
Broasca testoasa.... ......... ......... ......Sange
Tantar...... ......... ......... ......... ......... .....Molima
Rata........ ......... ......... ......... ......... ......Imuno- deficienta
Iguana...... ......... ......... ......... ......... .....Afectiune auto-imuna
Crab cu cochilie ............ ......... ......... Imuno-confuzie
Urs polar....... ......... ......... ......... ......... Iatrogenic
Liliac...... ......... ......... ......... ......... ........Idiopati c

NUME POTENTIALE
a) Variola prionilor vacii
b) Ciuma virusului iguanei
c) Topirea progresiva indusa de virusul ratei
d) Boala auto-imuna produsa de liliac

PENTRU A PUNE MAI MULTE LEMNE PE FOCFITI SIGURI SA ANUNTATI CA IN PREZENT EXISTA CANTITATI PREA MICI DIN MEDICAMENTUL NECESAR PENTRU TRATAMENT .
Acest lucru este foarte important pentru ca le da oamenilor senzatia ca sunt neglijati, lasati pe dinafara ... si ca ei TREBUIE sa aiba acest medicament (chiar daca functioneaza sau nu...chiar daca boala este reala sau nu!)

SI ACUM ...PARTEA CEA MAI TARE: VA PUTETI CREA PROPRIUL VACCIN PENTRU ACEASTA BOALA TEORETICA.
Va rog sa va notati ca nu trebuie sa dovediti ca vaccinul este eficient. De exemplu, revista LANCET (October 12005) a publicat un studiu sistematic de revizuire a tuturor studiilor de testare a vaccinurilor impotriva gripei la populatia varstnica, care a aratat ca acestea NU sunt eficiente in preventia bolii. Un alt studiu important din  LANCET (February 262005) a analizat fiecare studiu publicat in orice limba si nu a gasit nici macar un studiu care sa arate ca vaccinul anti-gripal a dus la reducerea mortalitatii sau a complicatiilor serioase, determinate de gripa la copii.
Tom JeffersonMD, autorul celor doua studii mai sus citate, publicate in LANCET spune “In fiecare an vedem epidemii de gripa cauzate de 200 sau 300 virusi diferiti, in timp ce vaccinul este fabricat impotriva a 1 sau 2 virusi. Este pur si simplu un non-sens”. (NOTA: Dr. Jefferson este de acord ca rezumatul articolelor sale poate furniza informatii confuze. Pentru mai multe informatii legate de studii, va rog sa le cititi integral si/sau cititi acest articol (this article) in care Dr. Jefferson a fost intervievat) .
Folosind tehnica mai sus mentionata, puteti fi infectios de creatori. Ce este mai usor de  vindecat, decat o boala pe care ati creat-o voi insiva?

Dana Ullman poate fi gasit umbland pe coridoarele la  www.homeopathic. com.

 

7) "Falsa pandemie va fi anchetata in UE

În data de 26 Ianuarie va avea loc la Strasbourg o şedinţă de urgenţă a Comisiei de sănătate a Parlamentului European, solicitată de Dr. Wolfgang Wodarg, medic epidemiolog şi politician social-democrat german, în legătură cu „Falsa pandemie“. În acest cadru vor fi audiaţi reprezentanţi ai unor concerne farma precum si reprezentanti ai OMS, cărora li se impută că au organizat împreună una dintre cele mai mari excrocherii din istoria modernă a medicinei.

   Dr. Wolfgang Wodarg nu este singur în acest demers al său. Alături de el se află şi ministra poloneză a sănătăţii, Doamna Kopacz, care a refuzat să-şi otrăvească fraţii şi surorile cu un vaccin încropit de mântuială, doar din dorinţa de a face bani. (Aloooooo! Se aude la Bucureşti?)
  De asemenea Wodarg este susţinut de o serie de parlamentari UE, de oameni de ştiinţă şi medici, de protestele a milioane de europeni contra „Mafiei Farmaceutice.“
   Încă nu este clar dacă şedinţa se va desfăşura cu uşile închise (cum în mod sigur va încerca să obţină concernele farma şi OMS) sau va fi publică, aşa cum doreşte Wodarg.
    „Industria farma a creat panică şi a pus guvernele ţărilor europene sub presiune. Nu pot înţelege de ce institutele naţionale de cercetări au făcut jocul concernelor farma. (Alooooooo! Se aude şi la Cantacuzino?) Milioanelor de oameni li s-au administrat vaccinuri neverificate, nesigure, fiind puşi în faţa unor pericole necunoscute, şi toate acestea pentru o pandemie inexistentă, dar pe cheltuiala plătitorilor de impozite.“ Comentează Dr. Wodarg.
   În Germania, deşi presa se abţine deocamdată(la comandă) să comenteze demersul lui Wodarg, Forumurile de discuţii ale ziarelor mari sunt pline de laude la adresa acestuia.
   Pe de altă parte guvernul Germaniei, şi nu numai el, a început negocierile cu concernele farma, pentru a prelua mai puţine doze de vaccin decât se stabilise iniţial. Dar se pare că şi povestea asta este tot un „bluff“. Ministrul Sănătăţii din Germania, Philipp Rösler, a anunţat astăzi că vor fi doar 34 de milioane de vaccinuri livrate, în loc de 50 de milioane. Doar ca ce nu se mai spune este că restul de 16 milioane, respectiv contravaloarea lor, va rămâne tot la concernele farma, ca avans pentru „livrările viitoare“. Deci… se mai pune de o pandemie şi la toamnă. Să vedem ce orătanie mai alegem din ogradă de data asta.
   Lucru cert este însă că doar 4% din populaţia Europei s-a lăsat trasă în ţeapă! Aşa că acuma singura speranţă a rămas Ucraina. Care s-a trezit brusc cu o ofertă de 400 de milioane de doze, de care în fapt nu are nevoie. Nemai vorbind că nu are nici bani pentru a le plăti. Milioane de doze pe care guvernele ţărilor vestice înceară să le „plaseze“ cuiva, oricui, numai să scape de ele.
   Cam asta ar fi de prin Europa zilei de azi, despre pandemia zilei de ieri. Din România zilei de azi însă lucrurile sunt cu mult mai triste decât ieri..
   A murit un om tânăr şi talentat. Dumnezeu să-l odihnească.
   Dar reacţia pe care au avut-o românii la vestea decesului lui Toni Tecuceanu este, îmi pare rău că trebuie să o spun, specifică. Până în prezent au murit peste 190 de persoane în Romania din cauza gripei porcine (se spune), şi nimeni nu a fugit ca disperatul să se vaccineze. Dar atunci când se întâmplă aşa ceva cu o personalitate cunoscută, înebuneşte lumea şi se iau cabinetele medicale cu asalt. Probabil că de aceea avem în România atâtea accidente rutiere, pentru că încă mai reacţionăm „specific“ la accidentul Prinţesei Diana de acum câţiva ani.
    Despre toată povestea cu săracul Toni Tecuceanu nu am sa scriu aici, căci se scrie destul la ora actuală în ţară. Doar un singur citat din EVZ:
În ceea ce priveşte faptul că virusul gripei noi nu iese din prima la analize, medicii spun că acest lucru este normal. „Depinde unde este localizat virusul, cum se face prelevarea problelor şi ce cantitate de virus există în organism”, spune prof. dr. Marian Neguţ, de la UMF „Carol Davila”. În cazul actorului Toni Tecuceanu explicaţia ar fi că virusul a fost localizat în plămâni şi abia apoi a urcat către bronhii şi trahee, de unde prelevarea de probe se face mai uşor. „Sediul virusului a fost iniţial în aleveolele pulmonare şi apoi este posibil să fi urcat către bronhii şi trahee. Până a urcat virusul acolo rezultatele au ieşit negative”, precizează medicul Marian Neguţ.
O asemenea chestie n-am mai auzit in viaţa mea. Păi bine Domnule Doctor, da pe unde a intrat virusul ăsta in bietul om? Prin călcâie. Virusul gripei de orice soi zoologic vreţi Dvs. se ia prin respiraţie sau prin ingurgitare, deci pe nas si gură. Adică vreţi să spuneţi că a intrat pe nas si gură, dar nu a lăsat urme, după care s-a dus glonţ în alveole, nu? Şi abea dupa 8 zile care n-au fost decât 3, l-aţi putut depista. Depinde „desigur“ de cantitatea de virusuri din organism. Săracul om, conform declaraţiilor medicilor,  avea plămânii complect distruşi.  Vreţi cumva sa spuneţi că fapta asta o făcuseră vreo 200-300 de virusuri mititele, pitite printr-un cotlon stinger, de v-au trebuit trei analize până să iasă una aşa cum vă convenea.
Măi să fie, da frumoase gogoşi mai pandemizează unii!
   Pe de altă parte, dacă lucrurile stau întradevăr aşa cum se sugerează într-o serie de publicaţii din ţară, cum că în fapt Toni Tecuceanu nu a murit de gripă porcină (ceea ce eu cred că este adevărat) atunci nu vreau să spun decât un singur lucru:
    Domnilor, voi cei care vă folosiţi de moartea unui om pentru a vă înavuţi, nu vă este teamă că într-o bună zi veţi fi chemaţi la Cel de Sus şi va trebui să daţi socoteală? Chiar până într-atât de jos poate decădea un om, încât să facă din moartea unui frate de-al său un capital financiar şi politic.
    Faţă de o persoană care este în stare de astfel de fapte, oricât de străină ar fi şi indiferent câţi cercei ar avea, simt un profund dezgust. Atât!"
                                                                                                                  Qui bono (http://quibono.net/)
 


8)
Rechizitoriul necrutator al Presedintelui Comisiei de sanatate a Consiliului Europei

Presedintele Comisiei de sanatate a Consiliului Europei, deputatul german Wolfgang Wodarg a obtinut lansarea unei anchete cu privire la implicarea laboratoarelor farmaceutice in campania de panica creata in jurul acestui virus.

Fost membru al Partidului SPD, Wolfgang Wodarg este medic si epidemiolog. El a obtinut in unanimitate din partea membrilor Comisiei de sanatate a Consiliului Europei infiintarea unei comisii de ancheta cu privire la rolul companiilor farmaceutice in gestionarea gripei de catre OMS si state.

- Ce v-a trezit suspiciuni despre influenta laboratoarelor asupra deciziilor luate cu privire la gripa A?
- Wolfgang Wodarg: Ne confruntam cu un esec al marilor institutii nationale, care au sarcina de a avertiza cu privire la riscuri si de a lua atitudine in cazul unei pandemii. In aprilie, la primul semnal de alarma din Mexic, am fost uluit de cifrele avansate de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) pentru a justifica declararea unei pandemii. Am avut imediat suspiciuni: cifrele erau foarte mici, iar nivelul alarmei foarte ridicat. Nu erau nici o mie de bolnavi si se vorbea deja de pandemia secolului. Iar alerta extrema decretata se baza pe noutatea virusului. Insa afectiunile gripale se dezvolta foarte rapid, cu virusi care iau mereu alte forme si se instaleaza la noi gazde, animale, oameni etc. In sine, nu era nimic nou aici. In fiecare an apare un nou virus de acest tip "gripal". In realitate nu exista nici un motiv sa se dea alarma la acest nivel, fapt care a fost posibil deoarece la inceputul lunii mai OMS a modificat definitia pandemiei. Inainte de aceasta data, trebuia nu numai ca boala sa izbucneasca in mai multe tari odata, ci sa aiba si consecinte foarte grave, cu un numar de cazuri mortale peste mediile obisnuite. S-a eliminat acest aspect in noua definitie, ramanand doar criteriul ritmului de raspandire a bolii. Si s-a sustinut ca virusul este periculos pentru ca populatia nu a dezvoltat imunitate impotriva lui. Ceea ce era fals. Pentru ca s-a observat ca persoanele cu varste peste 60 de ani aveau deja anticorpi. Adica fusesera deja in contact cu virusuri similare. De aceea, nu au existat persoane peste 60 de ani care sa se imbolnaveasca. Si totusi, tocmai lor li s-a recomandat sa se vaccineze cat mai repede. Intre lucrurile care mi-au trezit suspiciuni a fost asadar pe de o parte aceasta hotarare de a trage alarma, iar pe de alta parte, unele aspecte foarte ciudate. Cum ar fi, de pilda, recomandarea OMS de a administra doua injectii cu vaccin.

Niciodata nu s-a mai procedat asa. Nu exista nici o justificare stiintifica pentru acest lucru.A mai fost si recomandarea de a utiliza numai vaccinuri speciale brevetate. Nu exista insa nici un motiv sa nu se adauge, ca in fiecare an, particule antivirale specifice acestui nou virus H1N1, in "completarea" vaccinului impotriva gripei sezoniere. Nu s-a intamplat asa, preferandu-se sa se foloseasca materiale brevetate pentru vaccin, elaborate si fabricate deja de marile laboratoare pentru a fi gata in caz de izbucnire a unei pandemii. Si procedand astfel, persoanele vaccinate au fost puse in pericol fara nicio ezitare.

- Ce pericol?
- Wolfgang Wodarg: Pentru ca produsele sa poata fi puse la dispozitie cat mai rapid, in unele vaccinuri s-au folosit adjuvanti ale caror efecte au fost insuficient testate. Cu alte cuvinte: s-a dorit folosirea cu orice chip a acestor produse noi brevetate, in loc sa se puna la punct alte vaccinuri, in conformitate cu metodele traditionale de productie mult mai simple, mai fiabile si mai putin costisitoare. Si acest lucru fara nicio o ratiune medicala. Numai in scopuri de marketing.

- Si ce explicatii s-au dat?
- Wolfgang Wodarg: Pentru a intelege, trebuie sa ne intoarcem la episodul gripei aviare din 2005 - 2006. Cu acel prilej s-au definit noile planuri internationale destinate sa faca fata unei alarme pandemice. Aceste planuri au fost puse la punct in mod oficial pentru a se asigura fabricarea rapida a vaccinurilor in caz de alarma, ceea ce a dus la negocieri intre companiile farmaceutice si state. Pe de o parte laboratoarele s-au angajat sa dezvolte preparatele, pe de alta parte statele le-au promis sa le cumpere pe toate. Dupa aceasta invoiala ciudata, industria farmaceutica nu isi mai asuma niciun risc economic angajandu-se la alte productii. In plus, era asigurata ca va da lovitura in cazul declansarii unei pandemii.

- Contestati diagnosticele stabilite si gravitatea, chiar posibila, a gripei A?
- Wolfgang Wodarg: Da, este o gripa cat se poate de normala. Ea nu cauzeaza nici o zecime din decesele provocate de gripa sezoniera clasica. Singurul lucru important care a condus la formidabila campanie de panica la care asistam este faptul ca reprezinta o ocazie de aur pentru reprezentantii laboratoarelor, care stiau ca vor trage lozul cel mare in cazul declararii unei pandemii.

- Faceti niste acuzatii foarte grave. Cum a fost posibil un astfel de proces in cadrul OMS?
- Wolfgang Wodarg: Un grup de persoane de la OMS are o legatura foarte stransa cu industria farmaceutica.

- Ancheta Consiliului Europei va opera si in aceasta directie?
- Wolfgang Wodarg: Dorim sa se faca lumina peste tot ce a putut duce la aceasta formidabila operatiune de dezinformare. Dorim sa stim cine a decis, pe baza caror probe stiintifice si care a fost exact influenta industriei farmaceutice in luarea deciziilor. Si trebuie sa prezentam niste revendicari guvernelor. Obiectivul comisiei de ancheta este ca in viitor sa nu mai existe alte alarme false de acest tip. Ca oamenii sa aiba incredere in analiza si expertiza institutiilor publice nationale si internationale. Acestea sunt acum discreditate pentru ca milioane de persoane au fost vaccinate cu produse care prezinta riscuri pentru sanatate. Nu era necesar. Acest lucru a dus si la o proasta gestionare a banului public.

- Detineti cifre concrete privind amploarea acestei proaste gestionari?
- Wolfgang Wodarg: In Germania este vorba de 700 de milioane de euro. Insa e foarte greu sa aflam cifrele exacte, deoarece exista si o cota de revanzari de vaccinuri catre tari straine, si mai ales, pentru a nu trada "secretul profesional" firmele nu dezvaluie cifrele din contractele incheiate cu statele si eventualele clauze de despagubire prevazute.

- Ancheta consiliului Europei va cerceta si activitatea de "lobbying" a laboratoarelor pe langa institutele nationale de sanatate?
- Wolfgang Wodarg: Da, vom analiza atitudinea unor institute precum Robert Koch din Germania sau Pasteur in Franta, care trebuiau sa-si consilieze guvernele in mod critic. Asa s-a intamplat in unele tari. In Finlanda si Polonia, de exemplu, s-au ridicat voci critice care au spus: "Nu avem nevoie de asa ceva".

- Putem spune ca aceasta formidabila operatiune de dezinformare la nivel planetar a fost posibila si pentru ca industria farmaceutica isi are "reprezentantii" ei in guvernele celor mai puternice tari?
- Wolfgang Wodarg: In ministere mi se pare evident. Nu pot sa-mi explic cum e posibil ca niste specialisti, oameni foarte inteligenti care stiu pe de rost problemele afectiunilor gripale, sa nu fi observat ce urma sa se intample.

- Ce s-a intamplat atunci?
- Wolfgang Wodarg: Fara a vorbi de coruptia directa, de care sunt sigur ca exista, exista o multime de moduri in care laboratoarele isi pot exercita influenta asupra deciziilor.
Am vazut la modul concret cum, de exemplu Klaus Stöhr, care era seful catedrei de epidemiologie a OMS in perioada gripei aviare, fiind astfel cel care a intocmit planurile de preintampinare a pandemiilor cum am mentionat mai sus, a primit intre timp o functie inalta la compania Novartis. Si legaturi similare exista intre Glaxo sau Baxter (etc.) si membrii influenti ai OMS. Aceste mari firme isi au oamenii lor in aparatele de conducere si actioneaza in asa fel incat sa se ia deciziile politice potrivite. Si anume cele care le permit sa pompeze cat mai multi bani de la contribuabili.

- Dar, in cazul in care ancheta dvs. are succes, cetatenii nu vor fi indreptatiti sa pretinda guvernelor sa ceara explicatii de la aceste mari grupuri?
- Wolfgang Wodarg: Da, aveti dreptate, e una dintre problemele majore legate de aceasta ancheta. Intr-adevar, statele vor putea sa se sesizeze pentru a contesta contractele incheiate in conditii, sa spunem, nu tocmai curate. Daca se poate dovedi ca influenta firmelor a dus la declansarea procesului, atunci vor trebui determinate sa ceara rambursari. Dar asta e doar partea financiara, mai exista si partea umana, a persoanelor care au fost vaccinate cu produse insuficient testate.

- Ce au riscat fara sa aiba habar, acesti oameni in stare buna de sanatate atunci cand s-au vaccinat?
- Wolfgang Wodarg: Repet, vaccinurile au fost create prea repede, unii adjuvanti au fost insuficient testati. Ceea ce e mai grav, vaccinul creat de Novartis a fost produs intr-un bioreactor pe baza de celule canceroase. O tehnica ce nu a mai fost folosita pana acum.

- De ce, evident, eu nu sunt specialist, dar cum s-ar putea face un vaccin din celule bolnave?
- Wolfgang Wodarg: In mod normal, se folosesc oua de gaina pe care se cultiva virusurile. Trebuie sa se lucreze pe celule vii. Pentru ca virusurile se pot inmulti numai in acest fel, deci si produsele antivirus. Dar acest proces are un defect mare, este lent, e nevoie de foarte multe oua. Dureaza si este complex pe plan tehnic. O alta tehnica ce prezinta un potential remarcabil este cultivarea virusului pe celule vii in bioreactoare. Pentru aceasta, este nevoie de celule care sa creasca si sa se divida foarte repede. Seamana putin cu metoda folosita pentru cultura iaurtului, care are loc tot intr-un bio-reactor. Dar, in acest context, celula e atat de bulversata in mediul sau si in cresterea sa, incat se dezvolta ca o celula canceroasa. Si pe aceste celule cu randament foarte mare se cultiva virusurile. Numai pentru fabricarea vaccinului trebuie sa se extraga din nou virusul din aceste celule pe care a fost implantat. Si se poate intampla ca in timpul procesului de fabricatie a vaccinului sa ramana resturi de celule canceroase in produs. Asa cum se intampla si in fabricarea clasica, cu oua. stim ca, in cazul vaccinarii impotriva gripei clasice, pot aparea reactii adverse la persoanele alergice la ovalbumina din albusul de ou. Prin urmare, nu putem exclude faptul ca proteinele, resturile dintr-o celula canceroasa prezente intr-un vaccin produs in bioreactor, pot genera o tumoare la persoana vaccinata. Deci, potrivit principiului prudentei, inainte ca un asemenea produs sa fie permis pe piata, trebuie sa existe certitudinea de 100% ca aceste efecte sunt realmente excluse.

- Si nu exista?
- Wolfgang Wodarg: Nu. AME (Agentia Europeana a Medicamentelor) , institutie aflata sub autoritatea comisarului european pentru economie, cu sediul la Londra, care acorda autorizatii de introducere a vaccinurilor pe piata din Europa, a dat unda verde pentru comercializarea produsului, argumentand ca acest mod de fabricare nu constituie un risc "semnificativ" . Acest lucru a fost privit foarte diferit de numerosi experti din Germania si de o institutie independenta, care dimpotriva, si-au exprimat ingrijorarea si obiectiile. Am luat avertismentele in serios. Am studiat dosarul si am intervenit in Comisia pentru sanatate din Bundestag din care faceam parte pe atunci, pentru ca vaccinul sa nu fie folosit in Germania . Am afirmat ca nu ma opun elaborarii vaccinurilor cu aceasta tehnica. Dar trebuie sa avem mai intai garantia totala a sigurantei lor. Prin urmare, produsul nu s-a folosit in Germania , unde guvernul a reziliat contractul cu Novartis.

- Cum se numeste acest vaccin?
- Wolfgang Wodarg: Obta flu.

- Dar asta inseamna ca in alte tari europene, cum ar fi Franta, produsul poate fi comercializat fara probleme?
- Wolfgang Wodarg: Da, a obtinut permisiunea de la AME si poate fi folosit oriunde in Uniunea Europeana.

- Ce alternativa propuneti pentru a evita alte scandaluri de acest gen?
- Wolfgang Wodarg: Trebuie ca OMS sa fie mai transparenta, sa stim clar cine decide si ce tip de relatie exista intre cei ce fac parte din organizatie. Ar trebui de asemenea sa fie flancata de cel putin o camera care sa poata reactiona foarte critic si in care oricine sa se poata exprima. Consolidarea controlului public este esentiala.

- Nu este vorba de un alt sistem capabil sa trateze o chestiune ce de fapt vizeaza un bine comun al cetatenilor de pe intreaga planeta?
- Wolfgang Wodarg: Oare putem lasa producerea de vaccinuri si administrarea acestei productii pe mana unor organizatii al carui obiectiv este de a castiga cat mai multi bani posibil? Sau producerea de vaccinuri nu intra, prin excelenta, in sectorul pe care statele trebuie sa il monitorizeze si sa il puna in aplicare ele insele? De aceea, cred ca ar trebui sa se abandoneze sistemul brevetelor pentru vaccinuri, adica posibilitatea monopolizarii producerii vaccinului de catre un grup mare. Pentru ca aceasta posibilitate presupune sacrificarea a mii de vieti, in numele respectarii drepturilor de monopol. Aveti dreptate, acea revendicare, cel putin pentru mine, a luat aspectul evidentei.

Interviu realizat de Bruno Odent
7 ianuarie 2010 ( originalul, pe siteul ziarului L`HUMANITE : http://www.humanite.fr/2010-01-07_Societe_Grippe-A-L-implacable-requisitoire-du-depute-Wodarg  )

 "Cine nu cunoaşte adevărul, este un ignorant.
Dar cine cunoaşte adevărul, şi spunde despre el că este o minciună, acela este un ticălos !" -
Berthold Brecht

Dati mai departe.


In completare cititi si:
1) Cartea "Vaccinarea: eroarea medicala a secolului" de Louis de Brouwer din care puteti citi extrase AICI si o puteti achizitiona AICI
2) Cartea "Vaccinurile: preventie sau boala? O noua patologie pediatrica" de Christa Todea-Gross (pe care o oputeti citi AICI si cumpara AICI)
3)  Au inceput sa recunoasca: Vaccinurile provoaca AUTISM, Sindromul morţii subite a sugarului, epilepsie, boli autoimune incurabile, encefalopatii etc. (+ multe alte informatii importante despre vaccinuri)
De asemenea studiati categoria ANTIVACCIN pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS
 

19 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrebarea mea este: de ce nu ne baga direct in mancare continutul vaccinului? Vor doar sa faca niste bani din vanzarea unui asa-zis vaccin izbavitor de porcina sau urmaresc altceva?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ati reluat subiectul intr-un articol amplu si documentat. Acelasi lucru il voi face si eu pe blogul meu, cu speranta ca oamenii se vor putea informa si vor alege in cunostinta de cauza. Ma uitam la cozile acelea imense si nu-mi venea sa cred ce se intampla!!! Pe de alta parte, vazand media de varsta a oamenilor asezati frumos la cozi, nu este de mirare. Marea majoritate era formata din oameni care nu acceseaza internetul si iau de buna numai ce vad la tv.
    "Turma de "oi somnambule" se bulucește de bună voie, către vaccinare ( tăiere) ... Cam asta este imaginea pe care o avem despre ce se întămplă ... Cobai de bună voie..." - subscriu

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne baga si in mancare suficiente porcarii, stai linistit ;)) Cand bagi direct in sange, eviti cel putin una dintre barierele imunitare ale organismului si ai efectul cel mai rapid. In acidul din stomac multe dintre aceste substante nocive ar fi distruse sau eliminate , iar efectele cu totul altele decat cele urmarite. Dar fii tu linistit draga Lucian.. ei actioneaza pe toate fronturile pentru a ne face varza imunitatea ...

    RăspundețiȘtergere
  5. cei mai dresati vor face vaccinul fara sa clipeasca ... in viitor vor vedea consecintele ....

    RăspundețiȘtergere
  6. Va Multumesc!!!!!!!!!!!

    Cactus \|/

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa faca vaccinul toti cei care au votat cu prostanacu' saltaretz

    RăspundețiȘtergere
  8. Mersi de toate aceste informatii. In general eram de mult timp convins care-i treaba cu pandemiile astea false.
    Insa legat de acel video, cel care l-a pus pe YouTube cu acel titlu a facut un mare rau, pentru ca desi mesajul din el e plauzibil pt multi, va fi decredibilizat atunci cand se va afla ca acea femeie nu a fost niciodata ministru, ci doar un sef medical. Nicaieri pe internet in limba engleza nu scrie ca ar fi fost ministru, si chiar videoclipul original de pe YouTube (cel fara traducere) nu are titlul cu ministru. Ala din Romania a umflat intentionat titlul ca sa-i creasca numarul de vizionari, fara sa se gandeasca la consecinte. De asemenea exista o mica eroare de traducere, femeia zice de reducerea populatiei “by five billions”, cu b, nu cu m (millions), care inseamna “cu 5 miliarde”, nu cu 5 milioane. Din pacate internetul romanesc e plin de titlul asta mincinos. Zic din pacate, pentru ca oamenii care nu-si pot permite sa creada in conspiratii, au apa la moara din cauza asta, adica daca titlul e umflat, ce sa mai zicem de continut : http://en.wikipedia.org/wiki/Rauni-Leena_Luukanen-Kilde

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim pentru informatii.
    Aici http://www.ihreinkauf.at/en/content/dr-rauni-leena-luukanen-kilde-about-real-w spune ca a fost... former health minister. Nu as lua wikipedia drept cea mai buna sursa de informare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si aici e considerata fosta ministra http://www.ihreinkauf.at/en/content/dr-rauni-leena-luukanen-kilde-about-real-w ...

    RăspundețiȘtergere
  11. @FreeYourMind
    E o ceata completa, site-urle se bat cap in cap, aici e numita "Former Chief Medical Officer of Finland" http://www.naturodoc.com/library/public_health/microchip_implants.htm

    RăspundețiȘtergere
  12. Si aici http://www.4marks.com/videos/details.html?video_id=2099 si aici http://www.ecovidahealth.com/posts/view/333 mai spune ca e fost ministru al sanatatii. In alte site-uri din strainatate spune ca a fost sefa sanatatii in provinicia Lapland din Finlanda. In fine...Tu spuneai ca nu mai scrie nicaieri in engleza ca ar fi fost fost prim ministru si iata ca la o scurta cautare pe google am dat peste minim 5 siteuri , rapid asa, care spun de tipa ca este fosta ministra a sanatatii. Deci titlul articolului in romana nu a fost neaparat umflat ci pur si simplu asa l-au tradus din engleza.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rauni Kilde se pare că a fost doar un simplu medic în regiunea finlandeză Lapland, între 1975 şi 1986 (an în care a avut un accident de maşină).
    http://www.skepdic.com/kilde.html
    din păcate cei care postează astfel de informaţii false pe youtube nu fac decât să deruteze lumea şi mai mult...
    cert este că doar 0.02% din populaţia României a luat virusul gripei porcine şi cred că ăsta este un procent mult prea mic pentru a putea vorbi despre pandemie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare de ce ne-ar dori conducatorii nostri binele? Asa, dintr-o data? Cand toate legile pe care le dau si deciziile politice ne sacrifica generatie dupa generatie cu promisiunea unui mai bine undeva, candva in viitor?

    RăspundețiȘtergere
  15. urmariti cu atentie limba lui cercel strainu asta apropo de documentarele cu reptilieni

    RăspundețiȘtergere
  16. OPERATIUNEA MATRIX

    SALVATI-VA VIATA, FAMILIA SI INDENTITATEA

    1. AFARA FMI DIN ROMANIA, BANI DE LA FMI SE DUC LA FIRME PARTICULARE ALE CLASEI POLITICE, DAR NU SUNT BANI PENTRU CETATEANUL ROMAN, PENTRU SALARII, MEDICAMENTE, PENSII SI ALTELE, IAR ROMANI TREBUIE SA PLATEASCA ACESTE DATORII LA FMI.
    2. INDUSTRIE, CERCETARE, INVATAMANT, AGRICULTURA SI ECONOMIE DE STAT SI NU MAFIOTA SI TERORISTA
    3. STOP STUDIILOR GRATUITE PENTRU CETATENI STRAINI CARE DUPA CE TERMINA STUDIILE GRATUITE SUNT ANGAJATI IN INSTITUTIILE STATULUI SI LUPTA IMPOTRIVA STATULUI SI CETATEANULUI ROMAN, VEZI CAZUL EUGEN TOMAC CETATEAN UCRAINIAN CARE A REFUZAT SA TRIMITA DOCUMENTELE DE VOTARE DIN STRAINATATE.
    4. TINERII CETATENI AI ROMANIEI SA AIBA DREPTUL SA DEA EXAMEN ORI DE CATE ORI ESTE NEVOIE PENTRU ADMITERE LA LICEU SI PENTRU A OBTINE DIPLOMA DE BACALAUREAT SI STATUL SA ASIGURE SERVICIU SI SALARIU PENTRU TOTI CETATENI ROMANIEI.
    5. RESURSELE ENERGETICE NATURALE ALE ROMANIEI SA TREACA DE URGENTA IN PROPRIETATEA STATULUI.
    6. TOATE PERSOANELE VINOVATE DE PARTICIPARE LA DISTRUGEREA SI JEFUIREA ROMANIEI SI EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN SA PLATEASCA.
    7. ROMANIA DUPA 1990 NU MAI ARE INDUSTRIE SI ECONOMIE, DAR SUNT FUNDATII, ASOCIATII SI ONG-URI PARTICULARE,(VEZI, MASONERIA CONSIDERATA DE UTILITATE PUBLICA) CARE SUNT FINANTATE DIN BANII POPORULUI ROMAN SI NU PRODUC NIMIC, SA FIE FINANTATE DE PERSOANELE INTERESATE SI NU DE POPORUL ROMAN SARACIT SI INFOMETAT.
    8. STOP REGIONALIZARII ROMANIEI, DESMEMBRAREA ROMANIEI LA ORDIN EXTERN: SUA-ISRAEL RUSIA, FRANTA, UNGARIA SI ALTELE.
    9. AFARA NATO DIN ROMANIA PENTRU CA AU VENIT SA APERE CE FURA SI JEFUIESC EVREII IN ROMANIA DUPA 1989 SI NU NE APARA DE RUSIA, DEOARECE SUNT IMPREUNA LA FURAT SI JEFUIT IN ROMANIA.
    10. STOP CIP-URILOR SI VACCINARILOR CRIMINALE EVREIESTI-SIONISTE PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN.

    TINERI CETATENI ROMANI TREBUIE SA INTELEGETI CA SCHIMBARILE DUPA 1989 AU FOST FACUTE IN URMA UNEI LOVITURI DE STAT, ORGANIZATA DE SUA- ISRAEL SI RUSIA SI LA CARE AU PARTICIPAT TOATE TARILE MEMBRE NATO SI NIMENI DIN CLASA POLITICA NU A FACUT REFERENDUM SA INTREBE POPORUL ROMAN DACA ESTE DE ACORD SA INSTRAINEZE RESURSELE NATURALE ENERGETICE ALE ROMANIEI, SA DISTRUGA INDUSTRIA SI ECONOMIA ROMANIEI, AU DISTRUS SI VANDUT INTEREPRINDERI PE DOI LEI, LA FIARE VECHI SI AU ARUNCAT ROMANI IN STRADA FARA SERVICIU, SALARIU SI PENSIE.

    TINERI CETATENI ROMANI NU IESITI ACUM IN STRADA, DUPA TERMINAREA STUDIILOR SUNTETI SOMERI, PUTREZITI DE VII PE STRADA, FARA SERVICIU, SALARIU SI PENSIE SI ALTI IN ACEASTA PERIOADA VA FURA SI JEFUIESC IN NUMELE VOSTRU.

    ROMANI IN STRADA ESTE SOLUTIA.
    ACTIUNI DE PROTEST ZILNICE IN STRADA LA TOATE INSTITUTIILE STATULUI.
    ROMANI IN INSTITUTIILE STATULUI SI STRAINI AFARA DIN ROMANIA.


    SINGURA LUPTA ADEVARATA ESTE STRADA, ASA CUM FAC MERCENARII SI TERORISTII STRAINI IN ROMANIA DE 20 DE ANI, CEI DE LA EUROPA LIBERA, PRIN GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL SI ALTE ASOCIATII, (VEZI, 16 DECEMBRIE 1989, TIMISOARA, 21 DECEMBRIE 1989 BUCURESTI, 15 MARTIE 1990 LA TARGU MURES PENTRU AUTONOMIE MAGHIARA, 13-15 IUNIE 1990 INCERCARE DE LOVITURA DE STAT) AU IESIT IN STRADA IMPOTRIVA NOASTRA SI STRIGAU:

    LIBERTATE
    JOS COMUNISMUL
    FARA COMUNISTI, CAND EI SUNT COMUNISTI SAU FII DE TORTIONARI COMUNISTI, VEZI VLADIMIR TISMANEANU, CETATEAN DE ORIGINE SOVIETICA SI AGENT CIA.

    SI IN SPATE ATACAU INSTITUTIILE STATULUI ROMAN CU STICLE INCENDIARE, PRIVATIZAU-VINDEAU INTREPRINDERI, ARUNCAU IN STRADA CETATENI ROMANI, PRIN RESTRUCTURARI SI DISPONIBILIZARI ILEGALE SI ABUZIVE.

    ALEGERI ANTICIPATE, NU POLITICA MERCENARILOR - TRASEISTI

    STOP DISTRUGERII ROMANIEI
    STOP EXTERMINARII POPORULUI ROMAN

    CEI CARE CITESC ACEST MESAJ SI DORESC SA-SI SALVEZE VIATA, CASA, FAMILIA, COPII SI INDENTITATEA SUNT RUGATI SA TRIMITA MAI DEPARTE ACEST MESAJ CARE TREBUIE SA AJUNGA LA CAT MAI MULTI CETATENI ROMANI.

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.ziarulnational.com/stiri/Evenimente/1257443377-Conspira-ia-pandemic-dateaz-din-2006

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma repet, ceea ce am afirmat tot in cadrul unui astfel de subiect.
    Incet-incet, ne indreptam catre "1984" sau repetarea anumitor evenimente...
    Celor care nu le este frica de acesti "zugravi" numiti doctori, de acei dementi care incep iara sa gindeasca in numele a citor mai multe persoane (bineinteles fara acordul acestora), in genere de acest sistem bolnav cu iz Oriental si mai au contiinta in ei, le recomand sa incerce in limita posibilitatii sa tipareasca/scoata la o imprimanta: mini-pliante, fluturasi si sa le raspindeasca; nu trebuie sa fie neaparat color, alb-nergu, este suficient! Sa fie lipite, plasate in cutii postale etc., in cit mai multe locuri posibile, ca publicul, cetateanul de rind, omul simplu, mai putin informat sa poata afla acest mesaj si sa-l constinzeze, in final sa-l refuze!!! Mesajul: "SPUNETI NU VACCINURILOR !!!" si "CITESTE SI DA-L MAI DEPARTE"

    Bafta tuturor persoanelor de pe acest blog.
    >buburuza ofuscata<


    P.S. Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte,
    In care te-adincira barbarii de tirani!
    Acum ori niciodata croieste-ti alta soarte,
    La care sa se-nchine si cruzii tai dusmani!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua ,

    Am ajuns pe site-ul dumneavoastra cautand diverse bloguri pe google si m-am gandit sa va scriu sa va rog ceva daca este posibil.
    Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , cu dictionare si
    tot felul de chestii legate de limba franceza si Franta.
    Cum abia am inceput , mi-e greu si ma chinui sa-l promovez .Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta ,
    adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul dumneavoastra . M-ar ajuta enorm un link la dumneavoastra .
    Daca va place site-ul meu si considerati ca merita va raman recunoscator.

    Va multumesc,
    Cu stima,
    Tudor
    Dictionar Francez - Dictionar Francez
    admin@yahoostatus.ro

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...