Ieşirea Din MATRIX: Tabăra Iisus (10.11.2009)

marți, 10 noiembrie 2009

Tabăra Iisus (10.11.2009)


JESUS CAMP (2006)

Am mai vorbit despre fanatismul religios si cu alte ocazii, dar credem ca, din cand in cand, e bine sa ne mai reamintim cat de daunator poate fi acest flagel pentru omenire, pentru copii in special ...

"Sinopsis:Un număr tot mai mare de creştini evanghelici cred că o reînviere este pe cale de a se produce în America şi că aceasta necesită ca tineretul creştin să îşi asume roluri conducătoare în sprijinirea cauzei mişcării religioase. Filmul îi prezintă pe aceşti copii în tabără, în exerciţiul darurilor lor profetice de a readuce America la Christos. Rând pe rând, toţi copiii sunt aduşi la lacrimi. Iar dacă alăturăm aceste scene unor imagini ale unui post de radio creştin moderat (care este îngrozit de asemenea tactici), Jesus Camp pare să pună o întrebare clară: li se spală acestor copii mintea?

Premii si nominalizari:
2006 – Academy Awards, USA – Nominated for the Oscar Award, for Best Documentary
2007 – Silverdocs Documentary Festival – Grand Jury Award"
 - o preluare de pe http://oneworld.ro

Iata ce crede cineva despre acest film:

"Documentarul urmareste fenomenul petrecut in interiorul unei tabere crestine care practica o devotiune religioasa rara. Levi, un baietel de 12 ani care a fost “salvat” cand avea 5, este foarte timid in general, mai putin atunci cand sufletul ii este umplut de Sfantul Duh. Rachel are 9 ani, iar iubirea ei fata de Dumnezeu este nemarginita. Educatia si-o primesc de acasa, fiind facuta de parintii lor, crestini fanatici si ei, si sunt purtati la biserica si la toate evenimentele religioase organizate de aceasta institutie. Vara ei merg intotdeauna in tabara de copii "Kids on Fire", in Devil's Lake, Dakota de Nord, pentru a-si intensifica devotiunea fata de Dumnezeu." -
sursa http://www.cinemarx.ro

VEDEȚI FILMUL, TRADUS AICI :

 SERVER 1




SERVER 2


Pe tema fanatismului , in special a celui religios, mai puteti viziona urmatoarele articole si documentare, de pe blogul nostru:




6 comentarii:

  1. Vreau si eu sa vad un comentariu sau un documentar despre afacerea OSHO sau despre spalarea creierelor in secta misa.

    Vad ca fanatismul religios il asociati numai termenului de crestin si cautati orice ocazie de a arunca cu noroi.

    Fanatici sunt peste tot, in orice religie, dar a vedea numai la unii in ograda asta, bate la ochi.

    P.S: Fiti obiectivi nu partinitori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va trimitem acum un documentar cu totul si cu totul special. Este facut de specialisti in medicina din germania, franta , anglia etc si care arata culisele din spatele acestui virus.De necrezut. Este fascinant . Sincer, chiar nu am crezut ca vom vedea un astfel de documentar tocmai in aceasta perioada. Va rugam din suflet(avind in vedere cit s-a muncit la acest film(inclusiv traducerea si subtitrarea de la noi!!!) sa il dati la cit mai multi(prieteni, cunoscuti, familie). Numai aratind ADEVARUL putem face lumina asupra acestei situati care poate sa scape de sub control datorita ignorantei pe care unii doresc sa o mentina. Doamne ajuta!

    http://dl.transfer.ro/important___-97a848c9a.rar


    trimite-ti linkul la cit mai multi!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar in acea tabara se spala pe creier copiii ! Desi in multe religii se practica spalarea pe creier. doar crestinsimul are un om-dumnezeu, nascut din femeie si Dumnezeu ! Cei care au scris aceste minciuni si le propaga sub pedeapsa iadului sau anatemizarii nu sunt la fel de vinovati ca si aceasta femeie crestina care spala creiere de copii pe banda rulanta ? Da, sunt de aocrd cu ideea ca adevarul trebuie spus ,oricat de greu ne-ar lovi concetatenii crestini ! Bravo, domnule ,pentru promovarea acestui film !

    RăspundețiȘtergere
  4. Primul Anonim ... asteptam un documentar tradus despre fanatismul MISA sau despre miscarea lui Osho ... asteptam si un documentar despre fanatismul hindus, buddhist si orice forma de fanaism. In documentarele Religulous si The root of all evil sunt atacate si religiile musulmana si iudaica. In documentarul The Power of nightmares este expus foarte bine fanatismul unor grupari musulmane. Fanatismul este prezent peste tot ... Iesiti in fata cu documentare traduse pe tema care o doriti ... Acest blog este axat pe documentare traduse.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si inca ceva ..ne aflam intr-o tara 99% crestina (ortodocsi, catolici, pocaiti, Iehovisti , samd), asa ca aceste documentrae despre excesele crestinismului au mai multa relevanta aici si simtim ca au mai mult impact, decat sa vorbim de fanatismul ultra religios al religiei mozaice , musulmane sau a Tenrikyoismului sau al Rastfarianismului, sau al
    Ch'ondogyoismului ... nu ati auzit de ultimile 3 religii? Ei bine, ele exista ... ce rost ar avea sa vorbim despre fanatismul lor? Si ca ele sunt alte cateva zeci ..Cititi o lista de religii si culte aici http://www.city-star.org/index.php?url=religion:ro ... Vorbim de ceea ce ne afecteaza pe noi cel mai mult in tarisoara noastra ... Asta e ... daca traiam in jungla vorbeam probabil de fanatismul Cultului Magick sau a Cultului Asatru.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa zisa "spalare a creierului" se face mai ales prin mijloace mass media intr-un mod organizat si inteligent. Atunci cand crezi neconditionat ce ti se spune ,fara a-ti folosi propriul "creier" pt a verifica din mai multe surse acel "adevar", atunci cand emiti judecati pe baza "adevarurilor enuntate de altii , cand cumperi ca un robot produse la care s-a facut reclama,cand duci razboaiele altora prin Afganistane sau aiurea, cand inghiti politica care se face la noi sau in alte tari, cand ai uitat sa citesti si stai cu ochii holbati ore in sir la televizor sau pe net, etc,etc., atunci poti considera ca ai creierul "spalat si reprogramat". Acum, luati toti oameni din tara asta sau din lume si vedeti ce creiere au sau aveti. Chiar si credinta ca sunteti unicii care sunteti sanatosi poate fi falsa.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...