Ieşirea Din MATRIX: De la Știință la Dumnezeu (1.11.2009)

duminică, 1 noiembrie 2009

De la Știință la Dumnezeu (1.11.2009)


FROM SCIENCE TO GOD (2005)
Misterul Conştiinţei şi Semnificaţia Luminii

"Peter Russel a absolvit fizica si psihologia experimentala la Universitatea din Cambridge, Anglia, având si studii postuniversitare în informatica. A studiat meditatia si filozofia orientala în India, iar la întorcere a cercetat neuropsihoogia meditatiei la Universitatea din Bristol.

Ca si autor a explorat potentialul constiintei umane - integrarea întelepciunii orientale în stiinta occidentala si a împartasit lumii descoperirile si gândurile sale despre natura constiintei, schimbarea globala si evolutia umana.

Peter Russel a fost una dintre primele persoane care au aplicat programe de dezvoltare personala în cadrul companiilor. În ultimii 20 de ani a fost consultant pentru IBM, Apple American Express, Banca Barclays, Swedish Telecom, Nike, Shel, British Petroleum s.a.

Între alte titluri publicate se numara: Tehnica MT, Cartea Mintii, Upanisadele, Marea trezire a mintii, Trezirea în timp.

De asemenea, a creat premiatele casete video: Mintea Globala si Gaura alba în timp.Pentru mai multe informatii despre lucrarile sale puteti vizita si pagina de internet: www.peterusell.com.


De la ştiinţă la Dumnezeu este povestea explorării de o viaţă a lui Peter Russell în natura conştiinţei - cum a ajuns de la ateu convins, studiind matematică şi fizică, la realizarea unei sinteze personale profunde a misticului şi ştiinţificului.
De la ştiinţă la Dumnezeu oferă un curs intensiv în natura realităţii. Russell amestecă povestea sa personală de curiozitate şi explorare cu fizică, psihologie şi filosofie pentru a ajunge la o nouă viziune asupra lumii în cadrul căreia conştiinţa este o calitate fundamentală a creaţiei. El arată cum toate ingredientele pentru această viziune sunt la locul lor; nimic nou nu trebuie descoperit. Trebuie doar să asamblăm piesele şi să explorăm noua imagine a realităţii care rezultă de acolo.

Russell ne ia din sălile de conferinţe de la Cambridge, unde a studiat cu Stephen Hawking, într-un ashram de la poalele dealurilor din Munţii indieni Himalaya. Integrând o cunoaştere adâncă a ştiinţei cu propriile experienţe de meditaţie, Russell ajunge la un univers similar cu cel descris de mulţi mistici - unul în care ştiinţa şi spiritul nu mai sunt în conflict. Puntea dintre ele, aşa cum arată Russell, este lumina. De la ştiinţă la Dumnezeu ne invită să trecem acea punte înspre o viziune radical diferită şi în cele din urmă vindecătoare asupra a noi înşine şi a universului - o viziune în care Dumnezeu capătă un nou înţeles şi practica spirituală o nouă semnificaţie." - un comentariu preluat de pe www.divin.ro (tot pe divin.ro puteti gasi si cartea in limba romana).

Un fragment din carte, poate fi citit aici: http://www.ceruldinnoi.ro
Cartea poate fi cumparata de aici https://www.olx.ro

VEDEȚI DOCUMENTARUL, TRADUS, AICI:


P.S. Mulțumim Cosmina pentru traducere!


8 comentarii:

 1. Multumesc pentru acest post si pentru video. Este binevenit si, ca sa vorbesc in numele meu, imi face multa placere. L-am urmarit cu aceeasi incantare de acum vreo douazeci si ceva de ani in urma cand ma uitam la " O calatorie personala" a lui Carl Sagan.
  PS Daca vei va fi nevoie vreodata de o traducere din franceza pentru un video, sunt bucuroasa sa o fac.

  RăspundețiȘtergere
 2. buna seara. ma puteti gasi la adresa urmatoare
  oanacozea@yahoo.fr
  as prefera sa nu publicati acest comentariu. multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua. As fi dorit enorm sa pot viziona documentarul, insa ... "Sorry, "De la stiinta la Dumnezeu" was deleted at 10:59:50 Mon Nov 2, 2009. We have no more information about it on our mainframe or elsewhere.". Ce imi sugerati sa fac pentru a accesa totusi documentarul?
  Va multumesc mult si va felicit pentru angajament si curaj!

  RăspundețiȘtergere
 4. stiu ca nu are legatura cu videoclipul dar sunt curios ce parere aveti despre talessian
  http://www.i-openers.net/video/talessian-2012-is-now-reload
  http://video.google.com/videoplay?docid=4801011466934479323&hl=en#
  sunt pe youtube mai multe videocclipuri cu el are si site
  http://ministryofreality.ca/home.html
  http://www.scribd.com/doc/21552541/The-Proper-Protection-of-Human-Thought-TN-ElWikosian-Book
  ultima e o carte a lui

  RăspundețiȘtergere
 5. Ne cerem scuze pentru inconvenient! Momentan nu suntem acasa si abia acum am observat ca contul nostru din vimeo a fost sters. Maine seara vom ajunge acasa si vom urca filmul pe alt server.

  RăspundețiȘtergere
 6. unde gasesc aceasta carte de citit/cumparat?

  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...