Ieşirea Din MATRIX: Duminică 7 IUNIE mergem la VOT! Dar înainte, pe 6 IUNIE ... UN NOU MITING!

vineri, 5 iunie 2009

Duminică 7 IUNIE mergem la VOT! Dar înainte, pe 6 IUNIE ... UN NOU MITING!

- o poză preluată şi modificată de pe blogul Ultima Luptă

În primul rând am vrea să vă anunţăm un nou miting de protest organizat de ASOCIAŢIA CIVICĂ DREPTATE.


MITING AL CAMPANIEI “ANULEAZĂ VOTUL !!!

Asociaţia Civică Dreptate din Hunedoara vă invită sâmbătă 6 iunie 2009, intre orele 15:00 – 18:00, în Piaţa Universităţii – părculeţul din dreptul Spitalului Colţea, pentru a marca apogeul campaniei “ANULEAZĂ VOTUL !!!

Reamintim faptul că duminică, politicienii români ne solicită încă o dată votul pentru alegerile euro-parlamentare.

Uniunea Europeana NU este paradisul promis !


Aminteste-ti ca parlamentarii tuturor partidelor din Romania au votat:

- PENTRU INTRODUCEREA CIPURILOR RFID IN PASAPOARTE SI CARTI DE IDENTITATE
- PENTRU IMPLANTUL CIPURILOR IN CORP DIN RATIUNI MEDICALE

- PENTRU INREGISTRAREA CONVORBIRILOR NOASTRE TELEFONICE SI DE PE NET
- PENTRU INTRODUCEREA PRODUSELOR MODIFICATE GENETIC IN ALIMENTATIE
(Parte a Codexului Alimentarius)

Este momentul cel mai potrivit pentru a da un răspuns pe măsură solicitării acestor milogi făţarnici care ne mint de 20 de ani si care inca o dată vor sa mai stoarca puţina încredere ce a mai rămas românilor în onestitate şi adevăr.

Îndemnăm toată suflarea românească cu drept de vot, să nu se mai lase înşelată de promisiunile mincinoase ale acestor mafioţi, care cred că pot prosti pe toată lumea la nesfârşit.

Este timpul să protestăm !

Îndemnul nostru este un îndemn la acţiune, la

NESUPUNERE CIVICĂ !!!

ARATĂ CĂ ÎŢI PASĂ !!!

Mergi şi VOTEAZĂ:

- ÎMPOTRIVA DICTATURII BIOMETRICE

- ÎMPOTRIVA ÎMPRUMUTULUI FMI

- ÎMPOTRIVA CRIZEI

– creeată tot de ei cu scopul de a ne determina să acceptăm controlul total.

- ÎMPOTRIVA TERORISMULUI DE STAT,

- creeat şi susţinut tot de ei, pentru a impune Statul Planetar Poliţienesc.

- ÎMPOTRIVA CODEX ALIMENTARIUS !

- ÎMPOTRIVA PLANULUI DE EXTERMINARE A POPULAŢIEI

("jdemii" de taxe mafiote, pensii sub limita subzistenţei si salarii de mizerie,

vaccinuri ucigaşe, etc.)

Un vot anulat este un vot împotriva

NOII ORDINI MONDIALE!




Anulează votul ! Pune mai multe ştampile pe buletinul de vot si scrie pe vot ceea ce crezi.


Refuză cipul. Refuză dictatura biometrică. Refuza împrumutul FMI!

STAMPILEAZA DE MAI MULTE ORI BULETINUL DE VOT SI SCRIE PE EL CE CREZI TU DESPRE POLITICIENII ROMÂNI!

Împreună atunci când ni se cere votul, avem ocazia unică, avem puterea de a ne opune tiraniei, de a spune NU Dictaturii Mondiale !

Dacă numărul de voturi ANULATE va fi mai mare decat numarul de voturi valabil exprimate, atunci putem cere anularea alegerilor întrucât candidatii alesi in acest mod

NU AU REPREZENTATIVITATEA NECESARĂ !!!

ANULEAZĂ VOTUL!

Procentul crescut de voturi nule va evidentia votul nostru IMPOTRIVA CLASEI POLITICE CORUPTE şi va duce la ANULAREA ALEGERILOR.

Un numar mare de voturi anulate va fi semnul ca nu-i mai sustinem!
In acelasi timp, va fi un exercitiu pentru referendumul ANTI-CIP din toamna.
E bine sa stii ca pana acum s-au adunat peste 500 000 (cinci sute de mii) de semnatari de sustinere a referendumului initiat de parintele Iustin Parvu si Manastirea Petru Voda!

Organizatorul acestui miting este asociatia civica DREPTATE. Cei care doresc sa ia cuvantul la acest miting sunt rugati sa-si anunte participarea la numerele de telefon 0732.745.763 si 0746.586.729 sau la adresa de e-mail asociatia_dreptate_hd@yahoo.com.

Persoana de contact: Galambos Tiberiu.


Fiind un moment decisiv, va rugam si ACUM sa va mobilizati exemplar cu totii si sa veniti cu rude, prieteni, colegi, pentru a finaliza cu succes toate eforturile noastre depuse pentru anularea acestor masuri dictatoriale.


Cu ce te alegi daca (nu) votezi ?!



4 comentarii:

  1. o alta metoda prin care ii putem sanctiona pe politiceni mai eficient: http://www.lucianmilea.ro/blog/politica/io-cu-cine-votez.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, aveti dreptate in ceea ce priveste parlamentarii romani si guvernele in general. Dar protestele nu sunt o solutie. Totul se va rezolva de la sine atunci cand va veni momentul. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca sint scriitor, protestul meu este in primul rind prin scris. Iata un prim protest: http://www.scribd.com/doc/13737730/STATUL

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucura un lucru si ma intristeaza ceea ce vine. Ma bucur ca mai exista oameni constienti pe aceasta lume si la vremurile care vor veni, dupa cum spune biblia, putini vor fi cei alesi si nimeni nu va putea spune "Nu am stiut". Deja valurile de somaj incep sa se arate....urmeaza saracia si apoi chipul.....asa cum spuneti si voi intr-un articol. Vai de cei ce au sa-si puna chipurile. Vai de noi cei ce nu ne vom pune.....dar macar exista un premiu final. Degeaba va luptati ca unele lucruri sa nu se intample.....insusi biblia sustine ca "pamantul poate sa treaca, dar cuvintele din aceasta carte nu".....deci sa va pregatiti pentru ceea ce vine.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...