Ieşirea Din MATRIX: SHAMBHALA - Viața Secretă a Sufletului

sâmbătă, 21 septembrie 2024

SHAMBHALA - Viața Secretă a Sufletului

Shambhala, the Secret Life of the Soul (2020)

(Shambhala - La Vita Segreta dell'Anima

„Shambhala este o dimensiune paralelă, un miraj care a declanșat imaginația unei mari varietăți de oameni. Prin poveștile celor care trăiesc în ținutul în care legenda încă prosperă, suntem cufundați în domnia fabuloasă a lumilor subtile.” 

Prima dată am auzit de Shambhala când am citit „7 Ani Apocaliptici” de Ion Țugui, la începutul anilor 90. Acolo, Contele Incappucciato actualmente, Cornel Contescu de la 6TV, redactor la Revista Cosmos, ne povestea de mirobolanta lui călătorie în Shambhala și ne profețea cei 7 ani Aprostcaliptici de dinainte de 2000. 

Sigur, acest personaj făcea pe misteriosul, un neicanimeni în drum, care și-a făcut un renume, inventând o poveste pentru botaniști, profețiind de aiurea viitorul. Nu știu cum mai pot da ochii cu lumea astfel de agarici sau cum de lumea îi mai poate asculta sau să le dea vre-un pic de credit. Cornele, lasă-ne frate, ești penibil. Și acum te dai mare iluminat și te reverși plin de pârțuri spirituale prin media alternativă. Mergi într-o peșteră din „Shambhala”, stai acolo și nu mai intoxica lumea.

Apoi pe la MISA am auzit că Shambhala s-ar fi mutat prin România, energetic vorbind și se făceau meditații cu Shambhala sau cu regele spiritual al lumii din Shambhala, folosindu-se această yantră și melodii foarte ciudate, misterioase și incitante pentru creier la vremea aceea, muzică extraterestră a lui Klaus Schulze, Rolf Trostel și/sau Yello de ex, de intrare în rezonanță cu lumea Shambhalei. În cadrul mișcării erau tot felul de idei patrio-spirituale, în care România era centrul spiritual al lumii, iar Shambhala nu putea lipsi din peisaj. 

După aceia am descoperit alte cărți care ne-au povestit de Shambhala într-un mod mai mult sau mai puțin credibil, cea mai interesantă fiind cea a lui James Redfield, Secretul Shambalei, din seria Profețiilor de la Celestine, dar și ideile din cartea ÎN INTERIORUL PĂMÂNTULUI - Al Doilea Tunel” a lui Radu Cinamar.

Ideile din aceste cărți ne spun, pe scurt, că există realități subtile, în densități foarte înalte, prin 6 -7D sau mai sus, realități de tip mental-cauzal, unde omul de rând nu poate avea acces în mod conștient, zone care pentru ochiul omului obișnuit pot fi percepute luminoase ca soarele. Unul dintre aceste locuri, aflate cumva, mai aproape de singularitatea divină, ar fi Shambhala. Localizarea fizică a acesteia este irelevantă, fiind în sine, o zonă energetică, accesibilă instantaneu, în corp cauzal, sau cu sufletul. 

Conform Wiki „În tradițiile tibetane budiste și indiene budiste, Șambala sau Shambala (scris, de asemenea, Shambhala sau Shamballa; tibetană: བདེ་འབྱུང་; Wylie: bde 'byung, pron. De-jung) este un regat mitic ascuns undeva în interiorul Asiei. Acesta este menționat în diverse texte antice, inclusiv Kalachakra Tantra, precum și în textele antice ale culturii Zhang Zhung care a precedat budismul tibetan din vestul Tibetului. Scripturile Bön vorbesc despre un ținut numit Olmolungring. Rigden Takpa sau Manjushríkírti, Rege al Shambalei

Indiferent de baza sa istorică, treptat-treptat Shambala a ajuns să fie văzută ca un ținut pur budist, un regat fabulos a cărui realitate este vizionară sau spirituală la fel de mult ca cea fizică sau geografică. Aceasta a fost forma sub care mitul Shambalei a ajuns în Occident, unde a influențat căutătorii spiritualii budiști dar și pe cei care nu erau budiști; și, într-o anumită măsură, a influențat cultura populară în general.

Shambala este, în concepția unor autori mistici, un centru secret de unde este guvernată planeta noastră. Termenul este cunoscut deja din tradiția orientală. Acest centru mistic ar fi ascuns undeva în interiorul Asiei sau nu s-ar afla pe pământ, ci într-o lume paralelă invizibilă. Din acea dimensiune tainică, ființele din Shambala pot vedea ce se petrece pe planeta noastră, putând interveni în anumite situații critice, pentru a ajuta orice ființă umană sau spre a corecta în bine destinul planetei.”

Acum, că toate acestea sunt povești sau nu, rămâne de văzut. Filmul de azi, ne spune că nu.

A nu se confunda SHANGRI-LA (povestea Văii Hunza) cu SHAMBHALA. Am explicat AICI, de ce și cum.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI

Accesul la filmul tradus este oferit doar urmăritorilor implicați, activi, la cerere

(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat orice conținut al blogului prin diverse locuri în internet)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...