Ieşirea Din MATRIX: MATIAS DE STEFANO - Inițiere - Sezoanele 1 și 2 din 4

joi, 3 martie 2022

MATIAS DE STEFANO - Inițiere - Sezoanele 1 și 2 din 4

 MATIAS DE STEFANO 

- Initiation (2019 - 2022)

Vă prezint primele două sezoane dintr-un serial (ce momentan are 4 sezoane) care ne prezintă o perspectivă unică și extrem de profundă asupra realității. 

Totuși, câți oameni, atâtea puncte de vedere ... fiecare punct de atenție din cadrul acestui multivers, vine cu o perspectivă unică care poate ajuta cred, la o viziune mai de ansamblu asupra realității noastre, asupra multiversului cu infinitatea lui de fețe și manifestări. Bineînțeles că perspectiva fiecăruia este limitată sau pătată sau filtrată de propriul nivel de vibrație, conștiență, de egoul fiecăruia și are un grad mai mare sau mai mic de adevăr. Ce este adevărat și ce nu în ce spune acest individ vă las pe fiecare dintre voi să discerneți. Poate fi o poveste sf sau poate avea un mare grad de adevăr. E greu de spus, dar cert este că este fascinantă.

Îi mulțumesc lui Tavi Mateas pentru punerea la liber a acestui serial și Trezirea Inteligenței pentru efortul titanic de a traduce această serie. 

Despre ce este vorba în această serie:

„La o vârstă foarte fragedă, Matias De Stefano și-a amintit de legătura sa cu Înregistrările Akashice. Informațiile pe care și le-a amintit i-au oferit o înțelegere unică și puternică a creației universului și a numeroaselor straturi ale realității în care existăm cu toții. El aduce aceste revelații puternice în această serie revoluționară.

La vârsta de 21 de ani, Matias De Stefano a început să transmită viziunea sa particulară asupra realității, pe care a câștigat-o din legătura sa cu Akashic Records. Viziunea sa filozofică asupra lumii este că noi suntem creatorii propriei noastre realități. Acest lucru ne oferă instrumentele pentru a-l putea transcende.

(Pentru a vă bucura de această serie în español, schimbați-vă limba în spaniolă și căutați „Inițierea: Viaje al Origen del Universo”)

Sezonul 1 (2019): Progresăm prin evoluția conștientă necesară pentru a transcende cele nouă dimensiuni care alcătuiesc realitatea noastră și pentru a pune cap la cap legătura noastră cu universul.

1. Unity 

2. Duality 

3. Trinity 

4. Pillars of Reality 

5. Transcending Through the 5th Dimension 

6. The Architects of Reality 

7. Seven Laws of the Universe 

8. 8th Dimension & the Akashic Records 

9. 9th Dimension of Transcendence 

10. Sacred Geometry of the Dimensions 

11. Fighting for Universal Harmony 

12. Seeding Civilization 

13. Deep History of Atlantis and Mu 

Sezonul 2 (2020): Explorăm originile vieții în univers care a influențat crearea Atlantidei ca civilizație Mamă și promovând evoluția în întregul cosmos.

S02E01 - Elohim & The Creation Process

S02E02 - Humanity's First Guiding Forces

S02E03 - Reptilians vs. Giants

S02E04 - Four Foundations for Humanity

S02E05 - Evolution of the Third Dimension

S02E06 - Creation of the Galactic Confederation

S02E07 - Mu and Lemuria

S02E08 - The Atlantis Experiment

S02E09 - 12 Families of Atlantis

S02E10 - Rise of the Atlantean Empire

VA URMA ... sper

Cine nu are acces la facebook și nu poate urmări episoadele vă invităm să oferiți o donație traducătorilor de la Trezirea Inteligenței să vă ofere accesul (care vă pot oferi accesul și la sezoanele 3 și 4), sau dacă preferați, vă pot oferi eu accesul la toate sezoanele, pentru o donație.

Sezonul 3 (2021): Matias ne ghidează prin istoria noastră uitată a Atlantidei și Egiptului pentru a ne ajuta să ne angajăm cu potențialul nostru spiritual pentru viitor, pe măsură ce redescoperim tehnologia antică a acestor pământuri.

Iată mai jos episoadele în limba engleză:

S03E01 - Atlantis Portal Technology

Sezonul 4 (2021): Explorați modul în care arhitecții din a șasea dimensiune combină geometria sacră cu elementele de bază pentru a forma materia fizică, așa cum Matias explică conexiunile dintre Zodiac, portaluri, structura spațiu-timpului și războaiele Orion.” SURSA

Notă: Dacă-l ascultați pe Andrew Bartzis, un alt individ care zice că a accesat înregistrările akashice veți descoperi cu totul alte povești. La fel, dacă citiți cărțile lui Radu Cinamar, mai ales în ultimele din seria „Viitor cu Cap de Mort”, unde se accesează aceste înregistrări cu ajutorul unor dispozitive eterice, poveștile sunt cu totul diferite. 

Ce e adevărat și ce nu, este foarte greu de spus. O poveste mai fantezistă ca alta, cu grade de adevăr mai mari sau mai mici.

 Însă sunt niște povești fascinante, oricum ar fi. Așa cum sunt și poveștile Gosiei (ale societății pleiadienilor din Taygheta) sau cele ale informatorilor din PSS (Programul Spațial Secret) ...

Pe Matias di Stefano îl mai puteți vedea pe blog aici (Revoluția Indigo) și/sau aici (MATIAS DE STEFANO - discută despre tot și toate)

2 comentarii:

  1. interesant. din pacate ma cam depaseste. explicatiile despre inceput seamana cu big bang. iar mintea mea nu poate concepe/accepta un big bang.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru acest serial!
    Fiecare -inițiat- povestește realitatea văzut de el.
    Adevărul...

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...