Ieşirea Din MATRIX: ANTIDOTUL UNIVERSAL? - Știința și Povestea Dioxidului de Clor (documentar tradus)

marți, 29 iunie 2021

ANTIDOTUL UNIVERSAL? - Știința și Povestea Dioxidului de Clor (documentar tradus)


THE UNIVERSAL ANTIDOTE (2021) 
- The Science and Story of
Chlorine Dioxide

”Povestea si documentele stiintifice in spatele Dioxidului de Clor. NASA a denumit aceasta substanta in 1987 drept un antidot universal.

De atunci si pana acum, mii de oameni de pe intreg mapamondul s-au recuperat in urma bolilor si afectiunilor utilizand aceasta substanta, iar in prezent multi fizicieni si oameni de stiinta spun ca este deosebit de eficace pentru multe aplicatii.

Acest documentar exploreaza istoria, siguranta aplicarii si eficacitatea acestui antidot universal si pune la dispozitie interviuri cu oameni de stiinta si oameni obisnuiti care l-au folosit cu succes.

Gasiti mai multe informatii la oricare dintre linkurile de mai jos".
https://theuniversalantidote.com/

Download Free Here:
https://t.me/TheUniversalAntidote

Links to all The Universal Antidote Video Channels:

https://t.me/TheUniversalAntidote

https://www.brighteon.com/channels/curiousoutlier

https://www.bitchute.com/channel/vrPbyKTAWm0NSURSA

NOTĂ: Personal sunt sceptic legat de produsele pe bază de clor, însă acest produs este deja destul de cunoscut și sub numele de MMS și  am mai vorbit despre el în cadrul articolului  PROIECTUL AVALON & JIM HUMBLE - Povestea din spatele MMS (MMS – Miracle Mineral Supplement !).

În virtutea libertății de exprimare vă invit să studiați aceste informații cu circumspecție, dar deschiși să aflați lucruri noi. Sigur nu le știm pe toate și înainte de a experimenta ceva, documentați-vă cât mai temeinic. 

De multe ori am ajuns să înțeleg că acolo unde mass media este așa agresivă în a combate ceva cu efecte relativ bune (vezi războaiele împotriva hidroxilorochinei și ivermectinei în anul ce a trecut), posibil să existe mult adevăr în soluția combătută.

Citiți și versiunea oficială legată de dioxidul de clor și trăgeți singuri concluziile:





VEZI FILMUL TRADUS, AICI 

8 comentarii:

  1. Nu stiu care e scopul promovarii acestei substante pe atatea siteuri dar in calitate de inginer chimist nu as recomanda la absolut nimeni sa foloseasca dioxidul de clor pentru uz intern deoarece e o substanta foarte toxica si oxidanta.
    Defapt orice dezinfectant extern nu e recomandat pentru tratament intern deoarece fara studii poti sa iei o doza letala din respectiva substanta. E ok sa incercam sa gasim terapii alternative pentru diverse boli dar totusi sa nu promovam sinuciderea asistata!
    Probabil in toata agitatia asta cu pandemia unii s-au gandit sa traga pe gat orice dezinfectant dar asta nu inseamna ca te vei dezinfecta in plamani, pe trahee, in mucoasa nazala ci mai degraba iti vei provoca leziuni grave, voma, deshidratare, stari de confuzie etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-ai uitat la documentar?

    Din ce mai știu și eu, în doze optime orice otravă poate avea și un efect pozitiv. Depinde de la caz la caz ... nu sunt în măsură să mă pronunț.

    Eu am făcut acel avertisment și invit pe toată lumea să se informeze, nu am dat cu parul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daniel,nu este asa ,cel puțin la mine care-l folosesc de câteva luni.

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am gasit si pe amazon.de Nu ma asteptam la acest lucru.
    https://www.amazon.de/s?k=Chlorine+Dioxide+Solution

    La noi l-am gasit la http://www.revivaliq.ro/

    https://www.amazon.de/-/en/Manual-Health-Responsibility-Antje-Oswald/dp/B07ZJGMSD8/ref=sr_1_1

    RăspundețiȘtergere
  5. cam pentru orice ai o doza recomandata. dar chiar si asa daca tot repeti doza aceea, substanta va deveni otrava. ca si medicamentele, nu se iau daca nu ai nimic, caci iti provoaca opusul bolii.

    RăspundețiȘtergere
  6. uitati-va la documentar inainte sa comentati povesti...

    RăspundețiȘtergere
  7. se pare ca vreo 2 au reticente vis a vis de dioxidul de clor si au dreptate.Tu creatorul blogului,care le stii pe toate,era suficient sa dai o cautare referitoare la dr.Laurent Schwartz si aflai mai multe.Dar se pare ca urmaresti faima si adresarea de injurii celor care se indoiesc de multe din tampeniile postate de tine.E ultima oara cand voi mai intra pe blogul tau si in primul rand pentru ca nu ai urma de respect, atoatestiutorule.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Lucian - eu am invitat la circumspectie si la informare inainte de a consuma orice produse pe baza de clor. Unde urmaresc eu faima si ce injurii am adus cuiva aici? Pe bune? Bai nene unde m-am dat eu atoatestiutor? Cred ca ai gresit blogul.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...