Ieşirea Din MATRIX: MEDIATOAREA INTERSTELARĂ - Scrisori, interviuri, acțiuni

duminică, 10 ianuarie 2021

MEDIATOAREA INTERSTELARĂ - Scrisori, interviuri, acțiuni

În 2019 v-am făcut cunoștință cu acest personaj interesant prezentându-vă o introducere legată de viața și activitatea ei în articolul „MEDIATOAREA INTER-STELARĂ și DUFES - Consiliul Dual pentru Pământ și Spațiu + completări Gosia” ... 

La vremea respectivă lăsasem cumva în aer subiectul, deoarece mediatoarea promitea la acea vreme că va reveni cu episoadele în care ea ne va vorbi despre învățăturile și informațiile primite de la diverșii extratereștrii cu care se afla în contact. 

Însă lunile au trecut, ea nu a mai dat niciun semn, ba mai mult, părea să fi dat ștafeta mai departe lui Robert și Gosiei (de la Agenția Cosmică), ceea ce nu e cazul, ba mai mult, conform Gosiei, ar exista o anumită rivalitate între ei și mediatoare ... 

Anul trecut, în 2020 a revenit cu o mulțime de informații foarte interesante și puternice, ce cred că merită văzute, citite, ascultate. 

Pe mediatoare se pare că o cheamă Cinna, dar ea preferă cumva acest pseudonim sau titulatură de Mediatoare Inter-stelară. 

Paul a făcut din nou un efort deosebit de a contribui la traducerea filmelor noii serii de revelații, însă poate și din cauza feedback-ului mai slăbuț și din cauza faptului că există transcrierile filmelor deja traduse în limba română, s-a oprit la jumătate cu traducerea filmelor. Deci dacă veți dori să continuăm cu traducerea acestei serii de filme, dați un răspuns mai viu, mai intens, mai activ. 

Mediatoarea a împărțit noile mesaje în 3 părți (Scrisori, Interviuri și Acțiuni). Toate le puteți găsi traduse pe site-ul mediatormedias.wordpress.com. Ordinea de citire e de jos în sus (se începe cu interviurile, apoi cu acțiunile și apoi cu scrisorile).

SCRISORI

Naşterea unei societăţi holografice umane
Provocarea umanității în zorii primului contact
cu oameni veniţi de pe alte planete
Sincronicitate terriană – Cuplată cu managementul
Liniilor de timp stelare (Partea a 3-a)
Sincronicitate terriană – Cuplată cu managementul
Liniilor de timp stelare (Partea 2-a)
Sincronicități Pământ – Managementul timpului stelar (Partea 1)
UMMO Taau 213 – Ființă – Sincronicități

ACȚIUNI

Societate Holografică Planetară & Noua Ordine Mondială
ACADEMIA SPAŢIALĂ GRATUITĂ PENTRU TOŢI
Mamele Iubirii & Inţelepciunii
Fotografii adevărate cu extratereştri
Noul Uman
Istoria străveche / antică a umanităţii
– Războaie interstelare şi impacturile lor
– Civilizaţii umane : Lyrieni, Denisovieni, Neandertalieni
– Ishtar, cheia ankh
(filmul tradus AICI)
Luna, Anamorfoză Artificială
(filmul tradus AICI)
O privire asupra ascensiunii naturale în 5d
(filmul tradus AICI)
Parte 4 Cheia universală şi metronomul dragostei
(filmul tradus AICI)
Parte 3 – Reticulum Holographique
Unitate – Sinergie – Creierul uman şi Extraterestru
(filmul tradus AICI)
Parte 2 – Palimpseste
(filmul tradus AICI)
Parte 1 – Cheia universală
(filmul tradus AICI)
Pregătirea benzile rulante ale societăţii
(filmul tradus AICI)
Viaţa este normă
(filmul tradus AICI)
Bătrânul și Avionul
(filmul tradus AICI)
Resetarea Totală 
(filmul tradus AICI)

INTERVIURI

I – Rase interstelare & astrologie
II – Astrologie & terapia 5d (cristale de cuarț)
III – Previziuni 2020 – 2050
INTERVIURILE Nr. 8 & 10
Nu sunt disponibile.
I – Contacte directe cu rase interstelare
a) contacte umane / stelare
b) contacte ale mediatoarei
II – Mental, realitate şi trezirea umanităţii
III – Control mental & abuz asupra umanităţii
IV – Cosmologie
V – Valori & concepte extraterestre
VI – Sănătate şi mediu înconjurător
Non-dualitate- iluminare – moarte – dragoste – frecvenţe
Realitate falsă – contacte cu ET
acţiuni individuale & colective
(starseeds) semințe stelare & rătăcitori stelari (wanderers)
Societatea Holografică – (Partea 2)
Societatea Holografică – (Partea 1)
Tematici Multiple

9 comentarii:

  1. Mulțumesc pentru informațiile valoroase pe care le prezentați. 😊

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-am urcat aici https://drive.google.com/drive/folders/1cH1KNkJ-NxZ8k9hbUAlqVaqdc8Ykzz11?usp=sharing acum ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat ca e un privilegiu sa comentez aici. Multumesc di suflet Paul Marian munca ta nu a fost zadarnica. Am vorbit multor oameni despre ce s a intamplat cu Gaia cu mult timp in urma, despre Tiamat, razboiul de pe Marte si caderea scuturilor energetice emise de pe Luna. Multi au inteles ca vibratia pamantului creste scotand din subconstient violenta si fricile. Multumesc Paul chiar daca nu iti dai seama acum, ai luminat multe minti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-un an sunteți a doua persoana care a apreciat aceste informatii ...

      Ștergere
  4. Adevarat ca e un privilegiu sa comentez aici. Multumesc din suflet Paul Marian munca ta nu a fost zadarnica. Am vorbit multor oameni despre ce s a intamplat cu Gaia cu mult timp in urma, despre Tiamat, razboiul de pe Marte si caderea scuturilor energetice emise de pe Luna. Multi au inteles ca vibratia pamantului creste scotand din subconstient violenta si fricile. Multumesc Paul chiar daca nu iti dai seama acum, ai luminat multe minti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumim pentru tot , faceți o muncă de trezire deosebită pe care o apreciez mult. As vrea să vă intreb dacă ”Acțiunile” se mai pot găsi în altă parte, fiindcă nu mai sunt la adresele din link-uri. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma am, am urcat la linkul de mai sus, pentru filmele traduse, contactati-l pe Paul Marian...el are dreptul de publicare ale traducerilor.

      Ștergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...