Ieşirea Din MATRIX: COLONIA - serial sf

miercuri, 27 ianuarie 2021

COLONIA - serial sf


THE COLONY ( 2016 - 2018)

Un serial captivant în 3 sezoane, care ne poate oferi anumite indicii legate de situația actuală de pe Pământ și de cauzele acesteia. Eu personal tind să cred că există o influență ET în toată șmecheria (Federația despre care vorbesc pleiadienii din constelația Taygheta), însă modul lor de acțiune este mult, mult mai pervers.

Mai jos o descriere preluată de la Marius Stan:

"Calea de a controla o societate democratică nu este prin frică. Este prin distragere: o colonie fericită care oferă Gazdelor resursele de care au nevoie."

Astăzi vă prezint "Colony" - un serial excepţional care m-a ţinut cel mai conectat de la un episod la altul dintre toate serialele văzute în ultimii ani. Şi datorită acţiunii în sine dar, mai ales, ideii de bază şi paralelelor care se pot face cu situaţia actuală de pe Pământ, dpdv fizic dar şi energetic.

Dacă priveşti cu atenţie, în spatele acţiunii - şi ea extrem de intensă şi atrăgătoare, ca intrigă a filmului - vei descoperi o mulţime de aspecte referitoare la cum se conduce o comunitate de oameni şi o întreagă planetă: cum să împarţi oamenii pe categorii şi să-i foloseşti în anumite scopuri, cum să exploatezi mişcările de rezistenţă în favoarea celor de la putere, de ce la putere ajung aproape întotdeauna doar incompetenţi şi linguşitori, cum să trădezi şi să schimbi taberele în funcţie de interesul tău personal, de ce într-un razboi trebuie să te asiguri sa fii de partea celui care va castiga . . . E un mic "curs" despre cum e organizat un oraş, o naţiune, o planetă în vremuri de invazie. În film, invazia era "pe faţă" - o specie extraterestră mai puternică venise şi folosea zone ale planetei drept colonii pentru interesele lor, anumiţi oameni selectaţi conduceau planeta din Elveţia, de la Davos, societatea era organizată pe straturi în care "colaboraţioniştii" de la putere şi forţele armate, din fiecare colonie, se asigurau că oamenii simpli erau livraţi ca forţă de muncă pentru Gazde, mişcarea de rezistenţă se opunea . . . Vă sună cunoscut cu ce se întâmplă pe Pământul nostru, doar că nu există o invazie la vedere, de care să ştim noi ?(este o invazie mai subversivă și inteligentă n.t. - trebuie doar să-ți pui ochelarii sau să-ți mai scoți din filtre, prejudecăți n.m.)

Nu este la vedere, ci este ascunsă, şi probabil nu este o invazie de către o specie fizică de ET, precum în serial, ci de specii nonfizice de entităţi care ne folosesc pentru treburile lor, aşa cum noi ne folosim de plante, animale sau obiecte de orice fel. Iar aceste "entităţi" nu sunt neapărat ceva separat de noi - sunt chiar "formele noastre gând", creaţiile noastre, într-un fel, de mii de ani, combinaţiile dintre gânduri şi emoţiile care le alimentează cu energie şi care creează forme pe care cei cu capacităţi paranormale le văd, le aud, le simt aşa cum noi vedem, auzim, simţim fiinţele fizice. Aceste forme au căpătat, în timp, conştiinţă şi voinţă proprie ("ierarhiile de îngeri şi demoni") şi ne influnţează ca pe nişte marionete, înăbuşind propria voce a sufletului nostru şi folosindu-ne pentru interesele lor - până ne trezim, ne "individualizăm" şi ieşim de sub influenţa lor. La cele mai înalte nivele de organizare a "coloniilor" - oraşe, ţări, planete - se află oameni "aleşi din planuri interioare" să corespundă unui anumit tipar potrivit pentru ca acea "colonie" să livreze cantitatea cea mai potrivită de "muncă" (energie, loosh) pentru "gazde". . . dacă urmăriţi serialul făcând paralele cu aspectul ezoteric al vieţii, nu doar cel fizic, veţi descoperi lucruri foarte interesante . . .

Mă bucur că l-am vazut acum şi nu înainte de pandemie (serialul are 3 sezoane, realizate între 2016 şi 2018) pentru că am înţeles mult mai bine aceste genuri de interpretări fizice-energetice-spirituale de care am tot vorbit în multe postări. (Şi care nu sunt "adevăruri" ci moduri mai extinse în care să percepi realitatea, "ceea ce este" - cei cărora nu le plac sunt liberi să aleagă orice altă perspectivă asupra vieţii, nu există un conflict între ele.) Totuşi, la noi se pare că planurile "gazdelor" s-au schimbat oarecum şi au apelat la calea fricii (de covid) pentru controlul societăţii democratice . . . se petrec lucruri interesante în planurile interioare, probabil gazdele sunt "atacate" şi au nevoie de mai multă energie . . . vine un anumit gen de forţă cu care se confruntă (vedeţi şi în serial) . . . de fapt, lucrurile deja s-au întâmplat dincolo de "timp" şi depinde de fiecare dintre noi cum le interpretăm, când apar . . . (Discuţie extrem de lungă pe această ultimă frază la fel de lungă . . . ca şi pe marginea multor altor aspecte din serial . . . )

Vedeţi serialul şi găsiţi singuri propriile interpretări 👽.”

Nota mea: o invazie pe față ar genera rezistențe de genul celor din film deoarece era evidentă, toată lumea o înțelegea și o vedea, nu trebuia să faci cine știe ce muncă de cercetare să înțelegi că ești invadat, parazitat. 

Apoi, după cum am văzut, lucrurile nu ar merge așa de bine pentru orice forță invadatoare, fără trădarea oamenilor și alierea cu dușmanul. Așa a fost de când lumea. Mereu au existat lași, trădători, oameni fără coloană care au făcut orice compromis ca să supraviețuiască, s-au făcut frate cu dracul ca să treacă puntea, dar în proces și-au pierdut sufletul.

VEDEȚI SERIALUL AICI, AICI sau AICI

5 comentarii:

  1. Mulțumesc pentru recomandare. Foarte interesant serialul , acum îmi explic de ce sunt aleși incompetenții în poziții cheie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelent film, deși totul este expus cumva diferit de realitatea în fapt,acești malefici vizitatori deja există și sunt la butoane, sezonul 3 arată de ce toți idioții sunt pe funcții spunând-ui Davosului pe nume, cred că datorită acestei scăpări,(și a altora), nu a mai urmat sezonul 4.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...