Ieşirea Din MATRIX: ADRENOCROM - drogul satanist al elitelor

marți, 29 septembrie 2020

ADRENOCROM - drogul satanist al elitelor

 ADRENOCHROME - THE IMMORTALITY SERUM

Acesta este un subiect pe care nu l-am abordat direct, ci indirect în cadrul documentarelor „Fall of the cabal (unde se discută și despre adrenocrom și despre Pizzagate) și în documentarul „Out of the shadows”. 

Prima dată am auzit la David Icke despre băutul ritual al sângelui, dar despre termenul Adrenochrome, abia acum vreo 2 ani. 

Sigur am mai auzit de ritualuri sângeroase, băut de sânge și băi de sânge în trecutul întunecat al umanității, iar acum începem să înțelegem mai clar de ce și cum.

Subiectul a devenit din fericire destul de popular pe net, fiind asociat cu mișcarea Q mai nou, ei fiind acuzați că vezi Doamne, distribuie teorii aberante ale conspirației despre elita băutoare de sânge addrenalizat, de la copii.

Subiectul e cât se poate de serios și are ramificații uriașe, fiind poate, călcâiul lui Ahile în toată acestă mizerie planetară care se petrece acum cu PLANdemonia. 

Multe voci spun că acum se zghiuhuie demonii cel mai tare deoarece au început să fie expuși, prinși, demascați, iar starea actuală este cumva modul lor de a pedepsi omenirea și de a recăpăta controlul sau dacă nu „după ei potopul”. Adică, dacă ei nu pot să ne sclavizeze și să ne sugă de loosh (energia subtilă - care se pare că are corespondentul fizic sub formă de Adrenochrome), nici noi să nu putem beneficia de o planetă minunată. 

Mă bucur că astfel de subiecte care acum 20 de ani păreau nebunii conspiraționiste marca „David Icke”, acum devin tot mai evidente, mai clare. 

Termenul Adrenochrome a fost pomenit inițial (din ce știu eu) de Aldous Huxley în cartea  “Porțiile percepției și a devenit mai popular odată cu nuvela lui Hunter S. Thompson „Fear and Loathing in Las Vegas” ( A Savage Journey to the Heart of the American Dream) din 1971, după care s-a făcut și filmul cu același nume din 1998, în care Johnny Deep și Benicio del Torro joacă rolurile principale. 

Filmul este efectiv o nebunie, o aiureală cu parfum psihedelic, care ne prezintă lumea interioară a drogaților, însă în cadrul filmului, pentru cine are răbdarea să se uite sunt revelate informații importante despre anumite droguri, mai ales despre Adrenocrom.


Am scos din film pentru voi fix fragmentul tradus AICI  (donați ca să-l vedeți, sau vedeți tot filmul AICI și așteptați secvența). 

În film ni se spune clar că drogul e de la un monstru satanist (arestat pentru molestarea copiilor) și că sângele uman adernalizat este mai potent ca mescalina, fiind cel mai potent psihedelic ever. 

Se mai spune că puterea este totuși cel mai puternic drog, însă însoțit de Adrenocrom, ei speră să devină nemuritori.

Drăguț este că după ce Johnny a luat Adrenocromul, prima lui viziune a fost cu avocatul (Benicio) care avea ochi de reptilă și apoi s-a transformat într-un demon de-a dreptul, pentru ca mai târziu, într-un moment de dedublare astrală, Johnny să umble cu o coadă de reptilă agățată de fund. Teoria coincidenței bineînțeles ...

Ni se mai spune că și glanda pineală ar avea ceva efect psihotrop dacă este mâncată. De asemenea, în discuția purtată de avocat la telefon (în timp ce Johnny lua drogul), aceasta vorbea cu cineva Lucy (de care dorea să scape - Luci de la Lucifer). Apoi toată camera devine roz (simbolul adrenocromului oxidat).

Deci lucrurile se leagă, ni se aruncă efectiv în față, doar să știi să le cauți.  

Mai jos vedeți mai multe filme dedicate subiectului, iar și mai jos un articol destul de complet pe subiect.

Fost ofiter CIA, despre Adrenochrome

- drogul elitelor sataniste, rezultatul torturii copiilor

Adrenochrome - drogul Elitelor satanice băutoare de sânge

ADRENOCROM - Drogul Satanist Recoltat din Sângele Copiilor Torturați și Uciși

Adenochrome - drogul negat

Robert Steele (ex - CIA) despre Adrenochrome

Suntem CONDUSI de Oculta de PEDOVORI Dependenți de ADRENOCHROME

[Video translated by Chris Roll]

Serul imortalității” obținut de la copiii răpiți apoi torturați și uciși

S-a spus că, după ce au gustat sângele încărcat de Adrenochrome, devin atât de dependenți încât, dacă nu pot pune mâna pe un alt furnizor, simptomele sunt mult mai grave.

Un nou subiect, deși foarte vechi, de milenii, circulă și înnebunește virtualul: „Serul imortalității”

Și extensia, obținerea serului de la copiii răpiți și uciși.

Adrenocromul ar fi presupusul ser al imortalității, deși …nu s-a văzut niciun nemuritor în jur, astfel, începem subiectul nostru cu bazele științifice:

Adrenocromul este un compus chimic cu formula moleculară C9H9NO3 produsă prin oxidarea adrenalinei (epinefrină). Derivatul de carbazochrome este un medicament hemostatic.

Prezența sa este detectată în soluție printr-o culoare roz. Culoarea devine maro după polimerizare.

Mai multe studii la scară mică, efectuate în anii 1950 și 1960, au raportat că adrenochromul a declanșat reacții psihotice precum tulburarea gândirii.

Cercetătorii Abram Hoffer și Humphry Osmond au spus că adrenochromul este o substanță neurotoxică, psihotomimetică și poate juca un rol în schizofrenie și alte boli mintale.

În ceea ce au numit „ipoteza adrenochrome”, au speculat că megadozele de vitamina C și niacină ar putea vindeca schizofrenia prin reducerea adrenochromului cerebral.

Tratamentul schizofreniei cu astfel de antioxidanți puternici este foarte contestat.

În 1973, Asociația Americană de Psihiatrie a raportat defecte metodologice în activitatea tratamentului Hoffer asupra niacinei ca tratament pentru schizofrenie și s-a referit la studii de urmărire care nu au confirmat niciun beneficiu al tratamentului.

Câteva studii suplimentare efectuate în Statele Unite, Canada și Australia nu au reușit să găsească beneficii ale terapiei cu o megavitamină pentru tratamentul schizofreniei.

Teoria adrenochrome a schizofreniei a dispărut, în ciuda unor dovezi că ar putea fi psihotomimetică, întrucât adrenochromul nu a fost detectabil în schizofrenie.

La începutul anilor 2000, interesul a fost reînnoit prin descoperirea că adrenochromul poate fi produs în mod normal ca un intermediar în formarea neuromelaninei.

Această constatare poate fi semnificativă, deoarece adrenochromul este detoxifiat cel puțin parțial. Unele studii au descoperit defecte genetice ale genei pentru această enzimă.

Adrenochrome nu este aprobat de Legea de control a substanțelor din Statele Unite. Nu este un produs farmaceutic aprobat de Food and Drug Administration și, dacă este produs ca supliment alimentar, trebuie să respecte bune practici de fabricație.

Acum, să ajungem la copiii dispăruți și uzul lor pentru a se obține substanța! Începe o poveste fabuloasă și șocantă

Celor cu afecțiuni le recomandăm să închidă această pagină



Atât uman cât și animal, sacrificiul de sânge a fost lung timp o parte a ritualurilor multor civilizații, trecute și prezente, aici pe Pământ.

De la mayași la egipteni, de la evrei la musulmani, de la azteci la chinezi, de la zulu la greci, practic toate civilizațiile au luat parte la acest ritual.

Dar de ce? DE CE simt ființele umane că se pot bucura din viața unei alte ființe vii?

Se presupune că unele sacrificii de sânge sunt obținute pentru a câștiga favoarea unor zeități, astfel „asigurând” o recoltă bună, noroc în anul care vine sau vreun cretin avantaj.

Unii sunt pedepsiți astfel pentru că au comis acțiuni „rele”, astfel „restabilind” echilibrul dintre bine și rău din univers.

Dar am descoperit un alt motiv pentru sacrificarea sângelui: extracția și colectarea ADRENOCHROME.

Ce este exact adrenochrome? În termeni științifici, este un produs chimic care este produs în corpul uman atunci când adrenalina [epinefrina] se oxidează.

Cum se extrage substanța chimică?

O potențială victimă (de obicei un copil) este îngrozită, crescând astfel cantitatea de adrenalină care curge prin corpul ei.

Victima este apoi ucisă și adrenochromul este colectat cu  o seringă de la baza spatelui gâtului și a coloanei vertebrale.

Odată colectată, substanța chimică poate fi vândută pe piața neagră la prețuri exorbitante.

Ce face Adrenochrome de este atât de prețios?


Are proprietăți psihoactive și poate fi utilizat ca medicament pentru controlul minții. Poate fi consumat și pentru a da cuiva un „nivel de adrenalină”.

Cine ar dori adrenochrome? Fostul vicepreședinte american AL GORE a fost arestat o dată pe un aeroport, cu o valiză plină de pachete cu propriul său sânge plin de adrenochrome.

Potrivit ALEX JONES, ALAN WATT și FRITZ SPRINGMEIER, toți birocrații la nivel înalt și VIP-urile poartă cu ei în jur de cel puțin 2 picături din propriul lor sânge încărcat cu adrenochrom.

În afară de controlul minții și de proprietățile euforice, ce mai poate face adrenochrome?

Unii cred că dacă consumi sângele unei creaturi vii îi fură astfel „forța vitală”. În afară de „vampiri”, se știe că multe culte [satanice și non-satanice] au băut sânge uman [„Iluminații” ar fi în vârful acestei liste].

De ce ar vrea cultele satanice și iluministe să bea sânge uman?

Moștenirea Reptiliană a sângelui. Indiferent că îi numiți extratereștri, Annunaki, Nephilim, Chitauri, Dracos, Nagas sau alții, mulți cred că planeta noastră a fost de mult timp infiltrată și guvernată de …entități reptiliene extraterestre / extradimensionale care manipulează politica globală, afacerile, băncile, militar și mass-media.

De-a lungul istoriei, am văzut numeroase grupuri care s-au dedicat acestor reptilieni: Frăția șarpelui, Societatea Dragonilor, Fiii șarpelui, Cultul șarpelui, Oftii, Nergalii, Cavalerii șarpelui de bronz , etc.


Se consideră că acești reptilieni, veniți posibil, din constelația Draco sau Sirius, își pot schimba forma.

Acest lucru se poate face după bunul plac sau pentru că le este dificil să-și mențină forma în această dimensiune / planetă / atmosferă.

Unii cred că le este dificil să-și mențină forma iar consumul de sânge, în special adrenochromul, le oferă cumva putere și îi ajută să mențină forma dorită.

Pare că acesta a fost motivul principal pentru sacrificiile de sânge de-a lungul istoriei; nu numai dând sânge direct reptilienilor, ci și făcând sacrificii de sânge ca ritual.

De-a lungul anilor, multe mărturii ale unor persoane care au supraviețuit ritualurilor de sacrificiu ale „iluminaților”, funcționari guvernamentali de rang înalt și …persoane care și-au văzut copiii supuși la pedofilie la nivel înalt și satanism au venit cu toții pentru a-și împărtăși experiențele.

Mulți dintre ei au împărtășit aceeași poveste, spun despre „cabala” sau „iluminați”, politicieni de rang înalt, bancheri, oameni de afaceri …

…toți participă la rituri sataniste în care supun o persoană sau mai mulțte, la niveluri incredibile de tortură și de traume, în majoritatea cazurilor preferă să tortureze copiii, deoarece îi consideră mai „puri” și produc adrenochrom de mare putere.


De aceea acești oameni sunt atât de implicați în pedofilie și în traficul minorilor, evident că aceasta nu este singura parte a ritualurilor lor, ceea ce trebuie să înțelegeți este că acești „oameni”, acești sataniști de elită, nu numai că torturează și ucid copii, fac și trafic de organe și oferte de sânge … dar în cele mai multe cazuri par să adune sângele persoanei în timp ce încă este în viață și continuă să tortureze persoana până când în cele din urmă, ea moare.

Acești monștri se închină lui Satan, căruia vor să-i facă plăcere și sunt dependenți de acest drog (substanță chimică) care se găsește în mod natural în sângele oamenilor torturați.

S-a spus că, după ce au gustat sângele încărcat de Adrenochrome, devin atât de dependenți încât, dacă nu pot pune mâna pe un alt furnizor, simptomele sunt mult mai grave.

Așadar, puteți vedea cum acești oameni vor face orice pentru a continua să-și facă ritualurile dezgustătoare și să continue răpirile copiilor.

Nu numai că sunt dependenți de acest drog, dar suntem gata pentru a ucide și tortura alte ființe umane, și nu simt niciun sentiment de vinovăție, de remușcări.

Numim persoanele care prezintă acest tip de comportament psihopat. Și asta sunt acești oameni, PSIHOPAȚI.

Acești oameni care sunt lipsiți de orice emoție și devin mândri de ceea ce fac, torturarea, uciderea și, în mod evident, ingerarea acestui drog.

Băutul sângelui oamenilor torturați și chiar al animalelor nu este deloc ceva nou:

…vechii egipteni obișnuiau să facă sacrificii de sânge, aztecii au făcut-o, alte popoare au băut și sânge și au făcut tot felul de rituri satanice

Prințul Charles se spune că ar fi un descendent direct al lui Vlad Țepeș, cunoscut în occident sub numele de Dracula, cel care se afla la originea folclorului vampirilor.

Pentru că la fel ca Dracula al nostru „iluminat” modern a băut sângele oamenilor torturați.

Nimic nou sub soare, acești oameni pe care îi numim iluminați au învățat aceste practici și ritualuri direct din cărțile oculte antice babiloniene și egiptene.

De aceea au creat societăți secrete, pentru a păstra aceste învățături în secret și pentru a preda această cunoaștere oculta pe care civilizațiile antice o aveau despre satanism doar persoanelor care fac parte din societățile lor secrete.

Oamenii din aceste societăți secrete trebuie să treacă prin multe ceremonii satanice pentru a demonstra că se poate avea încredere în ele.

… dacă o persoană poate ucide un copil fără nicio vină pentru a demonstra că poate avea încredere în „frăție”, atunci poate accesa cele mai rele și cele mai bolnave învățături.

Dar, desigur, există multe alte societăți secrete pe care nu le cunoaștem.

…dar nu contează, pentru că toate aceste societăți secrete au aceleași învățături fundamentale care sunt satanismul, au doar nume diferite, dar conținutul rămâne același.” SURSA „Vocativ Plus”.

În completare studiați și :

1) Pizzagate (Scandalul PIZZA) – pedofilie, trafic de copii și crime la cel mai înalt nivel în SUA

2) EXPLOSIVE: Pedophile Ring Linked To Adrenochrome Drug Trafficking

3) Adevărul oribil despre un medicament/drog numit „Adrenocrom” – Acesta este extras din sângele copiilor torturați și sacrificați

4) Adrenocrom: sânge uman ca stupefiant și mijloc de întinerire

3 comentarii:

  1. Un spital de nebuni,problema e ca a devenit ceva normal,toate atrocitățile din ziua de azi sunt normale,e înspăimântător sa vezi oamenii la un nivel psihic atat de jos,nepasatori,idioti...aici e iadul nu trebuie sa iti astepti moartea sa vezi iadul sau raiul!politica,religie,traditii etc.au distrus saraca planeta,imi pare rau ca nu am ramas copil.imi pare rau ca am crescut si am inceput sa vad realitatea,traim niste timpuri unde psihopatii conduc,sunt la orice pas in familia ta,vecinii tai,e un subiect dur,dar nu ai cu cine dezbate..pentru ca sunt spalati pe creier,toate basmele si povestile sunt adevarate..doar ca nu ii vedem.înțelesul si cel mai rau e ca nu il cautam,ce se intampla in ziua de azi cu pandemia(au scos vaccin intr un an,dar canabisul inca mai trebuie testat),ce a fost si ce va mai fi..iadul!imi pare rau ca traiesc intr o astfel de lume,si nu imi pare rau de oameni imi pare rau de toata planeta in afara de oameni!sunt niste psihopati orbi,surzi,si cu megafon in gura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Nu mai este disponibil pe youtube clipul mentionat
    Il putem urmari si altundeva?

    Merci

    RăspundețiȘtergere
  3. Era un playlist de 6 filme ... am urcat filmele in alta parte ...le puteti vedea in cadrul articolului.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...