Ieşirea Din MATRIX: Confesiunile lui Ronald Bernard - informator din lumea marilor finanţe - părțile I - IV + VII (Audierile de la Wesminster)

marți, 3 decembrie 2019

Confesiunile lui Ronald Bernard - informator din lumea marilor finanţe - părțile I - IV + VII (Audierile de la Wesminster)


Revelations by insider Ronald Bernard (2017)
Part I - IV  + VII (The Wesminster Seatings - 2018)

“Confesiunile lui Ronald Bernard, un insider din lumea finanţelor marilor fluxuri de capital de la nivel mondial. A intermediat acțiuni de spălare a banilor și schimburi valutare între diferite bănci şi marii lor clienţi: guverne, multinaţionale, servicii secrete şi grupări teroriste. Dar asta nu e tot.

Un interviu face vâlvă în media alternativă, protagonistul său, bancherul olandez Ronald Bernard facând dezvăluiri din interiorul Ocultei mondiale. Deși nu sunt ceva nou, dezvăluirile sale confirmă ipotezele legate de comportamentul celor ce fac parte din elita Ocultei mondiale. Sex cu minori și sacrificarea acestora din urmă, precum și faptul că elitele ne consideră niște paraziți sau mâncători inutili sunt primele revelații care vor șoca pe cei ce nu sunt familiarizați cu comportamentul liderilor noștri, pe care îi credem un exemplu de moralitate. Din interviu se poate trage o concluzie interesantă: accesul în rândul elitiștilor este deschis doar celor ce se dovedesc psihopați desăvârșiți, însă așa cum recunoaște Bernard, el nu a trecut acest examen, dovedind că are conștiință. Bancherul olandez afirmă că motivul pentru care s-a despărțit de amicii săi elitiști erau copiii-victime ale pedofililor din rândul elitei dar și ale sacrificiilor către zeii lor întunecați.

Interviul cu bancherul olandez nu a atras atenția mass-mediei din Occident, deși ar fi trebuit să o facă, dar poate singurul motiv pentru care nu a făcut-o este faptul că mass-media este deținută de aceiași pedofili și sataniști care ne conduc. Pedofilia în rândul elitelor este ceva obișnuit în Occident, persoane importante din politică, presă sau industria de divertisment fiind pedofili cu multe victime la activ. Cazul faimosului prezentator Jimmy Saville din Marea Britanie este relevant în acest sens.

Pentru cei ce nu cred că Satana (Lucifer, reptilieni, insectoizii samd) există, trebuie spus că Elitele chiar cred în entități malefice cărora le dedică sacrificii umane. Unii elitiști au afirmat că își datorează averea și faima lui Lucifer, în schimbul acesteia vânzâdu-și sufletul.

În aceste vremuri caracterizate de dezvăluiri explozive și neașteptate, în care știrile reale sunt mușamalizate printr-un potop de știri false, este nevoie de mult curaj pentru aceia din interiorul sistemului care doresc să facă public tot adevărul.

Ronald Bernard, unul dintre fondatorii site-ului „B of Joy„. este unul dintre acești oameni curajoși care au îndrăznit să-și spună povestea în fața camerei de filmat. El dezvăluie cum a intrat progresiv, din ce în ce mai adânc, în lumea marilor finanțe, în care – după cum afirmă – a fost avertizat direct că trebuie să-și poată pune „conștiința în congelator” și să o păstreze acolo pentru totdeauna.

În cele din urmă, această poveste se încheie cu o cădere psihică completă. Ronald își spune povestea cu sinceritate și își expune deschis emoțiile pentru a explica tot ce a precedat acest punct de cotitură în viața sa. El detaliază modul distorsionat în care funcționează lumea, în care un mic grup de elite care numără între 8000 și 8500 de oameni conduc întreaga planetă, și dezvăluie „recompensele” pe care le primesc membrii acestei secte a illuminaților.

După ce veți vedea acest interviu, în mod automat vă va apărea întrebarea: „Cum vom rezolva această problemă atunci când nu vom mai întoarce capul de la crunta realitate, ci ne vom uni toți puterile?”
Irma Schiffers,
Co-fondator De Vrije Media, DVM-TV

Ronald Bernard a reușit să iasă dintr-o lume care aproape că l-a costat viața. A ales umanitatea și demnitatea. În mod neobosit, el s-a dedicat organizației neguvernamentale United People Foundation (Fundația Oamenilor Uniți), la care a aderat cu proiectul său „B of Joy”. Misiunea sa este în perfectă concordanță cu aceasta: „Viziunea noastră are ca scop central gestiunea adecvată a vieții în integralitatea ei. Viziunea noastră se bazează pe Declarația Universală a Drepturilor Omului, în care este descrisă o lume a păcii și a prosperității. Obiectivul nostru este să promovăm și să dezvoltăm produse și servicii financiare echitabile și corecte, inovatoare și care servesc exclusiv întregii societăți”.

Ronald este o persoană care a trecut prin iad, a avut o experiență aproape de moarte și a obținut o a doua șansă. Scopul său unic este de a se dedica pentru a aduce această lume a păcii și a prosperității, știind ceea ce trebuie făcut pentru a realiza acest lucru. Prin urmare, motto-ul său: „COOPERAȚI, pentru că schimbarea trebuie să înceapă la baza societății, cu oameni conștienți și informați, care aleg să colaboreze pe baza unei voințe libere și independente, pentru o lume pe care o vom lăsa cu mândrie copiilor noștri.”
Ad Broere,
Economist, co-fondator De Vrije Media

Ronald Bernhard vorbește despre membrii sectei care conduce lumea. Aceștia au o ură extremă pentru semenii lor și chiar pentru întreg pământul, ceea ce le permite să fie capabili să distrugă și anihileze tot ceea ce are viață. El a aflat din experiență directă că viața umană este considerată a fi un gunoi fără valoare de către acești illuminati. Mai mult decât atât, el a experimentat cum oamenii ca el sunt împinși să participe la crime ritualice și apoi sunt șantajați și forțați să rămână tăcuți. Refuzând să se implice în astfel de acte, Ronald a ajuns la un moment de criză existențială în care el a ajuns literalmente să se prăbușească din punct de vedere fizic." SURSA 

VEDEȚI INTERVIURILE TRADUSE, AICI
(este un PlayList care are toate cele 4 interviuri traduse + conferința)



VA URMA ... SPERĂM

P.S. Circulă pe net zvonul că acest dezvăluitor ar fi fost găsit mort în Florida, însă este vorba de altcineva și anume de Ronald Bernard Fernandez. Este deci un fake news. Informatorul nostru este în viață și sănătos!

33 de comentarii:

  1. Sunt de vazut si celelalte episoade de catre cei care se inteleg cat de cat engleza...practic, confirma ceea ce spun si altii...intrebare retorica, elementara : "cum de, in conditiile in care se fac asemenea dezvaluiri, de catre unii si altii, cei care controleaza turma de vite, pulimea fututa si ras-fututa si la propriu si la figurat, nu elimina aceste dezvaluiri revelatoare?", oare nu pt ca intr-un fel le e de folos? in caz contrar, de ce s ar baza ca numai o infima parte ar crede si ar intelege marele joc? inchisoarea-bordel, caracatita criminal-mafiota?
    Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca le lasa ca sa fie un fel de "baubau" pentru unii ca noi, cei ce visam la libertatea de dincolo de ziduri. Fricile induse, cum ca ne confruntam cu un inamic prea dur si lipsit de scrupule, tot lor le folosesc. Sclavii se resemneaza, nu se mai revolta, pentru ca ar fi sinucidere sa te lupti cu o mașinărie infernala. Treptat, sclavii uita ca au in ei Adevar si cauta raspunsuri la diversi "salvatori" anunțați cu surle si trambițe la TV si pe internet. Evident, tot ei castiga. Sclavii au uitat ca au aripi si ca pot sa zboare. Au uitat ca sunt nascuti sa fie creatori si nu robi. Devin apatici si tristi, unii ranchiunosi sau atei si mor in aceeasi colivie mentala in care s-au nascut. Nu mintea ne face sa fim liberi, ci spiritul. Gandhi a invins nu datorita mintii, erau carturari mai mari decat el. A invins pentru ca era spirit liber, neindoctrinat, fara gargauni ultrareligiosi. Si Iubea...Gandhi Iubea. Nu mima iubirea.

      Ștergere
  2. Pentru ca doar o infima parte intelege acest joc cu adevarat ... netul este invadat cu triliarde de informatii, iar pulimea nu are timp sa analizeze si sa digere, iar cei care au timp sunt extrem de putini si cvasi-impotenti. Majoritatea se uita la tembelizor si se zombifica gradat cu stiri de rahat care-i mentine intr-o completa ignoranta. Am inteles ca este necesar sa existe si informatiile adevarate accesibile, ca sa existe un liber arbitru, caci cei care aleg sa fie ignoranti intr-o era a informatiei, isi merita soarta.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna,nu am citit decat primul comentariu...dar raspunsul e unul foarte simplu:
    pentru ca nu au teama,pentru ca stapanesc totul,detin controlul.
    Cei care trebuie sa se teama suntem noi ,restul,plebea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca plebea si-ar cunoaste puterea interioara si si-ar creste si inteligenta emotionala, s-ar teme ei, nu noi. Au reusit deja sa te faca sa renunti. Crezi ca ai in față un munte si nu-l vei putea trece in veci.

      Ștergere
  4. Intre timp, a fost sinucis http://evz.ro/ronald-bernard-bancherul.html
    Nu inteleg de ce wikipedia nu contine pagina cu numele Ronald Bernard, cu atat mai mult cu cat am cotizat cu o suma mica de bani nu de mult(cred ca anul acesta), atunci cand au solicitat donatii ca sa reziste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca stirea asta ca a murit e fake news
    http://thedailycoin.org/2017/08/29/confirmed-ronald-bernard-alive-updates-video/ sau aici http://www.theeventchronicle.com/study/confirmed-ronald-bernard-alive/#
    Ronald Bernardul mort din Florida este cu totul alta persoana.

    RăspundețiȘtergere
  6. Satana către Dumnezeu :vrei sa-ți arat pe cine iubești cei ce au chipul și asemănarea ta? Și ai arata lumea fiecare cu ale lui. Satana:Iar acum fac un pariu cu tine Doamne ca orice as face eu cu fintele astea ele nu ripostează și nu zic nimic!Atunci Dumnezeu văzând asa ai spuse Satanei:Țin pariul! Atunci Satana intra în lume rascolind-o făcând ce vru cu dansa, Dumnezeu făcând ochii marii și uitându-se la toate nenorocirile care se intampla in lume ai căzu o lacrima în inima lui și spunând în sinea lui:Am creat o lume perfecta o natura perfecta un pământ perfect, ce le trebuie oamenilor sa se trezească și sa vadă ce lume frumoasa,perfecta au! Ma uit acum la voi,voi ce sunteți ca mine și mi-am dat seama de răspuns SACRIFICIU .Dacă nu te poți sacrifica pe tine nu poți sa vezi nimic și nici pe alți sa ai ajuți. Dacă Omenirea nu va putea sa se SACRIFICE pe sine atunci aceasta Satana va câștiga! Nota : Nașterea Moartea Facerea și Distrugerea au ceva în comun,SACRIFICIUL .LA CAT DE DISPONIBILA ESTE LUMEA SA SE SACRIFICE ȘI SA IASĂ DIN CONFORTUL MENTAL ÎN CARE SE AFLA EU CRED CA NICIODATĂ! Nu sunt pesimist dar toată lumea vrea confort nimic în dimensiunea asta nu se face fără efort și asta înseamnă SACRIFICIUL!ASTA ESTE CU ADEVĂRAT REALITATEA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca fiecare persoana pe lumea asta face sacrificii. Unii mai mari altii mai mici. Doar sa supravietuiesti si sa-ti mentii un statut social inseamna sacrificiu. Cine e tinut in palme (intretinut) o viata intreaga? Nu ne mai sacrificam viata in razboi dar suferim zi de zi din alte motive.

      Ștergere
  7. Exista si multa confuzie ... multi nu mai cred in povestile religioase, in sacrificiile necesare a la Manole, in tributul de sange (la propriu si la figurat) pentru vre-o zeitate reala sau inchipuita ... Multi nu mai inteleg rostul sau rolul sacrificiului de sine si cred ca Satana daca a facut ceva cu adevarat inteligent, a fost sa starneasca aceasta mare confuzie, degringolada mentala, de idealuri, cai, religii, aspiratii ... E foarte usor sa-ti pierzi busola ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte necesare aceste informaţii.
    Pe când vom avea şi celelalte episoade traduse?
    Rog persoana ce a făcut traducerile să continuie să ne ajute să înţelegem aceste lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si totusi... libertatea interioara , si cunoadterea de sine este provocarea fiecaruia... iar compadiunea si acceptarea acestor f f slabi, frustrati si nefericiti "oameni ce conduc lumea" ... este remediul pentru ei... iubirea neconditionata...

    RăspundețiȘtergere
  10. Remediul nu se ofera cu forta, binele cu forta nu se face, iubirea cu forta nu e primita ... daca ei nu sunt deschisi sa primeasca iubirea neconditionata, aceasta nu-i atinge ... daca ei nu recunosc ca au o problema, nu vor primi iubirea, nu o vor intelege, nu-i va transforma si nu-i va vindeca. Ei isi vor continua agenda netulburati de sloganurile hippie, flower power, make love not war sau de cele religioase gen: iubeste-ti dusmanul, ofera-i camasa, ofera-i si celalat obraz, da-i Cezarului ce e al cezarului (taxele, impozitele, viata, timpul si energia) samd ... Stau si ma intreb daca nu avea Napoleon dreptate: religia e facuta ca saracii sa nu-i omoare pe bogati.

    RăspundețiȘtergere
  11. Exact, ceea ce intentionez sa punctez ,este constientizarea AUTOLIMITARILOR MENTALE si incetarea celor 3 conflicte de baza interioare , anume :1- lupta din dualitate... bine-rau... adevarul le transcede pe acestea...
    2-lupta pentru supravietuire...
    3-"lupta" pentru evolutie spirituala...
    Acestea fiind marile capcane mentale , in care majoritatea este "educata" sa ruleze aceste programe mentale... oamenii devenind zombii ce traiesc in trecut sau viitor... producand emotii (atat pozitive sau negative , o emotie fiind un gand cu incarcare electrica pozitiva sau negativa si cu proiectie in viitor sau trecut), fiind distrasi de a mai simti cu inima, prezentul in ACUM SI AICI, unde sufletul vorbeste prin sentimente (sentimentul este evaluarea energetica a lui ACUM si Aici),ceea ce il entuziasmeaza sa experimenteze prin Asumare ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Observarea este diferita de Judecare prin etichetare, adica majoritatea comentarilor sunt judecati ce amplifica aceste conflicte interioare... pastrandu-ne in continuare in capcana mentala ce ne da iluzia unor constientizari... insa provoaca si mai multe "emotii"... hrana energetica pentru diverse entitati, indiferent ca este angelica sau ne angelica... este tot ideea de MATRIX...

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca cineva iti face un cadou si tu nu il accepti, al cui este cadoul... al lui... faptul ca pe majoritatea ii oripileaza nebunia unor copii inconstienti (insa care la nivelul cel mai profund sunt tot manifestarea divinului in jocul genial al vietii ,MAYA...) ,va hrani si va mari aceasta NEBUNIE , ce este una sau mai multe entitati energetice pe care le numiti "diavol"...

    RăspundețiȘtergere
  14. Concluzionez: nu este vorba despre "Hitler" sau 8000 de oameni slabi, pierduti si dereglati , ci este vorba despre miliardele de oameni ce si-au dat libertatea interioara, ce se definesc ca victime ale "destinului, societatii ,diavolului :)))" , ce prin cele 3 mari tehnici de manipulare :1.FRICA ex. Ideea de pacat ...:)), 2 JUDECAREA ,ca si etichetare,ex bun-rau, mai sus sau mai jos , etc, 3. VINOVATIA ex. Pe sine sau pe "diavol" :)) , care nu este altceva decat o alta forma de manifestare a divinului pe alta vibratie , ex. Lupul din padure... care este rau din punctul de vedere al hranirii sale cu oi, insa hranirea lui cu oi ,fiind buna din punctul lui de vedere... pentru supravietuire...

    RăspundețiȘtergere
  15. Pentru mine, este mai "oripilant" sa vad miliardele ce prin inconstienta si-au asumat sa fie OI , iar trezirea de sine despre care vorbesc nu presupune tansformarea oilor in lupi sau alte fiinte, ci presupune in iesirea din cercul AUTOLIMITATIV in care s-au autoprogramat ... si sa isi asume constient divinul din fiecare , prin acceptarea si iubirea neconditionata de sine , ce iti va deschide ochii inimii ,unde vei vedea ca acel lup, oaie ,mason, inger, diavol, esti tot tu DIVINUL in manifestare... iar binele sau raul sunt doar iluzii sau puncte de vedere infinite , in PERFECTA CREATIE A UNUI CREATOR PERFECT ...ce este insasi creatia geniala ...Maya...
    NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  16. Hm!
    Realitatea mai trista si complet dezarmanta este faptul ca covarsitoarea majoritate a oamenilor care acum acuza, comenteaza, sufera de pe urma acestor "elite" si a actiunilor lor, ar proceda in cel mai scurt timp cel putin la fel odata ajunsi in pozitii care sa le permita (sau sa le impuna) astfel de actiuni. Totul in virtutea unor impulsuri, instincte, compulsii, de supravietuire, dominare, control, supunere, acumulare, perpetuare ce-si au originea in malul si mlastina evolutiei, cu radacini de milioane de ani.
    Niste forte programate genetic si care imping orice fiinta (din orice specie) sa actioneze predeterminat, inconstient, fara un control deliberat.
    Atata timp cat omul se va misca la acest nivel vor lua nastere tot felul de secte, miscari, partide, elite... care toate, mai mult sau mai putin, vor actiona in virtutea unor tipare de inconstienta care au ca sursa comportamente si atitudini reflexe intiparite genetic, care nu au nimic demn in ele, nimic creativ, nimic constructiv, nimic inaltator. In acest stadiu intermediar - nici animal nici fiinta umana - omul a reusit sa construiasca tot felul de unelete ingenioase, a dobandit un limbaj si a creat tehnologie, insa obiectivele si motivatiile de baza au ramas aceleasi: supravietuire si reproducere. In acest stadiu intermediar, lipsit de viziune si perspectiva, omul este acum singura fiinta sa distruga tot in calea lui, inclusiv pe el insusi sau chiar moartea planetei.
    Extinctia speciei si distrugerea planetei pot fi evitate doar direct proportional cu viteza cu care omul va face tranzitita de la acest stadiu post-animalic si pre-deliberat-constient, catre o fiinta uman cu coloana vertebrala si o viziune cu mult mai presus decat el insusi.
    Pana in acel punct orice acuze si comentarii de pe margine sunt doar praf in vant!

    RăspundețiȘtergere
  17. @Florin Apostolu Mda ... asa e ... pana una alta suntem aici, iar noi astia mai constienti cam tragem ponoasele pentru restul masei inerte.

    RăspundețiȘtergere
  18. FLORIN APOSTOIU , frumos si cu mult bun simț ai făcut această constatare.
    In ceea ce mă privește, sunt consternat de faptul ca personal am obținut o cunoaștere spirituală in urma unei căutări autentice... insa asta :NU MA FACE MAI SPIRITUAL ! :)) , in
    Deoarece tiparele mele mental emoționale înscrise bine in subconștientul meu ... inca imi determină 80% din acțiuni... cu alte cuvinte: Practica mă omoară:)) .Astfel se pune întrebarea :

    RăspundețiȘtergere
  19. Intrebarea: Când nu există in mare parte nici o cautare autentica individuală a majorității umane , care este soluția... ?
    Iar răspunsul meu este : FORȚA EXPERIMENTULUI individuale... prin urmatorii pasi adumati individual:detasarea ,acceptarea, compasiunea , starea de mulțumire interioară , gratitudinea si bucuria de A FI manifestarea a ceea ce dorim sa fim ... si apoi Iubirea NECONDIȚIONATĂ a noastră... pînă ne regăsim in ceilalți... stiu că sunt cuvinte mari ... însă ASUMATE duc la auto deprogramarea mental emoțională a fiecăruia... si la eliberarea Sinelui... in Libertatea FIECARUIA DE A FI...
    NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  20. Cât timp , si noi aceștia mai spirituali ... sîntem capabili să emitem judecăți mental emoționale... si nu suntem capabili de empatie , compasiune, acceptare... iubire NECONDIȚIONATĂ... in care sa intelegem ca TOTUL ESTE PERFECT... iar cei care au cea mai mare nevoie de putere... sunt cei mai saraci dintre noi... deoarece si-au renegat inconștient INFINITUL DIN EI... iar ei pot fi o formă de oglindire a noastră... la modul cu si noi ne-am UITAT măreția a cine suntem...
    NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  21. Daniel, nu cred că ești conștient de munca genială care o faci... deoarece se observă ca esti motivat de ideile de deconspirarea si prezentare luptei Pentru supraviețuire si a luptei ILUZORII a dualitatii... deoarece ca si mine încă esti consternat de PULIMEA INCONȘTIENȚA:))) ... mai caută dragule...
    NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  22. @Unknown ... cu ce-ai spus tu ultima data, cu acestei idei in cap, am pornit blogul acum 11 ani. https://fymaaa.blogspot.com/search/label/PRIMA%20PAGIN%C4%82

    RăspundețiȘtergere
  23. JOHNNY.999.MAN@GMAIL.COM28 noiembrie 2019 la 13:56

    Salut Daniel... :) ti-ai făcut temele ? Ai studiat Spațiul Variantelor scrisă de VADIM Zeland?
    Namaste

    RăspundețiȘtergere
  24. https://steemit.com/whistleblower/@mayb/i-just-quit-working-for-dutch-whistleblower-ronald-bernard-here-s-why

    RăspundețiȘtergere
  25. Puneți pariu că dacă prin absurd ar aparea un mega ozn în fiecare țară televizat cu un mesaj din 10 fraze puse bine (pe limba fiecărui )și deconspiră toate teoriile conspirației,...cum au fost mințiți în fiecare aspect al vieții..cred ca lumea se va trezi în masă instantaneu! Ce buda?ce iisus sau gandi? Adevarul crud trebuie spus maselor verde în față, tare și răspicat ,cu calm și soluții de rezolvare de ceva *divin* și mai ales de cineva de care le este frică și în același timp respectă superioritatea. Și asta trebuie să se întâmple live în fața a miliarde de oameni deodată. Altfel din cărți și citate,yoga sau mai știu eu ce nu trezești pe nimeni, numai printr-un șoc major se poate face schimbarea.

    RăspundețiȘtergere
  26. Putini sunt cei care stiu,cat de mult ar trebui sa stie,ca sa stie cat de putin stiu. -William Shakespear-

    RăspundețiȘtergere
  27. Exista sacrificii și sacrificii ... eu personal cunosc persoane care au făcut extrem de puține sacrificii și compromisuri la viața lor și au fost ținute pe palme toată viața lor, oameni care au trăit într-un turn de fildeș, într-o lume care le-a oferit tot ce au avut nevoie tot timpul ... sacrificiile lor au fost de cele mai multe ori pentru că și-au dorit mai mult, nu pentru că luptau să supraviețuiască ... Cred că ai niște tipare limitatoare în cap care ele în sine te plasează într-o realitate de genul. Zici că ești frate-miu. Una e să sacrifici popoare in ritualuri gen 11 septembrie, sau ce se intampla prin razboaie, inclusiv acest razboi covidiot, sau sa scrifici copii mici după ce i-ai violat, ca să-ți menții statutul de psihopat șef, atârnătorul de lupă al Satanei, o elită bolnavă, și alta e să sacrifici ceva timp și bani să supraviețuiești ... cât timp trăiești într-un corp trebuie să aloci ceva timp și energie pentru îngrijirea lui ..asta e ceva normal. Sigur, unii mai defavorizați , investesc tot timpul și toată energia în supraviețuire, dar asta pentru că au avut poate si niște tipare mentale care i-au atras într-o viață de lips, sistemul de control al matricei vrea asta, iar elitele psihopate (care fac sacrificiile de care ti-am spus mai sus) doresc asta pentru omenire, caci o omenire saraca, intr-o lupta continua pentru supravietuire, nu gandeste clar, nu are luciditatea necesara sa se opuna, caci intreaga energie este data supravietuirii. Dacă prin comentariul tău încerci să le găsești o justificare elitelor psihopate, îmi pare rău să-ți spun , dar și tu e posibil să fii pe cale să devi una din ele și este necesară o reflectare mai profundă.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...