Ieşirea Din MATRIX: STACEY COREY - Soția unui Informator din Programul Spațial Secret - un interviu realizat de Teresa Yanaros

luni, 15 iulie 2019

STACEY COREY - Soția unui Informator din Programul Spațial Secret - un interviu realizat de Teresa Yanaros


Wife of A Secret Space Program Whistleblower (2017)
- with Stacy Goode and Teresa Yanaros

„Soția lui Corey Goode, Stacy, a făcut un pas înainte pentru a da primul interviu public în care își descrie propriile experiențe personale referitoare la afirmațiile lui Corey care ar fi servit în mai multe programe spațiale secrete (PPS). Mărturia ei este foarte semnificativă, deoarece este un martor ocular al evenimentelor care se raportează direct la aserțiunile lui Corey care ar fi făcut până la trei programe "20 și înapoi" (20B) în mai multe programe spațiale secrete.

În interviul de astăzi acordat Teresei Yanaros pe canalul Youtube Divin Frequency, Stacy discută despre cum l-a întâlnit pentru prima oară pe Corey în 1990 și despre evenimentele care au dus la căsătoria lor în 1993.


Într-un indiciu timpuriu a ceea ce se va spune în interviu, ea descrie observarea evenimentului OZN pe care la văzut împreună cu Corey împreună cu alți martori, inclusiv un pilot care a confirmat că OZN-urile nu erau aeronave.

Stacy dezvăluie cum  Corey i-a spus mai de mult în timpul căsătoriei lor despre amintirea faptului că a servit într-un program spațial secret "20 și înapoi". Acest lucru este semnificativ din moment ce Corey a spus că atunci când a fost întors înapoi din perioada 2007 în 1986, iar vârsta i-a regresat la vârsta de 16 ani, și-a amintit de cele mai multe dintre experiențele sale cu programul Solar Warden (Gardianul Solar)  stabilit de US Marine .

Stacy spune că, după căsătorie, Corey s-a stabilit în industria tehnologiei informației (IT), unde câștiga și peste 100.000 de dolari pe an. Acest lucru confirmă mărturia lui Corey că el a avut foarte mult succes în cariera sa IT înainte de a ieși în public cu aserțiunile sale. CV-ul său este disponibil online și enumeră multe companii unde a lucrat ca expert IT, ceea ce poate fi confirmat de anchetatori.

Stacy a descris cum în 2013 "viața normală" pe care și-au stabilit-o pentru ei înșiși și pentru cei doi copii s-a schimbat dramatic. Corey a avut un accident în care a experimentat o retină detașată care a necesitat o intervenție chirurgicală. Dupa interventia chirurgicala, Corey a experimentat "recuperarea totala a amintirilor" in care, pe langa serviciul "20B" cu programul Solar Warden al Marinei, și-a mai reamintit încă doua perioade se serviciu "20B" cu programe spatiale care aveau agende mai întunecate.

Amintirile lui Corey au fost foarte traumatizante, întrucât și-a amintit lucrurile teribile pe care fusese obligat să le facă într-un "program de interceptat și interogat" care implica vizitatori extraterestri. Stacy spune că amintirile recuperate l-au traumatizat pe Corey și că a devenit suicidar.

Atunci, Corey spune că s-a întâlnit cu personalul unui PSS mayaș care l-a ajutat să se vindece de aceste amintiri. Stacy descrie în detaliu noaptea când întâlnirea s-a petrecut la domiciliul lor din Texas. Ea a intrat în întâlnirea pe care o avea Corey și a văzut-o. Ea sune că și-a ridicat mâinile spunând: "Nu văd asta, nu vreau să văd asta", apoi s-a întors și a plecat.

În dimineața următoare, amintindu-și că în seara aceea se întâmplase ceva ciudat, ea l-a întrebat pe Corey. El ia spus despre incident, iar ea și-a amintit ce s-a întâmplat. Constatarea mărturiei oculare a lui Stacy de a vedea personalul PSS Mayaș care îl ajută pe Corey este foarte semnificativă, deoarece arată că Corey nu halucina sau nu inventa  povești de întâlniri cu mayașii, cu personalul programului secret și cu vizitatorii extratereștrii.


Stacy a continuat prin a descrie urmele fizice pe care le-a întâlnit cu nave spațiale care au aterizat în curtea din Texas când l-au răpit pe Corey. Ea spune că a văzut dovezi fizice de la aterizarea unei nave de vre- un fel, care avea suport de aterizare de o formă triunghiulară.

Raportul ca martor ocular al lui Stacy demonstrează că o navă a aterizat în curtea din spate și confirmă că Corey a fost răpit în mod regulat în cadrul unui PSS US Air Force  ce investiga aserțiunile sale de fi servit într-un programul "20&B" , programul Naval numit Solar Warden.

Mărturia lui Stacy Goode este foarte importantă pentru toți cei care investighează aserțiunile lui Corey Goode privind programele spațiale secrete, deoarece acestea sunt foarte credibile și admisibile în instanța de judecată. Experientele ei directe sunt dovezi că Corey nu-si născocește povestile si ca a fost impins in lumina reflectoarelor publice, dupa ce a fost expus fara voie de catre altii care nu i-au respectat dorintele de anonimat.

Am investigat dezvăluirile lui Corey Goode din martie 2015 și în tot acest timp nu am găsit dovezi credibile că el își fabrică aserțiunile. Dimpotrivă, îl găsesc foarte consistent, cinstit și credibil, un martor ocular al evenimentelor extraordinare a căror mărturie este susținută de documente scoase din evidență, de mărturii multiple și de dovezi circumstanțiale, după cum am detaliat în două cărți (a se vedea aici și aici). Mărturia  lui Stacy trebuie să fie luată serios  în considerare de toți cei care încă nu sunt siguri de veridicitatea declarațiilor lui Goode despre programul spațial secret.”
Traducerea și adaptarea de aici SURSA

Transcriptul filmului pe blogul Povestea Cosmică.

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI

2 comentarii:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...