Ieşirea Din MATRIX: BOB LAZAR, ZONA 51 și Farfuriile Zburătoare

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 12 iulie 2019

BOB LAZAR, ZONA 51 și Farfuriile Zburătoare


Bob Lazar: Area 51 and Flying Saucers (2018)

Deoarece Bob Lazar este poate primul om pe care l-am auzit vorbind despre Zona 51, pe la începutul anilor 90, atrăgând atenția publicului spre acea zonă (unde de atunci și până acum s-au observat multe OZN-uri) publicăm acest documentar, deoarece este o referință istorică în lumea ufologiei.

Subiectul este evident, mega fumat, iar nivelul de înțelegere pe subiect este cu mult depășit, în urma Dezvălurilor Cosmice realizate de-a lungul acestor 30 de ani, de diverșii informatori care au apărut mai ales în era internetului așa că nu e nimic nou sau deosebit, fiind o ciorbă reîncălzită, însă este interesantă evoluția acestui personaj, în cei 30 de ani.

Sigur că mărturia lui Bob Lazar ar fi una dintre cele mai controversate și importante dacă s-ar putea dovedi ca fiind adevărată. Nu e puțin lucru să spui : da, am lucrat cu tehnologie extraterestră bine ascunsă publicului în Area 51. Numai ca Lazăr a tras semnalul ( blowed the whistle ) , a șocat lumea și apoi a amuțit de vreo 30 de ani încoace, omul neavând chef de jurnaliști prin preajma vieții sale private …până acum.

Cu câteva clipuri video de arhivă în prima apariție, documentarul va resuscita interesul UFO-logilor și va zdruncina alte credințe. Totuși ca o observație 96 de minute mi s-au părut puțin cam prea multe.
“I want to believe” era motto-ul X Files și, de fapt , cam despre asta este vorba : vrei să nu vrei să crezi. 

Despre Bob Lazar ne vorbește și John Lear (fiul lui Bill Lear, realizatorul avionului LearJet) în cadrul Dezvăluirilor Cosmice de la Gaia (sezonul 7, ep. 13), deci puteți avea o dublă perspectivă asupra poveștii lui Lazar, fiind confirmată suplimentar, ca să zic așa.

P.S. Anumiți informatori au spus că Aria 51 este deja mutată în altă parte și acum este doar o deviere a atenției.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:
(Calitate HD 720p)

Link 1 - NETFLIX
Link 2 (Filmeo)
Link 3 (Filme-Online)
Link 4 (Vezionline)
Link 5 (Boxcufilme)


3 comentarii:

Anonim spunea...

Emil Strainu povestea odata ca ar fi fost invitat de americani, acolo si ca ar fi vazut OZN-uri.
Poate ca daca romanii nu l-ar fi transformat in meteorolog de serviciu pe postul RTV si ar mai fi invitat si pe alte posturi, am afla mai multe despre subiect. Asa, intre stirea despre casatoria unei vedete siliconate si stirea despre cate pliciuri a primit Bahmu de la Prigoana, Emil Strainu a devenit un fel de curiozitate la circ si nu stiu cati il mai iau in seama.
Totusi...de ce l-au invitat americanii pe Emil Strainu in bazele secrete?!����

Iesirea Din Matrix spunea...

Emil Streinu mai si exagereaza ...nu cred ca a fost interiorul Ariei 51 ci doar pe undeva pe langa gardul acesteia.

eliza spunea...

Depinde in de an a fost Emil Streinu acolo.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...