Ieşirea Din MATRIX: Te Mănâncă de Viu

luni, 3 septembrie 2018

Te Mănâncă de Viu


EATING YOU ALIVE (2016)

"Jumătate dintre toți adulții din SUA se luptă cu afecțiuni cronice de sănătate, inclusiv cancer, boli de inimă, accidente vasculare cerebrale, diabet, obezitate, hipertensiune arterială, Alzheimer, artrită și disfuncție erectilă.

În ciuda nenumăraților dolari cheltuiți pentru cercetarea medicală, noi medicamente și tehnologii inovatoare pentru îmbunătățirea sănătății noastre, mai mulți americani decât oricând sunt invalizi și mor de boală cronică.

Dispunând de experți medicali și cercetători de vârf, Eating You Alive oferă o privire științifică asupra motivelor pentru care suntem atât de bolnavi, cine are responsabilitatea de a ne hrăni cu informații greșite și de modul în care putem folosi alimentația pe bază de plante, pentru a prelua controlul asupra sănătății noastre - cu fiecare mușcătură ..." SURSA

Notă: Încep să iasă în față nume tot mai grele. Pe lângă pleiada de cazuri senzaționale rezolvate în accest film prin adoptarea unei diete bazate pe plante, în film apar nume celebre printre care-i amintim pe : James Cameron (regizorul filmului Avatar), binecunoscutul actor Samuel Jackson și renumitul magician Penn Jilette. În film apar o mulțime de specialiști în domeniul nutriției, medici de prestigiu din SUA, cercetători de top, care ne prezintă statistici și studii oficiale care vin în sprijinul ideilor prezentate în film. 

Dincolo de aspectele emoționale care sunt baza multora dintre bolile noastre, totuși iată că o mulțime de oameni reușesc doar prin dietă, să-și rezolve problemele de sănătate, iar în film sunt discutate cazuri extrem de grele, considerate imposibile de medicina alopată, cancer de grad 4 cu metastaze, diabet extrem de avansat, obezitate morbidă, atacuri cerebrale, boli cardiovasculare și altele, oameni care literalmente erau cu un picior în groapă și care au reușit prin dieta bazată pe plante să se vindece, ba chiar să revină la o formă fizică pe care nu o avuseseră din tinerețe.

Îi mulțumim și pe această cale lui Paul Marian pentru efortul susținut de a sponsoriza astfel de traduceri și a aduce și în conștiința românilor astfel de informații. Vă invităm să mergeți și pe blogul lui, VIAȚA MERGE MAI DEPARTE pentru mai multe detalii.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

LINK 1 (dintr-o bucată - cu subtitrarea separată)


LINK 2 - filmul în două părți 
(cu subtitrare pe film)

Prima parte


A Doua Parte
LINK 3 - un playlist din youtube


În completare studiați categoria VEGANISM.

2 comentarii:

carmen rozorea spunea...

Extraordinar documentar! Daca fiecare om l-ar vedea o data in viata lucrurile s-ar schimba pe aceasta planeta! Multumesc!

FreeYourMind spunea...

Asa e ... cu drag.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...