Ieşirea Din MATRIX: Te Mănâncă de Viu

luni, 3 septembrie 2018

Te Mănâncă de Viu


EATING YOU ALIVE (2016)

"Jumătate dintre toți adulții din SUA se luptă cu afecțiuni cronice de sănătate, inclusiv cancer, boli de inimă, accidente vasculare cerebrale, diabet, obezitate, hipertensiune arterială, Alzheimer, artrită și disfuncție erectilă.

În ciuda nenumăraților dolari cheltuiți pentru cercetarea medicală, noi medicamente și tehnologii inovatoare pentru îmbunătățirea sănătății noastre, mai mulți americani decât oricând sunt invalizi și mor de boală cronică.

Dispunând de experți medicali și cercetători de vârf, Eating You Alive oferă o privire științifică asupra motivelor pentru care suntem atât de bolnavi, cine are responsabilitatea de a ne hrăni cu informații greșite și de modul în care putem folosi alimentația pe bază de plante, pentru a prelua controlul asupra sănătății noastre - cu fiecare mușcătură ..." SURSA

Notă: Încep să iasă în față nume tot mai grele. Pe lângă pleiada de cazuri senzaționale rezolvate în accest film prin adoptarea unei diete bazate pe plante, în film apar nume celebre printre care-i amintim pe : James Cameron (regizorul filmului Avatar), binecunoscutul actor Samuel Jackson și renumitul magician Penn Jilette. În film apar o mulțime de specialiști în domeniul nutriției, medici de prestigiu din SUA, cercetători de top, care ne prezintă statistici și studii oficiale care vin în sprijinul ideilor prezentate în film. 

Dincolo de aspectele emoționale care sunt baza multora dintre bolile noastre, totuși iată că o mulțime de oameni reușesc doar prin dietă, să-și rezolve problemele de sănătate, iar în film sunt discutate cazuri extrem de grele, considerate imposibile de medicina alopată, cancer de grad 4 cu metastaze, diabet extrem de avansat, obezitate morbidă, atacuri cerebrale, boli cardiovasculare și altele, oameni care literalmente erau cu un picior în groapă și care au reușit prin dieta bazată pe plante să se vindece, ba chiar să revină la o formă fizică pe care nu o avuseseră din tinerețe.

Îi mulțumim și pe această cale lui Paul Marian pentru efortul susținut de a sponsoriza astfel de traduceri și a aduce și în conștiința românilor astfel de informații. Vă invităm să mergeți și pe blogul lui, VIAȚA MERGE MAI DEPARTE pentru mai multe detalii.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

LINK  - un playlist din youtube


În completare studiați categoria VEGANISM.

3 comentarii:

  1. Extraordinar documentar! Daca fiecare om l-ar vedea o data in viata lucrurile s-ar schimba pe aceasta planeta! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. De multe ori stau de vorba cu persoane intalnite in diverse locuri in special diabetici. Ii intreb daca respecta regimul prescris de medic. Raspuns " daca as manca ce scrie acolo as muri de foame". Am consultat lista cu ce au voie sa manance diabeticii si este abundenta. Greseala este in educatia de acasa, cu de toate. Da,da, dar atunci erai sanatos. Diabeticii cu toate ca sunt bolnavimananca dulciuri si fructe la greu si iau mai multe pastile. Eu mananc orez brun in loc de paine. Nu mananc nimic fainos. Am o alimentatie extraordinar de stricta dar numai asa tin sub control un intestin iritabil si o alergie cu care m-am pricopsit in urma unui vaccin administrat de un mrdic, din exces de zel. Dar , tinand acest regim am ajuns cu greutatea , tensiunea, colesterol si alte functii la normal.
    Fiecare individ isi poate face regimul tolerat numai de el. Degeaba doresc sa mananc ceteale paioase ca nu pot.
    Nu se doresc lectii de nutritie pentru ca un morcov costa 50 de bani pe cand o pastila pentru colesterol de 10 ori mai mult.
    Noi adultii trebuie sa ne invatam copii, ca a manca , este egal cu a trai.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...