Ieşirea Din MATRIX: Ellen Emmet - Yoga non-dualității

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

miercuri, 28 februarie 2018

Ellen Emmet - Yoga non-dualității


"Intuiția cea mai profundă a lui Ellen a fost confirmată când l-a întâlnit cu profesorul ei, Francis Lucille . În prezența sa, ea a recunoscut natura eternă, nelimitată și universală a realității noastre comune. De-a lungul multor ani, înțelegerea ei s-a adâncit pentru a atinge toate nivelele de experiență. Procesul de aliniere și stabilizare a tuturor aspectelor vieții sale la această înțelegere a continuat să se desfășoare de atunci.

În copilărie, Ellen îi plăcea să se miște și să danseze. Ea știa fără cuvinte bucuria și transparența nelimitată în care corpul se dizolva când era liberă și viu.

Ca adolescent și de tânăr adult, ea a simțit și experimentat acut suferința prin corpul ei.

Astfel, experiența pe care noi o numim corp a fost întotdeauna centrală pentru toate experiențele lui Ellen, atât în ​​ignorarea, cât și în recunoașterea adevăratei noastre naturi.

Astăzi, Ellen oferă întâlniri și retrageri în Corpul de Trezire, împărtășind o explorare directă a realității provenită din tradiția Shivaismului din Kashmir și autoinvestigarea, transmisă prin Francis Lucille și legătura lui

În plus, are o practică privată ca psihoterapeut și facilitator al Mișcării Autentice. Formarea ei în Dans-Mișcare și psihologie transpersonală este modelată pe înțelegerea non-duală.

Ellen locuiește în Oxford împreună cu soțul ei, Rupert Spira, de asemenea un profesor în tradiția non-dualității.

Acreditări: Diplome de master în Terapia de Mișcare a Dansului (Universitatea New York) și Psihologia transpersonală (Universitatea John F. Kennedy, CA). Certificat în analiza de mișcare Laban.

Interviul cu Ellen Emmet, cuprinde următoarele întrebări : 

Ce este yoga non-dualității? Oare corpul devine profesorul? Cum lucrați cu tiparele somatice care perpetuează simțul separării? Cum putem să folosim corpul pentru a explora ceea ce este dincolo de corp? Ce spuneți despre sentimentele de tristețe? Cum se face că acceptarea acestor emoții diminuează acapararea lor asupra noastră? Ce vor să spună învățăturile advaita când spun "tu nu ești corpul" ? Deschiderea non-duală este același lucru cu deplasarea într-o activitate încorporată? Cum aplicați experiența yoga non-duală, în activitatea de zi cu zi? "

SURSA: http://viatamergeinaintepenet.blogspot.ro

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI:


Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...