Ieşirea Din MATRIX: DINCOLO DE APARENȚE 3 - NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE A FI

marți, 5 septembrie 2017

DINCOLO DE APARENȚE 3 - NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE A FI

DDLA - NADA ES LO QUE PARECE (2014)
La Realidad Siempre Esta Detrás de lo aparente

"Bun găsit la postarea celui de-al 3-lea film din colecția Dincolo de Aparențe, dar cel ce a fost primul ca creație și apariție. fac această precizare pentru a înțelege că ordinea este : 
1) Nimic nu este ceea ce pare a fi; 2) Originea și 3) Genesis 64. Privindu-le în această ordine veți înțelege ce vor să ne transmită prietenii de la Dincolo de Aparențe, această minunată echipă de lucru Spaniolă-Argentiniană, al căror rezultat minunat sunt aceste 3 filme pline de conținut pe înțelesul tuturor, dar ... este posibil ca pentru unele persoane să fie de neînțeles, ciudate ... Explicația este că tu chiar dacă vrei trebuie să și poți, să fii pregătit pentru așa ceva, altfel sună a Chineză.


Despre cunoașterea și învățarea unei informații și cunoașteri noi, ajungem la părerea că este așa cum spunea Isus: "Nu poți pune vin nou în burdufuri vechi"! Deci dacă problema este de ordin Mental, atunci ... trebuie să golești paharul, dacă vrei să pui ceva nou în el ! Pentru celelalte motive și mofturi vă las plăcerea să vi le rezolvați, ... singuri. Pentru a știi și a nu fii mințit sau manipulat vă spun să nu credeți pe nimeni, nici pe mine; cercetați, studiați, faceți un raport de informații pro și contra, apoi credeți-vă numai pe voi înșivă. Tu decizi ce vrei să știi, să cunoști și să crezi ."

SURSA și mai multe informații: http://realitateposibila.blogspot.ro

In alta ordine de idei, ii multumim din nou lui Paul Marian, pentru efortul neobosit, colosal depus in sustinerea traducerii acestor documentare deosebite!

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

2 comentarii:

  1. O urma de adevar, sunt in acestea - insa ce ne facem cu celelalte neadevaruri, care si dansul, la randu-i, le insereaza?!
    unii, manipuleaza pe altii, intr-un joc perfid - sub spectrul ideii ca "ia sa va arat cum iesiti voi din matrix" - face organizatia lui, sau cei cu care este in contact, un altul. Matricea Universala, este Nemarginire, dansul sau cei care au colaborat la seria aceasta, se cam inseala.

    Th3Mirr0r

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca tie nu ti se potriveste nimic.Despre a vedea in imediata apropiere dusmani.Th3Mirror de cei ca tine o fi vorba.In padure sau in vizuina iepurelui apartii unui moment al trezirii si manipularii.Am inteles gandirea ta dar e totusi tot a unui manipulator. Exista pentru orice moment o lama a lui ocam dar tie nu ti se potriveste nimic decat desertaciunea.De aceea te ascunzi sub definitii ambigue .

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...