Ieşirea Din MATRIX: GĂSIND FERICIREA

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1470 Euro și 11045 Lei de la 87 de donatori (actualizare 5.07.2019) Deci aproape 3800 Euro ... încă 200 de euro și s-a strâns suma!


Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

luni, 9 ianuarie 2017

GĂSIND FERICIREA


FINDING HAPPINESS (2014)

"Lumea este în criză: colaps economic, blocaj guvernamental, dezastre climatice, violență fără sens, coruptie generalizată, proteste, frustrare, deziluzie. În ciuda acestor aspecte, jurnalistei Julieta Palmer, un scriitor de top, specializat pe povești ce expun corupția, i se dă o însărcinare neobișnuită și nedorită de către șeful ei: să viziteze o comunitate spirituală din Californa care lucrează la soluții și alternative la traiul de viață obișnuit, de aproape 50 de ani și să-l intervieveze pe vizionarul fondator al acesteia. Reticentă și cu o porție echilibrată de scepticism amestecată cu un strop de curiozitate, Julieta pornește într-o călătorie profesională și personală către viața reală a comunității Ananda World Brotherhood Village (Satul Frăției Globale Ananda).

În cadrul acestor filmări de la fața locului din comunitățile Ananda din California, Italia și India, fictiva Julieta întâlnește oameni reali, care nu numai că răspund la întrebările ei, ci și îi deschid ochii către o lume pe care nu și-ar fi imaginat-o.

Povestea acestei comunități își are originea în anii 1920, când kria yoga a fost adusă pentru prima dată pe țărmurile Americii de Paramhansa Yogananda, care a devenit celebru ca autor al celei mai citite autobiografii din toate timpurile: Autobiografia unui yoghin. Acesta are două mesaje principale : schimbarea vine din interior și mediul influențează în mare măsură, experiențele noastre de viață și evoluția spirituală. Aceste idei au fost îmbrățișat de către unul dintre discipolii săi cei mai tineri și mai devotați, J. Donald Walters, mai târziu cunoscut sub numele de Swami Kriyananda, care în 1968 fondează prima "comunitate frățească mondială", imaginată de Yogananda.
Pe măsură ce Julieta cercetează această comunitate, se conturează gradat un portret al acesteia. Întâlnește persoane care, în propriile lor cuvinte spontane, spun că au plecat de la idealism, de la transformarea interioară, la soluții practice, viabile pentru un mod de viață durabil, armonios, pentru împlinirea vieții. 

In timpul interviurilor ei și în special a celor cu Kriyananda, ea vine față în față cu propria ei odisee prin viață și propria ei căutare a fericirii. Răspunsurile acestuia o conduc pe Julieta să descopere nu numai adevărurile despre comunitate, dar adevărurile universale care dețin puterea de a transforma propria ei viață.

Găsirea fericirii: te schimbi, totul se schimbă."
SURSA și mai multe despre această minunată comunitate:

Despre Paramahansa Yogananda va invitam sa studiati mai multe in articolul si documentarul dedicat acestuia pe blogul nostru: TREZIT - Viața lui Yogananda.

VEDEȚI FILMUL DE ASTĂZI , TRADUS, AICI:Despre alte comunitati de pe glob de acest gen si din Romania va invitam sa aflati studiind categoria COMUNITĂȚI ECO (pe care o puteți explora mai usor în CUPRINS).

Un comentariu:

Otrava sobolani spunea...

Nu cred ca eu un film pe care sa-l urmaresti cand ai chef de un film serios, dar este perfect cand iti doresti sa te uiti la ceva care sa-ti dea o stare de bine

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...