duminică, 26 octombrie 2014

MONSANTO RELOADED: Toti cobai?

TOUS COBAYES (2012)

Suntem cu totii cobai? Cobaii cui? Cine sunt cei care nu mananca mancarea noastra, care nu respira aerul nostru otravit de Chemtrails, care nu au nevoie de albine, care nu-i intereseaza daca aceasta planeta este sau nu sustinatoare de viata, cine sunt acesti papusari care beneficiaza de pe urma otravirii, distrugerii noastre si a planetei? Sunt oare de pe lumea asta? Noi credem ca nu ... Voi?

"Acest documentar vine sa aduca marturia stintifica  protestului anti-OMG prezentat din documentarul    "Lumea dupa Monsanto". Va urma in noiembrie, in incheierea acestei Trilogii documentarul: Centrale nucleare- Dezmembrare Imposibila !
 Sper sa-mi  pot sensibiliza compatriotii la efectele nefaste ale productiei intensive in alimentatia moderne. Apoi, fiecare liber sa judece ce si cum, dar exista o buna metoda de-ai opri pe acesti criminali/incostienti - inconstienti/criminali :

     BOICOTUL PRODUSELOR OMG din marile  SUPER- (MA)RACKETURI."


VEDETI FILMUL TRADUS AICI


ACTUALIZARE (13.11.2014)

Acesta este replica  Prof.  Gilles-Éric Séralini dedicată criticilor imediat dupa publicarea studiului din 2011.
Este o pledoarie tehnică, dar accesibilă, care demontează punct cu punct criticile facute in pripa de loby-urile Agro- Bussines, la doar 24 de ore dupa publicarea studiului sau.
Ma opresc aici cu Capitolul OMG / Energie nucleară. 4 luni de tradus si de verificat referinte mi-ajunge.
Este un material pe intelesul tuturor si are totodată o bază de date pentru responsabilii din Agricultură .

Sa retinem cu totii ca poluarea OMG precum si cea nucleara nu au limite in spatiu si timp
Am sa repet aici cele trei puncte comune definitorii ale acestor doua " tehnologii" mortifere :

- 1) Primul ar fi ireversibilitatea. Este prima data in istorie Vieţii când avem acest fel de poluare - OGM-urile, care se poate multiplica in timp. Este  o poluare perpetua !
 In acelaşi fel, rămăşiţele nucleare vor rămâne timp de milenii...mai mult decat piramidele.

2) Aceasta  contaminarea omniprezenta. Găsim rămăşiţe OGM in mâncarea din
Japonia, SUA, Europa, China, India si Australia....

3) Bioacumularea chimicalelor in mâncare, cum ar fi pesticidele din OGM-uri,  necesita testare pe termen îndelungat.
Studiile pro-OMG sunt precum statisticele OMS, care  spun ca in  dezastrul de la Cernobîl au muritt doar 50 de oameni ! Dar asta a fost pe termen scurt... Au ignorat iradierea copiilor, care va avea consecinţe pentru generaţiile ce vor urma !
E prima dată in Istoria Vieţii  când o specie, specia umană, este capabila să-şi otrăvească odraslele
in cunoştinţă de cauză !

VEDETI INTERVIUL TRADUS AICI

In completare studiati categoria CODEX ALIMENTARIUS, pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS.

Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...