RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

luni, 8 septembrie 2014

O VIAŢĂ DE GÂNDAC - Aventuri la firul ierbii (8.09.2014)

A BUG'S LIFE (1998) 

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un desen animat. Unele dintre cele mai frumoase filme sunt cele de animatie. Unii pot avea o reticienta in ceea ce priveste acest gen de filme deoarece pot parea copilaresti si cel mai adesea chiar sunt, insa exista uneori filme de acest gen care transmit niste mesaje extrem de puternice, intr-un ambalaj mai usor de digerat pentru majoritatea oamenilor. Desi stim ca Disney a fost un mason de grad inalt si ca in multe desene animate se trimit mesaje oculte, simboluri masonice (cu incarcatura sexuala si satanica adeseori), am intalnit de multe ori in filmele facute de case de filme gen Pixar, DreamWorks si chiar Disney multe filme cu mesaj pozitiv, inaltator, exemple de eroism, iubire, sacrificu de sine, compasiune, intelepciune, bucurie de a trai, frumusete la superlativ, imaginatie creatoare fantastica, inventivitate, morala si multe alte calitati umane superioare din care copii chiar au ce invata. Sigur, adeseori astfel de filme pot deveni cai troieni deoarece incepi sa capeti incredere cand vezi anumite filme si discernamantul poate disparea si astfel poti inghiti pe nemestecate unele galusti, servite foarte inteligent in alte filme realizate de aceleasi case de filme. Nu spunem ca toate desenele realizate de aceste companii sunt mereu rele, dar nici 100% bune. Ne vom stradui sa va prezentam din gand in gand, cate un astfel de desen animat care cel putin pentru noi, a fost un plus, o incantare si adeseori, de ce nu, o revelatie.
Astazi va prezentam un desen animat metafora, o metafora a societatii umane in ansamblu si in particular lupta dintre mafia parizita - pradatoare (oculta sau nu) si oamenii de rand (turma, prostimea, viermii ... dupa cum ne considera cei care o conduc). Poate nu intamplator marea masa de oameni este considerata in cercurile inalte "firul ierbii" (locul unde se afla turma sau unde misuna "gandacii", apropos de titlul filmului de azi). Filmul  ne arata unde am putea ajunge daca am fi uniti, insa din pacate, in viata de zi cu zi, astfel de eroi, cum este cel din filmul de astazi, cel mai adesea sfarsesc prost, martiri ai lasitatii celor din jur care nu au curajul sa-si infrunte soarta, destinul, tiranii, fortele parazitice-pradatoare care ii conduc. 
Nu o sa intram in detalii despre cine a produs filmul, cu ce buget si astfel de detalii nesemnificative pentru noi (netul e plin de ele) si nici nu o sa va povestim filmul. Va lasam voua placerea de a vedea sau revedea acest desen animat deosebit de frumos si inspirational. 

Daca doriti sa vedeti cam despre ce este vorba pe foarte scurt , esenta filmului este urmatoarea:

VEDETI FILMUL TRADUS AICI

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...