Ieşirea Din MATRIX: O VIAŢĂ DE GÂNDAC - Aventuri la firul ierbii

luni, 8 septembrie 2014

O VIAŢĂ DE GÂNDAC - Aventuri la firul ierbii

A BUG'S LIFE (1998) 

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un desen animat. Unele dintre cele mai frumoase filme sunt cele de animatie. Unii pot avea o reticienta in ceea ce priveste acest gen de filme deoarece pot parea copilaresti si cel mai adesea chiar sunt, insa exista uneori filme de acest gen care transmit niste mesaje extrem de puternice, intr-un ambalaj mai usor de digerat pentru majoritatea oamenilor. Desi stim ca Disney a fost un mason de grad inalt si ca in multe desene animate se trimit mesaje oculte, simboluri masonice (cu incarcatura sexuala si satanica adeseori), am intalnit de multe ori in filmele facute de case de filme gen Pixar, DreamWorks si chiar Disney multe filme cu mesaj pozitiv, inaltator, exemple de eroism, iubire, sacrificu de sine, compasiune, intelepciune, bucurie de a trai, frumusete la superlativ, imaginatie creatoare fantastica, inventivitate, morala si multe alte calitati umane superioare din care copii chiar au ce invata. Sigur, adeseori astfel de filme pot deveni cai troieni deoarece incepi sa capeti incredere cand vezi anumite filme si discernamantul poate disparea si astfel poti inghiti pe nemestecate unele galusti, servite foarte inteligent in alte filme realizate de aceleasi case de filme. Nu spunem ca toate desenele realizate de aceste companii sunt mereu rele, dar nici 100% bune. Ne vom stradui sa va prezentam din gand in gand, cate un astfel de desen animat care cel putin pentru noi, a fost un plus, o incantare si adeseori, de ce nu, o revelatie.
Astazi va prezentam un desen animat metafora, o metafora a societatii umane in ansamblu si in particular lupta dintre mafia parizita - pradatoare (oculta sau nu) si oamenii de rand (turma, prostimea, viermii ... dupa cum ne considera cei care o conduc). Poate nu intamplator marea masa de oameni este considerata in cercurile inalte "firul ierbii" (locul unde se afla turma sau unde misuna "gandacii", apropos de titlul filmului de azi). Filmul  ne arata unde am putea ajunge daca am fi uniti, insa din pacate, in viata de zi cu zi, astfel de eroi, cum este cel din filmul de astazi, cel mai adesea sfarsesc prost, martiri ai lasitatii celor din jur care nu au curajul sa-si infrunte soarta, destinul, tiranii, fortele parazitice-pradatoare care ii conduc. 
Nu o sa intram in detalii despre cine a produs filmul, cu ce buget si astfel de detalii nesemnificative pentru noi (netul e plin de ele) si nici nu o sa va povestim filmul. Va lasam voua placerea de a vedea sau revedea acest desen animat deosebit de frumos si inspirational. 

Daca doriti sa vedeti cam despre ce este vorba pe foarte scurt , esenta filmului este urmatoarea:

VEDETI FILMUL TRADUS AICI
(CALITATE HD 720p)

Server 1


Server 2

Server 3


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...