Ieşirea Din MATRIX: SRI VASUDEVA - Retragerea din Romania din 2 iunie 2012 - Sesiunea de dimineata (8.08.2014)

vineri, 8 august 2014

SRI VASUDEVA - Retragerea din Romania din 2 iunie 2012 - Sesiunea de dimineata (8.08.2014)

Romania Retreat - Morning Session 
- June 2, 2012 on Blue Star -

"Sri Vasudeva este un lider vizionar care combina intelepciunea straveche cu gandirea moderna. Pentru multi, el este ghid personal, indrumator si consilier. De asemenea, el este un vorbitor international si un adept al workshop-urilor. Sri Vasudeva este fondatorul si liderul Blue Star, o organizatie internationala non-profit dedicata dezvoltarii plenare a potentialului uman. In prezent, Blue Star-ul are centre in America de Nord, Europa si Caraibe. Sri Vasudeva are publicatii internationale in domeniul spiritualitatii, managementului si psihoterapiei sistemice (care se refera la afectarea corpului ca un intreg). Publicatiile sale proprii cuprind:
"Voi sunteti Lumina", "Divinitatea Launtrica", "Sinele ca Lider', 'Reflectii asupra Luminii Interioare".

Mai multe amanunte despre Sri Vasudeva

La varsta de 21 de ani, Sri Vasudeva a inceput o intensa cautare a intelepciunii, nu doar a cunoasterii academice. Intelepciunea pe care el o cauta era aceea a intelegerii propriului sine, intelegere care sa-i aduca un control deplin asupra gandurilor si emotiilor si sa-i permita sa relationeze cu viata intr-un mod mult mai armonios.
Aceasta l-a condus la o calatorie a descoperirii de sine care s-a incheiat cu o serie de experiente profunde, experiente care l-au adus la o profunda transformare interioara la varsta de 24 ani, in 1978.
Experientele sale transformatoare l-au readus in lumea academica si profesionala ca profesor, inginer si manager, dar cu o mare diferenta. Scopurile sale erau acum acelea de a servi cu dragoste, si nu pentru castig personal, si sa lucreze pentru crearea unor comunitati mai bune .
In 1993 Sri Vasudeva a decis sa dedice tot timpul sau pentru a ajuta la transformarea de sine a indivizilor, sa-si implineasca in cel mai bun mod idealurile sale. In acest scop, el a creat Organizatia Blue Star, o organizatie non-profit dedicata dezvoltarii umane holistice si servirii comunitatii.
De cand s-a infiintat Centrul Blue Star in Trinidad, au existat numeroase invitatii pentru a calatori pe plan international.
Viziunea si prezenta sa puternica continua sa inspire oameni din diferite categorii sociale ale vietii si din diferite parti ale globului.
Viziunea sa cuprinde toate domeniile activitatii umane si continua sa aduca contributii substantiale in domeniul Managementului, Conducerii, Educatiei, Constientei Mediului, Sanatatii, Consilierii si Terapiei, Depasirii limitarilor impuse de societate. Aceste contributii au avut ca rezultat cresterea centrelor create pe doua continente.

Experienta Schimbarii Interioare 

In timpul intensei sale cautari, a descoperit existenta unui camp energetic subtil care influenteaza fiecare aspect al fiintei umane. Cunoasterea acestui camp energetic nu este noua, dar experienta directa a lui Sri Vasudeva i-a deschis acestuia planul sau emotional si l-a condus la o experienta profunda a iubirii neconditionate. Datorita acestui fapt, au urmat o serie de experiente pe parcursul a trei ani in care i s-au deschis mai multi centrii energetici, avand ca urmari, schimbari in planul constiintei sale.
Prin aceste experiente transformatoare Sri Vasudeva a descoperit campurile de energie subtila care au legatura cu dezvoltarea potentialului uman.
Acest proces a culminat cu o perioada de 40 zile, in 1978, in care el a experimentat o completa schimbare in constiinta.
Astazi, el ii calauzeste pe altii cum sa se conecteze la acest camp de energie subtila si sa interpreteze stiinta si teoria energiei Kundalini intr-un mod mult mai modern, fara conotatii religioase.
Astazi, el ne invata despre aceasta energie subtila, energia campurilor subtile non-fizice, deoarece ele relationeaza la fiecare nivel al activitatii umane.
El percepe ca fiintele sunt constituite din campuri energetice care nu pot fi vazute, dar care pot fi experimentate intr-un mod foarte puternic.
Patrunderea in aceste campuri ne ajuta sa ne dezvoltam mai mult inteligenta emotionala si mentala si sa ne imbunatatim vitalitatea."
SURSA si mai multe informatii despre SRI VASUDEVA:  http://www.bluestar-romania.ro

VEDETI AICI UNA DINTRE SESIUNILE UNUIA DIN WORKSHOP-URILE SUSTINUTE DE SRI VASUDEVA

Watch live streaming video from blue_star at livestream.com

AICI puteti vedea UN INTERVIU cu SRI VASUDEVA si cateva cuvinte spuse de el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...