Ieşirea Din MATRIX: LILOU MACE un interviu cu DON MIGUEL RUIZ - Noi Creăm şi Drama, şi Frumuseţea (26.02.2012)

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

duminică, 26 februarie 2012

LILOU MACE un interviu cu DON MIGUEL RUIZ - Noi Creăm şi Drama, şi Frumuseţea (26.02.2012)

We create the drama and the beauty 
- Miguel Ruiz, The Four Agreement (15th Anniversary)

”Don Miguel Ángel Ruiz (n. 1952) este un scriitor mexican, shaman, și profesor. El a fost un recunoscut chirurg, până când a avut o experiență aproape de moarte, care l-a facut să caute răspunsuri în tradiții ancestrale Toltece ,mama lui fiind o mare vindecatoare și bunicul său un nagual (sau shaman), care, după moarte, a continuat sa-l initieze pe Don Ruiz prin intermediul viselor sale.
A devenit cunoscut prin scrierea celor patru legăminte, care au fost publicate în 1997 și vândute mai mult de 4 milioane de exemplare. [1] Au fost prezentate si în show TV Oprah. [2] In ele evoca dreptul la libertate personală și credințele care duc la limitări și nefericire în viețile noastre.De asemenea vorbeste despre visul colectiv si puterea lui de a ne distruge vietile. În cele din urmă, ne spune ca in viata trebuie sa ne gasim propria integritate, iubirea de sine și de pace în această realitate. Cele patru legăminte sunt: 

"Fiti impecabili in tot ceea ce spuneti!"
Nu rostiti decat adevarul. Nu afirmati decat ceea ce ganditi cu adevarat. Nu folositi cuvintele pentru a jigni sau pentru a barfi, lucru valabil inclusiv pentru voi. Aplicati puterea cuvantului in sensul adevarului si al iubirii.

"Nu luati nimic personal!"
Nimic din ceea ce fac altii nu are vreo legatura cu voi. Tot ce afirma si tot ce fac ei este proiectia propriei lor realitati, a propriului lor vis. Daca deveniti imuni la opiniile si la actiunile celor din jur, nu veti mai fi victimele unei suferinte inutile.

"Nu faceti presupuneri inutile!"
Cautati in voi curajul de a pune intrebari si de a exprima ceea ce doriti cu adevarat. Comunicati cu cei din jur cat mai clar cu putinta, evitand astfel neintelegerile, tristetea si dramele inutile. Acest legamant este suficient pentru a va transforma radical viata.

"Faceti intotdeauna tot ce va sta in putere!"
Nu uitati insa ca eficienta noastra maxima se schimba de la o clipa la alta, la fel cum starea organismului difera atunci cand acesta este sanatos de momentul cand este bolnav. Indiferent de circumstante, faceti tot ce va sta in puteri. Veti evita astfel autojudecarea, criticile si regretele inutile.”
http://succesfinanciar.blogspot.com

Ruiz a scris de asemenea ca un supliment la cele patru acorduri "Arta cunoasterii", "Arta transformarii" si "Arta de a iubii". După ce a scris o serie de alte carti, el a vorbit publicului printr-o serie de comferinte desptre credinta sa in existenta Atlantidei , nu ca legenda ci ca popor mistic si sacru,unul din cele 4 popoare sacre, ca si de convingerea sa ca soarele a intrat in cea de a sasea etapa in 11 ianuarie 1992, ceea ce ar trebui să conducă la o nouă eră pentru umanitate .De asemenea el vorbeste și despre credința lui în puterea spirituală a Piramidei Soarelui din Teotihuacan. Vorbește fluent limba engleză. Deseori, oferă cursuri și ghidare spirituala în Statele Unite. Mulți cursanti sunt studenti americani dar im trecut a avut si reprezentanti de vaza ai unor familii din grecia si romania. În 2002 a suferit un masiv atac de cord, dar a revenit la viata. El a predat conducerea ordinului toltec "Eagle Knig" fiului sau Don Jose Luis Ruiz.” - Sursa http://ro.wikipedia.org
Iata cate ceva despre cartea care l-a facut celebru:

Având la bază înţelepciunea toltecă străveche, "Cele Patru Legăminte" reprezintă un puternic cod de conduită care ne poate transforma rapid viaţa, permiţându-ne să experimentăm libertatea personală, adevărata fericire şi adevărata iubire. Continuând tradiţia lui Castaneda, Ruiz distilează esenţa înţelepciunii toltece, definind în mod clar şi impecabil ce înseamnă să trăieşti ca un luptător pentru pace în lumea modernă.  


AICI gasiti majoritatea cartilor traduse de DON MIGUEL RUIZ la super preturi si transport gratuit!

Multumim magicinsights pentru traducerea acestui interviu!

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI: 
Noi creăm şi drama, şi frumuseţea_Miguel Ruiz, Cele patru legăminte 

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...