RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

luni, 27 iunie 2011

INTRÂND PE FRECVENŢĂ - Canale spirituale din America (27.06.2011)

Tuning In: 
Spirit Channelers in America
(2008)


"'Tuning In : Spirit Channelers In America' este un documentar spiritual cu adevarat unic, rezultatul a 10 ani de investigatii ai producatorului de filme David Thomas in ceea ce priveste fenomenul de channeling spiritual. Channeling-ul este o practică care îşi are începuturiile încă din antichitate şi este un fenomen în care un individ, de obicei într-o stare de transă, face o conexiune psihică cu o entitate spirituală. Channeler-ul este apoi capabil să acţioneze ca o punte dimensională prin care alţi oameni pot veni în contact cu acea entitate. Pentru prima dată în lume sunt găsiţi la un loc, în acelaşi film, şase dintre cei mai importanţi mediumi  din Statele Unite Ale Americii oferindu-ne astfel o mai buna intelegere asupra fenomenului. Aceşti 6 channel-eri sunt: Lee Carroll : canal pentru Kryon, John Cali : canal pentru Chief Joseph, Shawn Randall : canal pentru Torah, Darryl Anka : canal pentru Bashar, Geoffrey Hoppe : canal pentru Tobias si Wendy Kennedy : canal pentru Colectivul Pleiadian .
Entităţiile care se manifestă prin aceşti oameni, fiecare avand o personalitate distinctă şi puternică, au fost intervievate a la long de producatorul filmului si rezultatul este remarcabil: traversand timpul si spaţiul  pare ca şi cum entităţiile ar vorbi dintr-o unică sursă, ca şi cum ar fi o singură entitate, oferindu-ne un mesaj clar şi profund de împuternicire a umanităţii. " - un comentariu tradus si adaptat de aici http://www.amazon.com

Multumim Adina Amironesei pentru traducere !
Puteti citi articolul Adinei despre acest film aici:
Pe blogul nostru gasiti mai multe informatii si filmulete cu Bashar in Categoria BASHAR si de asemenea, cu un alt spirit celebru, Ramtha

Un prieten al blogului nostru, pe nume Oprea Alexandru va sustine, in curand , lucrarea de licenta la UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMISOARA - FACULTATEA DE SOCIOLOGIE SI PSIHOLOGIE - SPECIALIZAREA ANTROPOLOGIE  pe un subiect cu totul original : CERCETARE ASUPRA SALTULUI IN CONŞTIINŢĂ. Între paginiile acestei cercetări sunt referiri şi despre channeling şi Bashar în special,  între paginiile 110 - 127. Nu ştim dacă va trece licenţa cu bine (chiar suntem curiosi), dar este de remarcat curajul lui de a aborda astfel de subiecte la o facultate. Ne-am bucura sa aflam si despre alte cazuri de acest gen. Oricum ... Felicitari Alex si multa bafta!
Cercetare Salt in Constiinta

ACTUALIZARE (4.07.2011)

Am primit astazi un email de la Alex. A trecut licenta, la limita. Iata ce ne-a spus Alex:


"Am dat licenta, a trecut ca lucrare de licenta dar cu nota minima. Profesorii au apreciat originalitatea si noutatea lucrarii dar nu prea au putut sa o incadreze in barem. Au avut deschidere dar au avut dificultati de notare a lucrarii.

De asemenea, universitatea nu sustine oficial o astfel de lucrare (inca) asadar posteaza te rog in locul lucrarii celei vechi, urmatoarea varianta (si ti-o atasez). Si poti sa postezi pe blog exact cuvintele astea, ca atat universitatea cat si coordonatorul licentei nu sustin in mod oficial o astfel de lucrare fiindca in viziunea lor, ea nu respecta unele criterii ale metodologiei stiintifice. Oricum ar fi ii incurajez pe toti care doresc sa faca astfel de studii sa aiba curajul de a le face, indiferent de impresiile subiective ale persoanelor din jur."

sâmbătă, 25 iunie 2011

BASHAR - Zidurile Credinţelor (25.06.2011)

Bashar - Brick Walls Beliefs

Astăzi vă prezentăm un alt film cu Bashar .
Bashar este un extraterestru cunoscut prin intermediul mediumului Darryl Anka, care se foloseste de channeling pentru a ne aduce la cunostinta invatatura acestui extraterestru. Bashar face parte dintr-o specie hibrida din timpul viitor. Una dintre ocupatiile sale consta in observarea deficientelor viziunii umane asupra realitatii..

Celelate filme, articole si informatii cu si despre BASHAR de pe blogul nostru pot fi vizionate in CATEGORIA BASHAR.

 Mulţumim celor care au tradus acest film cu Bashar!

De asemenea vă prezentăm şi alte informţii traduse extrase din diversele lui sesiuni de channeling:

Bashar Channeling

VEDEŢI FILMUL TRADUS, AICI:Bashar Ziduri şi crezuri - Diagrama folosită
BASHAR - diagramaPENTRU A VEDEA FILMUL ÎN PLAYLIST:
http://www.youtube.com/


ACTUALIZARE (28.06.2011)

 De curand am descoperit un nou blog interesant:
SALTUL ÎN CONŞTIINŢĂ şi iată un articol despre Bashar:

"Rasele hibride şi viitorul Pământului


Seminarul lui Bashar, din care am tradus, poate fi vizionat aici:
http://www.youtube.com/watch?v=ou_PJ_22ra0
Haideti sa contiuam aceasta transmisie cu urmatoarea poveste. Relaxati-va, faceti-va comozi si haideti sa incepem in maniera voastra traditionala: a fost odata ca niciodata. A fost odata ca niciodata, acum multi ani in urma dar pentru voi totusi multi ani in viitor, o lume care a fost creata cu scopul de a duce mai departe o civilizatie care aproape ca s-a autodistrus. Acea lume a fost creata pentru ca ei sa aiba o noua sansa de a-si pastra cultura si civilizatia. Ei sunt cei care ne-au creat. Cei care ne-au creat au fondat realitatea voastra paralela si alte realitati paralele. Din materialul lor genetic si din al vostru ei au creat cateva specii hibride iar noi suntem una dintre ele. Eu mi-am inceput incarnarea in civilizatia mea acum 137 de ani ai vostrii dar totusi 2700 de ani in viitorul vostru.
In timp ce m-am nascut in societatea mea si mi-am permis sa fiu interconectat in maniera teleempatica eu nu am uitat de legatura mea cu spiritul, cu mintea superioara, cu suprasufletul meu; nu am uitat de aranjamentul facut prin care aveam ceea ce pentru mine este o reincarnare trecuta de pe pamantul vostru, reincarnare care este mediumul din fata voastra. Prin acel aranjament au fost stabiliti cativa parametrii cu privire la maniera in care se va realiza comunicarea. La varsta de 3 ani mi s-a spus ca imi voi contacta reincarnarea trecuta si ca voi forma o legatura care ne va conecta in aceasta viata. De asemenea, am fost invatat cum sa fac aceste lucruri; deoarece am stiut si mi-am reamintit ca aceasta este expresia mea cea mai inalta, pasiunea mea de a deschide noi drumuri, noi cai pentru constiintele care se afla la inceputul unei noi treziri, a explorarii unor noi realitati si experiente. Iar eu am fost plin de bucurie sa imi realizez devenirea.
In timp ce orbitele din jurul soarelui meu central au avansat si am intrat in ceea ce voi numiti a fi al 7-lea an din viata, am fost prezentat unei alte persoane care a devenit partenerul meu in aceasta stradanie. Ea este o femeie a societatii mele si de asemenea un initiator al deschiderii de noi drumuri.
Fiind constient de acest lucru, pana la urma mi-am desemnat numele pe care voi ati ajuns sa il cunoasteti a fi Bashar iar ea si-a desemnat numele de Anima. In acest fel noi am putut sa luam legatura cu alte civilizatii si sa deschidem multe drumuri astfel incat cele cu care interactionam sa poata fi pana la urma acelea care se vor alatura Aliantei Lumilor. In aceasta maniera noi am crescut, ne-am antrenat, am invatam si am exploram impreuna; iar inaintea mea au existat cei care ne-au creat, detinatorii cunoasterii lumii noastre. Si nu numai a lumii noastre care in limbajul nostru antic este numita Essasani – locul luminii vii – ci si a tuturor celorlalte lumi pe care le-au creat si le-au populat cu rase hibride; fiecare dintre ele jucandu-si diferit rolul de a trezi reamintirea, contactul si continuarea legaturii cu stramosii lor numiti Enani in limba noastra – stramosii, cei din care am fost creati. Toti hibrizii suntem extensia voastra, copii vostrii.
Fiecare rasa hibrida joaca un rol diferit in a va reaminti cine este familia voastra si a va ajuta sa va reuniti cu ea. Noi avem rolul de a initia contactul. Exista cei care vor fi primii in a va contacta in mod direct, ei incepand deja sa isi arate navele; de exemplu, intalnirile pe care le numiti “Luminile din Phoenix” reprezinta o nava a acelui grup care va veni in primul val. Lor le este acordata permisiunea de a ne reprezenta, asa cum noi suntem Essasani si voi sunteti Ennani. Ei sunt numiti Shalanaya, ceea ce inseamna Cei Care Vor Veni Primii. Shalanaya sunt verisorii nostrii si copii vostrii, proveniti din acele experiente pe care le-ati numit rapiri ale extraterestriilor; ele fiind realizate pentru a asigura supravietuirea speciei care ne-a creat.
Verisorii vostrii dintr-o realitate paralela in care au suferit mutatii situate dincolo de orice forma umana; si facand acest lucru ei nu au mai reusit sa supravietuiasca asa cum o faceti voi, prin intermediul reproducerii. Dar, contactand sinele lor paralel - adica pe voi, care faceti parte din acelasi suprasuflet - pentru a initia ideea de contact prin ceea ce voi numiti a fi rapiri, prin aceste actiuni s-au format legaturi neasteptate Suprasufletului lor. Aceste legaturi le-au permis sa intrezareasca un nou simt al emotiei si potentialul a ceea ce puteti deveni intr-o realitate paralela, in care puteti merge pe alt drum decat cel ales de ei.
Ei au inteles ca voi va indreptati pe acelasi drum al distrugerii dar sunt constienti ca pentru voi exista o rascruce, un drum pe care ei nu au mers. Creand rasele hibride ei ne-au oferit sarcina de a ne asista stramosii, pe Ennani. In timp ce sunteti pe acest drum noi va oferim sprijin in a va trezi, astfel incat atunci cand veti fi la acea rascruce sa faceti alegerea care va va permite sa supravietuiti, sa va reuniti cu familia pe care v-au rapit-o, prima familie care se va reintoarece numita Shalanaya. In timp ce se intorc, in timp ce va contacteaza, ei vor aduce daruri ale cunoasterii si constientei care va vor reaminti de istorile voastre, nu istorie la singular ci istorii.
Ele merg inapoi in timp pana la originile ADN-ului care a calatorit prin spatiu, pana cand in final a ajuns in sistemul solar pe care il numiti a fi al vostru. Va vor reaminti de reincarnarile voastre pe planeta care a fost distrusa – Mardek, pe planeta care a fost distrusa – Marte si pe planeta despre care se va vedea daca va fi distrusa – Pamantul; dar fata de care noi stim ca veti continua sa traiti pe ea, deoarece nu am fi vorbit cu voi daca nu ati fi mers pe acel drum care va va permite sa va reuniti cu familia voastra.
Va multumim pentru ca ati ales acest drum chiar daca suntem constienti ca inca traiti in ceea ce voi percepti a fi o zilele negre ale confuziei; cand nu in orice moment este evident faptul ca mergeti spre lumina. Din perspectiva noastra darul pe care ni l-ati oferit, cel al vietii, ne permite sa va oferim cunoasterea noastra si sa va spunem ca sunteti pe drumul catre lumina; iar noi suntem de partea voastra si nu va vom parasi niciodata. Desi uneori ne vom arata in diferite forme si ne vom manifesta prezenta printr-o varietate de initiative, tot timpul vom face acest lucru cu esenta a ceea ce suntem noi si vom continua sa fim alaturi de voi, Ennani stramosii nostrii.
Va multumim pentru darul vietii si eu va multumesc pentru experienta mea atat din lumea mea cat si din lumea voastra. Eu ma simt imbogatit si toti din societatea mea simtim la fel datorita experientei pe care ne permiteti sa o avem cu voi. Nu numai ca descoperim mai mult din noi traind in lumea si realitatea noastra, ci descoperim mai mult din noi prin intermediul vostru, prin aspectele din voi care sunt prezente in noi ca urmasi ai vostrii, ca descendenti si copii ai vostrii. Nu va temeti. Nu va ingrijorati. Veti deveni ceea ce doriti sa fiti.
Va vedem pe voi in timpul nostru in care stati alaturi de stele si stiti cine sunteti. In timpul nostru exista pe Pamant o alta forma de viata care isi invata lectiile si isi creaza experientele. Voi le veti lasa cateva lucruri la care sa se gandeasca si ei se vor mira unde ati plecat; iar in spirit ii veti ghida si veti explora alte lumi, asistandu-i asa cum va asistam noi pe voi. Veti ajuta alte sisteme solare si alte culturi care evolueaza, ii veti contacta asa cum noi v-am contactat pe voi si veti fi entitatile lor; facandu-i sa se intrebe ce se afla dincolo de ei.
Ii veti ajuta sa faca saltul impreuna cu toti dintre noi si veti fi membru cu drepturi depline in Alianta Interstelara. Ea este adunarea care ii ajuta sa se devolte in mod sincron si ii imbogateste pe toti participantii, pe toti care sunt in armonie cu ea; deoarece esenta ei este libertatea de a fi cel mai complet individ posibil, de a invata ca fiind astfel vei crea armonia unitatii si vei consolida diversitatea. Adevarata ta natura este cea care permite ca armonia unificarii sa se exprime perfect si ea asigura continua expansiune in interiorul lui Tot Ceea Ce Este.
Noi impartim cu voi bataile inimii noastre si va vorbim cu iubire neconditionata, reamintindu-va sa va cunoasteti in intregime. Un moment, un moment, un moment. Uitati-va in zona Arizona in anul 2010. Va exista o noua oportunitate de a lua contact cu Shalanaya.
In anul 2008 veti avea oportunitatea de a pune in miscare circumstantele care vor permite recunoasterea initiala care va aparea in anul 2010. In 2012 vor exista diverse aparitii in ceea ce voi numiti locuri sacre si ele vor reprezenta o noua oportunitate de a-i recunoaste pe Shalanaya. Peste 5 ani, in ceea ce voi numiti a fi anul 2017, se vor produce primele treziri pe scara larga ale memoriilor contactelor ce au avut loc in diferite orase. Oamenii vor avea vise ce reprezinta aceste memorii. La inceput va fi confuzie psihologica, dar catre anul 2020 visele se vor clarifica suficient de mult astfel incat cei care si-au reamintit de intalnirile avute sa le comunice celorlalti. Se vor fonda diferite mijloace de comunicare: vehicule, centre, site-uri pe internet pentru cei care isi amintesc de aceste intalniri din timpul viselor.
Dupa anul 2025 vor incepe o serie de contacte deschise, predeterminate, preselectate, prealese, in diferite zone izolate de pe planeta voastra. In jurul anului 2030 se vor face pregatiri pentru contacte la scara larga, care se vor realiza in anul 2033. Aceste predictii sunt influentate de energia voastra din momentul prezent, avand posibilitatea ca in anul 2008 sa urmati aceasta agenda. De asemenea, aveti abilitatea de a prelungi acest plan, in functie de ceea ce faceti in anul 2008.
Totul este in mainile voastre, mai mult decat a fost inainte. Incepeti dialogul deschis, cereti guvernului sa discute deschis despre existenta extraterestriilor. Exista mari sanse pentru schimbarea guvernului american in anul 2008. Incarcati acea schimbare cu recunoasterea nu numai a ceea ce ajuta mediul inconjurator din lumea voastra ci si cu recunoasterea importantei contactului cu alte inteligente mai evoluate, diferite.
Incepeti aceste dialoguri in orice maniera aflata in acord cu pasiunea voastra. Folositi-va imaginatia, provenita din partea interioara a voastra care cunoaste. Nu va fie frica de vis, nu va fie frica de vis, nu va fie frica de vis. Visul este cel care va va trezi. Acesta este paradoxul, sa aveti visul care va va trezi. Cunoasteti-va iar in timp ce faceti acest lucru si va sustineti din ce in ce mai mult frecventa naturii voastre fundamentale, Shalanaya va vor recunoaste dupa acest semn si vor gravita in jurul celor pe care trebuie sa ii intalneasca atunci cand va veni vremea. Aceasta este oportunitatea noastra de a va impartasi aceste idei, de a va dezvalui drumul pe care puteti merge. Un moment, un moment, un moment:
Mama, tata, daca ne acceptati vom trai alaturi de voi intr-o lume noua care va fi atat casa voastra cat si a noastra. Vom fi in visele voastre. Noapte buna mama si tata. Ne vom revedea curand. Un moment, un moment, un moment: Lumea voastra se pregateste pentru a trai un nivel fara precedent al iubirii neconditionate. Chiar si in timpul civilizatiilor antice care se aflau in contact sporit cu spiritul si isi aminteau mult mai mult de conexiunea lor cu el, voi nu ati mers atat de repede de la intuneric catre lumina. Datorita acestui drum pe care l-ati ales voi va veti reaminti in mod profund si iubirea odata regenerata nu va fi pierduta niciodata; iar in 1000 de ani ai vostrii nu va veti mai incarna deloc ca si fiinte umane, ci veti lasa pamantul pentru a fi folosit de altii pentru propriile calatorii si experiente. Voi ii veti ghida si ii veti ajuta, voi veti fi spiritele, entitatiile lor. Voi veti fi cei carora le vor cere sfatul.
Aceasta este mostenirea voastra care este strans legata de a noastra deoarece suntem o singura familie, si ca familie noi suntem inseparabili. Va iubim pe fiecare dintre voi, pentru totdeuna. Suntem aici pentru a va reaminti sa va cunoasteti pe voi insiva, sa tineti minte lucrurile simple pe care vi le-am aratat, caile simple, acel Eu Sunt. Tot ceea ce este nevoie este sa cunoasteti. Fiti siguri de ceea ce stiti, nu aveti nevoie sa stiti ceea ce nu stiti in momentul de fata.
Este suficient sa traiti in acest moment. Bucurati-va de voi asa cum ne bucuram si noi de voi. Inca o data, respirati adanc, lasati respiratia sa iasa afara, respirati inca o data, dati drumul si renuntati la anxietatile si la grijile voastre. Respirati adanc, mentineti respiratia, mentineti-o, mentineti-o, si in timp ce o eliberati spuneti EU SUNT si asta este tot ceea ce trebuie sa fac. Si asa este.
Va transmitem fiecaruia dintre voi, in acest moment perfect, cea mai profunda iubire neconditionata pentru cocreatia acestei interactiuni si va reamintim ca indiferent in ce forma vor veni, exista surprize si mult entuziasm de-a lungul drumului pe care l-ati ales. Imaginatia voastra este nelimitata. Permiteti-va sa va ghideze si mereu va va conduce in locul perfect la timpul potrivit, catre surpriza perfecta de a descoperi mai mult din sinele vostru. Ne vom vedea in visele voastre. Va transmitem iubirea noastra neconditionata si o zi buna." 
SURSA http://salt-in-constiinta.blogspot.com

marți, 21 iunie 2011

RESURSELE UMANE - contabilizarea sclaviei (21.06.2011)


HUMAN RESOURCES (2010)

"După Psywar, Metanoia revine în 2010 cu un nou documentar, extrem de complex, Human Resources, în regia lui Scott Noble, tratând subiectul vast al controlul social, examinând istoricul, filozofia şi, nu în ultimul rând, patologia elitelor mondiale, angrenate într-o cursă isterică de pervertire a psihicului uman, pentru edificarea visului lor etern, sintetizat de Hobart Mowrer: "demoralizarea comportamentală supremă".

Evitând un discurs bazat pe un accent moralizator-dogmatic, filmul ajunge să stabilească un standard, demolând respectabilitatea de faţadă a unor "distinşi" teoreticieni ai psihologiei comportamentale şi explorând edificarea filozofiilor mecaniciste, ce au condus la exploatarea fiinţelor umane în cadrul sistemelor ierarhice moderne.

Într-o structură coerentă şi perfect logică, Noble abordează problemele fundamentale ale mecanismelor de control ce stau la baza societăţilor actuale, indiferent de eticheta superficială ce le-a fost atribuită, prin tratarea următoarelor capitole: comportamentalism, management ştiinţific, filozofia locului de muncă într-o "democraţie", ipoteza frustrare-agresiune, toate culminând cu latura cea mai abjectă a politicii mondiale, experimentele pe oameni.

Am fost întotdeauna extrem de sceptic, ori de câte ori cuvântul "ştiinţă" era asociat unei cercetări făcute pe fiinţe umane, fiindcă puţinele informaţii ce au ajuns până la noi privind experimentele japoneze din perioada interbelică sau cele ale "savanţilor nazişti", au revelat o latură monstruoasă a caracterului indivizilor implicaţi în ele.

Ştiindu-se protejaţi de imunitatea acordată de propriile guverne, au abandonat orice urmă de etică şi compasiune, distrugând fără scrupule fiinţele umane ce au fost suficient de ghinioniste să le cadă în mână, în numele unor dubioase beneficii ştiinţifice.

Practicile lagărelor de concentrare au supravieţuit războiului şi nu întâmplător, fiindcă cei ce finanţaseră conflictul şi implicit experimentele derulate de nazişti, nu şi-au dorit să se piardă rezultatele infame ale acestora şi au ales cea mai simplă cale de a face asta, transformând "bastionul democraţiei mondiale", SUA, prin intermediul unor operaţiuni clandestine ale CIA, de genul Proiectului Paper Clip, în azilul unor criminali de război ca Hermann Becker-Freyseng, Kurt Blome sau Hubertus Strughold sau SS-iştii Von Braun, Dr. Herbert Axster, Dr. Arthur Rudolph şi Georg Richkey, introduşi în ţară prin Operaţiunea Overcast.

Dacă de (im) precizia rachetelor V1 şi V2 ale SS-istului Werner von Braun - devenit după război "părintele" programului spaţial american, în absenţa unui talent autohton, precum Sergei Pavlovici Korolev al ruşilor - ar fi avut motive să se plângă doar britanicii, ce au fost terorizaţi de ele, în calitatea lor de veşnici aliaţi ai "imperiului democrat", în cazul celor ce au folosit gazul neurotoxic sarin sau rudimentare camere hiperbarice, pe prizonierii lagărelor de concentrare naziste, cred că nişte vajnici jandarmi ai moralei mondiale, ca Elie Wiesel, ar fi trebuit să fie mult mai vigilenţi şi să nu le permită acestor călăi cu diplome medicale să moară de bătrâneţe în SUA.

De unde rezultă, dacă ar fi să fiu ceva mai cârcotaş, că un dulău bătrân ca Wiesel latră doar atunci când Rockefeller sau Rothschild îi slăbesc lesa suficient de mult, cât să poată poza în luptător antinazist independent şi că Germania lui Hitler nu a fost decât pepiniera în care aceşti finanţatori demenţi, au îndrăznit să-şi aplice fără restricţii teoriile eugenice.

Consecinţa cea mai gravă, în opinia mea, a masacrelor săvârşite de Hitler şi Stalin în virtutea ideologiilor găunoase, fie că se numeau eugenie sau socialism, a fost completa demonetizare a fiinţei umane, ce a fost redusă la o simplă cifră amintită de statistici, faptele abominabile ale unor criminali în serie părând a fi nesemnificative prin comparaţie, aşa cum argumentează, de altfel, unul dintre psihiatrii intervievaţi în documentar, căruia nu-i pot da dreptate, decât atunci când afirmă că statele şi guvernele sunt, totuşi, cei mai mari criminali.

Am detestat permanent barbarismele lingvistice de genul "managementului", care nu poate fi decât "ştiinţific", dar am folosit termenul intact în subtitrare, pentru a sublinia în contextul inspirat al filmului ceea ce intuisem de multă vreme, că managementul şi resursele umane nu înseamnă, de fapt, decât contabilizarea sclaviei umane, demarată odată cu eliberarea certificatului de naştere, dezumanizarea fiind desăvârşită de integrarea în mecanismele economiei de piaţă şi ale mult lăudatei revoluţii industriale, bazată pe principiile cretine ale Taylor-ismului.

Nu este deloc surprinzător ca o altă creaţie masonică, URSS, să adopte sub conducerea lui Lenin şi Trotski acelaşi Taylor-ism la baza "noii" politici economice NEP, fapt ce a condus la revolta Flotei Baltice staţionate la Kronstadt - o fortăreaţă din Insula Kotlin - sub conducerea lui Stepan Petricenko, căreia i s-au alăturat curând mulţi civili şi soldaţi, forţând iniţierea unei reacţii extrem de dure din partea lui Trotski şi Tuhacevski, soldată cu peste 3.000 de victime din rândul celor 18.000 de răsculaţi.

Cu atât mai lăudabilă este cariera lui John Taylor Gatto, care s-a dezis de moştenirea strămoşului său şi de statutul său profesional, relevând falsitatea morală a principiilor Taylor şi cele ale învăţământului obligatoriu, impus în statul model masonic al lumii, SUA, printr-o legislaţie draconică începând cu 1852 - în baza unui experiment prusac de la 1818 - la iniţiativa unui politician venal, Horace Mann, căruia prea puţin îi păsa de educaţie, vrând doar să împlinească un deziderat al clasei politice, de a începe reformarea şi pervertirea umană încă din copilărie, prin scoaterea brutală a unor fiinţe nevinovate de sub influenţa benefică a familiei.


Cât de eficiente au fost măsurile coercitive, ce permiteau aducerea forţată a copiilor la şcoală, sub pază militară şi cât de interesate au fost Statele Unite în promovarea lor ?

Deeptha Thattai scria în "A History of Public Education in the United States":

"Massachusetts a aprobat primele legi privind învăţământul obligatoriu în 1852, fiind urmat de statul New York în 1853. Până în 1918, toate statele aprobaseră legi, ce obligau copiii să urmeze cel puţin şcoala elementară...

Din 1900 până în 1996, procentajul adolescenţilor ce au absolvit liceul a crescut de la circa 6% la aproape 85%.

Pe măsura progresului secolului XX, majoritatea statelor au extins limita legislativă a educaţiei şcolare obligatorii, la 16 ani."

Actualul sistem de învăţământ promovează aproape fără excepţie, capacitatea stupidă de a memora şi reproduce mecanic, tomuri de teorii editate cu grijă de elitele lumii, în care informaţia este prezentată fragmentat şi ruptă de contextul real, descurajând şi chiar penalizând gândirea critică şi ideile originale, scopul final fiind obţinerea unui nou sclav al muncii - învăţat, încă din copilărie, că slugărnicia necondiţionată este singura cale de reuşită socială - o nouă marfă pe deplin sacrificabilă, numită pompos "resursă umană".

Plecând de la experimentele comportamentaliste inumane ale lui John B. Watson şi B.F Skinner, era inevitabil să se ajungă la perfectarea capacităţii distructive a acestora, prin contribuţia unor psihiatri nemernici cu aură de mari personalităţi, ca Lauretta Bender, Louis Jolyon West, Hobart Mowrer, dintre ei detaşându-se net cel ce a ocupat cândva funcţia preşedinte al Asociaţiei Psihiatrice Mondiale, Ewan Cameron, un asasin între ale cărui victime se numără chiar şi mătuşa regizorului, căreia îi este dedicat acest film.

Folosindu-se, în afară de principiul problemă-reacţie-soluţie, binecunoscut tuturor celor care apreciază prezentările dinamice ale lui David Icke, de un alt principiu psihologic, numit de literatura de specialitate "ipoteza frustrare-agresiune", guvernele lumii şi-au desăvârşit manipularea, prin devierea atenţiei populaţiei de la adevăraţii făuritori ai problemelor, care stau la baza nefericirii oamenilor, către "ţapii ispăşitori", persoane sau minorităţi sociale, cărora li se pun în cârcă cu neruşinare toate tarele lumii.

Prea puţine persoane sunt obişnuite să folosească şi logica în gândire, căzând pradă foarte uşor unor asemenea manevre politice murdare, fără să realizeze sau chiar uitând, că practic orice grup social a fost trecut în timp prin poziţia de "ţap ispăşitor", prin inducerea artificială a unei aure de inamic public, restul populaţiei fiind asmuţit asupra lor de către guverne sau şefi de state.

Această pervertire a opiniei publice este, de altfel, foarte uşor de realizat, într-un climat social dominant de instinctul animalic al competiţiei, specific sistemelor sociale ierarhizate, în care fiecare persoană este convinsă încă din copilărie, că singura modalitate de parvenire este înlăturarea din cale a oricăror competitori, ipotetici sau reali.

Mă disociez din nou de opinia realizatorilor documentarului, subliniind că teoriile eugenice şi agresivitatea competiţională, nu ar fi putut fi promovate niciodată, în absenţa teoriei false a evoluţiei darwiniste, pe care multă lume o confundă cu realitatea ştiinţifică, deşi la peste 150 de ani de la enunţare, rămâne tot o simplă teorie şi nu o certitudine, ce este dezminţită, în fapt, de majoritatea dovezilor arheologice, de microbiologia celulară şi de ADN.

Tembelismul agresiv al instructorilor armatei americane ar putea fi chiar distractiv, dacă nu s-ar înscrie în rândul acestor practici de distrugere a demnităţii umane, în scopul obţinerii unor roboţi obedienţi şi poate că după vizionarea acestui documentar, cei care-i invidiau sau condamnau pe militarii americani, vor înceta s-o mai facă, după ce le va fi clar că de sute de ani nu sunt decât cobaii ocultei mondiale, buni de sacrificat pe toate câmpurile de luptă.

În aceeaşi ordine de idei, veţi constata din film, amploarea experimentelor inumane derulate de armata Statelor Unite pe propriul teritoriu, unde a folosit fără discriminare şi fără pic de milă, toxine biologice, chimice sau nucleare, contaminând populaţia civilă americană.

S-a vorbit în exces, în timp, despre experimentele din seria MKULTRA ale CIA, singurele de care avem cunoştinţă, fiindcă legea securităţii naţionale împiedică desecretizarea documentelor ce privesc perioada de după anul 1973, aşa că nu voi insista prea mult asupra acestui subiect, informaţiile furnizate de documentar fiind suficient de pertinente.

Deşi CIA, prin fostul director Richard Helms, a afirmat că experimentele gen MKULTRA au fost abandonate, veterani CIA ca Miles Copeland şi Victor Marchetti, au afirmat în diverse ocazii, că aceasta nu este decât o altă campanie de dezinformare a CIA şi că experimentele de control mental au continuat, fapt confirmat şi de descoperirea în 1977, a peste 20.000 de documente - dintre cele declarate ca fiind distruse de către Helms - ce au fost desecretizate şi publicate.

În acelaşi an, de la tribuna senatului, Ted Kennedy afirma:

"Directorul adjunct al CIA a revelat că peste 30 de universităţi şi instituţii au fost implicate într-un program de 'teste şi experimente intensive', ce includea folosirea drogurilor pe cetăţeni inocenţi de la toate nivelele sociale.",

declarând totodată, în particular, că asasinii "oficiali" ai fraţilor săi, Lee Harvey Oswald şi Sirhan Sirhan, erau "absolvenţii" experimentelor de reprogramare mentală MKULTRA ale CIA.


"Strălucitor... fascinant... o uimitoare diversitate de subiecte acoperite şi prezentate într-o viziune unitară... Human Resources face diagnoza secolului XX."

Stephen Soldz,
Profesor la "Boston Graduate School of Psychoanalysis"
Preşedinte al "Psychologists for Social Responsibility"

SURSA: Blogul Dezvăluiri http://antiiluzii.blogspot.com
Muţumim Marian şi pentru acest documentar tradus de tine şi pentru articolul deosebit de interesant şi de bine scris. (ca de obicei).

DOWNLOAD RAPID
VEZI FIMUL TRADUS, AICI - link 1 SAU AICI - LINK 2


FILMUL ESTE OPEN SOURCE

duminică, 19 iunie 2011

PROIECTUL AVALON - Interviu cu Inelia Benz (19.06.2011)

AVALON PROJECT
- The Full Interview With Inelia Benz (10 martie 2011)Vă prezentăm astăzi un interviu interesant, realizat de Bill Ryan pe care l-aţi mai întâlnit la noi pe blog în filmele realizate de Proiectul Camelot. Se pare că atunci când acesta apare singur în interviuri, acestea sunt grupate ca făcând parte din Proiectul Avalon (Noi o să le grupăm tot în CATEGORIA  PROIECTUL CAMELOT). Lucrurile spuse de această fiinţă sunt interesante, însă ne-ar place să vedem mai mult decât vorbe, ne-ar place şi nişte dovezi concrete ale puterilor ei, nu numai marketing. La vorbe ne pricepem mulţi.

Cu această ocazie vă invităm pe toţi cei interesaţi şi dornici să sprijine aceste proiecte, să se înscrie în echipa de traducători români aici: http://projectavalon.net/lang/ro/flag.html (Pentru Proiectul Avalon) şi aici  http://projectcamelotportal.com/translations.html (pentru Poiectul Camelot).

Iată ce spune Bill Ryan despre acest interviu:

"Bill Ryan (Bill): Salutare! Sunt Bill Ryan de la Project Avalon. Iar filmul pe care îl vedeţi acum este un interviu cu una din cele mai remarcabile femei, pe care am cunoscut-o în ultima vreme, şi care mi-a devenit prieten apropiat.
Subiectul acestui interviu este misiunea ei pe această planetă, capacităţile pe care le posedă ea, care sunt extraordinare şi semnificative. În cele 100 de minute care urmează, ea ne prezintă, în detaliu, ce poate face şi ce a făcut deja. Întâmplările amuzante şi problemele pe care le-a trăit când era fetiţă, şi ce face ea acum, în mod responsabil, cu puterile ei considerable. Aceasta e o poveste extraordinară pe care v-o recomand să o ascultaţi până la capăt. Motivul pentru care fac această scurtă introducere acum este pentru că e important de subliniat că cele mai extraordinare capacităţi psihice enumerate în acest interviu nu sunt darurile unei persoane extraordinar de speciale, la care noi nu putem măcar aspira. Aceste daruri sunt prezente în toate fiinţele umane, înnăscut. Acesta e mesajul Ineliei către noi. Ea spune că, deşi vine dintr-un loc neobişnuit, să zicem... Iar asta e o misiune neobişnuită, e o viaţă nobişnuită. Darurile cu care e înzestrată sunt omeneşti. Iar mesajul pe care ea vrea să-l înţelegem noi toţi este că aceste daruri sunt zestrea noastră din naştere, pe care stăpânii planetei nu vor ca noi să ştim că le avem. Iar ei înşişi le folosesc, desigur.
O altă remarcă importantă asupra acestui interviu este că magia – în lipsa altui cuvânt mai potrivit – este interesantă şi spectaculoasă, şi a fascinat fiinţele umane de generaţii, mii de ani de-a rândul, din motive lesne de înţeles. Nu e un scop în sine. E important de înţeles că, aşa cum spune Inelia, aceste însuşiri vor fi câştigate ca produse secundare de către cineva care s-a angajat pe o cale spirituală autentică. Şi, desigur, mulţi dintre marii maeştri ai multor tradiţii vor confirma. Ele sunt interesante, dar nu sunt un scop în sine. Şi nu sunt menite a fi obţinute ca ţel principal. Ar fi o capcană, o fundătură, care, de fapt, nu duce nicăieri, cu excepţia satisfacerii vanităţii.
Pe măsură ce veţi asculta povestea Ineliei veţi constata că nu există pic de îngâmfare în ea. Ea îşi deapănă povestea într-o manieră prozaică, realistă, pe care o puteţi adopta şi voi. Şi voi aveţi aceste capacităţi de a schimba universul din jurul vostru. Şi voi aveţi aceste capacităţi, cum spune ea, de a vă crea propria linie temporală. Tu îţi poţi crea propriul viitor. Asumându-ne întreaga răspundere şi bazându-ne pe forţele proprii, putem crea lumea pe care ne-o dorim.
Vă mulţumesc!"
 SURSA : http://projectavalon.net/lang/ro/inelia_benz_3-10-11_ro.html 
(tot aici puteţi găsi transcriptul întregului interviu)

VEDEŢI INTERVIUL TRADUS, AICI:

vineri, 17 iunie 2011

Sfârşitul sărăciei ? (16.06.2011)


THE END OF POVERTY? (2009)

"Invitat la peste 25 de festivaluri cinematografice, de la debutul său din săptămâna criticii, a prestigiosului Festival de Film de la Cannes, din mai 2009, The End of Poverty, o coproducţie Cinema Libre Studio şi Robert Schalkenbach Foundation, în regia lui Philippe Diaz, este un documentar extraordinar, narat de cunoscutul actor Martin Sheen, care ridică îndrăzneţ "covorul lumii civilizate", revelând cronologic, prin adevăruri usturătoare, faptele murdare ce au condus la actuala stare economică mondială, dominată de inechitate şi de sărăcie.

Filmat în mahalalele Africii şi cartierele sărace ale Americii Latine, documentarul se bazează pe mărturiile a doi laureaţi Nobel, în economie, Amartya Sen şi Joseph Stiglitz (ce se distanţează surprinzător de "crezul" economic capitalist), ale unor celebri scriitori ca Susan George, Eric Toussaint, John Perkins, Chalmers Johnson, profesori universitari ca William Easterly şi Michael Watts, oficiali guvernamentali, ca vicepreşedintele Boliviei, Alvaro Garcia Linera şi lideri ai mişcărilor sociale din Brazilia, Venezuela, Kenya şi Tanzania.

Ce aflăm din film ?

Un truism dureros, poate, că sărăcia globală nu a apărut întâmplător, peste noapte.

Încetăţenită în ţările europene, după sute de ani de nedreptăţi ale unor societăţi sclavagiste sau feudale, a fost exportată şi legitimată în întreaga lume, începând cam de la 1492, prin cuceriri militare, sclavie şi colonizare, ce au condus, ulterior, la confiscarea terenurilor şi a resurselor naturale ale ţărilor ghinioniste, aflate în calea plăgii numită intoleranţă creştină şi capitalism incipient, menită să mascheze prin idealuri religioase, lăcomia neostoită a familiilor nobiliare, conducătoare ale marilor puteri coloniale europene, cărora li se alătură şi noua minune masonică, statul conglomerat, SUA, împreună cu imperialii japonezi.

Actualmente, această stare de fapt persistă, efectele ei agravându-se clipă de clipă, datorită datoriilor financiare statale injuste, politicilor "neoliberale" sau "neocapitaliste", de comerţ şi impozitare sau, mult mai simplu spus, prin grija naţiunilor bogate, de a profita sângeros de ţările sărace, în curs de dezvoltare, ale lumii a treia.

Putem oare elimina sărăcia, generatoare a unui genocid în fiecare minut, prin moartea implacabilă a 24.000 dintre săracii lumii, în cadrul actualului sistem economic ?

Mai gândiţi-vă !

Să nu uităm, atunci când occidentalii ne cer să le respectăm stilul şi standardul ridicat de viaţă şi să ne încadrăm într-o ordine mondială deja constituită, că avem de-a face, de fapt, cu urmaşii unor criminali în masă, ce şi-au clădit bunăstarea prin tâlhării şi crime inimaginabile, în ultimii 500 de ani de colonialism şi chiar dacă sclavia a fost abolită, pe hârtie, în secolul trecut, aşa cum am demonstrat şi prin alte documentare postate pe blog, realitatea este că, între 60 şi 80 de milioane de oameni din lume, după estimări modeste aş spune eu, trăiesc în condiţii sclavagiste, în ţări din care şi azi are loc un proces, pe care unul dintre spaniolii intervievaţi, îl denumeşte cu eufemismul nevinovat "transfer de resurse", în locul realului "jaf nesimţit".

Îmi aduc aminte şocul resimţit, copil fiind, când, prin romanele întunecate ale lui Charles Dickens, am intrat prima dată în contact cu sistemul judiciar draconic al Angliei victoriene, aflată în plină "revoluţie industrială" şi în plin capitalism, care pedepsea cu moartea cel mai mărunt furt, fiindcă dintotdeauna, jefuitorii criminali nu au admis concurenţa, sub nici o formă.

Putem afirma că nimic nu s-a schimbat în esenţă, în lume, fiindcă, în vechile practici coloniale, vom recunoaşte cu uşurinţă tot ceea ce s-a întâmplat la noi, începând din 1990.

Realitatea echivalenţei capitalism - colonialism, este mai evidentă astăzi ca oricând, pentru un sistem care nu poate supravieţui decât prin tâlhărie, nu prin exploatarea echitabilă a bogăţiilor naturale ale lumii sau a muncii umane, neexistând un sistem mai absurd individualist decât capitalismul - aşa cum constata trist un mare gânditor ca Emil Cioran - care promovează izolarea, egoismul, ruperea de orice valori sociale comune - eradicarea proprietăţii private, fiind concluzia la care ajung toţi gânditorii, ce încearcă să descopere o soluţie pentru defectele societăţii capitaliste, ce condamnă la dispariţie, cei peste 800 de milioane de malnutriţi ai lumii.

Fostul student în filozofia artei şi politică de la Sorbona, Philippe Diaz, regizorul filmului,  îşi aminteşte:

"Când am fost contactat, de un membru al consiliului de administraţie al Fundaţiei Robert Schalkenbach, care m-a întrebat dacă sunt interesat să facem un film despre sărăcie, câteva întrebări mi-au răsărit in minte, prima fiind:

Ar putea fi, un film, despre ceva mai mult decât sărăcie, care să poată explica adevăratele ei cauze ?

După câteva luni de cercetări şi documentare şi câteva propuneri, fundaţia a acceptat să-mi dea mână liberă, pentru a face un film care să explice cauzele reale, istorice şi politice, ale sărăciei lumii, fără nici un fel de limitare.

Într-un final, ţelul filmului a devenit schimbarea obiectului dezbaterii, de la 'sărăcia e o ruşine' la 'sărăcia există dintr-un anume motiv'."

Care ar fi putut fi acest motiv ?

În primul rând manevrele politico-financiare, ale actualelor mari puteri ale lumii, prin care, datoriile locale ale fostelor puteri coloniale, au fost transferate ilegal, noilor guverne formate în ţările ce şi-au câştigat independenţa politică, în ultimele două secole, ce au fost astfel obligate să plătească, fostelor metropole, datoriile angajate de acestea.

"Beneficiile" politicilor demente ale cămătarilor lumii, FMI şi Banca Mondială, au condus, în scurt timp, din 1970 şi până în prezent, la triplarea numărului celor afectaţi de foamete, pe plan mondial.

În iulie 1944, profitând de degringolada provocată de conflagraţia mondială, regizată tot de ei, 730 de delegaţi ai naţiunilor aliate, semnează odiosul Acord de la Bretton Woods, fixând un set de reguli, instituţii şi proceduri, ce urmau să "regleze" sistemul monetar internaţional (graba cu care a fost organizată această conferinţă spunând multe despre adevăratul scop al WW II), planificatorii înfiinţând Fondul Monetar Internaţional şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, ca principale instrumente de lucru, ce au devenit operaţionale din 1945, după ce, un număr suficient de ţări, au ratificat acordul.

Chemat să garanteze solidaritatea monetară mondială, dar să şi răspundă de disciplina financiară comună, FMI are ca funcţie principală declarată "asigurarea convertibilităţii monedelor, stabilităţii schimburilor şi distribuirea de ajutoare, sub formă de lichidităţi, diferitelor state membre".

Deşi numără 140 de membri actualmente, în structura FMI, SUA, are 23% din voturi, dispun de drept de veto şi de o majoritate de fapt, care le permit să nu supună la vot, decât ceea ce vor să admită.

Banca Mondială  - la origine, Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare - are ca principală raţiune de a fi, ajutorarea reconstrucţiei ţărilor membre şi favorizarea dezvoltării lor economice, acţiunea ei înscriindu-se într-o perspectivă pe termen mai lung decât cel al FMI.

În realitate, însă, scopul ei este identic: să asigure cu răbdarea fermă a unui păianjen financiar, trecerea economiilor naţionale la economia mondializată de piaţă "liber-schimbistă", dominată de Washington.

În 1960, pentru a "uşura munca" Băncii Mondiale, s-au înfiinţat două organizaţii satelit, Asociaţia Internaţională de Dezvoltare şi Societatea Financiară Internaţională, denumiri ce acoperă structuri nebuloase de furnizori de fonduri care, la adăpost de orice control democratic, fac legea în nefericitele ţări cărora le furnizează capital.

Cele două componente de bază ale ideologiei americane - cea religioasă şi cea economică - se regăsesc în ortodoxia vehiculată de cele două instituţii, materializând cetatea ideală mondială, în care prin grija SUA, va fi asigurat accesul la putere al burgheziei comerciale de inspiraţie "neoliberală".

Mecanismele de alienare, bine probate în timp, ale celor doi monştri financiari, se conformează, în linii mari următoarei scheme:

1. Când o ţară în curs de dezvoltare este adusă în situaţia de a solicita un credit - printr-un mijloc necinstit sau altul - i se expediază "experţi" (a se citi asasini economici, după definiţia unui iniţiat, John Perkins), ce reprezintă interesele amorfelor instituţii creditoare.

2. Proiectele elaborate, deşi variază în detalii, conform unor anumite constrângeri specifice, oferă o structură generală identică, aceasta fiind condiţia obligatorie a acceptării lor.

"Planurile de ajustare structurală" care rezultă, stabilesc de la bun început un anumit număr de etape prealabile, pentru un potenţial împrumut:

a. liberalizarea preţurilor;
b. devalorizarea monedei naţionale;
c. blocarea, respectiv diminuarea salariilor;
d. reducerea, în consecinţă, a cheltuielilor publice, în vederea reducerii deficitului extern;
e. privatizarea marilor grupuri publice (bănci, com-
panii de transport, companii industriale ş.a.m.d.);
f. deschiderea graniţelor pentru concurenţa internaţională;
g. specializarea într-un număr limitat de producţii, pentru export.

Citite cum trebuie, toate aceste exigenţe îşi dezvăluie, din plin, caracterul neocolonialist, de dezvoltare a unei organizări sociale bipolare accentuate, ce agravează consecinţele jafului mondial organizat de FMI şi BM, având pretutindeni efectele similare, cărora le veţi fi martori în documentar şi pe care le simţiţi pe propria piele, într-o ţară trădată de un preşedinte bădăran, înscăunat pe 10 ani peste o naţiune de năuci, numai buni de condus spre dezastru.

Până în 2008, noi românii, poate mai puteam dormi liniştiţi, încă, după 18 ani de hoţii economice, desfăşurate de aceeaşi indivizi, sub diverse coloraturi politice înşelătoare, dar dacă nici această falsă criză economică, ce ne-a lovit atât de grav în ultimii trei ani, nu ne va face să realizăm că aparţinem unei comunităţi planetare extrem de mici, totuşi, ale cărei tare ne afectează deopotrivă pe toţi, că sistemul economic capitalist este o mare minciună, lipsită de orice viitor, pe termen scurt şi lung, atunci suntem condamnaţi, în grup, la nefiinţă."

SURSA : Blogul Dezvăluiri http://antiiluzii.blogspot.com

Mulţumim din suflet Marian şi pentru acest nou documentar traduse de tine şi , binenţeles, pentru articolul deosebit de vast şi de bine elaborat, cu care rezonăm 100 %.

In completare cititi si cartea "Confesiunile unui asasin economic" (editie de lux) - John Perkins

DOWNLOAD RAPID
VEDEŢI DOCUMENTARUL AICI:
The End Of Poverty
Sfârşitul sărăciei ?(documentar,2008)


marți, 14 iunie 2011

RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC - Partea I - Dezvăluiri (14.06.2011)


RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC 
Dezvăluiri (2011)

Aşa cum au promis, Daniel Roxin şi Gabriel Vasilescu au mai realizat un documentar (după cel legat de Misterele din Pădurea Baciu) şi se pare că sunt pe cale să mai realizeze şi altele cât de curând (inclusiv, mult aşteptatul Regăsirea Interioară, dar pentru acela mai trebuie aşteptat deoarece se doreşte a fi o încoronare a muncii lor).  
Iată aşadar, o iniţiativă extrem de curajoasă, dezinteresată şi plină de sacrificu de sine. Ştim cât de limitate sunt resursele lor şi este uimitor cât de profesionistă este munca lor. Aceşti bravi români demonstrează tuturor că se poate şi că atunci când ai un vis, acesta poate deveni realitate. Ei au crezut în visul lor şi au reuşit. Bravo vouă dragi prieteni.
Dacă simţiţi să sprijiniţi în orice fel munca lor, citiţi aici http://danielroxin.blogspot.com/2011/03/noi-filme-documentare.html . Merită încurajaţi şi susţinuti, protejaţi şi iubiţi! Ne bucrăm că mai există încă, valori rămase în ţară.
 Iată ce spune Daniel Roxin  despre acest nou documentar:

"Un nou tip de război este în plină desfăşurare: un război al controlului minţii, al manipulării gândurilor şi emoţiilor, de la distanţă.

La prima vedere, un război bazat pe metode parapsihologice şi tehnologii psihotronice pare să se ducă doar între agenţii secreţi, armatele şi liderii unor naţiuni rivale... Şi dacă războiul parapsihologic ţinteşte mai mult decât atât? Ar putea fi controlul maselor unul dintre obiectivele lui? Dacă da, te priveşte în mod direct!

Filmul documentar “Războiul parapsihologic – dezvăluiri uimitoare” reuşeşte să îţi explice într-o manieră ştiinţifică mecanismele psihice de atac şi îţi dezvăluie informaţii foarte importante despre tehnologiile folosite în acest nou tip de război, pentru ca tu să înţelegi mai bine pericolele invizibile care te înconjoară. 

Aşa după cum vei putea constata, lumea în care trăieşti nu este aşa cum ţi-o imaginezi iar acest film urmăreşte să te ducă în spatele cortinei, acolo unde se scriu adevăratele scenarii; scenarii care adeseori par desprinse din literatura SF.

Şi pentru că dorim să ştii şi cum să te protejezi, în viitorul apropiat vom lansa un nou documentar - “Războiul parapsihologic – protecţia psihică”, în care îţi vom explica şi modalităţile de apărare. "

Daniel RoxinFilmul poate fi descărcat aici (link valabil 10 zile):
http://dl.transfer.ro/Razboiul_Parapsihologic-Dezvaluiri-2011-transfer_RO-10jun-76b794.mpg


ACTUALIZARE (16.06.2011)
INFORMAŢIE IMPORTANTĂ

  Am primit prin email acest material (credem ca sursa este de aici http://plerion.blogspot.com):

In dorinta de a informa lumea cat mai bine despre ceea ce se intampla in Romania, si nu numai, am sa postez o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii, si mesajul lor. Cei care veti citi acest post, aveti grija cat mai mare la mentalul vostru. Fara frica oameni buni. Doar fiti atenti la gandurile voastre si verificati de doua ori inainte de a accepta ca un anumit gand este al vostru. Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru ca majoritatea dintre voi sunteti foarte neatenti la ceea ce ganditi.
Orasele principale afectate de astfel de instrumente:
 

1. Bucuresti
2. Brasov
3. Cluj Napoca
4. Iasi
5. Galati
6. Constanta
7. Arad
8. Timisoara
9. Craiova
10. Focsani
Orele de emisie: 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21
Mesaje: de natura sexuala, carnala, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltator la adresa comportamentului oamenilor, mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice.
Deci, multa atentie la gandurile voastre si emotiile pe care le emiteti. De cele mai multe ori nu sunt generate de voi. Influentele acestor instrumente se face simtita zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare.
Asta nu va scuteste insa de disciplina. Fiecare e responsabil pentru faptele sale. Astfel, faceti ce puteti pentru a evita sa fiti influentati subtil, si nu puneti vina pe nimeni altcineva. Voi puteti sa fiti vulnerabili sau puteti sa fiti stapani pe gandurile voastre. Este o decizie ce trebuie sa o luati personal.
Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. La nivel de tara , efectele lor sunt destul de puternice, si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si in plan direct: mass-media (TV, stiri etc) si reviste, ziare… Cu totii suntem familiarizati cu stirile de la ora 5 de pe PRO TV si nu numai acelea. Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, batai, accidente, toate menite sa seteze mintea umana pe un nivel de vibratie foarte jos, incapabil sa observe armonia din lumea asta. Nedreptatile, furturile si justitia corupta sunt titlurile cele mai des vehiculate in mass-media, scandalurile de proportii fiind o alta sursa de manipulare.

Si totusi, toate aceste lucruri, ce vor a realiza din Romania ? Romanii sunt supusi chimicalelor de pe piata alimentara, sunt intoxicati zilnic fizic si mental, emotional si verbal, si pe deasupra, la conducerea tarii sunt doar oameni ce vor sa se imbogateasca fara sa conduca poporul undeva. De ce acest haos total ? Pentru ca omul nu este stapan pe fiinta sa. Pentru ca romanul este foarte influentabil si se lasa dus de conflicte si agitatie, de lucruri ce-i starnesc curiozitatea si care-l tin treaz cu actiune, fara sa fie ceva mai profund in spatele lor. Romanul se lasa condus de oameni cu o putere mai mare de convingere. Si toate astea pentru ca nu vrea sa fie mai atent la gandurile sale.

Oameni precum liderii politici din Romania, guvernatorul bancii romanesti, prim ministri, si politicienii inutili, sunt cei care sunt lasati la putere pentru ca romanul este indiferent, si manipulat zilnic sa fie indiferent. I se starneste indiferenta cu orice ocazie, este stimulat zilnic sa plece capul, crezandu-se incapabil sa faca ceva.
Dar ce poate face romanul ??? MULTE. Poate sa creada ca el poate schimba ceva. Schimba unul, schimba doi, si asa se aduna tot mai multi. Schimba modul sau de a gandi si de a aborda viata. Schimba nepasarea din actiunile sale, schimba gandirea care-l face sa fie incapabil sa modifice ceva prin jur. Toate astea, vor schimba tot mai mult Romania . Si este valabil nu doar pentru tara asta, ci pentru toata lumea.

Armele psihotronice amplifica toata neputinta asta a omului. Si nu este pentru ca omul nu ar putea face ceva. Armele astea exista pentru ca omul poate face atat de multe, incat i-ar arunca pe impostorii de la conducere direct in mizerie si inchisoare sufleteasca. Omul este capabil de multe, doar sa creada in asta, sa creada ca EL SINGUR poate face multe.
Ca, odata ce se aduna mai multi, puterea va creste enorm. Nu va mai luati dupa ideea ca “sunt singur, ce pot face eu… ?”. Ce puteti face ? Ganditi diferit ! Coordonati-va viata altfel si schimbati ceea ce faceti cu propria voastra viata si fiinta. Atunci se vor schimba tot mai multe in jur. Credeti in puterea voastra de influentare si veti modela viata voastra mai mult decat ati crede ca puteti. Nu-i lasati pe altii sa decida in locul vostru, nu lasati sa fiti tratati ca sclavi, pentru ca PUTETI SA VA SCHIMBATI VIATA.
Mai sunt cateva orase, omise, pe lista: Oradea , Satu Mare, Drb. Tr. Severin, Calarasi, Sibiu ... S-ar putea sa mai fie si in Ploiesti , Rm. Valcea si Pitesti ,
P.S. Despre METACONTACT şi Fonareff Dmitry Nicolaevici puteţi citi şi vedea mai multe aici: 
http://fymaaa.blogspot.com/2010/06/metacontact-8062010.html
P.P.S. Despre EUGEN BÂRGĂOANU, unul dintre intervievaţii acestui documentar puteţi afla mai multe aici: http://fymaaa.blogspot.com/2009/02/misterele-creierului-uman.html
P.P.P.S. Suntem victime în măsura în care permitem asta şi credem că suntem victime. În realitate suntem cu toţii una. Victima nu este separată de vătămător. Acel quantum entanglement (încâlcire quantică) despre care se vorbeşte în documentar, există şi între ei.
Asta se pare că nu realizează cei care fac astfel de experimente: în măsura în care atentează la viaţa şi liberul arbitru al altor persoane, vătămându-le carcasa minte-corp, în aceaşi măsură li se întoarce şi lor, căci suntem cu toţii parte din acelaşi tot. Vătămătorul devine victimă, subtil vorbind, în clipa în care agresează pe altul şi în esenţă, orice gest de agresiune este totodată, un strigăt de ajutor al acestora. Ei au nevoie de mai mulă iubire şi este evident acest lucru (gesturile lor sunt izvorâte dintr-o mare lipsă de iubire, dintr-o mare frică). Ei sunt deja într-un fel de iad interior. Merită toată compasiunea noastră!

DE UN REAL AJUTOR IN PROTECTIA PSIHICA POT FI SI DISPOZITIVELE DE LA AIMGROUP SI POATE CEL MAI INDICAT IN ACEST SENS AR FI VITALPROTECT. ACESTA ESTE UN PRODUS CARE:

  • genereaza o frecventa benefica la nivelul creierului;
  • creste rezistenta la oboseala si stres;
  • amplifica forta vitala;
  • fortifica sistemul imunitar;
  • creste potenta;
  • amplifica spiritul de observatie (astfel, evenimente care în mod normal trec nesesizate sunt integrate armonios printr-un proces sinergic);
  • protejeaza impotriva influentelor subtile nocive (ganduri negative proiectate spre subiect, magie neagra, etc.);
  • mareste rezistenta la poluare fonica;
  • protejeaza campul vital al oricarei persoane care se afla in apropierea unor locuri cu energie joasa (spitale, cimitire, zone in care se produc frecvent accidente, etc.)

7 comentarii:

XXXWho spunea...
Interesant filmul si de apreciat stradania producatorului de a difuza intr-un cadru cat mai larg informatiile prezentate.Interesant si faptul ca tehnologii si descoperiri de varf sunt folosite mai ales ca arme si ca mijloace de control;imi permit sa ma intreb:daca toate acestea ar fi fost folosite in interesul imbunatatirii vietii tuturor,nu doar a unor grupuri restranse,elitiste,nu ar fi avut un impact mai profund facand inutila folosirea lor ca arme?
FreeYourMind spunea...
Din pacate, elita sufera de handicap sufletesc si traieste intr-o frica perpetua de restul omenirii. Ei vad totul prin prisma dorintei de control, dominare si putere pe care cred ca o obtin astfel. In plus ei nu au interes sa fie cat mai multi oameni asa ca nu-i preocupa bunastarea tuturor ci numai a lor. noi sa fim cat mai putini, ca sa fim mai usor de controlat. De fapt, planul lor este sa fim redusi undeva la 500 de milioane. Ei nu au viziuni profund umaniste ci profund criminale.
Anonim spunea...
mda ...io nu inteleg un lucru... elitele vor depopularea dar in realitate ne indreptam spre 7 miliarde !!! unde este depopularea...??? iar documentarul trateaza lucruri vechi, expirate ... / nu zic ca nu exista toate aceste manipulari care nu fac bine omului ca de ex. controlul mintii sau multe altele dar asa ceva au fost si vor fi oricum am lua-o, orice am face, deoarece inca traim intr-o lume a competitiei si mai ales a BANULUI... aici vin si sufletele ceva mai evoluate si desigur ca au capacitati paranormale si acesta va fi testul lor aici in aceasta lume a competitiei plina de tot felul de tentatii. pe osho nu au putut sa-l controleze mental pt ca stia sa se apere deoarece EL era stapanul mintii sale dar apoi a trebuit sa-l otraveasca cu metale grele... Toate fiintele iluminate care vin in aceasta lume stiu la ce se pot astepta, Iisus stia ... si multi alti care deranjau... dar au fost si iluminati tacuti care nu au deranjat si sistemul i-a lasat in pace... / daca un iluminat nu se poate salva atunci ce ar putea face omul obisnuit... ??? Desigur un maestru iluminat nu pune prea mare pret pe viata fizica de aici deoarece stie ca exista ceva mult mult mai vast ... dar noi care nu stim inca credem ca viata asta este totul... / un maestru se risca sa aduca lumina in valea intunecata si chiar coboara sa-ti arate o cale ... si atat am spus mereu ca ELITELE sunt f inteligente au o indemanare in domeniul manipulari incredibila pt ca felul prin care actioneaza pur si simplu te lasa masca daca esti un picut atent sa vezi asta ... lucreaza cu materialul clientului ... :)))) vb lui badea daca plecam urehea la fel de fel de chestii trestii :))) ne va scapa printre degete esentialul... si acesta este transmis doar prin maestri iluminati ai omenirii... dar noi facem documentare care culmea servesc elitelor ... / incredibil dar adevarat... cu bine ...nelu_nnn
FreeYourMind spunea...
Ar fi trebuit sa fim mult mai multi decat 7 miliarde pana acum. Insa prin masurile pe care vor sa le impuna incet incet, conform teoriei cu broscuta, numarul va scadea mult mai dramatic si mai rapid. Semnele sunt f clare. Incidenta cancerelor si a altor boli de acest gen este ]n crestere si mai grav este ca si copii au inceput sa moara pe capete de aceste boli, ceea ce inainte nu se intampla. Nu se concepea asa ceva.
Anonim spunea...
evident ca populatia lumii va intra in descrestere asta daca consideram ca real si faptul ca planeta face saltul vibrational despre care se tot vorbeste si atunci desigur ca va avea loc o selectie in plan vibrational al oamenilor iar sistemul lor imunitar fie va face fata, fie va ceda ... bolile in general sunt solutii de purificare spirituala necesara si este facuta ca urmare a unui mecanism karmik de restabilire a echilibrului, cand devii constient mecanismul karmik respectiv inceteaza si purificarea devine una reala si ajutatoare in evolutia spirituala a omului.
FreeYourMind spunea...
Mda..posibil. Probabil ca la asta se gandesc si cei care baga jdemii de otravuri pe unde apuca, de la mancare si apa, pana la aerul pe care-l respiram si medicamente. Se gandesc sa ne faca mai puternici si sa scape doar cei alesi. Si Hitler zicea probabil la fel :"cine scapa din lagarele mele sigur este ales... THE ONE! Si daca-i omor, de fapt nu-i omor, ci le arat adevarul despre moarte mai repede decat voiau!Sunt un eliberator!" Si astfel orice abjectiune are un sens spiritual. Asa ca nu mai conteaza ce fac parazitarii nostrii oculti, important e sa devenim ca OSHO si sa scape cine poate! ...UUPS, nici Osho nu a scapat de otrava! De fapt ne fac un bine... ne ajuta sa devenim constienti ca suntem spirite. Dar nu exista nici o garantie ;)
GabyS spunea...
Nelu_nnn' Nu uita ca fiecare are dreptul la punctul sau de vedere si eu nu cred ca prin faptul ca scoaterea adevarului la suprafata serveste in vre-un fel celor din umbra... Cum te-ai simti daca cineva iti face rau dar nu stii cine e acela si in ce fel iti face asta? Cum te aperi? Inchizi ochii si gata? Ideea filmul este de a ne face sa deschidem ochii mai mult si a intelege ca nu este totul roz si pe langa toate acestea ca exista un plan care este foarte bine ascuns si care este in detrimentul majoritatii. Desigur teama si frica nu este solutia, dar in schimb trebuie sa fim constienti in ce lume traim si in principal contienti de ceea ce suntem fiecare din noi si de puterea noastra interioara. Astept o parere si dupa ce vei vedea partea a doua a filmului care trateaza partea cea mai importanta a subiectului... Numai bine! Multumesc FYMAAA pentru sprijin si pentru munca pe care o depuneti in sprijinul tuturor oamenilor! Pace, Lumina si Iubire!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...