Ieşirea Din MATRIX: O cale de extindere a conştiinţei (6.06.2011)

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

luni, 6 iunie 2011

O cale de extindere a conştiinţei (6.06.2011)


De curând am vizionat nişte emisiuni extrem de captivante cu Horia Ţurcanu, un explorator al conştiinţei, cu care rezonăm 100 %. Horia Ţurcanu este soţul Elenei Francisc şi împreună deţin Editura Elena Francisc. Mai multe despre Horia Ţurcanu spune chiar el despre sine, aici : http://www.calatoriainimii.net.
Am citit câteva cărţi de la această editură şi putem spune că sunt cărţi de excepţie, cărţi de căpătâi, selectate "pe sprânceană", orientate în special către domeniul psihologiei transpersonale (al cărui părinte este Stanislav Grof, despre care am mai vorbit pe acest blog) , către şamanism şi alte domenii de frontieră ale ştiinţei conştiinţei, cărţi care pot fi nişte inspiraţii foarte utile în călătoria noastră.. Vă recomandăm în acest sens cartea "Când imposibilul devine posibil" de Stanislav Grof . Câteva cărţi de la această editură pot fi găsite şi pe www.scribd.com,  însă vă recomandăm să le şi cumpăraţi dacă vă plac şi vă ajută (se merită încurajate astfel de apariţii).
Am mai făcut trimitere pe blog la unele articole ale lui Horia Ţurcanu când am publicat filmele lui Peter Russell.

Vă recomandăm de asemnea câteva articole excelente realizate de Horia Ţurcanu:


Acestea fiind spuse, vă invităm să urmăriţi câteva emisiuni cu Horia Ţurcanu:

1) EXTINDEREA CONŞTIINŢEI - 9 Aprilie 2010 (Horia Ţurcanu la CODUL LUI ORESTE)


2) SUFLETUL ÎNTRE VIAŢĂ ŞI MOARTE - Codul Lui Oreste 11 Iunie 2010

 

3) TAINA ŞAMANILOR - Codul Lui Oreste 5.11.2010


4) SFÂRŞITUL TIMPULUI - Codul Lui Oreste 14.05.20115) ARHIVELE SECRETE  - Anul 2012 (O emisiune cu Horia Ţurcanu şi Oreste Teodorescu)


6) FRICA - 9 dec. 2010 - Horia Turcanu invitat la Harta Vieţii, cu Nicoleta SvârlefusP.S. Vă recomandăm încă odată,  următoarea carte:
Ervin Laszlo, Stanislav Grof, Peter Russell - Revolutia Constiintei
P.P.S. Recomandăm şi http://www.transpersonal.ro/ 

6 comentarii:

Fifi spunea...

tocmai ce mi-am cumparat acum o saptamina toata seria lui grof...au promotie!!! mercic ptr articole ;)

Fifi spunea...

pachet aniversar grof
http://www.cartileelenafrancisc.ro/magazin-online/promotii/pachet-aniversar-grof/

iar pe dnul H. Turcanu l-as asculta vrajita non-stop!!!

ender spunea...

Si eu am urmarit toate aparitiile lui Horia Turcanu la Codul lui Oreste. Pacat ca Oreste are prostul obicei de a vorbi mai mult decat interlocutorul din emisiune, iar in cazul de fata, cand el vorbeste mai mult decat Horia e chiar enervant! Horia tot spune ca si un singur minut de traire a constiintei modificate face mai mult decat toate cartile citite, dar Oreste tot nu intelege si o tot tine cu lectiile lui dogmatice. Si in plus de asta Oreste explica mereu prin prisma si filtrul crestinismului, lucru iarasi deranjant din pct meu de vedere. Cu toate acestea Oreste are totusi o bila alba de la mine, emisiunea lui este singura de la tv in care s-a vorbit de Ayahuasca si samanism in general.

FreeYourMind spunea...

Ender , gândim la fel ;)

horia turcanu spunea...

dragi prieteni ai Iesirii din Matrix, va multumesc pentru aprecieri si pentru interesul cu care urmariti Calatoria Inimii si cartile noastre. sunt onorat de faptul ca pe Iesirea din Matrix sunt atat de multe materiale referitoare la toate acestea. e un semn pentru noi ca sunte pe drumul cel bun. namaste, horia turcanu

FreeYourMind spunea...

SI NOI VA MULTUMIM CA EXISTATI! NAMASTE!

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...