RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Natura existenţei (19.11.2011)

THE NATURE OF EXISTENCE (2011)

 Acesta este un documentar dedicat celor care cred ca exista o singura cale catre adevar, un singur drum catre fericire ... fanaticilor inchistati in dogme, indiferent ca acestea sunt de natura religioasa sau de alta natura.
Desi este un periplu intelectual destul de steril, este fascinanta multitudinea de conceptii si viziuni, extraordinara diversitate a ideilor despre realitate, existenta, adevar, Dumnezeu. Interesanta este si siguranta de sine a majoritatii celor care apar in film, fiecare crezand ca este detinatorul absolut al adevarului. Este o imagine comica, dar si dramatica totodata, care ne arata ca exista tot atatea cai si adevaruri si universuri cati oameni exista. Este o minune faptul ca, totusi, reusim sa comunicam unii cu altii ! ...
Individul care a realizat acest interviu nu a rezonat cu nici unul dintre raspunsurile aflate si din intreg talmes balmesul a iesit la fel de confuz pe cat a fost cand a plecat in demersul sau.
Pacat ca a ramas cu asa putine idei bune din calatoria sa si nu a aprofundat niciuna dintre caile studiate. A preferat sa se pastreze la suprafata lucrurilor, intreband in stanga si in dreapta, fara a se apleca cu adevarat, asupra niciunui raspuns.  Abordarea este superficiala, documentarul fiind astfel destul de usor de vizionat.
Iata ce spune el insusi despre acest film:
„După ce am întâlnit atâtia experti si întelepti, cu fiecare persoană nouă pe care am avut răbdarea să o cunosc, o altă parte din mine s-a desteptat.
Cu cât aflam mai multe despre oameni, cu atât îi plăceam mai mult si îi judecam mai putin. Am început să mă tem mai putin de diferentele dintre noi. Mi-am dat seama cât de mult ne asemănăm: cu totii vrem dragoste, pace si câteva răspunsuri care să ne facă viata mai usoară. Vrem doar să ajungem la clătite!
Cât mai suntem aici, cum să ne trăim viata mai departe?
De ce am fost pusi pe planeta aceasta? Să ne chinuim, să suferim si să reusim ... numai pentru a muri...
Sunt convins de un singur lucru: nimeni nu are răspunsul! Cel putin până acum. Dar ne apropiem pe zi ce trece. Singurul lucru garantat este clipa aceasta. Cum o voi folosi? Voi căuta în continuare, pentru că si tu si eu suntem într-o călătorie, iar când încetezi să înveti si să te dezvolti începi să mori."

VEDEŢI FILMUL, TRADUS, AICI:


Esenta Existentei [RO] from Paul Marian on Vimeo.

SAU AICI LINK 2

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna.In primul rind creau sa va multumesc pentru toata munca depusa pentru a informa masele de oameni. Am o rugaminte la dumneavoastra,pe youtube a aparut un filmulet in care David icke explica foarte clar care este scopul din spatele miscarii Wall Street (Occupay Wall Street )- Stiu ca dumneavoastra cunoasteti multe persoane care se ocupa cu titrarea documentarelor,as dori sa luati in considerare si acest filmulet. David icke explica cine se foloseste de miscarea wall street pt a instaura un singur guvern mondial. Nu mai avem mult timp - pe internet a incepur deja aceasat urgenta de informare a oamenilor despre acest lucru pina nu e prea tarziu. As vrea ca si romanii sa cunoasca Adevarul. Va multumesc anticipat. Nuami bine :)

Anonim spunea...

Filmuletul cu David Aice aici: http://www.youtube.com/watch?v=gV9A2IGShuk

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...