Ieşirea Din MATRIX: Cel mai important discurs pe care îl vei auzi vreodată - Gary Yourofsky

luni, 3 octombrie 2011

Cel mai important discurs pe care îl vei auzi vreodată - Gary Yourofsky

Best Speech You Will Ever Hear - Gary Yourofsky  

"Discursul inspiraţional al lui Gary Yourofsky despre drepturile animalelor şi veganism, ţinut în vara lui 2010 la universitatea Georgia Tech. Un vorbitor excelent, Gary spulberă mituri, iţi umple mintea cu date interesante şi te ajută să faci alegeri etice pentru o inimă şi o conştiinţă sănătoasă. Stilul lui carismatic şi direct este unic - filmuleţul ar trebui să fie vizionat de toţi cei cărora le pasă de animalele non-umane sau care vor să transforme lumea într-un loc mai bun.

Pentru informaţii suplimentare:

http://www.facebook.com

Descarcati video original:
http://bit.ly/GaryRomanFile

Mulţumim lui Vasi şi Ruxandrei pentru traducere."
SURSA : http://www.youtube.com/

VEDEŢI FILMUL TRADUS, AICI:


Mai multe informaţii despre o alimentaţie sănătoasă puteţi găsi explorând cu atenţie, Categoria ALIMENTAŢIE.

12 comentarii:

  1. In Germania imi da ca nu-l pot vedea, aveti cumva un alt link? Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Urmatorul pas va fi de a considera organismele vegetale drept "fiinte simtitoare", sau, mai nebuneste, interventia in lantul trofic, adica eliminarea animalelor carnivore...

    Cand, de fapt, pacatul capital al omului este altul: excesul, lipsa infranarii poftelor de orice fel - dar alimentare si sexuale in special. Eu nu vad nimic rau in conceptul de "alimentatie variata".

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca un concept de bun simt ar fi ceva de genul: daca nu poti sa omori tipul de animal pe care-l mannaci atunci nu-l manca. Ce poti sa omori tu cu mana ta poti manca.
    Organismele vegetale sunt fiinte simtitoare chiar foarte sensibile si sunt nenumarate dovezi stiintifice care atesta acest lucru.
    http://www.formula-as.ro/2006/734/mica-enciclopedie-as-27/despre-sufletul-plantelor-7321
    Noi consideram o fiinta cu adevarat evoluata cea care poate trai autotrof, fara ajutorul plantelor si animalelor.
    Insa , pana una alta, trebuie sa fim obiectivi si sa ne conformam nivelului de vibratie la care ne aflam.
    Pe masura ce evoluam, putem sa ne eliberam si de dependenta de a manca.
    http://www.formula-as.ro/2011/955/enigme-16/autotrofii-oameni-care-traiesc-fara-mancare-si-fara-apa-13377
    Dar asta e parerea noastra nebuneasca ...

    RăspundețiȘtergere
  4. daca acest concept (ce poti omori cu mana ta - poti manca) este de bun simt, am fi o lume de canibali

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place , prin asta ti-ai mai castigat un cititor, mult succes si la cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca ai sufletul atat de mic ca sa poti omori un om, probabil ca poti fi si canibal. Si poate ai dreptate..la cat de multi handicapati sufleteste sunt pe aceasta planeta , daca nu ar exista legiile in vigoare, multi ar fi cu usurinta canibali. Si da, raman la aceasi parere. Nu m-am referit la putut in sensul de a fi in stare ci daca te lasa inima si constiinta sa faci asta. Eu personal nu simt si nu vreau sa omor nici un animal ca sa-l mananc. Acum fiecare cum simte ...

    RăspundețiȘtergere
  7. TE ROG EU..NU MAI DA LINKURI DE DOWNLOADAT FILMELE DACA ELE NU SE POT DOWNLOADA GRATUIT. CU STIMA.

    RăspundețiȘtergere
  8. LA CE LINK TE REFERI ANONIM? DACA TE REFERI LA FILMUL ACESTA CU GARY, ATUNCI NU TE-AI UITAT CU ATENTIE LA LINKUL DE DOWNLOAD. CAND DAI CLICK PE EL, AJUNGI PE ACEA PAGINA DE LA FILEFACTORY. DAI CLICK PE SLOW DOWNLOAD (ACELA ESTE DOWNLAD GRATUIT) APOI TASTEZI CARACTERELE CARE TI SE CER. VEI FI APOI DIRECTIONAT CATRE O PAGINA UNDE MAI ASTEPTI 30 DE SECUNDE SI DUPA ACESTE 30 DE SECUNDE ITI SPUNE CA IN JOSUL PAGINII ESTE LINKUL DE DOWNLOAD (ACOLO UNDE SCRIE MARE CU ROSU - SLOW DOWNLOAD).
    NU MAI FACETI ACUZATII INAINTE DE VERIFICA CU ATENTIE !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc din suflet pentru film! Suntem cum suntem din ignoranta si cred ca de fapt acesta este singurul pacat al rasei umane... sa vezi insa totul dintr-o perspectiva atat de diferita si sa ramai acelasi arata clar nivelul de evolutie al fiecaruia etc.
    Nu pot sa nu remarc a nu stiu cata oara similitudini intre filmul "Matrix" si ceea ce credem noi ca "stim" despre viata si "realitatea" in care traim...
    Felicitari pentru tot ceea ce faceti!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. pai si eschimosii sau cei ce traiesc in regiunile polare ce vina au ca nu pot cultiva ...vegetale

    RăspundețiȘtergere
  11. Eschimosii nu au de ales. Insa pentru cei care au de ales poate e mai bine sa aleaga altceva.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...