Ieşirea Din MATRIX: MAI AVEM DOAR 2 ZILE IN CARE SA NE EXPRIMAM DEZACORDUL FATA DE CARDUL DE SANATATE CU CIP!!!! SA LUAM ATITUDINE! (20.01.2011)

joi, 20 ianuarie 2011

MAI AVEM DOAR 2 ZILE IN CARE SA NE EXPRIMAM DEZACORDUL FATA DE CARDUL DE SANATATE CU CIP!!!! SA LUAM ATITUDINE! (20.01.2011)

Exprimati-va dezacordul fata de noul card de sanatate cu cip, solicitand o alternativa

Hotarare de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicarea prevederilor referitoare la cardul national de asigurari sociale de sanatate din titlul IX Cardul european si cardul national de asigurari sociale de sanatate din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, cu modificarile si completarile ulterioare.
Contact: Calin Alexandru 0213072566
Afisat de la 11-01-2011 pana la 10-02-2011 HG norme card 11 ian 2011 Observatiile si propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise pe adresa: propuneri@ms.ro.
Termenul limita pana la care se pot face propuneri este cea de a 10-a zi de la data introducerii pe site a textului proiectului de act normativ (21 ianuarie)

Model de cerere catre Ministerul Sanatatii

 

Către

Ministerul Sănătății

În atenția

Domnului Ministru al Sănătății

Subsemnatul ………………….. cu domiciliul în ………………………, vă solicit să dispuneți introducerea în proiectul privind Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Legii nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii din 18 noiembrie 2010 a posibilității unei altenative la cardul de sănătate electronic a unui card de sănătate (document) non-electronic.
Va amintim promisiunea facuta de a oferi alternativa celor care nu doresc sa primeasca cardul de sanatate cu cip (in conformitate cu intrebarile si raspunsurile) consemnata in documentul intitulat „Minuta 18.11.2010_8678_6520.doc”, urmare a dezbaterii publice avand ca tema proiectul de Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea Legii nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii din 18 noiembrie 2010.
Adresa documentului: http://www.ms.ro/documente/Minuta%2018.11.2010_8678_6520.doc
Citam din documentul mai sus amintit:
Intrebare:
- Cum se va respecta dreptul la alegere, respectiv daca sunt persoane care din diverse motive, din convingeri religioase nu doresc cardul cu cip? Nu ne intereseaza detaliile tehnice ci doar ce alternativa ne veti oferi?
Cristian Anton Irimie:
- Vom respecta dreptul la alegere al cetateanului si vom cauta o formula de inlocuire a cipului. [...]
Intrebare:
- Ce variante avem daca refuzam cardul?
Cristian Anton Irimie:
- Vom oferi varianta dovedirii calitatii de asigurat si fara acest card, vom gasi o cale de mijloc
In completarea argumentului referitor la convingeri religioase, pe considerentul respectarii dreptului la intimitatea vietii si confidentialitatea informatiilor cu caracter personal, solicitam introducerea unei altenative de document non-electronic.

Semnatura: ………………………                                          Data…………….. "

SURSA: http://rapcea.blogspot.com/2011/01/mai-avem-doar-2-zile-in-care-sa-ne.html

Mai multe informatii despre nocivitatea microcipurilor gasiti in Categoria MICROCIPURI

43 de comentarii:

  1. Hai mai ca nu o sa muriti de la un card in plus. Sa nu-mi zice-ti ca nu aveti carduri bancare nici unii dintre voi ca nu va cred si sa nu-mi spune-ti ca acest card e mai mult decat acel card bancar cu cip si banda magnetica.
    Sunt probleme mult mai mari in tara asta pentru care sa trimitem scrisori dar oricum nu le baga nimeni in seama ca doar e democratie si asta inseamna ca poti sa spui orice oricum nu te baga lumea in seama.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cardul bancar nu este obligatoriu! Ideea ca incet incet ne baga cipuri in toate si nu mai sunt optionale.
    Din fericire mai sunt unii care au ales sa actioneze, in virtutea mustrarilor de constiinta, pe care o mai au, se pare si nu s-au resemnat, asa cum au facut-o majoritatea romanilor, inclusiv tu. Macar ei incerca ceva, nu ca altii ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca lucrezi esti obligat sa-ti faci card in cele mai multe locuri,in unele fabrici ai acel badge RFID cu care treci pe poarta, daca iei bursa la facultate la fel trebuie sa-ti faci un cont si card, telefoanele sunt pline de cipuri si ofera posibilitatea de a se sti si pozitia voastra pe glob, posibil sa se si auda ce vorbiti fara sa faceti apel si cu toate astea tot omul accepta un telefon mobil.
    Iar eu unul nu m-am resemnat..pur si simplu mi se par niste tampenii articolele unde se tot spune despre cipuri ca ti-ar aduce ele tot raul din lume.
    Saracie, prostie, manipulare, control, rautate si toate celelalte exista si cu cip si fata.
    Nu sunt pro cipuri, nu sunt pro tehnologie dar daca tot evitati aceste mici dracenii in corpul vostru, in carduri... atunci lasa-ti naibi toata tehnologia(calculatoare, telefoane, aparatele multimedia si alte chestii care au cipuri in ele la greu).

    RăspundețiȘtergere
  4. @Razvan, in primul rind, fiecare cetatean are dreptul de a alege! Daca vrea acest card sau nu, sau alt tip de (asa-zis) tehnologie, inoculindu-se de catre atutoritatile Statului - debirocratizarea. Dupa '90 mai tot timpul ni s-a facut capul calendar, ca daca o sa "ne retehnologizam", "ne modernizam", "sa fim in pas cu ceilalti", o sa ne fie bine. Au trecut 20 de ani si uite ca am "evoluat" spre Orient nu spre Occident. E asa sa nu este asa?...asa este!
    Scopul acestor persoane demente, morbide, este implementarea, incetul cu incetul, pe toate palnurile, Visul lor de Aur (una din regulile Masoneriei: politica pasilor marunti!), de a ne vedea pe toti limitati ca-ntr-o cusca, gindindu-ne tot timpul la mincare, loc de munca si alte forme ale materialismului decadent. Un fel de Ev Mediu High-Tech, nu spre o Evolutie a Omului pe toate planurile asa cum se doreste, cu este firesc.
    Cei care nu doresc, acest tip de card, NU trebuie condamnati, blamati, - AU DREPTUL de a refuza acest lucru!
    Legat de carduri bancare.
    Omule, te inseli amarnic. Tu gindesti, privesti, numai d.p.t.d.v. In mediul rural si-n alte tari, sint multe persoane care nu au, nu folosesc cardul bancar si nu-i gasesc un avantaj in viata lor! Tot asa, nu trebuie blamati, ridiculizati si condamnati!
    In cadrul anumitor firme private, salariile, anumite plati, se efectueaza - cash, cu bani "gheata", nesimtind nevoia plasari lor prin sist. bancar (acest sistem fiind privit ca un intermediar mincinos, lacom; lipsa de respect fata de deponent etc.).
    In TOATE mediile (politic, economic, social, cultural, medical etc.), de tot mai multe persoane se trage un ultim semnal de alarma ca CEVA nu este in regula, cu o evolutie spre normalitate, spre firesc, a societatii in care dorim sa evoluam cu totii!

    RăspundețiȘtergere
  5. PS. Ca mai peste tot, la nivel global, trebuie sa re-inventam societatea, Sistemul, altfel vom intra intr-un mileniu in care vom fi scalvii corporatiilor, guvernelor, acelor grupuri "cu singe nobil", monitorizati draconic prin toate mijloacele care acum sint prezentate de catre guverne ca fiind aparent pt. securitatea, evolutia noastra.
    Trebuie sa ne impotrivim acestui nou Ev Mediu High-Tech pe care vor sa ni-l pregateasca la nivel mondial!!!

    Cactus \|/

    RăspundețiȘtergere
  6. PARTEA – I –

    Nici eu nu sunt de acord cu introducerea si utilizarea cardurilor cu cip in mai toate activitatile curente de zi cu zi ale cetatenilor. M-am informat foarte bine la acest capitol si pot spune ca pentru viitor, aceasta tehnologie va fi cel mai nefast lucru ce se poate intampla pe pamant.
    Dar ce este cip-ul mai exact? Dupa cate stiu este doar un dispozitiv de pastrare a unui numar personal atribuit fiecarei persoane. Acesta poate fi considerat ca "Al doi-lea Botez".
    Numarul care iti este atribuit face legatura cu fisierul sau mai bine zis dosarul tau personal in care sunt stocate toate datele despre tine. Si ca si cand n-ar fi de ajuns, pe cipul care se va implanta nu peste multa vreme in corpul fiecarei persoane, se vor strange la un loc toate informatiile de pe toate cardurile pe care le detii ca sa fie un fel de "tot intr-unul".
    Motivul ar fi ca este mai usor si mai rapid sa ai acces la toate informatiile de pe un singur cip cu care sa faci si plati, sa fi supravegheat medical, sa ai si antecedentele si infractiunile penale, permisul auto, sa poti sa cumperi si sa vinzi, sa faci tranzactii bancare, sa ai conturile bancare pe el si pe langa toate astea sa mai fi si supravegheat si identificat peste tot pe unde exista amplasate dispozitive de citire automata a cipului RFID.
    Am inteles ca au creeat cititoare ale acestor carduri care mai intai se vor monta in locuri publice - ceea ce s-a intamplat, apoi vor fi montate la intrarile si iesirile din toate institutiile publice precum si zone de agrement precum sali de film, teatru si sport, apoi vor fi montate in discoteci, cluburi, baruri, hoteluri ca mai apoi sa fie montate pe usile de la intrarea in propria locuinta - exact cum au procedat cu tehnologia interfoanelor de la scarile de bloc.
    In acel moment toate cipurile vor fi citite non-stop iar informatiile - ca de exemplu pe unde ai fost de cand ai parasit domiciliul si pana cand te-ai intors din nou acasa, vor fi incluse in dosarul tau personal fara nici un fel de efort si fara munca umana. Pur si simplu doar cu ajutorul identificarii care se va face pas cu pas.
    Atunci cand ai achizitionat primul telefon mobil, ai fost introdus intr-o baza de date imensa la nivel national cu toate datele tale personale reale. (Unde in lume pentru a cumpara un telefon mobil trebuie sa te duci si cu actul de proprietate al apartamentului sau sa lasi numele neamurilor, rudelor, parintilor si asa mai departe?
    De asemenea sunt softuri sensibile care pot identifica vocea de la telefonul mobil si te pot redirectiona catre dosarul tau personal chiar daca schimbi zece cartele telefonice pe zi.
    Sunt pregatite softuri care vor face diferente intre indivizii purtatori de cipuri pe care ii vor identifica si cataloga in functie de cat de inteligenti sunt, ce situatie materiala au, cat de mult cheltuie pe produsele pe care le achizitioneaza, ce placeri au, ce vicii au, ce consuma cel mai mult, daca sunt saraci sau rau platnici si asa mai departe. In functie de aceste catalogari, avand in vedere ca cipul este creeat si ca un instrument pentru profit, se vor putea trimite tuturor cetatenilor pe adresele lor reclame cu produsele pe care "trebuie sa le cumpere" chiar daca ei nu vor.
    Vor exista abuzuri incredibile si constrangeri de tot felul pentru a te convinge sa cumperi sau sa vinzi. Vor sari cu tot felul de oferte sau iti vor interzice anumite lucruri sau accesuri (de exemplu la contul tau bancar), daca nu cumperi un anumit produs care este "la promotie". Sau daca nu vei executa cine stie ce activitate in folosul comunitatii s-ar putea sa nu mananci vre-o saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  7. PARTEA – II –

    Ah dar am uitat sa spun ca asta este posibil imediat ce pe piata nu va mai exista masa monetara in cash. Atunci cand banii vor fi electronici - adica puncte pe CIP, abia atunci veti afla cu adevarat ce inseamna foamea.
    Cand nu veti mai putea cumpara nimic daca va sunt inchise conturile care sunt in proprietatea lor.
    Deci ar trebui sa inteleaga toata lumea ca voi aveti doar cipul dar ei au toate informatiile si puterea. Deci in acel moment esti SCLAVUL PERFECT !!!
    Daca superi sistemul sau protestezi impotriva lui este simplu sa ti se inchida contul si sa nu ai posibilitatea sa mai poti plati. In acel moment nu mai poti sa-ti pastrezi casa, nu ai ce manca, si multe altele, pentru ca nu ai bani. (Aminteste-ti ca banii si puterea vor fi numai la ei) !!!
    Noua ne va ramane doar dreptul la munca pana la epuizare si o moarte trista lenta si dureroasa, in strada, in foamete si frig, fara prieteni, fara nici un sprijin sau ajutor. Un nimeni al nimanui. Acum este momentul sa fim impotriva pentru ca mai tarziu va fi prea tarziu.
    Odata introdusa aceasta tehnologie nu va mai putea fi oprita de nimeni iar tentativele de opunere vor fi catalogate drept razvratiri impotriva sitemului sau acte teroriste care vor fi anihilate rapid. Veti putea fi ridicati de acasa dusi prin beciurile politiei, interogati batuti sau chiar omorati.
    Nu uitati ca dupa ce veti primi cel de al doi-lea botez nu va mai fi cale de intoarcere. Si ceea ce este cel mai rau este ca tehnologia nu este sigura. Poate fi piratata, codurile pot fi sparte, numerele pot fi citite de catre cei interesati. Astfel se pot face abuzuri, se pot creea sau sterge identitati, se pot modifica date si te poti trezi peste noapte un infractor cautat in zece state din Europa. Iar la adapostul datelor tale se poate ascunde un infractor periculos.
    Cipurile pot fi clonate usor si identitatea ta poate fi folosita de una sau mai multe persoane necunoscute in scopuri nu tocmai bine intentionate.
    IATA ADEVARATA PUTERE NEFASTA A ACESTOR CHIPURI.
    In Europa deja sunt zvonuri care spun ca cei care vor sa fie cu adevart in siguranta, nu vor sa primeasca aceste cipuri - iar aceste persoane sunt inaltii demnitari de stat, oamenii bogati precum rudele si familiile acestora.
    (DECI CE PUTEM INTELEGE DE AICI ?)(CA ESTE MAI BINE CA VIATA PRIVATA SA RAMANA PRIVATA SI NECUNOSCUTA TUTUROR CELOR CE VOR SA TI-O CITEASCA PRECUM O CARTE SI SA TE CLASIFICE IN FUNCTIE DE INFORMATII).
    Din moment ce mai important va fi NUMARUL pe care il detii decat NUMELE TAU PERSONAL, atunci as putea spune cu mana pe suflet ca cea mai puternica profetie din BIBLIE - S-A INPLINIT !!!
    ...este un numar de om... fara de care nimeni nu va putea cumpara sau vinde... acest numar este 666... SI CHIAR ESTE 666 !!!
    Acest numar face parte din codul fiecarui CIP.
    Ceea ce ma uimeste este ca precum scrie si in BIBLIE, nimeni nu va face asta cu forta pentru nimeni. Oamenii vor cere singuri noile tehnologii si singuri isi vor vinde sufletul de buna voie.
    Consider ca este cea mai perfida lucrare satanica ce mi-a fost dat s-o cunosc in timpul vietii mele.
    Dumnezeu sa fie cu voi, daca mai aveti vre-un dram de credinta.
    Daca considerati ca asta "nu mai este la moda", atunci mergeti inainte pe drumul pe care l-ati ales !

    RăspundețiȘtergere
  8. @anonimule cu PARTEA -I-, ce faci, unde este? :))
    'Deci ar trebui sa inteleaga toata lumea ca voi aveti doar cipul dar ei au toate informatiile si puterea'.
    Pai acesti colectori de date, detin despre fiecare persoana in parte - TOT depre X, Y - de mult timp; in primul rind de cind te nasti ca persoana, pina treci la locul de odihna vesnica.
    Ca ele acum sint cuantificate pe hirtii si mai tarziu or sa fie pe carduri etc., sunt fleacuri. Nu trebuie sa repeti in mare parte povestea (iudaica) cu cifra 666...
    Pentru o persoana care traieste in China, in padurile Amazoniene in alt colt al lumii etc., crezi ca aceasta cifra/numar, reprezinta ceva daca nu este crestina???
    Accesul la Informatie - Putere, l-au evidentiat acum citeva sute de ani cu asa zisele Revolutii, inventarea curentelor de tip social: Capitalismul, Socialismul, Comunismul - dupa cum se stie baza fiind mult mai veche.
    Deci, scopul Lor fiind mult mai sus, de alta natura...
    'In Europa deja sunt zvonuri care spun ca cei care vor sa fie cu adevart in siguranta', unde ai auzit aceasta informatie? Care este sursa?


    .|Anti 33|.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru anonimul cu partea I.
    Daca tot crezi in biblie si ma iei cu acel numar 666 ar trebui sa stii ca ce e scris in biblie e profetie iar daca biblia e o carte la nivelul la care e considerata, acele profetii nu le poti opri nici sa stai in cap pentru ca asa este scris.
    Si daca ma iei cu credinta atunci ar trebui sa stii ceva important in viata...sa stii despre spiritul de sacrificiu dar tu esti departe de Iisus si invatatura lui din cate vad in comentariu.
    Daca l-ai urma intocmai ti-ai da seama ca sacrificandu-ti tie libertatea pentru familie ve-i fi mantuit...si acima la drept vorbind cred ca pe Dumnezeu(acea energie vie care ne-a creat pe toti) nu-l intereseaza ce numere porti tu. Cred ca il intereseaza sufletul tau..sa gaseasca in el o farama din ce a semanat in tine, sa vada ca a incoltit acel ceva.
    Daca tot ma iei cu crestinismul am sa-ti spun ca poti sa fii un om bun asa cum cere crestinismul si daca ai zeci de cipuri in tine.
    Oricum daca nu ai stiut pana acuma biserica la fel ca si masoneria ti-a ingradit libertatea. Din momentul ce te-a indoctrinat te-a facut sclavul ei. Ti-a spus ca trebuie sa o frecventezi duminica de duminica ca sa fii un bun credincios, ti-a spus tot ce trebuie sa urmezi ca sa ajungi la Dumnezeu.
    Si sa stii ca nu te va obliga nici naiba sa iti plantezi cipul acela in tine.
    Suntem liberi sa mergem in munti sa traim pustnici acolo si sa mancam radacini.
    Esti liber si in acest moment daca nu iti place societatea in care traiesti.
    Dar daca ai ramas prin ea inseamna ca fie iti place, ori nu ai forta in tine de a lua acea decizie sa te desprinzi de ea si asta e problema ta.
    Daca ai citi istoria ai afla ca in decursul sutelor de ani oamenii au mai fost sclavi mai rau decat spui tu ca vor fi(au fost sclavi fortati sa munceasca pana cand mureau, erau loviti, biciuiti, nu avea vreun drept la familie sau altceva). Daca acum se va ajunge la acel sistem de sclavie perfecta sunt sigur ca nu va dura o vesnicie. Probabil ca trebuie sa platim niste greseli din trecut.
    Si ce legatura are credinta cu cipul?

    RăspundețiȘtergere
  10. Razvane, cred ca esti rupt de realitate expunindu-ti ideea intr-o forma oarecum habotnica, dind-o intruna cu crestinismul si 'profetia' biblica...
    Faci parte cumva dintr-o forma, cult, secta aparte? Sau este un indemn neo-retrograd de a ne desprinde de progres si a ne reintoarce spre intoxicatii mistico-religioase?
    Apropo, tu te-ai desprins de aceasta societate? ca sa te citez si eu ["Dar daca ai ramas prin ea inseamna ca fie iti place, ori nu ai forta in tine de a lua acea decizie sa te desprinzi de ea si asta e problema ta."], sau scrii asa la modul generic, dupa ureche, de a impresiona sufletele slabe?
    Secondo, incerci sa dai impresia ca tu ai vreo 200 de ani si esti vreun intelept al blogurilor, dar nu este asa! Inca traiesi in aceasta Societate sa citez si eu, in care depinzi de acest angrenaj (ca vrei sa nu, dar asta este), daca nu era asa erai demult departe nene...

    >Buburuza ofuscata<


    P.S. Anti 33, Cactus, idem cu punctul vostru de vedere.
    Razvane, raspunde-le omenilor, ti-au expus citeva puncte de vedere la modul elegant sau, nu te intereseaza decit ideiile tale si tot o dai cu povetele grosso modo...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ceea ce e perfid la forma asta de sclavie este ca oamenii au senzatia ca sunt liberi.
    “Nimeni nu este mai inrobit decat cel care crede in mod gresit ca este liber.” – Johann Wolfgang von Goethe

    RăspundețiȘtergere
  12. PARTEA – I – A
    Ca sa intelegeti expunerea mea va rog sa cititi partile in ordinea numerotarii lor. Multumesc.

    Nici eu nu sunt de acord cu introducerea si utilizarea cardurilor cu CIP in mai toate activitatile curente de zi cu zi ale cetatenilor. M-am informat foarte bine la acest capitol si pot spune ca pentru viitor, aceasta tehnologie va fi cel mai nefast lucru ce se poate intampla pe pamant.
    Dar ce este CIP-ul mai exact? Dupa cate stiu este doar un dispozitiv de pastrare a unui numar personal atribuit fiecarei persoane. Acesta poate fi considerat ca "Al doi-lea Botez".
    Numarul care iti este atribuit face legatura cu fisierul sau mai bine zis dosarul tau personal in care sunt stocate toate datele despre tine. Acest fisier nu este stocat pe CIP. Cipul contine doar un numar de identificare cu care esti identificat in sistem. Datele se tin stocate pentru fiecare cetatean in servere speciale creeate pentru acest scop. Si ca si cand n-ar fi de ajuns, cu ajutorul cipului care se va implanta nu peste multa vreme in corpul fiecarei persoane, se vor strange la un loc toate informatiile de pe toate cardurile pe care le detii ca sa fie un fel de "tot intr-unul".
    Acum in piata se folosesc tot felul de momeli prin care toti sunt indemnati sa ia carduri de orice fel introducand tot felul de oferte avantajoase pentru ca acestia sa fie prinsi in plasa – (model asemanator pe care il folosesc bancile pentru a va indatora lor) !!! Sunt tot felul de carduri de cumparaturi, (vezi Metro si in curand toate supermarketurile), carduri bancare care incearca sa te convinga ca platile on line sunt avantajoase, carduri de sanatate, de calatorie, de telefonie mobila, de internet, etc, etc, etc.
    Acum este perioada testelor pentru a vedea cat de usor se vor adapta oamenii cu noile tehnologii.
    Motivul pentru care se vor strange toate informatiile pe un singur numar de CIP, este spun ei, ca este mai usor si mai rapid pentru posesor de a avea acces la toate informatiile de pe un singur cip cu care sa faci si plati, sa fi supravegheat medical, sa ai si antecedentele si infractiunile penale, permisul auto, sa poti sa cumperi si sa vinzi, sa faci tranzactii bancare, sa ai conturile bancare pe el, sa ai accesul de la propria intrare in casa ta sau de la locul de munca si pe langa toate astea sa mai fi si supravegheat si identificat peste tot pe unde exista amplasate dispozitive de citire automata a cipului RFID.
    Dar aceasta este numai momeala.

    RăspundețiȘtergere
  13. PARTEA – I – B


    Au fost creeate cititoare ale acestor carduri care mai intai se vor monta in locuri publice - ceea ce s-a intamplat, apoi vor fi montate la intrarile si iesirile din toate institutiile publice precum si zone de agrement precum sali de film, teatru si sport, apoi vor fi montate in discoteci, cluburi, baruri, hoteluri ca mai apoi sa fie montate pe usile de la intrarea in propria locuinta - exact cum au procedat cu tehnologia interfoanelor de la scarile de bloc.
    In acel moment toate cipurile vor fi citite non-stop iar informatiile - ca de exemplu pe unde ai fost de cand ai parasit domiciliul si pana cand te-ai intors din nou acasa, vor fi incluse in dosarul tau personal fara nici un fel de efort si fara munca umana. Pur si simplu doar cu ajutorul identificarii care se va face pas cu pas.
    Interventia umana se va face numai in cazurile in care devii „suspect” de vre-o infractiune (sau deranjezi sistemul) si va trebui sa fi „cercetat” corespunzator, moment in care se va avea acces la toate datele si informatiile de tot felul, stranse ani de-a randul, din toate sursele prin care ai fost monitorizat permanent.
    Atunci cand ai achizitionat primul telefon mobil, ai fost introdus intr-o baza de date imensa la nivel national cu toate datele tale personale reale. (Unde in lume pentru a cumpara un telefon mobil trebuie sa te duci si cu actul de proprietate al apartamentului sau sa lasi numele neamurilor, rudelor, parintilor si asa mai departe?
    De asemenea sunt softuri sensibile care pot identifica vocea de la telefonul mobil si te pot redirectiona catre dosarul tau personal chiar daca schimbi zece cartele telefonice pe zi.
    Sunt pregatite softuri care vor face diferente intre indivizii purtatori de cipuri pe care ii vor identifica si clasifica in functie de cat de inteligenti sunt, ce situatie materiala au, cat de mult cheltuie pe produsele pe care le achizitioneaza, ce placeri au, ce vicii au, ce consuma cel mai mult, daca sunt saraci sau rau platnici si asa mai departe. In functie de aceste clasificari, avand in vedere ca CIP-ul este creeat si ca un instrument pentru PROFIT, se vor putea trimite tuturor cetatenilor pe adresele lor reclame cu produsele pe care "trebuie sa le cumpere" chiar daca ei nu vor sau cu solutii pentru problemele lor (vezi azi spamurile trimise pe adresele de mail care sunt trimise pe diferite subiecte ca de exemplu medicina, sexualitate, sanatate mintala etc. etc.) Adica, ai o problema ? Ei se vor oferi sa-ti „rezolve” problemele chiar daca ai nevoie chiar daca nu.
    Vor exista abuzuri incredibile si constrangeri de tot felul pentru a te convinge sa cumperi sau sa vinzi. Vor sari cu tot felul de oferte sau iti vor interzice anumite lucruri sau accesuri (de exemplu la contul tau bancar), daca nu cumperi un anumit produs care este "la promotie". Sau daca nu vei executa cine stie ce activitate in folosul comunitatii s-ar putea sa nu mananci vre-o saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  14. PARTEA – I – B


    Au fost creeate cititoare ale acestor carduri care mai intai se vor monta in locuri publice - ceea ce s-a intamplat, apoi vor fi montate la intrarile si iesirile din toate institutiile publice precum si zone de agrement precum sali de film, teatru si sport, apoi vor fi montate in discoteci, cluburi, baruri, hoteluri ca mai apoi sa fie montate pe usile de la intrarea in propria locuinta - exact cum au procedat cu tehnologia interfoanelor de la scarile de bloc.
    In acel moment toate cipurile vor fi citite non-stop iar informatiile - ca de exemplu pe unde ai fost de cand ai parasit domiciliul si pana cand te-ai intors din nou acasa, vor fi incluse in dosarul tau personal fara nici un fel de efort si fara munca umana. Pur si simplu doar cu ajutorul identificarii care se va face pas cu pas.
    Interventia umana se va face numai in cazurile in care devii „suspect” de vre-o infractiune (sau deranjezi sistemul) si va trebui sa fi „cercetat” corespunzator, moment in care se va avea acces la toate datele si informatiile de tot felul, stranse ani de-a randul, din toate sursele prin care ai fost monitorizat permanent.
    Atunci cand ai achizitionat primul telefon mobil, ai fost introdus intr-o baza de date imensa la nivel national cu toate datele tale personale reale. (Unde in lume pentru a cumpara un telefon mobil trebuie sa te duci si cu actul de proprietate al apartamentului sau sa lasi numele parintilor, adresele lor de domiciliu si asa mai departe?
    De asemenea sunt softuri sensibile care pot identifica vocea de la telefonul mobil si te pot redirectiona catre dosarul tau personal chiar daca schimbi zece cartele telefonice pe zi.
    Sunt pregatite softuri care vor face diferente intre indivizii purtatori de cipuri pe care ii vor identifica si clasifica in functie de cat de inteligenti sunt, ce situatie materiala au, cat de mult cheltuie pe produsele pe care le achizitioneaza, ce placeri au, ce vicii au, ce consuma cel mai mult, daca sunt saraci sau rau platnici si asa mai departe. In functie de aceste clasificari, avand in vedere ca CIP-ul este creeat si ca un instrument pentru PROFIT, se vor putea trimite tuturor cetatenilor pe adresele lor reclame cu produsele pe care "trebuie sa le cumpere" chiar daca ei nu vor sau cu solutii pentru problemele lor (vezi azi spamurile trimise pe adresele de mail care sunt trimise pe diferite subiecte ca de exemplu medicina, sexualitate, sanatate mintala etc. etc.) Adica, ai o problema ? Ei se vor oferi sa-ti „rezolve” problemele chiar daca ai nevoie chiar daca nu.
    Vor exista abuzuri incredibile si constrangeri de tot felul pentru a te convinge sa cumperi sau sa vinzi. Vor sari cu tot felul de oferte sau iti vor interzice anumite lucruri sau accesuri (de exemplu la contul tau bancar), daca nu cumperi un anumit produs care este "la promotie". Sau daca nu vei executa cine stie ce activitate in folosul comunitatii s-ar putea sa nu mananci vre-o saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  15. PARTEA – I – B


    Au fost creeate cititoare ale acestor carduri care mai intai se vor monta in locuri publice - ceea ce s-a intamplat, apoi vor fi montate la intrarile si iesirile din toate institutiile publice precum si zone de agrement precum sali de film, teatru si sport, apoi vor fi montate in discoteci, cluburi, baruri, hoteluri ca mai apoi sa fie montate pe usile de la intrarea in propria locuinta - exact cum au procedat cu tehnologia interfoanelor de la scarile de bloc.
    In acel moment toate cipurile vor fi citite non-stop iar informatiile - ca de exemplu pe unde ai fost de cand ai parasit domiciliul si pana cand te-ai intors din nou acasa, vor fi incluse in dosarul tau personal fara nici un fel de efort si fara munca umana. Pur si simplu doar cu ajutorul identificarii care se va face pas cu pas.
    Interventia umana se va face numai in cazurile in care devii „suspect” de vre-o infractiune (sau deranjezi sistemul) si va trebui sa fi „cercetat” corespunzator, moment in care se va avea acces la toate datele si informatiile de tot felul, stranse ani de-a randul, din toate sursele prin care ai fost monitorizat permanent.
    Atunci cand ai achizitionat primul telefon mobil, ai fost introdus intr-o baza de date imensa la nivel national cu toate datele tale personale reale. (Unde in lume pentru a cumpara un telefon mobil trebuie sa te duci si cu actul de proprietate al apartamentului sau sa lasi numele parintilor, adresele lor de domiciliu si asa mai departe?
    De asemenea sunt softuri sensibile care pot identifica vocea de la telefonul mobil si te pot redirectiona catre dosarul tau personal chiar daca schimbi zece cartele telefonice pe zi.
    Sunt pregatite softuri care vor face diferente intre indivizii purtatori de cipuri pe care ii vor identifica si clasifica in functie de cat de inteligenti sunt, ce situatie materiala au, cat de mult cheltuie pe produsele pe care le achizitioneaza, ce placeri au, ce vicii au, ce consuma cel mai mult, daca sunt saraci sau rau platnici si asa mai departe. In functie de aceste clasificari, avand in vedere ca CIP-ul este creeat si ca un instrument pentru PROFIT, se vor putea trimite tuturor cetatenilor pe adresele lor reclame cu produsele pe care "trebuie sa le cumpere" chiar daca ei nu vor sau cu solutii pentru problemele lor (vezi azi spamurile trimise pe adresele de mail care sunt trimise pe diferite subiecte ca de exemplu medicina, sexualitate, sanatate mintala etc. etc.) Adica, ai o problema ? Ei se vor oferi sa-ti „rezolve” problemele chiar daca ai nevoie chiar daca nu.
    Vor exista abuzuri incredibile si constrangeri de tot felul pentru a te convinge sa cumperi sau sa vinzi. Vor sari cu tot felul de oferte sau iti vor interzice anumite lucruri sau accesuri (de exemplu la contul tau bancar), daca nu cumperi un anumit produs care este "la promotie". Sau daca nu vei executa cine stie ce activitate in folosul comunitatii s-ar putea sa nu mananci vre-o saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  16. PARTEA -III - A

    Imi plac comentariile la adresa "partii a doua" pe care am postat-o. Nu stiu dece nu s-a postat si partea intai pe care am trimis-o. Astfel daca citeati cu atentie de la inceput ceea ce aveam de spus, totul se lega intr-o continuitate. Voi incerca sa postez inca o data partea intai.
    Ceea ce nu-mi place este ca acest comentariu pe care l-am postat si care este doar la nivel de INFORMATIE, a devenit foarte repede iritabil pentru anumite persoane care observ ca au inceput un atac la persoana impotriva mea. Problema este ca si eu foarte usor as putea sa intorc moneda in acest caz si sa gasesc in comentariile acestora motive pentru care sa le combat. Insa nu se va rezolva nimic niciodata atata timp cat oamenii nu vor deveni constienti si nu vor putea reprezenta o forta pentru cei ce incearca sa ne faca sclavii lor.
    Mai sus spune cineva de credinta mea. Ei bine nu sunt un habotnic dar vreau sa fiu un om mai bun. Pentru asta fac eforturi care nu tin de Biblie ci de tot mediul in care traiesc. Caut surse si ma informez. Daca observ lucruri care merita sa fie impartasite si altora, o fac cu placere.
    "Zvonul" cu privire la cei care pentru a fi in siguranta, nu isi doresc CIP-ul il gasiti intr-un documentar numit "SUSPECT NATION" facut in Anglia, pentru ca se stie ca este cel mai supravegheat stat din Europa. Vei vedea acolo cat de usor se pot clona datele tale si pentru ce pot fi folosite impotriva ta. Razvan spune ca poti fi un om bun si cu zeci de cipuri in tine. ASA ESTE !!! Tu poti fi bun in continuare insa cei ce doresc sa te manipuleze nu cred ca vor fi chiar asa de buni ca tine. Ei pe asta mizeaza - sa faca "oameni buni" din toti oamenii de pe pamant. Asta insemnand ca daca acum ai voie sau ai "dreptul" sa ma critici, mai tarziu nu vei mai deschide gura.
    Tot el vorbeste de sacrificiu si de faptul ca sunt departe de Isus in credinta mea. Draga Razvan, probabil ca sunt departe dar sunt pe drumul meu iar faptul ca tu ma judeci azi nu demonstreaza ca tu esti „spiritual” la acest capitol. Ce sacrificiu ai facut tu, vorbind de sacrificii? Ce samanta ai pus la incoltit in sufletul tau care ar putea sa-l intereseze pe Dumnezeu la tine ?
    Eu cred ca pe Dumnezeu in ori ce forma ar fi el, il intereseaza mai inainte de toate oamenii carora le pasa de oameni si de umanitate si care incearca pe diferite cai sa faca bine si sa deschida mintea celorlalti pentru o evolutie spirituala corecta.
    Ceea ce cred ca fac si eu.
    Astazi sunt multi cei care „urla in pustiu” precum si „profeti mincinosi” si destul de mult fariseism in lume. Va fi din ce in ce mai greu sa identificati informatiile adevarate si corecte in acest ocean de informatie fara importanta. Nu ascultati de mine si nu ma credeti pe mine. Informati-va singuri. Aveti la indemana cea mai mare retea de informare. Important este insa sa legati corect aceste franturi de informatie si sa-i avertizati si pe altii pentru a fi informati si pregatiti sa ia propria atitudine si decizie. UNEORI UN SIMPLU „NU” AR REZOLVA PROBABIL TOATE PROBLEMELE PLANETEI !!! Depinde de voi insa unde va trebui sa spuneti nu, si unde va veti vinde sufletul spunand simplu si fara prea multa gandire „DA”.
    Razvan, daca nu iti plac dezbaterile constructive, ar fi cazul sa mai citesti o data prefata acestui site si sa te hotarasti daca mai este cazul sa intri aici.
    Inca o data vreau sa spun, nu ma deranjeaza criticile nimanui. Daca prin acest fel putem sa progresam si sa avem o dezbatere constructiva, inseamna ca scopul este atins.

    RăspundețiȘtergere
  17. PARTEA -III - B


    Nu ma deranjeaza tehnologia. Progresul nu va putea fi oprit. Tehnologia este foarte buna insa eu ca si altii am tras un semnal de alarma care as vrea sa va faca constienti de cum se va folosi aceasta tehnologie in viitor. NU SE VA FOLOSI IN SCOPUL DE A FACE BINE!!!
    Daca faceti un exercitiu simplu de imaginatie, ati putea foarte bine sa va inchipuiti pe cineva care a facut o inventie ce ar putea revolutiona lumea. In momentul urmator la usa lui vor veni negociatorii marilor corporatii care vor sa-i cumpere ideile (in cel mai bun caz), (in cel mai rau datele sunt furate si inventatorul ucis). Ei fac propunerile pun la bataie sume imense de bani iar de la acel moment pe inventator nu il mai intereseaza ce se intampla cu inventia lui pentru ca nu i se mai da dreptul s-o faca. Iar inventiile vor fi indreptate cel mai adesea catre a face rau populatiei si pentru a face un „Profit Enorm”, chiar daca se calca peste cadavre.
    De exemplu vine cineva si spune ca el a inventat motorul care functioneaza cu apa. Ce ar spune corporatiile? Ia mai dute de-aici. Tu esti nebun? Pui in pericol o intreaga industrie cu prostia ta de inventie. Vom avea noi grijă ca asta sa nu se intample atata timp cat mai exista petrol care poate face profit pentru noi.
    Asta se intampla azi si in domeniul medical si in domeniul alimentar si in absolut toate domeniile in care lucrurile ar face bine omenirii. Exista acolo undeva o bariera ce nu poate fi trecuta. De la acea bariera incepe toata nefericirea din lume.
    Daca arunc o privire in urma pot observa cat de multe "lucruri bune" au fost intoarse impotriva omenirii. Dinamita, bomba atomica, tehnologiile depasite care inca se mentin pentru ca exista inca petrol de ars iar acesta este doar in mainile a cateva corporatii, industria farmaceutica ce dezvolta virusi care sunt aruncati asupra populatiei creeind astfel si antivirusii din vaccinuri care sunt vanduti din motive evidente de PROFIT. Industria alimentara care a reusit sa saraceasca in nutrienti toate alimentele aflate pe piata, special ca lumea sa se imbolnaveasca si sa intre pe mana sistemului medical care reuseste sa-i extermine. Si multe altele printre care ca sa le puna capac la toate, s-au aruncat in piata si noile tehnologii informationale cu CIP.
    Acesta este noul razboi care se duce astazi. INAMICUL NU SE MAI VEDE. Iar oricine va deranja sistemul va fi considerat „TERORIST” si pus cu botul pe labe. Nu uitati, ca motivul pentru care se introduce aceasta noua tehnologie este – lupta impotriva terorismului.
    Daca ar fi sa se faca niste calcule cati oameni mor anual din cauza foametei, alcoolismului, dependentelor de droguri si tutun, accidentelor rutiere, bolilor de inima, gripei obisnuite de sezon si alte asemenea, veti observa ca terorismul face intr-un an mai putine victime decat intr-unul singur din domeniile amintite mai sus.
    Deci despre ce razboi vorbim noi aici? Acesta este motivul? Terorismul? Sa fim seriosi! Aceasta este doar gogoasa pe care „trebiue” s-o inghita toti cei ce refuza sa se informeze.
    Toti inventatorii au avut idealuri de mai bine pentru aceasta lume. Dar oare asa s-a si intamplat? Istoria se repeta mereu. Oamenii nu vor sa invete niciodata despre trecutul lor. Hitler spunea in cartea lui "Mein Kamph" ca este incredibila capacitatea oamenilor de a uita lucrurile nefericite si traumele din viata lor.
    Astfel ca totul este resetat pentru o noua incercare de a le fura libertatile.

    RăspundețiȘtergere
  18. PARTEA -III - C


    . Aveti idee cam care ar fi sentimentul vostru cand veti sti cu certitudine ca sunteti monitorizati oricand si oriunde?
    In timpul lui Stalin in Rusia comunista a existat un aparat opresiv de asemenea putere si oamenii au fost indoctrinati atat de rau incat pentru ideologii diferite, idei, conceptii sau teorii, oamenii ajunsesera sa se pirasca intre ei „aparatului de stat” (securitatii) incat au fost aroape 20.000.000 (doua zeci de milioane) de oameni care au murit pe timp de pace. Doar pentru ca erau impotriva sistemului. Copiii al caror creier fusese spalat de indoctrinarea comunista ajunsesera sa-i parasca pe proprii parinti iar partidul ii recompensa laudandu-i in fata celorlalti. Iar parintii lor mureau schingiuiti in temnitele militiei comuniste. Aceste lucruri s-au uitat, insa exista sansa reala ca acest lucru sa se intample din nou la nivel global. Dupa implementarea tehnologiei nu va mai fi nevoie sa se parasca nimeni unul pe celalalt pentru ca vor fi supravegheati TOTI. Multi vor suferi cumplit fara a incerca vre-odata sa se impotriveasca. Este cu adevarat cea mai mare vanzare. Cei ce vor accepta tehnologia „ISI VOR VINDE LIBERTATEA PENTRU TOTDEAUNA” Vor considera ca ***(NU EXISTA DUMNEZEU)*** si vor spune ca DUMNEZEUL LOR ESTE „MASINA”.
    Altfel, sunteti in stare sa va asumati toata responsabilitatea pentru libertatea voastra?
    Veti fi cu totii intr-un maaare lagar de concentrare avand o senzatie sinistra de libertate – pentru ca nu veti sti niciodata care sunt cei din umbra impotriva carora ati vrea sa luati atitudine. Va veti rascula impotriva „masinii infernale” dar atunci va fi prea tarziu. Acum este momentul sa spui nu.
    STA IN PUTEREA TA SA-TI ALEGI SOARTA. Informeaza-te. Cauta continuu. Informatiile sunt sub ochii tuturor pentru ca nici un lucru nu se poate ascunde mai bine decat atunci cand este pus la vedere.
    In lume au inceput miscari consistente pentru demascare si aflarea adevarului. Alege sa spui nu! Ai fost botezat O DATA.
    Se spune ca apropierea anului 2012 daca nu va fi un dezastru atunci cu siguranta va fi un an in care umanitatea se va trezi si isi va da seama ca bunurile materiale nu conteaza atat de mult pe lumea asta ci mai frumoasa este o viata permanent alaturi de o natura curata si o planeta sanatoasa, alaturi de oameni frumosi si sanatosi plini de lumina interioara.
    Anumite zvonuri spun ca acei ce considera ca aceasta planeta ar trebui sa le apartina se grabesc foarte tare sa puna in aplicare aceste planuri mai devreme de 2012 pentru ca dupa aceea probabil va fi prea tarziu, oamenii avand capacitatea de a se trezi din acest cosmar in care s-au afundat. Daca va fi asa sau nu, vom vedea cu totii la momentul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  19. Partea – IV – A

    Vedeti voi? Pe fiecare forum se afla cate o persoana pe care la noi, cei din popor o considera „Neica Neaga”. (Neaga – negare, a nega, a fi Gigi Contra).
    Si exista o vorba din popor care spune cam asa:
    Hai Neaga, suie in teleaga
    Nu ma sui…
    Hai Neaga, suie in teleaga
    Nu ma sui…
    Si chiar de ma voi suii,
    Un picior pe jos tot oi taraii…
    Acesta mi se pare ca este profilul ideal al lui Razvan. Sau mai exista profilul egoistului absolut – care crede ca la moartea lui va muri tot pamantul, moto-ul lui de baza fiind „Dupa mine potopul!”
    El n-a trait nici o secunda opresiunea unui sistem, probabil ca nu a facut nici armata – pentru ca si acolo libertatile individuale sunt incalcate iar oamenii sunt invatati sa devina inumani prin spalarea creierelor. S-ar putea sa rada luind in bascalie armata dar cred ca saliveaza la filme cu Van Damme sau alti „eroi” la care l-i se afla in film identitatile si baieti rai isi dau seama ca au de a face cu un „puscas marin” sau cu un tip antrenat in cine stie ce forte speciale…
    El ar trebui sa stie ca acolo este vorba de ani de sacrificiu si de antrenament pentru ca sa fi atat de bun precum acei eroi. Din nefericire in ziua de azi sunt foarte multi asemenea „eroi” precum Razvan, care vorbeste generic de lucruri pe care nu le cunoaste si se comporta asemenea cuiva care a facut „multe sacrificii” in viata lui. Si care considera ca un sistem sclavagist „nu dureaza mult” – pentru el va fi asa cam cat sezonul de primavara!!!
    Si se pare ca este de acord si cu istoria inaintasilor care au murit torturati si ucisi pentru drepturile si libertatile lor, doar pentru ca asa ceva a mai fost in istorie – (deci nu-i o noutate pentru el). Dar ar trebui sa stie acest Razvan ca libertatea in care traieste el azi, a fost platita de multe ori cu viata de catre inaintasii lui – doar pentru ca el sa deschida gura si sa spuna prostii.
    Ei bine ar trebui sa afle ca proiectul pentru „Noua Ordine Mondiala” a fost inceput acum 60 de ani. Iar in zilele noastre cu ajutorul noilor tehnologii bine puse la punct acest proiect avanseaza cu o viteza ametitoare.
    Daca ne intoarcem un pic in istoria recenta pe care el spune ca „o cunoaste”, iata cateva fapte:
    Insinuant si totusi perseverent daca nu chiar insistent, urmarim se pare, lipsiti de aparare, cum cu ajutorul tehnologiei moderne, au fost puse in aplicare programe de supraveghere si control precum si baze de date extraordinar de mari care pot in sfarsit stoca absolut tot ceea ce poate sa faca o persoana pe timpul vietii. Inca de pe timpul celui de-al doi-lea razboi mondial marele interes al nazistilor era clasarea si indosarierea documentelor despre toti detinutii lagarelor de exterminare. Dosarele in care erau trecute datele de identificare ale celor sortiti exterminarii erau prea greoaie iar progresul acestor actiuni criminale nu isi atingea scopul prestabilit. Aveau nevoie de mai multa viteza de procesare a victimelor in procesul de masacrare. In plus, mai existau si alte categorii de detinuti precum femei, batrani, copii, cei sortiti si destinati experimentelor chimice, medicale si radioactive si asa mai departe. Dar cum sa se faca fata la un volum asa de mare de date? (Pentru ca sa nu uitam ca toate actiunile si experimentele respective trebuiau monitorizate si implicit indosariate si bine arhivate).

    RăspundețiȘtergere
  20. Partea – IV – B


    Pentru asta in sprijinul acestei actiuni a sarit firma IBM care pe atunci era proaspat infiintata. Aceasta a catalogat detinutii pe o serie de criterii in care urmau sa fie „procesati” si inventeaza o masinarie mecanica de calcul care folosea o cartela perforata individuala pentru fiecare detinut in parte. Astfel ca acele gauri de pe acele cartele erau corespunzatoare unei anume numerotari sau catalogari a detinutilor. Cu ajutorul acelei cartele perforate introduse in mecanism, in functie de perforatii se putea sti cu exactitate din ce grup face parte detinutul care este dosarul lui, datele lui si catre ce fel de macel este destinat. De asemenea fiecare cartela era numerotata cu un numar care reprezenta numarul detinutului si pe care si detinutul il avea inscriptionat pe el sub forma unui tatuaj. Cu alte cuvinte nu mai exista conceptul de umanitate sau de NUME ci doar de NUMAR, identificarea facandu-se strict prin numarul atribuit.
    Atrocitatile s-au savarsit si vremea a trecut, insa raul n-a murit. Insinuant s-a propagat pana in zilele noastre la umbra unei tehnologii avansate care sub pretextul ca va ajuta lumea, nu va face altceva decat sa ne arunce pe toti in SCLAVIE.
    Odata cu primi sateliti de comunicare lansati pe orbita dasupra lumii planul incepe usor sa se puna in aplicare. Prin anii 60 se inventeaza un cip care avea sa revolutioneze lumea. Se putea urmari din spatiu iar biologii marini studiind biodiversitatea marina a unor specii pe cale de disparitie hotarasc implantarea acestor cipuri in animale marine migratoare pentru a le descoperii habitatul si zonele unde se inmultesc pentru a interveni in mod artificial la conservarea speciei. Ce frumos suna nu-i asa? Cat de plina este de grijă umanitatea !!!
    La putin timp apare si telefonia mobila ce incorporeaza un cip asemanator dar mult mai rudimentar. Insa pe baza acelui tip de chip incorporat in cardul telefonic se putea foarte usor depista prin satelit pozitia in timp real a persoanei care utilizeaza acel telefon. Telefoanele mobile devin din ce in ce mai sofisticate si astazi incorporeaza un microcip destul de puternic care are functie de ecolocare in timp real si stocare de date respectiv convorbiri telefonice. Mai nou pe mobile au aparut si firme care te vor intoxica cu o gramada de reclame si spoturi publicitare. Si culmea este posibil sa se potriveasca aceste reclame cu nevoile tale. Cum este oare posibil?
    Exista niste softuri care monitorizeaza atent convorbirile tale si te catalogheaza si te introduc intr-o anume baza de date in care mai sunt si altii care au pasiuni comune cu tine. Apoi acestor baze de date li se trimit reclame destinate. Acelasi lucru insa mult mai bine elaborat, se intampla cu internetul. De la aparitia lui pe piata ca o nevoie acerba de informare, nu se urmareste altceva decat clasificarea tuturor oamenilor utilizatori in TINTE (TARGET) – (TAG-uri). (Asa spun mai nou corporatiile multinationale!!!) Am devenit cu totii niste tinte prin care ei, dupa studii aprofundate ale psihologiei umane sunt gata sa-ti ofere SPRE VANZARE tot ceea ce detin ei.
    Cu alte cuvinte acesta nu este altceva decat un spionaj la nivel mondial in lupta pentru profit. Daca cineva stie dinainte ceea ce iti doresti tu, nu ar veni pe piata exact cu acel lucru pe care tu il cauti? SI ASTA ESTE DOAR PARTEA BUNA A PROBLEMEI DACA SE POATE NUMI ASA.

    RăspundețiȘtergere
  21. Partea – IV – C

    Sistemul financiar nu se lasa mai prejos. Vine puternic din spate cu tehnologia necesara pe piata de a emite carduri electronice. Acestea de asemenea au un chip ce inmagazineaza absolut tot ce ati facut cu acel card, care este relatia voastra in legatura cu banca, daca esti un bun platnic sau unul care creeaza probleme bancii. De asemenea pe baza unui NUMAR esti evaluat in raporturile economice in relatia cu banca si de cat de bun platnic esti. Si ai inlesniri si facilitati. Iar pe masura ce devi un rau platnic nu ti se mai acorda credite usile iti sunt inchise si ramai cu o datorie perpetua de plata pe care ei au grijă sa ti-o puna pe umeri si pe care sa n-o poti achita aproape niciodata. Ii vedeti imbracati la patru ace si incearca din rasputeri sa va convinga ca faceti cele mai bune alegeri in momentul in care ati fost de acord sa semnati un contract cu ei. Insa in mintea si psihologia lor sunteti doar inca o victima. Inca o tinta daramata, inca un target atins.
    In cadrul multinationalelor si al bancilor si in fel de fel de sectoare de activitate se fac castinguri si cursuri de perfectionare continua prin care angajatii bancilor de exemplu, sunt instruiti cum sa va prosteasca mai eficient pe baza unor scheme si trucuri psihologice. Din nefericire ei isi ating tinta pentru ca la mijloc sunt ani de studiu in aceste domenii. Deschideti ochii si fiti constienti. Nu ignorati ce se petrece cu viata voastra. Evaluati-va constient resursele de care dispuneti si nu apelati la credite sau imprumuturi decat in conditii de MAXIMA necesitate. Nu merita sa va dati cei mai frumosi ani din viata pe o munca de sclav doar pentru a va plati credite ce nu se mai termina. Pentru ei asta inseamna PROFIT. Salariile lor sunt banii vostrii si bunastarea lor e din munca voastra. Ei isi incaseaza prime de sarbatori, voi poate nu le vedeti. (Dar poate ca asta este numai parerea mea) !
    In acelasi timp mari lanturi de magazine lanseaza carduri care tot pe baza unui numar va identifica si va permit acces inauntru (chipurile pentru ca sunteti fidel – vezi METRO). In realitate acestea nu sunt decat TESTE pentru noul val de tehnologie ce este pus in aplicare chiar in aceste momente in toata lumea.
    Am avut si eu card METRO dar daca magazinul era in alt oras decat cel in care locuiesc, si pentru ca vizitam magazinul o data sau de doua ori pe an si nu cumparam mare lucru, - mi-l-au desfintat. Nu eram tipul de client pe care ei si-l doresc. Tocmai de aceea daca nu folosesti, nu esti tinta lor perfecta. Si nu merita sa ai astfel de carduri daca nu folosesti.
    Daca mergi la Metro si nu te lasa sa intri, paguba lor. Vei cumpara si din alta parte. Acum inca mai sunt alternative dar probabil ca nu vor mai fi peste mult timp. Marile lanturi de magazine au distrus piata locala cu acest scop – sa le devenim sclavi – cumparatori fideli.
    Industria alimentara tinteste agricultura si ii obliga pe toti agricultorii de la sate si nu numai, sa introduca cipuri in animalele proprii din gospodarie pe motivul de a face identificarea acestora in relatia comerciala si a le face tratamente impotriva bolilor si daunatorilor. In realitate prin aceste chipuri se urmaresc mai mult fermierii liberi si individuali si productiile lor pentru ca acele chipuri contin toate datele proprietarului si toate miscarile lui in piata.
    Astfel ca ori ce fel de tranzactii, sacrificari de animale si tratamente ale acestora sunt destul de atent monitorizate. Acestia pot fi sanctionati de exemplu pentru faptul ca nu au facut un tratament la un lot de animale. (Tratament care este toxic, si obligatoriu si care costa bani, de regula multi pe care fermierul nu-i are si pe care trebuie sa-i imprumute) sau (Sunt sanctionati pentru ca nu au facut dotari suplimentare la adaposturile animalelor conform cerintelor legilor in vigoare – aceste dotari costand bani multi care de asemenea trebuie imprumutati). Si asta se intampla an de an pentru ca fermierii sa fie la curent cu toate imbunatatirile ce le consuma banii si ideea de prosperitate.

    RăspundețiȘtergere
  22. Partea – IV – D


    De multe ori vezi pe cineva care in aparenta este instarit dar in spate sta pe un munte de datorii acumulate. Iar sanctiunile sunt simple. Daca nu respecta „obligatiile”, acelui fermier i se refuza accesul cu marfa pe piata sau mai exact marfa lui nu este cumparata de marii procesatori. Ce se face un fermier cu cateva sute de bovine pe care nu le poate comercializa?
    Ideea de libertate incepe sa fie din ce in ce mai ILUZORIE.
    De la ciparea animalelor insa, nu va mai fi mult pana la ciparea umana.
    Firma Hitachi a dezvoltat un chip atat de mic incat este mai mic decat grosimea unui fir de par. Este asazisul microchip biometric prezent de mult in documentele internationale sau locale de factura noua. Acest microcip a fost denumit biometric pentru ca este primul sau prima tentativa propusa oamenilor de a-si scana fata, ochii, amprentele, ADN-ul, grupa de sange si multe altele facand identificarea mai precisa.
    IN FAPT, CA SA INTELEAGA TOATA LUMEA MAI BINE, ACESTE INFORMATII SUNT STOCATE PENTRU A FI RECUNOSCUT SI IDENTIFICAT CU PRECIZIE INDIFERENT DE IMPREJURARILE IN CARE TE AFLI – FIE CA ESTE VORBA DE EVENIMENTE NEFERICITE SAU DIMPOTRIVA.
    In momentul in care chipul a fost pus pe animalele domestice s-a semnat un tratat ca acest tip de chip sau orice fel de cip, nu se va folosi niciodata pe oameni. Insa acest angajament nu a durat prea mult. Mai este doar un pic. Cred ca pana aici a inteles toata lumea.
    Dar pentru asta trebuia sa fie o criza majora in lume. Si astfel a aparut momentul oportun in care America isi darama propriile cladiri omorand proprii lor cetateni „pentru o cauza nobila” – PETROLUL. Insa aceasta cauza a fost mascata cu o lupta „IMPOTRIVA TERORISMULUI” de catre cei ce astazi reprezinta cel mai mare sistem terorist pus la punct de a arunca lumea in cea mai cutremuratoare forma de sclavie.
    Si astfel legislatia a fost aprobata si s-a inceput ciparea oamenilor. Sub pretextul ca vor fi aparati in lupta impotriva terorismului si pentru a se simtii in siguranta foarte multi oameni au acceptat de buna voie sa se doteze cu un astfel de dispozitiv. Dar pentru numele lui Dumnezeu, cu ce te poate feri de terorism acel chip? Copiii pot fi in continuare furati chiar daca au chip. Probabil ca ii vor depista repede pe agresori dar depinde de ei daca copilul va mai fi in viata sau nu. La fel se pot intampla si restul infractiunilor. Probabil ca identificarea si pedepsirea infractorilor ar fi mai rapida si ar mai alina din durerea pricinuita in rest, cu ajutorul acestei tehnologii cei ce vor sa stapaneasca lumea vor fi cu adevarat diabolici.
    Acum exista in toata lumea o multime de constrangeri pentru ca mai mult sau mai putin de buna voie sa accepti implantarea acestui chip. (cei care nu vor accepta vor fi considerati anarhisti sau teroristi si ar putea sa sufere foarte mult din aceasta cauza).

    RăspundețiȘtergere
  23. Partea – IV – E

    Mai nou se vrea scoaterea de pe piata a banilor fizici. CASH. Pentru asta s-a propus chiparea individuala a bancnotelor in prima faza. Si pentru ca toti banii sa stea doar in banci, vor sa le atribuie valabilitate cu timp limitat pentru a nu putea sa-i strangi vreme indelungata in afara bancii. De exemplu, nu mai mult de un an. Pentru ca chipul din bancnote isi pierde valabilitatea de consum iar bancnota nu mai are nici o valoare. Ce spuneti de asta? Nu este planul perfect?
    Imaginativa ca mergeti la supermarket sa va faceti cumparaturile si ajungeti la casa pentru a plati. Acolo dati cardul iar operatoarea va spune ca acel card a fost refuzat. Ati spune imediat – ah, nu-i nimic, platesc cash. Dar ce se va intampla in cazul in care nu mai este CASH pe piata? NU MAI PUTETI CUMPARA NIMIC. SUNTETI AI NIMANUI. DACA VA ESTE REFUZAT CIPUL, NU MAI PUTETI PLATI NIMIC, NU MAI PUTETI STA IN PROPRIA CASA, SI NU VETI MAI AVEA NICI CE SA MANCATI !!!
    Acum in final dupa ce veti spune „DA” acestui microcip, veti observa cum va vor fi luate toate libertatile. Veti observa ca nu veti mai avea curajul sa criticati pe nimeni pentru ca este posibil sa deranjati pe cineva cu atitudinea voastra. (asa cum l-am „deranjat” eu pe Razvan). (Daca Razvan facea parte din sistem, era vai de fundul meu – ati priceput?). (Dar este bine ca el nu reprezinta NIMIC aici). Veti observa ca ceea ce se simte astazi ca o umbra, maine va fi un fapt cert si anume ca tehnologia DIVIDE SI SEPARA in loc sa apropie oamenii. Putem folosi mult tehnologia si sa nu spunem nimic de fapt. Iar in viitor frica de a nu deranja societatea va va face sa nu va puteti exprima liberi. Oamenii nu se vor mai putea aduna niciunde sa faca vre-un protest fara a fi identificati, pentru ca aceste manevre vor fi eradicate cu mult inainte de a se putea manifesta. Si de asemenea vor fi catalogate drept terorism si anihilate brutal. Pentru ca nu va mai fi loc de interpretari. Daca printre un grup de prieteni exista numai unul cu un caracter indoielnic, acesta ar putea sa puna in pericol integritatea grupului. Asa ca incet, incet, oamenii se vor izola si vor trai in frica fara a mai putea sa-si ceara vre-un drept vre-odata. Singurele drepturi pe care le va mai avea societatea vor fi cele de MUNCA pentru a primi acei bani virtuali cu care sa poata sa-si achizitioneze cele necesare. Munca si tacere. Frica si control. Foame si extinctie.
    Ganditi-va cat de mult se va schimba percepria celui ce va trebui sa aplice legea asupra ta in momentul in care de exemplu ai facut un banal accident in care ti-ai indoit tabla de la masina, daca politia ar avea dreptul sa arunce o privire prin datele tale personale care nu au legatura cu respectivul caz. Politia ar spune ia sa ne uitam la antecedente penale, ia sa aruncam o privire la ce statut are persoana in societate, ia sa vedem de ce boli sufera sau a suferit in trecut, ia sa vedem ce conduita are persoana in societate… etc, etc, etc, … adica lucruri care nu au legatura cu cazul respectiv.
    De aici judecata poate fi neobiectiva. Se poate interpreta pe baza infractiunilor din trecut pentru care ai platit o data, ca totusi esti o persoana negativa pentru societate si vei fi pedepsit ca atare. (nu asa inclina toti oamenii sa judece?)
    Personal consider ca daca ma duc sa iau o paine, nu trebuie sa stie patronul din magazin si laptele pe care l-am supt odata ce am intrat in magazinul lui.
    Fiecare relatie interumana dintr-un anume moment nu ar trebui influentata pe baza lucrurilor facute in trecut ci numai pe baza evenimentelor din acel moment. (mai stiti de cazuri „rezolvate de politie” dupa revolutie in care se prindea un ucigas pentru o crima si in spatele lui se puneau alte trei crime pentru ca politia sa-si faca planul).
    Ganditi-va cum va arata viitorul la acest capitol.
    CU CAT DATELE SUNT MAI DISPERSATE CATRE TOATE AGENTIILE CU CARE LUAM CONTACT DE-A LUNGUL VIETII, CU ATAT VIATA NOASTRA PRIVATA ESTE MAI IN SIGURANTA.
    CAND TOATE ACESTE DATE VOR FI LA UN LOC, NU VA MAI EXISTA LIBERTATE PENTRU NICI UN INDIVID DIN LUMEA ASTA.

    RăspundețiȘtergere
  24. Partea – IV – F

    Cateva Sfaturi –I-

    Poate nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar cu riscul de a fi din nou atacat de „oameni inteligenti” voi incerca sa ofer cateva idei care pot fi valorificate de la caz la caz, pentru ca oamenii sa-si pastreze demnitatea, umanitatea si respectul in fata celor ce doresc a ne calca in picioare pentru interesul si profitul lor.

    Refuzati aceste tehnologii cu CIP. De asemenea comunicarea fara rost. In locul lor preferati sa va intalniti personal acolo unde este cazul. Discutati deschis si priviti-va in ochi. Spuneti ce simtiti. Fiti cinstiti fata de voi insiva si astfel veti fi cinstiti cu toata lumea. Refuzati „beneficiile” ascunse ale cardurilor de cumparaturi. Sunt doar experimente pentru a va deprinde cu viitorul. Renuntati in special la cardurile bancare si cereti angajatorilor sa va dea salariul cash si personal ca sa-l puteti privi in ochi si sa-i puteti multumi. Angajatorii si firmele in general au mari avantaje si facilitati din partea bancilor care ii conving sa va dea banii pe carduri. Pentru ca nu toti oamenii scot banii de pe carduri din banca, sume importante de bani raman tot in contul bancii care se foloseste de acest avantaj impotriva avantajului vostru personal.
    Acolo unde este posibil, scoateti-va toti banii de pe card in ziua de salariu. Invatati sa economisiti singuri fara ajutorul bancilor, banii necesari pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata ca de exemplu lucrurile casnice, aspiratoare, masini de spalat, frigidere etc. Mai bine puneti de-o parte putini bani cateva luni, decat sa platiti dobanda bancilor cativa ani.
    Pentru a va atinge scopurile incercati sa invatati sa aveti rabdare. Nu toate lucrurile sunt pentru voi azi. Cu toate ca vi se inlesneste aceasta inselatorie miseleasca, evitati pe cat posibil sa va indatorati. Munciti cinstit si bucurati-va de banii castigati. Acestia reprezinta valoarea reala si palpabila. Tot ceea ce imprumutati reprezinta impresia de bani castigati usor si cheltuiti fara minte. Ceea ce va conduce la suferinte pe termen lung. Faceti front comun la locul de munca si exprimati-va parerea daca sunteti prost platiti sau se abuzeaza de bunatatea voastra. Daca toti sunteti ca unul nici o putere nu va poate invinge. Treziti-va si lasati bascalia la locul de munca pentru ca mai tarziu daca veti vrea sa aveti parte de sprijinul colegilor in probleme cu adevarat importante, nu il veti mai avea. Fraternizati mai mult. Consolidati-va legaturile de prietenie. Alegeti-va un lider care sa va reprezinte interesele de grup de la locul de munca. Acesta nu va vorbi in numele lui ci in numele colectivului astfel fiind aparat.
    Daca ati decis sa faceti greva faceti-o in cea mai mare liniste si responsabilitate. Este suficient sa incetati lucrul si sa opriti masinile. Grupul va fi reprezentat numai de lider care veti avea grijă sa fie bine informat despre problemele voastre. Fiecare ora in care acea firma nu produce este o paguba foarte mare pentru acea firma. Fiecare zi de asemenea. Nimeni nu isi permite asa ceva. Atunci veti vedea ca altfel veti sta la masa cu sefii vostrii si altfel se vor negocia lucrurile.
    Acelasi lucru este valabil in toata societatea. Daca nu va convine un lucru sau un serviciu nesimtit, nu mai folositi acel serviciu la scara mare. Astfel se pot prabusi imperii peste noapte. Decat sa va puneti in pericol sanatatea facand proteste cu greva foamei sau altfel de masuri aberante care nu mai impresioneaza pe nimeni astazi (decat televiziunile avide de senzational), mai bine incercati sa va reconsiderati in ochii vostri si in ochii celorlalti. Spuneti-va si spuneti tuturor : NU SUNT O „RESURSA UMANA”, SUNT O FIINTA UMANA SI AM NEVOIE DE ACELASI RESPECT PE CARE SI EU IL OFER CELORLALTI. NU SUNT UN TARGET DE ATINS. NU AM NEVOIE DE PRODUSELE VOASTRE CU CARE MA TERORIZATI PE TOATE CANALELE DE MEDIA. NU AM NEVOIE DE TOATE SERVICIILE VOASTRE NESIMTITE. IMI PERMIT SA DUC O VIATA DEMNA SI DECENTA FARA SA MA INDATOREZ NIMANUI. NU IMI VAND SUFLETUL PENTRU BANI.

    RăspundețiȘtergere
  25. PARTEA – IV - G

    Cateva sfaturi –II-

    TRABUIE DIN CAPUL LOCULUI SA STITI SI SA VA DATI SEAMA CA ACESTE SISTEME SUNT CREEATE PENTRU A VA FACE DEPENDENTI DE ELE. Cu cat ei reusesc sa faca asta mai bine si mai repede, cu atat mai repede vor fi furate libertatile tuturor fara puterea de a se mai impotrivi cineva.
    Trebuie sa enumar ?
    Hrana, apa, alcool, tutun, droguri, telefonie, televiziune, internet, sanatate, platforme de socializare, transporturi, servicii de tot felul si multe altele. Din nefericire au ajuns sa ne faca dependenti si de lucrurile elementare precum hrana si apa. In rest toate celelalte servicii ar putea fi refuzate pana in momentul in care piata poate sa ofere preturi corecte. Iar in acel moment se poate spune ca piata este dictata de catre noi ci nu de ei. Atentie cat de usor poate sa oscileze balanta puterii !!!
    Integritatea este o valoare rara in ziua de azi. Faceti tot posibilul ca nimeni sa nu va poata supune prin inselatoriile acestea bancare si de orice alt fel. Aceasta criza financiara a invatat pe multa lume multe lucruri interesante.
    Daca ne uitam la piata imobiliara vom intelege un pic cum sta treaba. Atunci in acei ani de Boom economic cum au fost numiti ei, daca clientii erau uniti pe piata, atunci ei erau in stare sa faca preturile in piata la apartamente. Dar oamenii au fost dezbinati si n-au tinut la pretul de oferta. Astfel ca agentiile si bancile au unflat preturile intr-un mod nefericit si pagubos. PENTRU CA EI SUNT „UNITI” PRIN SISTEM. Au fost multi care se intorceau din strainatate si care nu au mai tinut cont de lacrimile care le-au varsat pe acolo. Ei s-au dus si au achizitionat apartamente fara nici o negociere la pretul impus de agentii. Astfel au fost creeate toate premisele pentru ca preturile sa explodeze pentru ca unii isi permiteau sa arunce banii. Iata ca aceasta criza ia facut sa-si dea seama ca numai intr-un an de zile ceea ce ei au cumparat cu bani seriosi, azi nu mai valoreaza nici la jumatate de pret.
    Sunt totusi bani pentru care au plans si au indurat conditii de sclavi. Dar asta este o lectie pentru cumpatare. Si cine va mai face ca ei, ca ei sa pateasca. Asta demonstreaza ca Romanii nu stiu sa fie solidari interesului lor in fata celor ce au tupeul de a-si impune interesele cu forta.
    Cand mergeti sa faceti piata nu mai cumparati din supermarketuri. Cumparati din piete si incurajati productia fermierilor si gradinarilor de pe plan local. Cititi etichetele. Refuzati marfa de proasta calitate. Cumparati numai ftuctele si legumele din acel sezon si de asemenea de la producatori locali.
    Cumparati de la cei ce respecta oamenii (angajatii proprii) si animalele (vezi agricultorii si crescatorii de pasari si animale care produc intensiv in care animalele sufera de boli, lipsa de spatiu, stress, frica si alte conditii inumane). Nu cumparati de exemplu struguri iarna sau primavara. Acele legume si fructe care nu apartin de sezon sunt aduse din alte tari si produse cu foarte multe chimicale. De exemplu rosiile bananele, portocalele, sau capsunile sunt culese de verzi puse in lazi si inchise in containere unde se introduce un gaz etilenic ce le va coace pe o durata de timp cat vasul comercial trece oceanul ca sa le aduca de exemplu din Asia in Europa.

    RăspundețiȘtergere
  26. Partea – IV – H

    Cateva sfaturi –III-

    Daca vreti fructe sau legume in extra sezon, cumparati si conservati in casa. Invatati sa gatiti acasa. Evitati sa mancati mancare de tip „fast food”. Existau niste traditii in care saptamanal se facea mancare in casa si se invitau prietenii buni acasa iar gazda pregatea pentru ei. Strangeti-va familia aproape. Luati masa impreuna. Lasati reclamele pentru ca lumea aceea nu este de atins. Este doar o amagire in care va simtiti cu totii tristi ca nu veti putea niciodata sa va permiteti ceea ce spun reclamele c-ar fi un lucru obisnuit.
    In ardeal exista un obicei in care daca cineva din sat se apuca sa construiasca o casa, aproape tot satul venea la el si il ajuta de termina casa in cateva saptamani. Si fara bani. Gazda se ocupa numai de ceea ce le punea pe masa. Cu cat erau mai multi cu atat efortul era mai mic si treaba se termina mai repede. Astazi nu mai este asa. Incercati sa redescoperiti ajutorul in unirea propriilor forte pentru ca numai asa Romania va progresa. Trebuie reconstruit mult in tara noastra dar numai cu o atitudine sanatoasa de oameni sanatosi care gandesc drept fara ganduri ascunse.
    Incercati sa gasiti surse de energie alternativa. Eoliana sau fotovoltaica pentru a va produce singuri curentul electric daca zona permite asta. Refuzati serviciile nesimtite si veti vedea ca preturile vor scadea pentru ca nu vor putea fi mentinute la nesfarsit.
    Incurajati competitia si concurenta pe piata pentru ca asa veti beneficia de preturi mici si reale. Daca exista pe piata doar un furnizor de apa calda de exemplu, acela isi va pune un pret nesimtit pe oferta lui stiind ca nu il concureaza nimeni. Daca ar fi doi sau trei furnizori, altfel ar sta treaba. Intoarceti-va catre sate daca aveti posibilitatea. Este multa treaba de facut acolo. Se poate trai in armonie cu natura si cu tot confortul necesar. Cautati-va slujbe care sa va multumeasca. Daca va simtiti nenultumiti de actuala slujba, incercati sa gasiti alta.
    Eu v-am dat cateva idei. Ar mai fi multe de spus insa va voi lasa pe voi sa va ganditi la celelalte. SI NU UITA CA PENTRU SANATATEA SI BUNASTAREA TA PERSONALA NU ITI TREBUIE ATAT DE MULTE LUCRURI.
    NU STRANGETI AVERI PE PAMANT, PENTRU CA TOT AICI VOR RAMANE. STRANGETI-LE IN SPIRITUL VOSTRU. CAUTATI-VA LIDERII CARE SA VA REPREZINTE SI FACETI CA VOCEA VOASTRA SA SE FACA AUZITA !!!

    Nici macar sa nu zambiti ! Va fi trist de tot, inainte sa fie bine !
    (Si va dura MULT, Razvan. Foarte mult timp. Probabil generatii.)

    Nu voi mai revenii cu nici un comentariu pe aceasta tema. Consider ca cine a avut ochi sa citeasca – a citit, cine a avut urechi sa auda – a auzit si cine are minte, stie sa gandeasca singur.
    „Un om de bine”.

    RăspundețiȘtergere
  27. Pacat ca aceste randuri vor fi citite de asa de putini. Este bine totusi ca au ramas undeva scrise. Multumim pentru comentariul plin de suflet si pentru timpul sacrificat in scrierea lui.
    Am dori ca acest öm de bine, sa aiba o identitate mai tangibila, un blog, un site ceva, unde sa gasim si alte randuri scrise. E pacat sa se iroseasca un astfel de talent ... ;)

    RăspundețiȘtergere
  28. din cate stiu eu aceasta tehnologie a cipului este o tehnologie avansata de origine extraterestra si ea a fost fie furata fie primita in schimb la altceva, oricum tehnologia in sine nu este malefica ... dar poate fi folosita in mod malefic si asta e cu totul altceva ... Problema este ca poate fi folosita in rau pe o masa mare de oameni de aceea aceasta tehnologie nu are ce cauta acolo unde nivelul de evolutie a constiintei este scazut ... dupa cum vad eu lucrurile cred ca tehnologia cipului va fi bariera...fie omenirea isi va ridica nivelul de constiinta si va evolua si pe plan spiritual nu numai material si atunci aceasta tehnologie va putea fi folosita in scopuri benefice fara niciun risc si putem astfel sa accedem mai departe in evolutia materiala tehnologica fie omenirea va intra intr-o perioada neagra de autodistrugere unde aceasta tehnologie care va fi folosita in rau va grabii sfarsitul... asa ca pana la urma totul depinde de fiecare din noi si nu de ei ...
    Eu vad toata aceasta situatie ca pe un fel de avertisment pt omenire si anume faptul ca s-a ajuns intr-un punct critic unde daca nu facem si pasul spiritual ... atunci urmatorul pas material-tehnologic ne va autodistruge. Cam asa stau lucrurile ... vrem nu vrem asta e... asa ca fiecare sa inceapa sa lucreze cu el insusi pt ca sa poata accede mai departe sau daca nu, atunci se va repeta istoria atlantidei si a lemuriei ... pana ne invatam minte...

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonimule
    prin ceea ce ai scris in comentariu nu dovedesti decat ca esti ceea ce crezi ca sunt eu.
    vorbesti despre mine de parca m-ai cunoaste de o viata cand defapt habar n-ai nici macar varsta mea.
    eu am vorbit la modul general si tu te gasesti sa faci pe desteptul cu mine si sa imi faci profil.
    pentru tine dezbaterile constructive sunt doar cele la care primesti acordul la opinia ta...cei care nu sunt deacord cu tine sunt impotriva ta, NU?..halal mod de dezbatere ai.
    Se pare ca faci parte din categoria oamenilor care au ipresia ca au descoperit cutia pandorei la fel ca si adminii acestui site care se cred in matrix..genul de oameni care cred ca ei au facut cine stie ce descoperire, care s-au eliberat, care au aflat adevarul despre lumea in care traim si acuma sunt mai diferiti decat prostimea care e inpotmolita in necunoastere..voi sunteti desteptii lui dumnezeu.
    Aveti sindromul obsesiv paranoic!!
    Toti va vor raul...ma mir cum de nu a cazut bomba pana acuma pe voi la gandirea asta!
    nu stiti numai sa aruncati ca aia sunt intr-un fel, ceilalti in alt fel.
    dar asta este...

    RăspundețiȘtergere
  30. Ce cauti tu pe blogul asta tot nu intelegem mai Razvane ... Stii cum se spune : cand te pui cu nebunii esti cel putin la fel de "bun" ca ei. Daca noi suntem obsesivi paranoici, tu ce esti? Vii pe acest blog si faci valuri. Alta treaba nu ai? Schimba frate canalul ...

    RăspundețiȘtergere
  31. Ravane, problema este la tine.
    Mai sus, citeva persoane (Buburuaza, Anti 33) ti-au raspuns la modul colegial, argumentat, asa cum ar trebui sa fie la persoanele preocupate de astfel de subiecte.
    Te citez, desi postul mu-mi era adresat; e vorba de corectitudine, de fair play din respect fata de multe persoane de aici! Intelegi?
    "Daca tot crezi in biblie si ma iei cu acel numar 666"; "Si daca ma iei cu credinta atunci ar trebui sa stii ceva important in viata...", "Daca tot ma iei cu crestinismul am sa-ti spun", "Daca ai citi istoria ai afla ca in decursul sutelor de ani...".
    Dai impresia, cum a spus si Buburuza, ca ai vreo doua sute de ani, dar nu de multa intelepciune... de-o anumita aroganta, crezind ca esti mai mare decit toti de aici. Dar nu este asa.

    Cactus \|/

    RăspundețiȘtergere
  32. Am priceput
    e un blog doar pentru cei care gandesc ca si voi
    cei care au alta opinie nu sunt bine veniti
    bine e si asa

    RăspundețiȘtergere
  33. @Razavan.
    Cred ca este un blog al persoanelor care doresc un alt tip de informare, de cunoastere, fara intermediari/mesageri (institutionalizati care sa te conditioneze cu ceva), de persoane deschise la minte, fara prejudecati si alte "fumuri", deoarece TOTI avem de invatat in aceasta VIATA, unii de la altii!
    Secolul 21 trebuie sa fie unul al schimbarilor profunde (debarasarea de aceasta forma grosiera a materialismului), o evolutie a Omului spre Cunoastere si deja intirziata deschidere catre Univers!!!
    Din punctul meu, nu cred ca are cineva ceva cu tine (daca nu esti vreun cirnat de politician din acesti 20 de ani de asa-zisa Democratie de cumetrie) atita timp cit se poarta un dialog civilizat, tinid cont si de celelalte pers. cu care se poarta comunicarea care poate au alte si alte idei diferite de ale tale (bineinteles, venind si cu niste argumente).
    Fii rezonabil, ce naiba...

    >Buburuza ofuscata<

    RăspundețiȘtergere
  34. trebuia sa revad mai sus ce a scris Razvan ca sa-mi dau seama de ce ati tabarat pe el ...:))) si ma lamurii
    Pai recent in Mexic s-a introdus cartea de identitate cu scanarea irisului pt prima data in lume, si aceasta tehnologie va lua amploare in viitorul apropiat, fie ca vrem, fie ca nu vrem asa ca, Razvan cam are dreptate ...tehnologia in sine nu este malefica dar obsesia asta a noastra fata de cipuri cam este... asta e parerea mea.
    Fiind o tehnologie super avansata intr-o lume dominata de ego normal ca ea poate fi folosita si in scopuri distructive, dar si aceasta situatie eu o inteleg ca pe un fel de sut in fund, sau apa rece peste fata, ca sa ne trezim odata din toata aceasta somnolenta ... Nu putem opri tehnologia dar putem sa o aducem in echilibru cu planul spiritual care a cam ramas in urma ... iar daca nu se intampla acest lucru atunci tehnologia va contribui la sfarsitul nostru ...
    A evita un lucru nu este solutia ... daca in biblie scrie ca 666 este cifra fiarei ... asta nu inseamna ca trebuie sa ne ascundem, dimpotriva daca suntem un pic atenti putem vedea ca nu este nimic amenintator ci doar un avertisment ... dar noi interpretam in fel si chip ... si pierdem din vedere esentialul... dar asta e... fiecare cu cel doare... :))

    RăspundețiȘtergere
  35. Asa cum am mai spus. Unii aleg sa se resemneze si traiesc ca si cum oricum totul este inevitabil, ca vrem noi sau nu, oricum ne arunca astia sapunul si noi ca vrem sau nu trebuie sa ne aplecam, ca vrem sau nu, trebuie sa si inghitim, asta e... Unii aleg sa se opuna, sa protesteze, sa faca ceva, chiar daca sortii de izbanda sunt incerti, dar aleg sa faca ceva. In sufletul si constiinta lor vor spune: am spus nu, eu sunt impacat, am ales asa si nu altfel. Tot respectul pentru cei care au curajul sa faca ceva contra tavalugului dictaturii biometrice ce vine catre noi cu repeziciune, care au ales sa se opuna, in ciuda aparentelor defavorabile.

    RăspundețiȘtergere
  36. pentru admin
    1. urmaresc acest blog pentru ca sunt si subiecte interesante..o categorie de articole care imi starnesc interesul sunt cele cu bashar de exemplu
    2. nu m-am resemnat in ceea ce priveste partea cu cipurile rfid doar ca oricat de multa forfota a-ti face e greu sa opriti un plan atat de mare..e greu acum in acest moment...si nici macar nu incercati sa opriti de la radacina planul.
    3. din partea mea eu sunt primul care le-ar refuza si ar accepta sa-si traiasca restul vietii departe de civilizatie dar te-ai intrebat ce faci daca ai copii mici care nu inteleg aceste lucruri...nu te-ai sacrifica pentru copii tai sa accepti aceste cipuri ca sa poti munci si sa le oferi hrana si adapost?...sau te-ar interesa doar de propria ta liberate?
    Sunt deacord ca trebuie aceste lucruri oprite inainte de a se intampla dar cu niste foi semnate nu opresti un plan diabolic.
    Si nu cred ca am facut pe inteleptul aici ca sa ma luati asa...mi-am expus doar opinia referitoare la acest subiect.
    De ce?! pentru ca m-am saturat pana peste cap sa tot aud forfota asta cu cipuri din partea oamenilor...a oamenilor care doresc tehnologizare.
    Lumea a evoluat si evolueaza in ce directie o duc oamenii...si directia tehnologica este cea dorita la momentul actual.
    Cati oameni mai accepta o casa rustica in defavoarea uneia moderne? cati oameni mai vorbesc fata in fata in defavoarea messengerului? Cati oameni se mai duc la munca pe jos sau cu bicicleta in loc sa mearga cu masina? si exemplele pot continua in favoarea tehnologiei...si tot pe acesti oameni ii racaie niste cipuri.
    Asta este...tehnologizarea e inevitabila in contextul actual.
    Ca prin introducerea acestor cipuri se va profita si odata cu ele e pus la cale un plan diabolic de dominare a populatiei asta e partea a doua.
    Sunt multe alte exemple in istorie asemanatoare care nu au putut fi evitate.
    Oamenii acestei tari nu au evitat nici macar devalizarea acestei tari..ceea ce era o sarcina cred eu mult mai usoara decat de a evita un plan mondial de globalizare si control.
    N-aveti decat sa trimite-ti scrisori cum ca va impotriviti, ca oricum nu va baga nimeni in seama.
    Daca a constientiza ca te lupti cu morile de vant pentru tine admin inseamna resemnare atunci nu mai am ce sa zic.
    Si cred ca sunt niste probleme pe plan global mult mai mari decat aceste cipuri..oamenii mor de foame, ne ducem intr-o directie haotica, planeta asta va ajunge sa nu ne mai tina in acest ritm industrializat, hrana ce o mancam e din ce in ce mai proasta, cea de calitate e din ce in ce mai inaccesibila omului de rand...astea sunt niste probleme majore de viata si de moarte..probleme care cred eu ca afecteaza mult mai tare copii nostri, viitorul nostru, decat privarea de "libertate", sau libertatea asta controlata...zii cum vrei!

    Si referitor la textul de inceput blog-ului tau am cateva intrebari pentru tine.
    Tu crezi ca toata aceasta cunoastere te face mai fericit? crezi ca un cioban de la munte care nu are habar ce inseamna masonerie e mai nefericit decat tine?
    Ce conteaza mai mult pentru tine in viata asta? sa fii fericit sau aceasta cunoastere?

    RăspundețiȘtergere
  37. Raspundem punmctual.
    1) Care este solutia opriri de la radacina a planului?
    Din punctul nostru de vedere si am subliniat-o de nenumarate ori pe acest blog este cunoasterea de sine, aflarea adevaratei identitati, realizarea sinelui. Insa atunci cand traiesti intr-o societate opresiva, dictatoriala, e cam dificil sa te ocupi de aspectele spirituale. Nu imposibil, dar destul de dificil. pana cand realizezi cine esti cu adevarat, e posibil sa fi tinut intentionat in ignoranta de aceste forte oculte care nu au nici un interes ca tu sa te trezesti. Fuga dupa supravietuirea fizica este mobilul majoritatii oamenilor din pacate. Se poate si altfel. Nu este absolut necesara o realitate de cosmar ca sa evoluezi spiritual.
    2) Copii mici cine-i creste si educa? Nu tu ca parinte? Personal le explic viziunea mea, ii fac sa inteleaga de ce vad eu lucrurile asa si le dau psoibilitatea sa aleaga (asta cand le este dezvoltat cat de cat discernamantul). Sunt multi parinti care au refuzat sa-si vaccineze copii de ex. Iar in ceea ce priveste cipurile , momentan sunt optionale, in Romania. Pana la 18 ani copii sunt in responsabilitatea parintilor din cate stim. Incep sa apara tot mai multi indivizi si organizatii care se apra pentru apararea drepturilor omului si grupuri de oameni care se retrag din societate in comunitati izolate, ca si pe vremea comunistilor.
    Acele foi de semnat sunt parte dintr-un proces mai vast. Omul acela, Rapcea se lupta de ani de zile cu sistemul si incearca sa faca ceva. Incearca prin lege sa rezolve ceva. Macar a incercat ceva, nu a stat si s-a resemnat.
    Tehnologia are doua taisuri. Din pacate, dupa cum evolueaza lucrurile, elita oculta o foloseste in sens dictatorial si opresiv in loc sa fie spre binele umanitatii.
    faptul ca oamenii prefera o viata comoda , tehnologizata are repercursiunile ei asupra sanatatii fizice si psihice a omului. Comoditatea nu este garantul fericirii oamenilor si asta afla tot mai multi oameni. Putem sa ducem niste vieti frumoase folosindu-ne de tehnologie, dar nu asta se doreste. Esti atat de orb sa nu vezi asta? Si noi ne dorim ca tehnologia sa fie folosita spre binele umanitatii, dar nu se vrea asta!Cand te vor intreba copii tai ce ai facut tu ca individ sa te opui sistemului ce le vei spune? Cam asta este diferenta intre martiri, eroi si oamenii de rand ... De unii lumea isi aduce aminte , de altii nu. Sigur, exitsa riscul de a fi martir in anonimat, dar asa cum am mai spus, mai bine mori luptand ca un leu decat sa traiesti ca un soarece, in frica, toata viata ta. Te lupti pentru suflletul si constiinta ta, caci apararea demnitati tale de om este ceea ce te reprezinta ca om si nu neaparat pentru victorie.
    AM VORBIT DE TOATE PROBLEMELE ACESTEI LUMI, IN NENUMARATE ARTICOLE SI DOCUMENTARE. CIPURILE SUNT , INTR-ADEVAR O PARTE A PROBLEMEI. Important este sa nu scoti din contextul mai mare aceasta problema a cipurilor care este interconectata cu celelate probleme. Anonimul care a vorbit in "parti" mai sus a expus destul de bine esenta multor probleme si cum se leaga ele.
    Referitor la ultimile intrebari.
    Cunoasterea aceasta nu este garantia fericirii. Poti sa fi complet nestiutor si fericit , asa cum sunt copii mici ... Dar nu suntem insa de acord nici cu idea lui Cypher din Matrix conform careia "ignorance is bliss" (ignoranta este extaz). Bagand capul in pamant nu cred ca rezolvi problema fericirii. Fericirea , din punctul nostru de vedere, este un efect secundar al realei cunoasterii de sine, al eliberarii spirituale. Restul sunt himere ...

    RăspundețiȘtergere
  38. Va salut din nou, baieti !!!
    Sunt anonimul ce a scris „in parti” ceva mai sus.
    Si de aceasta data impart comentariul pentru ca nu mi-l ia pe tot odata.

    Partea – I -

    Trebuie sa spun ceva mai intai. Am fost un pic cam dur cu Razvan. Nu mi-a placut ca am facut asta. Am incercat doar sa-l fac sa inteleaga unele aspecte si ca este bine sa fi informat. A inteles. Simt asta. Dar are opinii diferite in continuare. Este bine si asa. Dialogul este constructiv chiar daca partile nu sunt de acord tot timpul. De aici se pot invata multe pentru toti cei ce sunt paraleli cu aceste subiecte si citesc din intamplare acest forum.
    Asa ca Razvan, iti spun personal ca IMI PARE RAU SI TE ROG SA MA SCUZI.
    Acum ca este din nou pace, as vrea sa ma adresez lui FreeYour Mind.
    Esti genial, tipule. In toata munca ta si in tot sacrificiul timpului tau si al celorlalti colaboratori ai tai.
    Eu am inceput tarziu sa traduc documentare. De regula m-am ocupat de desene animate. Am facut traduceri pentru unele mai vechi si necunoscute la care nu am gasit nici un fel de traduceri si am colectia completa a filmelor de lung metraj de desen animat din 1939 de la primul desen animat „Alba ca zapada si cei sapte pitici”, si pana la ultimele din 2011. (Cateva sute).
    Am investigat personal si am cautat continuu in timpul meu liber, pana am dat de un documentar pe a carei titrare era Nick-ul tau si adresa de net pentru „iesirea din matrix”.
    Am gasit acest site iar informatia de aici m-a coplesit. Multa si diversa. Foarte interesanta. Altceva decat pe media obisnuita. Mai multa empatie in contrapunct cu mai putin rating.
    Inca din copilarie am fost fascinat de propria mea existenta. Si am vazut in multe documentare ca sunt multi care gandesc asemenea mie. Nu pot sa fie toti nebuni si totusi in medii diferite si la distante destul de mari la care se afla unii de altii. Atunci mi-am dat seama ca nu sunt singur. Ca ceea ce simt si traiesc multi oameni este asemanator. Daca tot mai multi oameni ar constientiza dece sunt aici sau pentru ce au primit aceasta viata pe care o traieste fiecare, atunci multe lucruri negative s-ar eradica de pe aceasta planeta. Dar daca oamenii de dimineata pana seara se vor gandii cum sa-si multumeasca sefii, cum sa atinga un profit mai mare, si pentru a consuma fara minte lucruri de care nu au nevoie, aceasta „revolutie a propriei cunoasteri” si dorinta de mai bine vor mai intarzia cateva generatii. Este greu sa trezesti constiinta din oameni. Aproape ca am ajuns la concluzia ca oamenii nu doresc sa vada adevarul. Nu vor sa auda, nu vor sa stie, nu vor sa cunoasca. Ignoranta m-a caracterizat si pe mine o perioada. Pana cand am deschis ochii. Din nefericire „adevarul” care ar fi trebuit sa ma elibereze, astazi ma tortureaza. Se pare ca oamenii nu vor sa fie raspunzatori pentru actiunile lor. Mai usor este sa se aleaga altul care sa-ti reprezinte problemele decat sa le rezolvi tu personal. Am inceput sa cred ca oamenilor LE PLACE SA FIE CONDUSI. Asta s-a intamplat in toate timpurile iar cei ce au ajuns la conducere, au stiut mereu sa ofere ceea ce oamenii au meritat pentru ignoranta lor.

    RăspundețiȘtergere
  39. Partea – II -

    Pe undeva, (nu mai retin) am gasit postata de catre tine, o lista a celor mai bune documentare titrate si ne titrate. Am crezut ca sunt in RAI.
    Am copiat lista si am inceput sa le caut pe Google si pe YouTube pentru a verifica daca sunt compatibil cu informatiile pe care le contin inainte de a-mi propune sa le caut si sa mi le adaug in colectiile mele personale.
    Din nefericire am dat peste un documentar ce m-a facut sa privesc oamenii dintr-un unghi din care i-am mai privit si cu alte ocazii.
    Documentarul se numeste „EARTHLINGS” - (Pamantenii), pe care am vazut ca l-a tradus o fata. Daca ea a putut sa vada acest documentar, atunci eu il recomand „cu caldura iadului din suflet” pentru toti imbuibatii secolului 21.
    Este un film pe care nu ti-ai mai dori vreodata sa-l vezi. Asa ca scrasniti din dinti si priviti pana la final. Probabil ca dupa aceasta vizionare multi vor sti sa aprecieze altfel viata.
    Ma simt dezgustat si intors pe dos la propriu. Tremura stomacul in mine cand vad carne. II SIMT DUREREA !!!
    A fost suficient (poate prea mult) pentru a ma face sa iau o decizie. Nu mai consum carne ! Daca asta ajuta cu ceva, nu se stie. Dar este decizia mea de „A FACE CEVA” inlegatura cu asta.
    Si pentru ca tot suntem in „anotimpul protestelor”, eu m-am gandit ca n-ar fi rau daca tot mai multi ar face rost de film, l-ar trage pe DVD-uri si l-ar impartii gratuit prin orase in toate locatiile unde se consuma in regim de fast food.
    Ar fi o miscare de constientizare. S-ar mai separa bobul de neghina.
    Genul de abordare sa fie cam asa:
    Buna seara / ziua / dimineata. Va place meniul? Va facem cadou un film din partea (si aici spuneti numele carciumii in care sunteti impreuna cu clientii in acel moment), Mc Donald’s, etc, etc. Rugam a se viziona acasa inpreuna cu familia dar fara copii. Vizionare placuta si pofta buna !
    http://www.youtube.com/watch?v=ce4DJh-L7Ys
    Dati link-ul mai departe !!!

    RăspundețiȘtergere
  40. Partea – II -

    Pe undeva, (nu mai retin) am gasit postata de catre tine, o lista a celor mai bune documentare titrate si ne titrate. Am crezut ca sunt in RAI.
    Am copiat lista si am inceput sa le caut pe Google si pe YouTube pentru a verifica daca sunt compatibil cu informatiile pe care le contin inainte de a-mi propune sa le caut si sa mi le adaug in colectiile mele personale.
    Din nefericire am dat peste un documentar ce m-a facut sa privesc oamenii dintr-un unghi din care i-am mai privit si cu alte ocazii.
    Documentarul se numeste „EARTHLINGS” - (Pamantenii), pe care am vazut ca l-a tradus o fata. Daca ea a putut sa vada acest documentar, atunci eu il recomand „cu caldura iadului din suflet” pentru toti imbuibatii secolului 21.
    Este un film pe care nu ti-ai mai dori vreodata sa-l vezi. Asa ca scrasniti din dinti si priviti pana la final. Probabil ca dupa aceasta vizionare multi vor sti sa aprecieze altfel viata.
    Ma simt dezgustat si intors pe dos la propriu. Tremura stomacul in mine cand vad carne. II SIMT DUREREA !!!
    A fost suficient (poate prea mult) pentru a ma face sa iau o decizie. Nu mai consum carne ! Daca asta ajuta cu ceva, nu se stie. Dar este decizia mea de „A FACE CEVA” inlegatura cu asta.
    Si pentru ca tot suntem in „anotimpul protestelor”, eu m-am gandit ca n-ar fi rau daca tot mai multi ar face rost de film, l-ar trage pe DVD-uri si l-ar impartii gratuit prin orase in toate locatiile unde se consuma in regim de fast food.
    Ar fi o miscare de constientizare. S-ar mai separa bobul de neghina.
    Genul de abordare sa fie cam asa:
    Buna seara / ziua / dimineata. Va place meniul? Va facem cadou un film din partea (si aici spuneti numele carciumii in care sunteti impreuna cu clientii in acel moment), Mc Donald’s, etc, etc. Rugam a se viziona acasa inpreuna cu familia dar fara copii. Vizionare placuta si pofta buna !
    http://www.youtube.com/watch?v=ce4DJh-L7Ys
    Dati link-ul mai departe !!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Partea – II -

    Pe undeva, (nu mai retin) am gasit postata de catre tine, o lista a celor mai bune documentare titrate si ne titrate. Am crezut ca sunt in RAI.
    Am copiat lista si am inceput sa le caut pe Google si pe YouTube pentru a verifica daca sunt compatibil cu informatiile pe care le contin inainte de a-mi propune sa le caut si sa mi le adaug in colectiile mele personale.
    Din nefericire am dat peste un documentar ce m-a facut sa privesc oamenii dintr-un unghi din care i-am mai privit si cu alte ocazii.
    Documentarul se numeste „EARTHLINGS” - (Pamantenii), pe care am vazut ca l-a tradus o fata. Daca ea a putut sa vada acest documentar, atunci eu il recomand „cu caldura iadului din suflet” pentru toti imbuibatii secolului 21.
    Este un film pe care nu ti-ai mai dori vreodata sa-l vezi. Asa ca scrasniti din dinti si priviti pana la final. Probabil ca dupa aceasta vizionare multi vor sti sa aprecieze altfel viata.
    Ma simt dezgustat si intors pe dos la propriu. Tremura stomacul in mine cand vad carne. II SIMT DUREREA !!!
    A fost suficient (poate prea mult) pentru a ma face sa iau o decizie. Nu mai consum carne ! Daca asta ajuta cu ceva, nu se stie. Dar este decizia mea de „A FACE CEVA” inlegatura cu asta.
    Si pentru ca tot suntem in „anotimpul protestelor”, eu m-am gandit ca n-ar fi rau daca tot mai multi ar face rost de film, l-ar trage pe DVD-uri si l-ar impartii gratuit prin orase in toate locatiile unde se consuma in regim de fast food.
    Ar fi o miscare de constientizare. S-ar mai separa bobul de neghina.
    Genul de abordare sa fie cam asa:
    Buna seara / ziua / dimineata. Va place meniul? Va facem cadou un film din partea (si aici spuneti numele carciumii in care sunteti impreuna cu clientii in acel moment), Mc Donald’s, etc, etc. Rugam a se viziona acasa inpreuna cu familia dar fara copii. Vizionare placuta si pofta buna !

    Nu pot sa postez link-ul. Probabil ca nu imi da voie acest forum. Cautati-l pe youtube cu denumirea Earthlings si selectati din lista pe cel cu denumirea full movie. Ar trebui sa fie primul in capul listei. Este titrat in Limba Romana.

    Dati link-ul mai departe !!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Adevarul doare adeseori, de aceea este evitat de oameni. Adevarul ca si iubirea, dizolva incet incet, structurile egoului. Si acesta este un proces dureros pentru cei care sunt profund identificati cu falsul ego. Filmul Earthlings este printre primele postate de noi pe blog si poate fi vizionat aici http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/earthlings-cruzimea-oamenilor-fa-de.html.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...