Ieşirea Din MATRIX: DINCOLO DE LIMTE - Ultimul episod si un anunt (25.06.2010)

vineri, 25 iunie 2010

DINCOLO DE LIMTE - Ultimul episod si un anunt (25.06.2010)


Gabriel Vasilescu, realizatorul emisiunii tv "Dincolo de limite", a blogurilor "Dincolo De Limite"  si  "Dincolo De Materie"  initiaza un proiect de film documentar de lung metraj.
Tema lui va fi spirituala si se va numi "Regasirea Interioara" (titlu care inca nu este final).

Gabriel:
"In acest film vreau sa includ cat mai multe interviuri cu persoane din toata tara din acest domeniu si nu numai. Doresc ca acest film sa fie pe intelesul tuturor si sa aduca o mai mare intelegere a anumitor aspecte si lucruri care se intampla in aceste vremuri.
Filmul va fi facut atat in varianta romana cat si in engleza. Sunt deschis la idei si la orice fel de ajutor si astept cu drag pe mail-ul de mai jos sa imi scrieti.
Doamne ajuta!

Datorita situatiei financiare precare, cat si costurilor necesare deplasarilor si realizarii acestui film, rog pe aceasta cale pe cei care au posibilitati sa ajute in realizarea documentarului sa ma contacteze pe e-mail: dincolo_de_limite@yahoo.com

Va multumesc anticipat! Lumina si Iubire!"

VEDETI AICI UN PROMO

Gabriel Vasilescu este un grafician video foarte talentat , realizariile sale fiind deosebite . Emisiunile de la Actual TV (Piatra Neamt) , in special , emisiunea de "DINCOLO DE LIMITE" sunt o carte de vizita excelenta pentru el. Mai nou a inceput sa faca si niste filmulete scurte foarte sugestive .
Iata si UN filmulet:





Cu aceasta ocazie va prezentam si ultima emisiune de la Actual TV, episodul 10, despre chakrele corpului uman.


Emisiunile puteau fi urmărite atât live de cei din zona Piatra Neamţ, la postul de televiziune Actual TV , dar in special, pe blogul emisiunii Dincolo de limite - Beyond The Limits http://www.dincolo-de-limite.blogspot.com/ si pe blogul nostru (cand se putea) ... 

Din pacate, emisiunea a fost oprita acum cateva luni deoarece postul de televiziune a fost inchis 

(din motive politice), se pare si momentan, nu vor mai fi si alte editii.


Le mulţumim şi pe această cale realizatorilor emisiunii, în special lui Gabi Vasilescu pentru reclama care ne-o face prin nominalizarea blogului nostru la sfârşitul emisiunilor, desi aportul nostru este doar de natura inspiratională, deci practic, nesemnificativ.

Iata ce spune Gabi, despre episodul de astazi :

"Chakrele sunt sfere de interconexiune intre corp si spirit, vazute ca niste roti care se invart (in sanscrita, chakra inseamna “roata” sau ”cerc”). Fiecare dintre ele corespunde strict unei locatii in corpul fizic, si raspunde de energia si buna-functionare a organelor aflate in acea parte a corpului.

Este esential sa stim ce functie indeplineste fiecare chakra si care ii este scopul, ca sa intelegem asupra caror regiuni ale corpului e nevoie sa lucram si ce lectii spirituale trebuie sa ne insusim."


VEDETI EMISIUNEA AICI:



Celelate 9 editii ale acestei emisiuni pot fi vizionate aici:


PRIMA EMISIUNE

A II -a si a III -a Emisiune

Emisiunile IV, V si VI

Emisiunea VII

Emisiunea VIII si IX

5 comentarii:

  1. Un gest frumos din partea dvs.! 10!!! :)

    Bafta tuturor,
    Cactus \|/

    RăspundețiȘtergere
  2. Idem.

    >Buburuza ofuscata<

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult FYMAA!

    Din pacate se pare ca dupa ce mi-a fost inchis contul de youtube se pare ca si cel de vimeo a fost inchis tot asa, fara nici-o notificare sau atentionare... ciudat :((

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai trebuie sa le dovedesti ca tu ai drepturi de publicare a filmelor postate. Noua ne-au inchis vreo 3 conturi pe vimeo in felul acesta.
    Viddler.com mai era un server bun. Iti recomand sa urci doar emisiunile pentru care poti dovedi ca ai drepturi de autor. Restul filmuletelor pe youtube sau alte servere. Sau ramai la solutia aleasa de noi, stagevu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Le-am scris si am incercat sa le explic care e treaba. Nu este exclus ca cineva sa fi intrat pe cont sau sa fi facut ceva ... in fine... asta e. O sa merg si pe solutia voastra.
    Mersi mult! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...