vineri, 19 februarie 2010

DINCOLO DE LIMITE - EP. 8 & 9 (19.02.2010)


Vă semnalăm apariţia a încă două emisiuni din seria de "Dincolo de limite".

Emisiunile pot fi urmărite atât live de cei din zona Piatra Neamţ, la postul de televiziune Actual TV , dar in special, pe blogul emisiunii Dincolo de limite - Beyond The Limits http://www.dincolo-de-limite.blogspot.com/ si pe blogul nostru (atunci cand vom fi in fata calculatorului sa putem mentiona asta) ... În măsura timpului disponibil vă vom ţine şi noi la curent cu noile apariţii şi alte noutăţi legate de această emisiune.
Le mulţumim şi pe această cale realizatorilor emisiunii, în special lui Gabi Vasilescu pentru reclama care ne-o face prin nominalizarea blogului nostru la sfârşitul emisiunilor, desi aportul nostru este doar de natura inspiratională, deci practic, nesemnificativ.

Iata ce spune Gabi, realizatorul emisiunii si al blogului Dincolo de limite, despre episoadele de astazi:
"In aceasta editie a emisiunii "Dincolo de limite" facem o incursiune a "Vietii dincolo de materie" in care vorbim despre viata de dincolo, spirite, suflete si reincarnare.


In aceasta editie a emisiunii va prezentam o parte din invataturile si descoperirile minunate facute de cunoscutul maestru spiritual, Eckhart Tolle. Învataturile sale transmit un mesaj simplu si în acelasi timp profund, cu claritatea si simplitatea vechilor maestri spirituali: exista o cale catre eliberarea de suferinta si dobândirea pacii interioare."Şi ca o surpriză foarte plăcută vă prezentăm o mică introducere, făcută de excelentul actor Jim Carrey, lui Eckhart Tolle (mulţumim Gabi că ne-ai adus la cunoştinţă acest filmuleţ tradus)


De asemenea vă prezentăm şi modul în care acelaşi Jim Carrey ne povesteşte despre trezirea sa spirituală. "Este un Jim Carrey cum nu l-ati mai vazut pana acum. Dicursul sau sincer, inocent, umil, deschis despre demersurile din viata sa privind rostul si scopul vietii" este inspirator (mulţumim Irina Lungu pentru traduceri):


Celelate 7 editii ale acestei emisiuni pot fi vizionate aici:

PRIMA EMISIUNE

A II -a si a III -a Emisiune

Emisiunile IV, V si VI

Emisiunea VII

2 comentarii:

Anonim spunea...

Personal va admir foarte mult si ma simt foarte norocos ca am aflat de acest sit.Am vizionat destul de multe din documentarele postate de voi si multe dintre ele sunt revolutionare, dar cele cu Eckhart Tolle, dupa parerea mea, sunt "cireasa de pe tort". Binenteles ca am cumparat si cartile lui, dar as avea o sugestie pentru cei care traduc aceste documentare (si pe aceasta calea le multumim din suflet) sa ne ajute cu subtitrarea si la celelalte 9 emisiuni TV-Tolle & Oprah webcast: A NEW EARTH (2008).

GabyS spunea...

Multumesc mult pentru postarea emisiunilor FYMAAA!
Bafta multa in continuare si tineti-o tot asa.
Numai bine!

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...