Ieşirea Din MATRIX: SFIDĂTORUL - cine iti foloseste mintea (31.01.2010)

duminică, 31 ianuarie 2010

SFIDĂTORUL - cine iti foloseste mintea (31.01.2010)

LO SFIDANTE (2009)
Chi sta usando la tua mente

Multumim tuturor celor care ne-au recomandat acest documentar.
 Am avut o multime de blocaje in a face cunoscut acest film mai devreme si nu stim exact de ce a fost sa fie asa (la inceput nu functiona arhiva din transfer.ro si am tras de cateva ori filmul din diverse locuri, ba nu se reencoda filmul, ba era prea mare, ba encodarea nu era recunoscuta de diversele site-uri de video sharing, pt ca in final sa ne hotaram sa-l reencodam si sa-l facem din doua parti ... cand sa facem a doua parte s-a blocat programul de  taiat filme, dar cel mai des s-a intrerupt conexiunea la net in timp ce se urca (vreo 7 zile la rand)... Am vrut sa renuntam de mai multe ori. Ne-am zis ca poate nu va este dat sa-l vedeti si asta e. In fine, iata ca dupa multe peripetii am reusit ...


Ce ar fi de spus despre acest documentar?

"Sfidătorul" ("Lo Sfidante") este un film documentar produs de MareNectaris Center.
MareNectaris este un centru pentru Dezvoltare Personală a cărui intenţie este de a oferi instrumente pentru creşterea gradului de conştientizare şi de realizare a potenţialului uman.
Mai jos gasiti textul integral (subtitrarea în l. română), transcriptul documentarului , disponibil pentru vizionare aici pe blog şi pt. descărcare gratuita atat  la http://losfidante.marenectaris.net
Giulio Achilli - Sfidătorul (Oponentul)

VEDEȚI DOCUMENTARUL, TRADUS, AICI:


SAU AICI ( INTEGRAL) - link 1 (cu subtitrarea separata)
sau AICI (INTEGRAL) - link 2 (cu subtitrarea pe film)

DOWNLOAD RAPID 
(ambele parti)

Filmul mai poate fi vazut aici: http://documentare.italk.ro/sfidatorul-lo-sfidante-2009/


Pentru o si mai buna documentare in aceasta directie va recomandam sa urmariti articolele din CATEGORIA VIPASSANA si sa cititi cartile lui Carlos Castaneda 

27 de comentarii:

  1. pentru a intelege bine documentarul trbuie sa-l citi pe CARLOS castaneda si mai ales ultima sa lucrare, the active side of infinity unde introduce notiunea de flyer

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara!
    Nu-mi dau seama de ce, dar de fiecare data cand dau click sa vizionez documentarul imi apare un fundal verde si nu pot. Aveti idee de ce? Alte documentare am reusit sa le vizionez, dar sunt cateva pe care nu pot.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cartile lui Carlos castandea au legatura una cu cealalta. cam degeaba o cititi pe ultima daca nu le stiti pe restul.
    In ceea ce priveste vizionarea filmului ,pentru cele publicate in StageVu, cum este si cel de azi, am specificiat de fiecare data in subsolul filmelor, " Dacă aveţi probleme în vizionarea acestui film, din stagevu, daţi click aici
    http://fymaaa.blogspot.com/2009/06/pentru-functionarea-filmelor-din.html ".

    RăspundețiȘtergere
  4. Am accesat si link-ul respectiv. Am DivX Player-ul instalat. Nu pot sa mi dau seama care e problema :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut!
    Am si eu o problema cu vizionarea filmuletului... Imi da eroare: "The DivX Web Player could not download the video, please check your internet connection".
    Mentionez ca inaintea scrierii acestui mesaj am deschis in stagevu "David Icke - Dincolo de hotar", deci problema cred ca nu este la mine ci la voi... Pana la urma cred ca o sa ma uit pe youtube... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am primit in intregime aceasta "carte" sfidatorul ,iar acum vad ca ati titrat si documentarul. Multumesc foarte frumos pentru acest lucru.

    Acest documentar ne face sa intelegem ca LUPTA pe care trebuie s-o ducem este cu noi insine ci nu cu ceva exterior noua.

    Tot timpul dam vina pe guvern, oamnei corupti, reptilieni, demoni, dar niciodata nu ne uitam la noi insine --- probabil asta e si ideea elitei de a ne prezenta problemele ca fiind de sursa exteriorioara.

    RăspundețiȘtergere
  7. djasters: Si mie imi apare aceasi chestie ca la Iulian , desi am instalat dvix-plaerul. Cred ca problema este de la dumnevoastra.

    RăspundețiȘtergere
  8. Film artistic despre Padre Pio (tradus in romana). Luati-l cat mai este pe transfer.ro:

    1. http://dl.transfer. ro/Padre_ Pio_1-Transfer_ RO-29Jan- dfc720.mpg

    2. http://dl.transfer. ro/Padre_ Pio_2-Transfer_ RO-29Jan- 464b02.mpg

    3. http://dl.transfer. ro/Transfer_ ro-29Jan- 20d664fabee965. zip

    Succes!
    Razvan Petre

    RăspundețiȘtergere
  9. Exact asa cum va spuneam si in comentariul filmului...Problemele continua sa aparara. Oare de ce? O sa-lurcam si pe alt server.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sfidatorul in varianta new age e ceea ce in crestinism se numeste drac.

    Cititi Filocalia vol. 6, 7 sau Fericitul Sofronie de la Essex.

    RăspundețiȘtergere
  11. P.S: Soluţiile nu ştiu cât de eficiente sunt pentru marea masă.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, acum merge!
    Am o intrebare pentru toti, inclusiv fymaaa, exista un transcript in engleza? Merci! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. FYMAAA ai un premiu si pe blogul meu:
    http://www.dincolo-de-limite.blogspot.com/
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru cei care vor sa aiba filmul in calculator sau pe dvd : http://isohunt.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. Am pus prima parte a filmului si pe vimeo.com . Cei care au cont pe vimeo.com pot downloada filmul si de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  16. In curand o sa urcam si a doua parte pe vimeo.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna,

    Daca stiti pe cineva carevrea sa titreze documentarul Jonathan Adampts -Religion - Rugati-l sa o faca, deoarece este un documentar de exceptie care abordeaza subiecte foarte interesante precum: Distorsionarea invataturilor lui Hristos, Natura realitatii, Illuminati, Manipulare ,Control Mental ,Satanism - Este foarte interesant si merita titrat - Aici este adresa documentarului de pe youtube in care adugat optiunea de a titra automat, dar din pacate titrarea se face prea literal.

    http://www.youtube.com/watch?v=yRR5grRt2fI&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  18. Documentarul Religion poate fi downloadat freeonline de aici:

    http://www.megaupload.com/?d=8LFVRL79

    RăspundețiȘtergere
  19. puteti pune subtitrarea pe titrari.ro sau alt site de profil?
    Mi-ar fi de mare ajutor...

    RăspundețiȘtergere
  20. http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=0398835

    RăspundețiȘtergere
  21. Intradevar documentarul Religion e foarte bun!!! Merita vazut!!! Pe mine m-a ajutat sa imi deschid perceptiile si mai mult!!! Sper sa apara si pe blogul FYMAAA!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Felicitari din partea inca unuia pentru munca!

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc din suflet si fiti binecuvantati pentru postarea superbului, minunatului, transfiguratorului si evanescentului documentar "Lo Sfidante"! Mii de multumiri pentru aceasta capodopera menita sa risipeasca si ultimii aburi ai "iluziei", daca inca mai persista! Un film inaltator, aceeasi epopee a transformarii alchimice a micului Eu/Parazitului/Zburatorului/Corpului de durere etc. in lumina pura si iubirea Divina a Constiintei Universale ce TOTI Suntem UNU! Exceptional, emotionant, o superba calatorie samanica si initiere in tacerea launtrica, in spatiul infinit si plin de pace si iubire al Fiintei Adevarate, a Sinelui Divin imuabil prezent in tot si-n toate!

    RăspundețiȘtergere
  24. Prea multa Blavatsky, spuneti celor care citesc si despre fondatorii acestei "religii" cea a constiintei. Manipularea nu va merge la nesfarsit.

    RăspundețiȘtergere
  25. Pentru cei care nu il stiu pe Jonathan (aka adampants), vi-l recomand!!! Merita!!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  26. ps. search google: Jonathan Adampants

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...